AltusHost: Asiakaskeskeinen isäntä, joka palvelee kansainvälisiä markkinoita tukevan, Eurooppaan perustuvan infrastruktuurin kautta

TL; DR: AltusHost tarjoaa vuosikymmenen kokemuksen hallinnoidun virtuaalisen ja omistetun isännöinnin tarjoamisesta asiakkaille ympäri maailmaa. Yrityksen eurooppalainen infrastruktuuri tarjoaa vahvan selkärangan turvallisille, varmoille ja luotettaville ratkaisuille. Asiakaslähtöisen kulttuurin ja jatkuvien infrastruktuuri-parannusten avulla AltusHost pyrkii olemaan itsensä suosimimpana hosting-kumppanina yrityksille ympäri maailmaa.


Olen käytettyjen kirjakauppojen tikkari, mutta viimeisen vuosikymmenen ajan olen pakennut hyllyni kasvavaan Amazon-ostoskokoelmaan. Vasta viime viikonloppuna – kun kompasin paikalliseen kauppaan, joka oli täytetty lattiasta kattoon käytetyillä kirjoilla -, aloin epäillä pitkäaikaista lähestymistapani.

Löysin viehättävä reikä seinässä, joka oli varustettu kovakantisilla kirjoilla vain neljänneksellä hinnasta, jonka maksan verkossa, samoin kuin cheery-valikoiman koriste-esineitä, kortteja ja kynttilöitä. Olin vuosien ajan jättänyt huomiotta tämän aarrekaivoksen. Silloin tajusin, että valitettavasti, jos yritys ei kiinnitä huomioni verkossa, en todennäköisesti huomaa sitä todellisessa maailmassa.

AltusHost-logo

AltusHostin asiakaslähtöinen lähestymistapa antaa yrityksille mahdollisuuden luoda helposti online-läsnäolo.

Paikallisista kirjakaupoista leipomoihin ja muuallakin jokainen pieni yritys tarvitsee läsnäolon verkossa, vaikka se ei myy tavaroita verkossa. Mutta kaikilla ei ole teknistä tietotaitoa sivuston hallintaan. Sieltä tulevat asiakaskeskeiset teknologiayritykset, kuten AltusHost. Eurooppalainen isäntä tarjoaa vuosikymmenen kokemuksen tarjoamalla hallittuja virtuaalisia ja omistettuja hosting-ratkaisuja pienille ja keskisuurille yrityksille ympäri maailmaa..

“Pääpainomme on tarjota valikoima hallittuja ratkaisuja pienyritysten asiakkaille, jotka tarvitsevat apua isännöinnissä, riippumatta siitä, hoitavatko he pieniä lemmikkikauppoja vai tarvitsevatko uutisportaalia”, AltusHostin toimitusjohtaja Nikola Tanaskovic kertoi. “Tarjoamamme erinomainen tuki on tärkein myyntimme.”

Yrityksen asiakaskeskeistä kulttuuria tukevat tukitiimit, jotka kattavat maapallon kiinnostuksen. Pk-yritykset saavat turvallisia, luotettavia ja tehokkaita ratkaisuja. Henkilökohtaisen tuen ja jatkuvien infrastruktuuri-päivitysten avulla AltusHost on päättänyt asettua suosituimmaksi hosting-kumppaniksi yrityksille ympäri maailmaa..

Asiakaslähtöinen kulttuuri tukiryhmien kanssa, jotka kattavat maapallon

Vuonna 2008 intohimoprojektina perustettu AltusHost on kasvanut huomattavasti viimeisen vuosikymmenen aikana. Tuona aikana se kehittyi harrastuksesta jälleenmyyjäliiketoimintaan ennen laajentumista koko Euroopassa hallituksi toimittajaksi. Nikola sanoi, että yrityksen nöyrät juuret tarjoavat tiimille kyvyn suhtautua asiakkaisiin.

