Anna mielikuvitukseni nousta: POWERUPin paperirivin lentokoneiden moottorisarjat sopivat erinomaisesti ilmailun opettamiseen tai lapsuuden intohimojen palauttamiseen

TL; DR: POWERUP on paikka kääntyä riippumatta siitä, opetatko lapsille STEM-käsitteitä tai viihdyt vain sisäistä lastasi. Kickstarterin tukeman yrityksen koko moottorisarja lisää tehoa, mobiililaitteita ja videon suoratoistoa klassiselle paperilentokoneelle, muuttamalla siitä vuorovaikutteisen työkalun ilmailun opettamiseen tai vain hauskanpitoon. Tulevien yhteistyösuunnitelmien ja eteenpäin suuntautuvan lähestymistavan avulla POWERUPin tavoitteena on edelleen innostaa asiakkaita hyvin tulevaisuuteen.


Paperilentokoneet ovat ajaton niitti kaikesta lapsuudesta. Riippumatta siitä, missä tai kun kasvatit, on todennäköistä, että olet taittanut huolellisesti irtolehtipaperin palan hätätilanteessa olevaan lentokoneeseen nähdäkseen, voiko se lentää.

Voit sitten esitellä luomuksesi ystävillesi, isännöidä leikkisitä lentämiskilpailuja ja ehkä jopa käyttää niitä ärsyttämään opettajia.

PowerUp-logo

POWERUP tuo leikkisästi lentoliikenteen.

Nykyään paperikoneet ovat yhtä rakastettuja kuin koskaan ennen. Ja koska he ovat saavutettavissa, pelottelemattomia ja hauskoja, opettajat todella kutsuvat heidät luokkahuoneisiinsa ilmailunopetuksen työkaluina.

Mutta nämä eivät ole isoisäsi paperikoneita. POWERUP-muunnospaketeilla opettajat, vanhemmat ja 8-vuotiaat ja sitä vanhemmat lapset voivat lisätä moottoreita, mobiililaitteita ja videon suoratoistoa klassiseen paperitasoon muuttaen siitä ajoneuvon leikkisään kokeiluun.

“Kaikki, lapsista ja opettajista aina komeisiin aikuisiin, rakastavat tätä tuotetta”, kertoi POWERUP: n perustaja Shai Goitein. “Se on monen sukupolven käytännön tapa esitellä todellisen tekniikan konsepteja.”

POWERUP tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka saavat paperikoneita elämään, yksinkertaisista potkuriyksiköistä älypuhelinohjattuihin sarjoihin, joissa on lähtö- ja laskuteline. POWERUP 4.0, viimeisin älypuhelimilla varustettu malli, jonka on määrä toimittaa huhtikuussa 2020, sisältää muiden uusien ominaisuuksien lisäksi lentokoneessa olevan tietokoneen, autopilotin, gyroskooppimittarin ja lennon telemetrian..

Tulevan kehityksen suhteen POWERUP aikoo jatkaa työskentelyä täydellä kaasulla, suunnittelemalla tulevia yhteistyöhankkeita ja uusia tuotteita. Viime kädessä yrityksen tavoitteena on luoda ikivihreä tuote, joka innostaa edelleen lapsia ja aikuisia tulevina vuosina.

Aikamme Kickstarter-tukema paperilentokone

Shailla on runsaasti kokemusta teollisesta suunnittelusta. Valmistuttuaan kauniin taiteiden tutkinnosta Bezalelin taiteen ja suunnittelun akatemiasta Jerusalemissa hän jatkoi Creon vanhempana tuotesuunnittelijana ennen kuin hänestä tuli Eastman Kodakin teollisuussuunnittelupäällikkö Israelissa.

“Olen ollut teollisuussuunnittelija yli 10 vuotta, mutta intohimoni lentämiseen oli aina olemassa, koska olin pieni lapsi”, hän sanoi.

Tyydyttääkseen tämän intohimon Shai vapaaehtoisesti iltaisin opettaa heikommassa asemassa oleville lapsille aerodynamiikkaa ja ilmailualan käsitteitä osana suurempaa STEM-projektia. Ei kestänyt kauan ennen kuin kokemus inspiroi häntä tekemään parhaansa – suunnittelemaan upeita tuotteita.

“Minulla on hauska, hullu idea ottaa mikroelektroniikka ja rakentaa rakennus, joka voi saada pienen paperilentokoneen lentämään”, hän sanoi. “Teollisuussuunnittelijana lähestyin ongelmaa metodologisesti: Kuinka otat taitetun, joka ei ole niin vakaa, joka ei ole aina tarkka, ja lisäät ohjauksia ja työntövoimaa?”

Monien suunnittelun iteratioiden jälkeen Shai laskeutui voittavaan malliin. “Se oli tuo eureka-hetki – se toimi todella hyvin, ja se oli aivan liian hyvä olla muuttamatta tuotteeksi”, hän sanoi.

Hän kääntyi Kickstarterin puoleen rahoittaakseen hanketta, jonka tuloksena oli vuonna 2011 julkaistu POWERUP 2.0, yksinkertainen muunnospaketti, jonka avulla paperitaso voi pysyä ilmassa yli 30 sekuntia yhdellä 20 sekunnin latauksella..

POWERUP 4.0: Uusin älypuhelimella ohjattu laite

Liiketoiminnan alkaessa se alkoi esitellä uusia, monimutkaisempia sarjoja. Vuonna 2013 yritys julkaisi POWERUP 3.0: n, hienostuneen, älypuhelimella ohjattavan pakkauksen, jota powered by Bluetooth. “Se oli tuolloin uusi Bluetooth-sovellus, ja se oli erittäin menestyvä Kickstarterissa – yksi tuolloin eniten rahoitetuista hankkeista”, Shai sanoi.

