WinZip 21: Hvorfor millioner af brugere vælger filkomprimeringssoftwaren med forbedret sikkerhed, deling og styringsfunktionalitet

TL; DR: Standarden inden for filhåndtering, komprimering og deling i mere end 25 år fortsætter WinZip med at innovere og tilpasse sig nye teknologier med 2016-udgivelsen af ​​WinZip 21. Vinden af ​​vores Developers ‘Choice ™ -pris for brugbarhed i komprimeringssoftware, WinZip 21 Pro kan prale af en strømlinet brugergrænseflade, der øger produktiviteten ved at forbinde dine filer på tværs af enheder, netværksplaceringer og cloud-tjenester. WinZip tilbyder applikationer til alle platforme og enheder – alt sammen med at fortsætte med at fokusere på de udviklende principper for filkomprimering, sikkerhed, deling og styring.


Vi har alle haft det samme problem, uanset om det er på vores telefon, iPod, laptop eller server – ikke mere plads til at gemme den nye sang, billede eller applikation.

Digitale hamstere kan stole på WinZip, et længe respekteret navn i filkomprimering, der fortsætter med at frigive nye produkter og tilpasse sig nye enheder og kommunikationsmetoder, samt lagringsbehov og enhedsbegrænsninger.

Deres seneste udgivelse, WinZip 21, kapitaliserer på at downloade filer til cloud-tjenester, såsom Google Drive, Dropbox og iCloud, for at maksimere plads på brugernes enheder, ifølge vicepræsident for produktudviklings Bill Richard.

”Vi er gået ud over bare et komprimeringsværktøj,” sagde han. “WinZip har udviklet sig sammen med branchen til konstant at forbedre, drage fordel af nye teknologier og gøre arbejdet med komprimering, sikkerhed og filhåndtering meget enklere.”

WinZips 4 hjørnestener til at være en komplet filhåndteringsløsning

Selvom WinZip først og fremmest er kendt for at zippe og udpakke filer, søger Bill og teamet af WinZip-udviklere at skabe et godt afrundet produkt. Ud over komprimering giver WinZip værktøjer til filsikkerhed, deling og styring.

Screenshot af WinZip 21-program med produktboks

WinZip 21 sigter mod at være et udtømmende filhåndteringssystem ved at aktivere flere cloud-konti og delingsindstillinger.

”En af de ting, vi altid har forsøgt at tænke på, er at tilbyde WinZip som et værktøj til det store billede, der letter det mål, du prøver at nå, snarere end bare at være et komprimeringsværktøj,” sagde han. ”Filkomprimering er kun en proces, som en bruger udfører for at udføre en bestemt daglig opgave. Vi har forsøgt at gøre det, så du kan udføre alle dine daglige opgaver ét sted uden at skulle skifte mellem et antal forskellige værktøjer. ”

1. Komprimering: Zip flere filformater uden at miste kvalitet

WinZip giver nem adgang til komprimeringsværktøjer ved at sikre, at ofte anvendte handlinger kun er et klik væk på deres dynamiske brugergrænseflade. WinZip Express giver endda brugere mulighed for at zip-filer fra andre applikationer, herunder Windows Stifinder og Microsoft Office og Outlook, sammen med scannere og fotos.

WinZip 21-udgivelsen debuterede med et udvidet MP3-komprimeringsformat, der krymper lydfilerne i gennemsnit 10 til 15 procent, selvom Bill sagde, at han har set et antal filer komme i 20 til 25 procent mindre.

”Hvis du tænker over det, er en MP3-fil allerede en komprimeret lydfil,” sagde han. “Vi har nu teknologi, der fortsætter med at presse endnu mere ud – og vi gør det ved hjælp af tabsløs komprimering.”

2. Sikkerhed: Beskyt dine oplysninger med kryptering og vandmærker

Når introduktionen af ​​AES-kryptering til WinZip-platformen indbragte udviklingsholdet en af ​​branchens ledere, der arbejdede efter den oprindelige standard.

“Kryptering er ikke noget, du kan arbejde på som en hobby,” sagde Bill. ”Du har virkelig brug for at være ekspert på området.”