“Varhaisina päivinämme meillä oli yksi jälleenmyyjäpaketti, ja se erottaa meidät isommista kilpailijoista”, hän sanoi. “Olemme olleet samoissa paikoissa, joissa tärkeimmät asiakkaamme ovat, joten ymmärrämme tarkalleen mitä he etsivät ja tarjoamme joustavia ratkaisuja vastaavasti.”

AltusHost käyttää täysin omistamaansa laitteistoa useista Tier 3 -keskuksista kaikkialla Euroopassa, mukaan lukien toimipisteet Bulgariassa, Alankomaissa ja Ruotsissa. Sen palvelimia varastoidaan yksityisissä sviiteissä noissa tiloissa, mikä antaa yritykselle täyden hallinnan tekniikkaansa.

Infrastruktuurikartta

Yrityksellä on korkealaatuinen laitteisto Tier 3 -keskuksissa kaikkialla Euroopassa.

“Meillä on Euroopassa todella vahva infrastruktuuri, jonka avulla voimme tarjota erityyppisiä isännöintipalveluita tyydyttämään asiakkaitamme ja heidän vaatimuksiaan”, Nikola sanoi. “Olemme ehkä aloittaneet jälleenmyyjinä, mutta nyt kaikki olemme täysin omistamme ja hallinnoimme, lukuun ottamatta datakeskuksen rakennuksia.”

AltusHost on rakentanut oman tiensä budjettipalvelujen tarjoajien ja teollisuuden jättiläisten ääripäiden välille. Samoin kuin yritys ei voi tarjota samoja palveluja kuin hyperscalers, yritys ei ole isännöintipelissä tarjoamassa alhaisimmat hinnat – ja Nikola on siinä hyvin. “Haluamme kilpailla tuesta ja tarjota joustavuutta, jota nämä muut tarjoajat eivät voi”, hän sanoi.

Taktiikka kannattaa. “Toistaiseksi menee erittäin hyvin”, Nikola sanoi. “Koska teemme laadukasta työtä, kasvamme joka vuosi.”

Ylläpito tai hallitsematon virtuaalinen ja omistettu hosting-paketti

AltusHostin pitkäikäisyys on tarjonnut yritykselle mahdollisuuden navigoida merkittävissä muutoksissa isännöintitilassa uusien tuotevalikoimien ja korkealaatuisen asiakastuen avulla. Kilpailukyvyn säilyttämiseksi yritys on luonut sarja omistettuja ja virtuaalisia hosting-ratkaisuja sekä palveluita, kuten SSL-varmenteita, etävarmuuskopioita, roskapostisuojausta ja verkkotunnuksen rekisteröintiä.

Nikola kertoi, että yrityksen omistamat palvelimet tarjoavat markkinoiden parhaan vastineen, korkealaatuisella laitteistolla, täysin redundanssilla Ciscon käyttämällä verkolla, ilmaisilla siirroilla ja 24/7: n teknisellä tuella. Tai suorituskyvyn ja hinnan ihanteellisen tasapainon saavuttamiseksi asiakkaat voivat kääntyä AltusHostin Pure SSD Linux VPS -sovelluksen puoleen, joka on edullisempi kuin erilliset palvelimet, mutta jolla on suurempi vakaus ja hallittavuus verrattuna jaettuihin hosting-suunnitelmiin. Asiakkaat, jotka ostavat ohjauspaneelin VPS: llä, saavat 24/7 hallittua tukea ilman lisäkustannuksia.

Palvelin ja ohjelmistot

Yrityksen laaja valikoima isäntäpaketteja voidaan yhdistää eri ohjelmistotuotteisiin.

Koska WordPressin suosio on noin 33% koko Internetistä, AltusHost tarjoaa myös hosting-suunnitelmia, jotka on erityisesti optimoitu kysynnän sisällönhallintajärjestelmään. AltusHostin WordPress Web Hosting on saatavana kolmen porrastetun paketin kautta, joka perustuu kasvaviin SSD-tallennusrajoihin ja isännöityihin verkkosivustoihin. Sen tarkoituksena on parantaa WordPress-sivustojen suorituskykyä ja parantaa niiden turvallisuutta..

