YCharts: Moderne økonomiske værktøjer til at hjælpe forretningsfolk med at tage informerede beslutninger og nyde et øget afkast på investeringer

TL; DR: Udviklet i 2009 som en webbaseret platform, der giver lettere adgang til økonomiske og økonomiske datasæt, har YCharts hjulpet virksomheder og fagfolk med at træffe bedre investeringsbeslutninger og vende større fortjeneste siden. Programmet indeholder oplysninger om mere end 50.000 aktier, ETF’er og gensidige fonde; beskæftiger mere end 4.000 økonomiske målinger; og dækker de økonomiske historier for virksomheder, der går tilbage til 1984. Med værktøjer, der forenkler kompleks økonomisk information og et stadigt forbedret brugergrænseflade, der er bygget til optimale brugeroplevelser, hjælper YCharts med at skabe indtægter og øge ROI for tusinder af organisationer og enkeltpersoner over hele verden.


B.T. Ware var en cattleman og en af ​​de første til at afvikle vildmarken i Amarillo i slutningen af ​​det 19. århundrede. Mere end bare en robust cowboy, B.T. havde en vision for byen, og han vidste, at finansiering ville spille en stor rolle i dens fremtid. Så i 1909 købte han Amarillo National Bank (ANB), og det har været i Ware-familien lige siden.

I dag går institutionen stadig stærkt og er nu den største familieejede bank i USA med 2,3 milliarder dollars aktiver under dens formål. I løbet af sin århundrede lange historie har ANB været nødt til at udvikle sig med ændrede markedskrav og teknologi for at forblive konkurrencedygtige. Og det har aldrig været mere nødvendigt end i det moderne digitalcentriske landskab.

ANBs nuværende VP og investeringschef DJ Hunt befandt sig i at administrere rapporter, køre ETF-modeller og opbygge klientkommunikation med uhyggelige, forældede værktøjer, såsom Zephyr og Excel, hvilket førte til enorme tidssug og fejl i datasæt. Han vidste, at der måtte være en mere pålidelig tilgang for at sikre bankens bedre driftseffektivitet og forbedrede udbytter for kunderne. Det var da DJ fandt YCharts.

”Vi gjorde vores due diligence og besluttede at erstatte Zephyr,” sagde DJ. ”Efter grundig undersøgelse fandt vi, at YCharts var mere brugervenlig i frontenden, og for så vidt angår output var YCharts lettere for vores kunder at forstå.”

YCharts-logo over en ternet baggrund og tekst, der læser "Data. Analytics. Visualisering."

Tusinder af virksomheder har henvendt sig til YCharts for sit store lager af finansielle data og analyseværktøjer.

Efter at have været ombord på den finansielle terminal YCharts, så ANB øjeblikkelige resultater. Bankens team var let i stand til at oprette grafiske visuals til klienter, opdatere værktøjets Excel-tilføjelse med et enkelt klik og tilpasse platformens dashboard i overensstemmelse med specifikt brugerbehov.

”Processer, der plejede at tage os en hel dag, tager nu kun et par minutter. Det sparer mig så meget tid og giver mig mulighed for at være foran mine klienter snarere end ved mit skrivebord og rod med data, ”sagde DJ. ”At have taget tilbage til denne tid giver os mulighed for at fokusere mere på at vokse vores AUM end på at styre de administrative elementer i vores forretning.”

Siden 2009 har YCharts hjulpet virksomheder og institutioner som ANB med at strømline deres operationer og træffe mere informerede økonomiske beslutninger. Den internetbaserede YCharts-platform er tilgængelig til brug på enhver enhed og understøttes af tusinder af datakilder, der analyseres i henhold til over 60 forskellige målinger.

”Samlet set nærmer vores data sig 500 GB,” sagde Ara Anjargolian, CTO og medstifter af YCharts. “Det opdateres hver time hver dag fra 10.000+ forskellige kilder.”

En mission at blive Det Finansielle terminal på nettet

YCharts blev grundlagt i 2009 efter boligkrisen i midten af ​​2000’erne og dens efterfølgende virkninger på den amerikanske økonomi. Denne recession beviste lige så smertefulde og uforudsigelige markeder, især dem, der beskæftiger sig med investeringer som prioritetslån, lån og aktier.

For mennesker, der stadig ønskede at investere i dette miljø efter efterkonjunkturen, måtte man udvise den største forsigtighed for at maksimere afkastet og minimere risikoen. Forudsigelsesværktøjer, ligesom YCharts, ville blive stadig mere værdifulde, da de fleste investorer kun forsøgte at tage de sikreste beslutninger.

YCharts ramte scenen på det perfekte tidspunkt, da markedet ikke var overfyldt med konkurrenter.

”I 2009, da vi først overvejede at bygge YCharts, var de eneste økonomiske værktøjer, der var tilgængelige på nettet, forbrugerorienterede tilbud som Yahoo! Finansiering og Google Finance, ”sagde Ara. ”Begge var ikke blevet opdateret i år.”

Ara Anjargolians hovedskud og YCharts-logoet

YCharts CTO Ara Anjargolian fortalte os, hvordan applikationen hjælper virksomheder med at tage datadrevne økonomiske beslutninger.

På trods af størrelsen og omfanget af Google og Yahoo !, var YCharts i stand til at indpode nyt liv i investeringsundersøgelseslandskabet med en frisk og innovativ webbaseret tilgang.

Da YCharts var helt webbaseret, kunne brugerne let få adgang til oplysninger uanset placering, enhed eller evnen til at downloade software.

