Yola-anmeldelser: En fantastisk webstedsbygger til 2020

TL; DR: På det konkurrencedygtige marked for webstedsbyggerne har Yola top-of-its-class funktionalitet. Efter min oplevelse fandt jeg, at Yola var ligetil og enkel. Grænsefladen er slank og enkel at bruge, mens de websteder, den producerer, er snappy og godt strukturerede.


Som webudvikler står jeg overfor en uendelig strøm af venner og bekendte, der søger at lave deres egne websteder. Uanset om det er for at støtte deres mursten og mørtel butik, fremvise deres håndværksstartidee eller dele deres personlige brand, har jeg fundet næsten alle deres behov for en digital tilstedeværelse kan tilfredsstilles af moderne webstedsbyggere.

Yola er en af ​​disse webstedsbyggere med top-notch-funktionalitet og funktioner. De har en moderne grænseflade såvel som et fantastisk supportteam, der leverer e-mail, chat og endda videokonference for at hjælpe dig med at komme i gang og implementere alle de værktøjer, du gerne vil bruge på dit websted.

Dens integration med eCommerce indkøbsvogne og Google Analytics giver brugerne mulighed for at have alle fordelene ved et brugerdefineret websted uden alle besværet med at ansætte en udvikler.

Yola Officielle Hjemmeside

En oversigt over Yola-funktioner

Før jeg får for meget detaljeret information om min fulde oplevelse med Yola, her er en kort oversigt over de tilgængelige fantastiske funktioner:

✔ Ingen tredjepartsannoncer (heller ikke i den gratis version)
✔ Simpel e-handelsintegration i online butikker
✔ Integrerede sociale funktioner, inklusive Facebook-kommentarer
✔ Let websitesporing med Google Analytics og andre værktøjer
✔ Gratis webinarer, så du kan komme i gang
✔ 24/7 support

Tilmelding

At tilmelde dig og komme i gang med Yola kunne ikke være enklere. Det er gratis at afprøve selv, og du kan opbygge et komplet websted uden at betale en krone (ingen kreditkortoplysninger kræves). Når du har verificeret, at Yola fungerer efter dine behov, kan du tjekke nogle af deres fantastiske betalte funktioner.

Disse betalte funktioner inkluderer eCommerce indkøbsvogne, SEO værktøjer / anmeldelser, brugerdefinerede domæner, personaliserede e-mail-adresser, mobiludgivelse og avanceret brugersporing.

Vores gennemgangsproces

For at give Yola en virkelig dybdegående gennemgang besluttede vi at bygge vores eget websted ved hjælp af det. Det virkede trods alt den mest logiske måde at gøre det på.

Uden at bruge vores interne udviklings- eller designressourcer tager vi derfor ud af at oprette HostingAdviceTeam.com ved kun at bruge Yola.

Valg af en skabelon

At komme i gang var temmelig enkelt. Alt, hvad vi skulle gøre, var at klikke på “oprette et websted”, og Yola tog os derfra. De tilbyder et dejligt skabelongalleri med grundlæggende design, eller alternativt har du muligheden for at starte med et tomt lærred.

En af vores yndlingsfunktioner ved Yola er, at næsten alt kan tilpasses inden for redaktøren (som vi vil berøre et øjeblik).

Yola - Valg af en skabelon

Oprettelse af dit grundlæggende sted

Når du har valgt din skabelon eller lærred, er du fri til at begynde at tilføje billeder og tekst til dit websted. Jeg ville have et simpelt websted, der kunne vise teamet og vores kontor samt link til en online butik til salg af HostingAdvice.com swag.

Med min iPhone gik jeg simpelthen hen og tog et billede af kontoret; derefter uploadede jeg den til Yola. Jeg åbnede også et simpelt billedredigeringsprogram for at lave et logo til webstedet.

I løbet af de første fem minutter efter brug af Yola havde jeg allerede et meget brugbart sted i værkerne.

Mit næste trin var at tilføje billeder til bunden af ​​hjemmesiden, der ikke kun ville vise vores swag, men også få folk til at klikke igennem til vores butik. Endnu en gang brugte jeg et billedredigeringsprogram, kastede et par billeder af vores “produkter” og uploadede dem til siden.

Cirka femten minutter ind i processen havde jeg en komplet hjemmeside. Jeg må indrømme – med et hørbart ‘WOW’ – det tog ikke næsten så lang tid, som jeg havde forventet.

HostingAdvice Teams hjemmeside

Opsætning af en online butik

Da det var så let, lad os tale om noget, der typisk er vanskeligt at gøre: at etablere en online butik. Bekymringer for at acceptere betalinger og integrere forsendelsesmuligheder og inventar på toppen af ​​blot at køre et websted vil ofte føre til en virkelig forfærdelig hovedpine, men ikke med Yola.

Yola har en dejlig, separat fane til opsætning af din butik samt en smukt designet gennemgang for at komme i gang. Det giver dig mulighed for nemt at tilføje produkter, indstille din forsendelse fra placering, indstille dine forsendelsesmuligheder (FedEx, UPS osv.), Opsætte dine betalingsmuligheder (kreditkort, PayPal, Google Wallet osv.), Placere en testordre, og lancering!

Yola e-handelsopsætning

Endnu en gang var jeg forbløffet over enkelheden. Hvis der var en ulempe, ville jeg sige, at det var, at mulighederne for at style en online butik var lidt mere avancerede, og de fleste mennesker ville sandsynligvis ikke bruge dem. Alligevel har Yola et flydende og enkelt websted, der giver alle mulighed for at sælge deres varer online, hvis de valgte det.

HostingAdvice Online Store

Integrering med Google Analytics

En anden stor funktion ved Yola, deres fremragende integration med Google Analytics. Dette giver dig mulighed for at vide, hvor dine besøgende kommer fra, hvordan de bruger dit websted, og hvad de laver med det. Det giver dig også mulighed for let at integrere remarketing i din online butik.

Konklusion

Alt i alt kunne jeg ikke være mere imponeret over det produkt, som Yola leverer til forbrugerne. Fra at have muligheden for at oprette et websted gratis og afprøve deres tjenester, før de går i gang, til at drage fordel af den fantastiske integration med analytics og eCommerce, Yola er en stor ressource, især til novelle til bygning af websteder.

Jeg ved, at der er mange mennesker, der ønsker et websted, men de har ikke den tekniske evne eller budgettet til at fremstille et. Yola fjerner begge disse forhindringer og giver kunderne mulighed for at bygge de websteder, de altid har ønsket.

Kudos til Yola-teamet for at tilbyde et så godt produkt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me