Aivan uusi lähestymistapa kangastavaroihin: Polis automatisoi logistiikan, tiedonhallinnan ja raportoinnin ovelta ovelle -ryhmille

TL; DR: Polis muuttaa peliä ovelta ovelle -organisaatioille täydellisellä kangasvälineillä. Outreach-ohjelmisto optimoi ulottuvuuden älykkäällä tekniikalla, joka seuraa käyttäjien edistymistä ja automatisoi hankalia tehtäviä, sekä kohdennetulla tiedolla, joka maksimoi myyntimenestyksen. Polis pyrkii sisäänrakennettujen tuotteiden testausstrategioiden ja valtakunnallisen myyntivoiman kouluttamisen avulla nostamaan jatkuvasti palkkia kangastamisessa.


Muinaisessa Kreikassa termiä “polis” käytettiin kuvaamaan yhteisörakennetta, jossa kaupunkikeskus hallitsi tyypillisesti ympäröivää maa-aluetta. Ateenalaisen filosofin Platon mukaan ihanteellinen hallitus tämän tyyppiselle laitokselle oli se, joka voisi toimia tyydyttääkseen kansalaistensa yhteisen edun..

Vaikka muinainen kaupunkivaltio on hiipunut hämärtymiseen, Platonin filosofia on edelleen hyvin hengissä osuvasti nimetyn ohjelmistoyrityksen Polisin hengessä. Sen kangasteknologia on rakennettu yhdistämään myyntiyhteisöt hyödyntämään henkilökohtaisen viestinnän arvoa siirtämällä ovelta ovelle -toiminnan seuraavalle tasolle.

Polisin logo

Polis kuvittelee kangasprosessin täydellisellä työkalupaketillaan myyntipäälliköille ja edustajille.

“Polis optimoi ovelta ovelle -myynnin tuottamalla tietoa palautussilmukan perusteella siitä, mihin kohdistaa ja keskittää viestisi”, sanoi Polisin ohjelmistosuunnittelija Aditya Sathyanarayan. “Työkalu auttaa tekemään kangaskäsittelystä helppoa käyttämällä älykästä tekniikkaa, kohdennettua tietoa ja korkean tason kumppanuuksia.”

Polisin avulla käyttäjät voivat myös automatisoida tiedonhallinnan, logistiikan ja edistymisraportoinnin antamalla henkilöstölleen mahdollisuuden viettää vähemmän aikaa taulukoita katselemalla ja osallistua enemmän henkilökohtaiseen myyntitapahtumiin..

Bostoniin sijoittautunut yritys tarjoaa valikoiman tuotteita, mukaan lukien Polis-sovellus; suunniteltu parantamaan tiimin hallintaa, kohdentamista myyntiin sekä raportointiin ja analytiikkaan; Polis Data, kattava tietokanta 97%: sta amerikkalaisista kotitalouksista; ja Polis Direct, täyden palvelun kenttämyyntiratkaisu.

Viime kädessä Polisin tehtävänä on mullistaa kangastapoja, jolloin tiimien ja esimiesten on helpompi seurata toimintaa, päästä irti ihanteellisista näkymistä ja kasvattaa liiketoimintaansa maksimaalisen myyntimenestyksen avulla. Ja edistyneillä tuotetestausstrategioilla ja tulevaisuuden suunnitelmilla valmentaa valtakunnallista myyntivoimaa, yritys varmistaa, että ohjelmistot ja palvelut pysyvät kärjessä tulevina vuosina.

Ovien avaaminen myynnille optimoidun tiedonvälityksen avulla

Perustaja Kendall Tucker perusti yrityksen alun perin vuonna 2015 lähteenä hakijoille ja vapaaehtoisille, jotka työskentelevät ovelta ovelle -kampanjakampanjoiden parissa. Alustan käyttöönotto oli nopeaa. Esimerkiksi vuonna 2016 käyttäjillä, joilla on erilaisia ​​poliittisia intressejä, vedettiin sovellusta koputtamaan yli 3 miljoonaa ovea. Vuoteen 2017 mennessä Aditya sanoi, että yritys alkoi kehittyä ovelta ovelle -myynnin suuntaan – etenkin Haystack VC: n 2,5 miljoonan dollarin siemenrahoituskierroksen jälkeen – ja lyhensi nimeään yksinkertaisesti Polikseksi.

Yrityksen sovellus, tietolähteet ja oivalluksen moottori antavat ovelta ovelle -edustajille kilpailuetua.

“Noin 1,5 vuotta sitten aloimme siirtyä kohti yritysmyyntiä”, hän sanoi. ”Nyt teemme myös huomattavan määrän työtä aurinko-, puhelin- ja älykkäiden kodien verkkotunnuksissa, joissa autamme myyntitiimejä hallitsemaan paremmin kansainvälistä suunnittelua ja tarjoamaan reittejä alueille, joilla kuluttajat ovat todennäköisemmin kiinnostuneita tuotteesta tai palvelusta. ”

Lisäksi Aditya kertoi meille, että Polis tarjoaa kaikkea lyijy sukupolvesta joukkueen hallintaan, kohdennettuun myyntiin ja vahvan analytiikkapaketin. Kaikkien näiden palvelujen perustana on tehtävä tehdä ovelta ovelle -tiimejä tehokkaammiksi ja sen seurauksena antaa heille nauttia suuremmasta menestyksestä.

“Yritykset voivat käyttää Polis-palvelua ohjaamaan ja seurata myyntivoimaansa, ja puukot voivat käyttää työkalua etsimään optimoituja reittejä niille osoitettujen lähiöiden kautta”, hän sanoi..