”Vi så en mulighed for at bygge en webbaseret platform, der tilbød værktøjer i professionel klasse, som var dejlige at bruge og lette at få adgang til,” sagde Ara. ”I det første år oplevede vi mange hikke fra dataproblemer til håndtering af kompleksiteten ved at opbygge økonomiske værktøjer på nettet.”

I de følgende år skulle YCharts have perfektioneret sin portefølje til at omfatte de talrige værktøjer og datakilder, den nu omfatter.

Leverer en schweizisk hærkniv til investeringsstyring

YCharts bruger en række forskellige værktøjer til at levere meget værdifuld information på en forbrugerorienteret måde. Brugere kan få adgang til en pulje af data ved hjælp af YCharts-instrumentbrættet, der sporer og sender advarsler om ændringer i specifikke aktier, ETF’er, gensidige fonde og forskellige økonomiske indikatorer.

Brugere kan udføre dybdykning af specifikke værdipapirer ved hjælp af filtre og scoringsværktøjer til at bringe massive mængder data ned på en håndterbar belastning. YCharts giver brugerne mulighed for at få indsigt i dynamiske regneark, der synkroniseres med kontinuerligt opdaterede data.

Bortset fra sager med almindelig brug anvendes YCharts på mindre forudsigelige måder, hvoraf nogle er uden for det finansielle marked.

”YCharts er som en schweizisk hærkniv, idet vi leverer en masse virkelig værdifulde værktøjer i en bærbar, meget brugervenlig form,” sagde Ara. ”Mens vi tilstræber, at vores værktøjer skal bruges til specifikke formål, er vi altid forbløffet over de utilsigtede anvendelsessager, som vores kunder påpeger os.”

Managementkonsulentfirmaer bruger YCharts til at skabe overbevisende visuals til salgssager, mens virksomhedsstrategigrupper sporer virksomhedens resultater i forhold til konkurrenternes. Derudover bruger forskningsanalytikere og mediefirmaer YCharts til at tilføje en mere visualiseret og letforståelig tilgang til dataanalyse og deling.

En platform, der er perfekt til at øge ROI for tusinder af kunder

YCharts-porteføljen af ​​værktøjer er enorm og voksende og kræver konstant vedligeholdelse for at sikre nøjagtigheden af ​​data. Som et resultat har YCharts været nødt til at udvide sine datakilder over tid for at give den mest indsigtsfulde og relevante statistik.

”Da YCharts først blev lanceret, var vi det nye barn på blokken og kunne udnytte moderne teknologi for at få en fordel i forhold til de etablerede,” sagde Ara. ”Vi ser nye deltagere komme med endnu nyere teknologi for at få deres egen fordel. Derfor har det været vigtigt at skubbe vores kerneteknologi fremad. ”

YCharts-instrumentbrættet har udviklet sig til at omfatte en centraliseret og meget tilpasset visning af forskellige markeder – hvilket bringer de data, som brugerne ønsker at se på forkant. Data og nyheder, der involverer aktier, gensidige fonde, ETF’er, CEF’er, økonomiske indikatorer og indekser er alle tilgængelige med et par enkle klik.

YCharts tilbyder desuden diagrammer, aktiescreenere, regneark og comp-tabeller. Investorer kan se dette væld af oplysninger overalt i verden på enhver enhed, der opretter forbindelse til internettet.

”Den største tendens, vi har set, er ingen overraskelse – forventningen om, at alle vores værktøjer skal fungere godt på mobile enheder, noget vi arbejder aktivt på,” sagde Ara.

Næste op: En ny brugergrænseflade til at oprette en første klasses mobiloplevelse

Da investeringer i sagens natur indebærer en vis risiko, tager de mest tilrådelige forretningsbeslutninger hensyn til skiftende markedstendenser og betydelige økonomiske indikatorer. Som et resultat skal YCharts løbende innovere for at give sine kunder den mest nøjagtige og nyeste indsigt i økonomiske forudsigelsesfaktorer.

”Vi har mere end 2.500 kunder. Vores prioritet er at sikre, at platformen udvikler sig korrekt til at imødekomme deres behov. Når vi gør dette rigtigt, ser de fortsat en høj ROI fra vores produkt, ”sagde Ara. ”Ifølge forskning vokser formuesrådgivere, der bruger vores software, aktiver under forvaltning næsten 75% hurtigere end deres jævnaldrende.”

På den tekniske front planlægger YCharts at frigive et mere brugervenligt dashboarddesign for at gøre dataudvinding endnu lettere.

”Det næste år kommer til at være den første suppe-til-nødder UI / UX-redesign siden YCharts lancerede,” sagde Ara. ”Det vil give os muligheden for at give en førsteklasses mobiloplevelse og enormt forbedre brugervenligheden af ​​platformen, som allerede er kendt for at være let at bruge.”

Foruden UI-opdateringen planlægger YCharts at integrere en række unikke datasæt, der er opnået eller udviklet i løbet af de sidste to år.

”Vi vil tilbyde vores brugere nogle datadrevne indsigter, som de ikke ville være i stand til at få fra platforme fem gange prisen for YCharts,” sagde Ara.

YCharts dukkede op på et tidspunkt, hvor investorer frygtede fremtiden – men usikkerhed er altid til stede i markedet. De smarteste investeringer er dem, der informeres om nøjagtige data og erfaringer – eller heuristik. Og YCharts hjælper med at give investorer den tryghed, at de tager de mest informerede økonomiske beslutninger.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me