Vuonna 2015 yritys esitteli POWERUP FPV: n, jonka avulla käyttäjät saivat kokea lentonsa live-videonsyötön ja älypuhelimen ohjaimien kautta. Ja vuonna 2017 se toi markkinoille POWERUP DART -sovelluksen ohjaaman paperilentokoneen, joka voi nousta maasta, tehdä temppuja ja saavuttaa 25 mailin tunnissa nopeuden.

POWERUP 4.0 on suorana lähetyksenä Kickstarterissa

POWERUP 4.0, yrityksen viimeisin älypuhelinohjattu paperitaso, sisältää lentokoneessa olevan tietokoneen.

Kickstarter-kampanjat tukevat näitä kolmea tuotetta menestyksekkäästi, ja he saivat yhteensä yli 45 000 tukea ja yli 3,5 miljoonaa dollaria rahoitusta. “Olemme käyttäneet Kickstarteria rahoitusalustana alusta lähtien ensimmäisen tuotantolinjamme kanssa, sekä markkinointiin ja palautteeseen, jotta voimme oppia kuinka tuote toimii, mitä ihmiset pitävät siitä ja mikä ei toimi hyvin . Se on suuri apu kaupallistamisprosessissamme ”, Shai sanoi.

Yhtiö käynnisti neljännen Kickstarter-kampanjansa POWERUP 4.0: lle syyskuussa 2019. Tuotanto alkaa tammikuussa 2020, sitä seuraa sovellusjulkaisu maaliskuussa ja toimitukset huhtikuussa. Tuote, jossa on uusi lentotietokone, kaksi anturia ja autopilotti-apu, on helpompi lentää, tehokkaampi ja kestävämpi kuin koskaan ennen..

“Teimme POWERUP 4.0: sta vankemman, siirrettävän ja helpommin lentävän”, Shai sanoi. Ja anturiteknologian takia käyttäjät saavat lentokoneessa reaaliaikaista tietoa, jonka avulla he voivat oppia tekemään siitä tehokkaan ja lentämään pidempään. Se todella antaa sinulle palautetta ja kouluttaa sinua lentokoneiden valmistukseen. “

Interaktiivinen työkalu lentoperiaatteiden opettamiseen

POWERUPin luokkahuonepaketit tarjoavat käytännöllisen mahdollisuuden kolmannen asteen oppilaille ja jopa oppia ilmailun suunnittelusta parantaen heidän ongelmanratkaisutaitojaan. Jokainen pakkaus tarjoaa ainutlaatuisia etuja, ja akateemisia alennuksia on saatavana pyynnöstä.

Esimerkiksi POWERUP 2.0 on edullinen tapa opettajille esitellä origamia, fysiikkaa ja kaikkia STEM-komponentteja (tiede, tekniikka, tekniikka ja matematiikka) opiskelijoille. Tuotetta myydään neljä tai 24 sarjaa, ja se sisältää tuntisuunnitelman ilmailun ja aerodynamiikan opettamiseksi projektipohjaisen oppimisen avulla.

“Tämä on enemmän lähtötason versiota, jossa se lentää ilman mitään hallintaa”, Shai sanoi. “Monet koulut pitävät siitä, koska se on edullinen ja lähestyttävä tapa oppia ymmärtämään luomiensa muutosten syitä ja vaikutuksia.”

Viidennen luokan ja sitä vanhempien oppilaille Shai suosittelee POWERUP 3.0: ta STEM: lle, POWERUP DART: tä STEM: lle tai POWERUP FPV: tä STEM: lle. Nämä tuotteet on suunniteltu ylemmän tason luovien ja teknisten luokkien opiskelijoille.

Mutta POWERUP ei keskity vain lentämiseen. POWERUP-veneellä STEM: lle opettajat voivat opettaa kolmannen luokan ja sitä vanhemmille opiskelijoille laivasuunnittelua ja hydrodynamiikkaa. Yhtiö tarjoaa myös runsaasti malleja, kokemuksia ja videoita POWERUP FlightDeck -palvelun kautta, joka on tarkoitettu kouluttajille.

Shai sanoi, että POWERUP pyrkii kuuntelemaan tarkasti nuoria ja vanhoja asiakkaita ymmärtämään heidän kipupisteensä ja tunnistamaan kasvutyön. “Osa menestyksestä on epäonnistuminen”, hän sanoi. “Etsimme aina tapauksia, joissa asiakkaalla on haaste, jotta voimme parantaa, kun siirrymme eteenpäin.”

Taivaan raja: Tulevat yhteistyöt ja pitkäaikaiset suunnitelmat

POWERUP 4.0: n virallisen lanseerauksen lisäksi Shai kertoi, että yrityksellä on useita tulevia suunnitelmia – vaikka monet ovatkin lukituksen alla.

Hän voi kuitenkin paljastaa, että POWERUP on äskettäin tehnyt yhteistyötä Flite Testin, joka on yksi suurimmista radio-ohjaustapahtumista maailmassa, mallissa, joka käyttää vaahtoa kuin paperia.

“Haluamme saada tuotteen näyttämään hyvältä ja varmistaa, että se kestää useita vuosia”, Shai sanoi. ”Emme katso POWERUPia lyhytaikaisena projektina. Haluamme sen olevan ikivihreä. ”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me