Maksimoi menestys: Älykäs tekniikka ja kohdennettu data

Aditya kertoi meille, että Polisin käyttäjillä on useita kilpailuetuja, tehokkaammasta kohdistamisesta parempaan sitoutumisasteeseen korkeampaan sijoitetun pääoman tuottoon. Yhtiö tarjoaa yrityksille pohjimmiltaan hallintoneuvoston ja myyntihenkilöstölle tarvitsemansa tiedot, jotta he voivat valmistautua vuorovaikutukseen ihmisten kanssa, jotka tapaavat kunkin oven takana.

Johtamisen kannalta Polis virtaviivaistaa toimintaa merkittävästi. “Tehtävät, kuten kävelyluettelo-tehtävien luominen, voivat nopeasti tulla hankaliksi, kun myyntitiimisi purkaa laajaa aluetta”, hän sanoi. “Polisin avulla voit vain käyttää älypuhelinta seurataksesi ryhmäsi toimintaa ja ohjata heitä kohti tiettyjä alueita sijaintinsa perusteella.”

Polis johtaa merkityksellistä tietoa henkilökohtaisesta viestinnästä.

Yrityksen kansallinen tietokanta luodaan kasvotusten tapahtuvasta vuorovaikutuksesta saatujen tietojen avulla, mikä tekee tietopisteistään demografisia tietoja, kuten sukupuolen, iän, etnisen alkuperän, poliittisen kuuluvuuden ja tulot, entistä luotettavampia. Yrityksen täyden palvelun tuote Polis Direct käyttää Polis App -sovellusta, Polis Data -sovellusta ja sisäisiä koulutettuja kenttämyyjiä strategisten kumppaneiden tuotteiden myyntiin..

Yhtiö käyttää keinotekoiseen älyyn perustuvia oivalluksia sekä Polisin asiantuntijaneuvojien ohjeita auttamaan yrityksiä tunnistamaan kasvun avainmahdollisuudet. Esimerkiksi energia-alalla yritys voisi tutkia, ostavatko uusiutuvaa energiaa useammin huippuluokan älykkään kodin omistajat vai ilmastonmuutoksesta huolissaan olevat, ja toteuttamaan vastaavasti räätälöityjen tarjousten mukaisen strategian..

“Yhteistyömme Polisin kanssa antaa meille mahdollisuuden hyödyntää tekniikkaa jäsenkokemuksen parantamiseksi myyntipisteessä”, sanoi Inspire Energyn myyntipäällikkö Dipin George Polis-sivuston katsauksessa. “Polisin ohjelmisto hyödyntää tietoja auttaaksemme tarjoamaan yksilöllistä arvoa jokaiselle jäsenellemme henkilökohtaisilla tarjouksilla, jotka olemme nähneet lisäävän heidän uskollisuuttaan Inspirelle.”

Päivitetään sisäänrakennetun tuotetestauksen avulla

Alustan päivittämisessä, uusien ominaisuuksien lisäämisessä ja uusien ideoiden testaamisessa Aditya kertoi, että yrityksen asiakaspalaute ja asiakasmenestystiimit nojaavat voimakkaasti asiakkailleen. Aivan uusien ideoiden suhteen yritys on riippuvainen palautteen piiristä – melko kuin sisäänrakennettu A / B-testaus.

Ominaisuudet, kuten yrityksen sovellusliittymät – jotka täydentävät tiedonkulkua asiakas CRM: iin, sisäänrakennettaviin sovelluksiin, vaatimustenmukaisuusjärjestelmiin ja muuhun – perustuivat kehittäjien läheisiin suhteisiin asiakkaisiin.

“Meillä on tuoteryhmä, joka on jatkuvassa yhteydessä asiakkaisiimme”, hän sanoi. “Saadaksemme palautetta uusista ominaisuuksista siirrämme joukon käyttäjiä beetaohjelmaan, he testaavat tekniikkaa meille ja palautteen perusteella teemme muutoksia tai integroimme käytettävän ominaisuuden.”

Kehitysprosessi heijastaa Polisin palautussilmukkaa, jota käytettiin auttamaan myyntivoimia saamaan parhaat tulokset muiden kokemuksien perusteella. Yrityksen kasvaessa Aditya kertoi asiakaspalautteensa ja menestystiiminsä kasvavan myös.

“Meillä on tällä hetkellä kehitystoimisto Bostonissa ja syrjäinen sijainti Brasiliassa”, hän sanoi. “Etsimme palkata nopeasti Bostonin toimistoon ensi vuonna.”

Ylös seuraavaan: Valtakunnallisen myyntivoiman kouluttaminen

Poliisin siirtyminen vuoteen 2020 on horisontaalista jännittävää kehitystä, jonka päätavoitteena on rakentaa hajautettu myyntivoima valtakunnallisesti.

Aditya kertoi, että hänen tiiminsä työskentelee myyntikoulutusteknologian avulla, joka poistaa esteet kentälle tulevalle henkilöstölle.

“Meillä on hyviä myyntihenkilöitä, jotka koputtavat Yhdysvaltojen ovia työkalujen avulla, mutta pyrimme myös kouluttamaan muita kuin myyjiä käyttämään työkalua ja tulemaan siitä hyväksi”, hän sanoi. “Tämän tavoitteen saavuttamiseksi laajennamme aktiivisesti tekniikkatiimiämme ja palkkaamme myös myyntiedustajia.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me