Nikola sanoi, että AltusHost pyrkii kaikin tavoin varmistamaan, että kaikki isännöintisuunnitelmansa tarjoavat huipputeknologiaa, vastaamalla ulkoisiin haasteisiin ennen kuin ne vaikuttavat asiakkaisiin. “Koimme äskettäin haasteen Xen-virtualisoinnilla, joka meillä oli joukolla solmuja – heti kun huomasimme Xenin olevan vaikeuksia päivitysrajoitusten kanssa, siirryimme erilaisiin virtualisointeihin”, hän sanoi. “Tällaiset ulkoiset tekijät eivät liity yritykseemme, mutta varmistamme aina, että pysymme niiden edessä.”

Turvallisia, luotettavia ja luotettavia ratkaisuja, jotka sopivat täydellisesti pienille ja keskisuurille yrityksille

AltusHost on niin varma palveluidensa laadusta, että yritys tarjoaa 100% rahojen palautustakuun 45 päivän kuluessa, jos et ole täysin tyytyväinen. Tätä varten Nikola totesi, että AltusHost on aina keskittynyt laatuun eikä halua tulla budjetin tarjoajaksi.

Ilmainen ja edullinen jaettu web-hosting voi varmasti poistaa markkinoille pääsyn esteet, mutta kaikilla näitä palveluja hakevilla asiakkailla ei ole hyviä aikomuksia. Tätä varten Nikola sanoi, että yrityksen menestys johtuu osittain matkan aikana opittuista kokemuksista.

“Yksi haasteista, joita meillä oli melkein 10 vuotta sitten, oli, että rakensimme melko hyvän infrastruktuurin, mutta emme olleet riittävän tiukat suhteessa siihen, kenen hyväksyimme verkkoomme”, Nikola kertoi. ”Seurauksena meillä oli varjolaisia ​​asiakkaita, jotka todella maksoivat meille rahaa, koska ne toivat DDoS-hyökkäyksiä ja jopa laillisia riskejä. Nyt valvomme tiukasti verkkoon pääsyä käyttävien asiakkaiden laatua. ”

Hintasodan sijasta AltusHost keskittyy tarjoamaan vankkaa tukea jaetulta tiimiltä, ​​joka sijaitsee Alankomaissa, Serbiassa ja Intiassa. Perimmäisenä tavoitteena on tarjota mielenrauha hallittujen palvelujen, vahvan suorituskyvyn ja korkeiden käyttöaikahintojen kautta.

Yksi kumppanuudesta yrityksen kanssa on sen kyky tarjota erilaisia ​​joustavia palveluita. “Yritämme aina lisätä arvoa asiakkaidemme tarvitseman mukaan, onko kyse sitten varmuuskopiosta, kaistanleveydestä tai suorittimesta”, Nikola sanoi.

Asiakkaat hyötyvät myös perusteellisesta ja proaktiivisesta johtamistavasta. “Paitsi että seuraamme verkkoamme ja infrastruktuuriamme, valvomme myös heidän verkkosivustojen prosesseja, autamme parantamaan suorituskykyä jne.”, Nikola sanoi. “Se on täydellinen paketti.”

Jatkuvat infrastruktuurin päivitykset ja työntö joustavuuden lisäämiseksi

Mitä tulee seuraavaksi, AltusHost on ikuisesti keskittynyt parantamaan jo jo vankansa verkostoa. “Yritämme aina varmistaa, että meillä on vahvimmat infrastruktuurit kussakin paikassa”, Nikola sanoi.

Yhtiö aikoo myös tarjota uusia pilvituotteita ja räätälöitävämpiä VPS-ratkaisuja. “Tarjoamme tällä hetkellä valmiita paketteja, mutta haluamme antaa asiakkaille enemmän vapautta ja hallita resursseja”, hän sanoi.

Nämä lisävaihtoehdot auttavat yrityksen pieniä yritysasiakkaita kasvumatkoillaan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me