Nu inkluderer WinZip 128- eller 256-bit kryptering, der er certificeret til FIPS 190 og 140, hvilket betyder, at virksomheder, der bruger WinZip opfylder regeringens sikkerhedskrav.

”Du kan ikke hente en avis eller et magasin uden at læse om noget, der er hacket,” sagde Bill. “WinZip er et vigtigt værktøj til at beskytte dine forretningsinformationers privatliv og sikkerhed.”

3. Deling: Send og gem filer på sociale medier, e-mail og sky

WinZip 21 introducerede flere værktøjer til deling af store filer eller links på tværs af e-mail, sociale medier, instant messaging og cloud-tjenester. Brugere kan tilføje flere konti med den samme service, såsom dem til arbejde og personlig brug, og få adgang til disse filer problemfrit gennem en enkelt grænseflade.

Programmets indbyggede emailer understøtter IMAP til Gmail og Outlook og giver dig mulighed for at kombinere kontakter på tværs af dine konti i en konsolideret adressebog. For at undgå grænser for e-mail-data vil WinZip uploade store zip-filer til skyen og indsætte linket i en e-mail-meddelelse.

“Vi har udvidet filhåndteringsværktøjer ikke kun til dine lokale og netværksfiler, men også til dine skykonti,” sagde Bill.

4. Management: Sømløs adgang til netværksplaceringer og cloud-opbevaring

Bill, som de fleste af os, har mange personlige husholdningsdokumenter og poster. Han opbevarer dem i en Dropbox-mappe, han automatisk får adgang til via WinZip – frigør rigelig plads på hans computers harddisk.

“WinZip vil interagere med filer i skytjenester så naturligt som om de var lokale for mit system,” sagde han. “Du behøver ikke at bekymre dig om at have lokale kopier af noget.”

Gennem WinZip kan brugere nemt oprette og slette mapper, kopiere, flytte, slette og omdøbe filer, hvad enten det er på deres enhed, andre steder på netværket eller i skyen.

Hvorfor WinZip er vores udviklers valg for brugervenlighed

Ifølge Bill er WinZip-familien af ​​applikationer bygget til at afbalancere enkelhed og funktionalitet, der appellerer til alle niveauer af tekniske oplevelser og behov.

Præmie-badge og WinZip-logo

Med deres vifte af brugervenlige og intuitive funktioner er WinZip vores vinder af Developers ’Choice ™ award.

”Vi bringer alt sammen ned til et par klik for den typiske bruger,” sagde han. “En af de vigtigste ting til WinZips succes har altid været vores brugervenlighed.”

Ny brugergrænseflade tilpasser sig for at øge produktiviteten og synligheden

Den seneste version af WinZip afslørede en dramatisk anderledes grænseflade, så den bedre matchede, hvordan aktuelle Microsoft-produkter fungerer. De velkendte ikoner og menuer hjælper brugere med at navigere til de værktøjer, de har brug for, ifølge Bill.

WinZip bringer disse værktøjer på forkant i panelet Handlinger, et vindue, der dynamisk viser visse funktioner baseret på konteksten af ​​brugerens handlinger.

”Vi stræber efter at sikre, at produktet er teknologisk avanceret,” sagde Bill. ”Det vigtigste er, at det skal være let for folk at bruge og for administratorer at administrere og distribuere.”

Cross-Platform Support til mobile og Touch-Enabled enheder

Alt i WinZip 21’s interface var designet til at blive brugt på en touch-aktiveret enhed eller med en mus, sagde Bill, og tilføjede, at WinZip var et af de første softwareprogrammer designet til 2-i-1-enheder.

”Hvis du har en bærbar computer, der også konverteres til en tablet, forstår WinZip retningen og giver dig mulighed for at konfigurere dine arbejdsområder,” sagde han. “Du kan optimere den måde, tingene vises i landskabs- og portrættilstande, eller om du har et tastatur tilsluttet.”

Ud over stationære pc’er og 2-i-1-enheder har WinZip applikationer til macOS og iOS, Android og Windows 10-enheder.

”Når vi fortsætter med at udvikle vores bærende Windows-skrivebordsprodukt, bruger vi de teknologier, vi lærer i alle de andre miljøer, for at forbedre brugeroplevelsen på tværs af alle platforme,” sagde Bill.

Synkronisering af flere skykonti frigør lokal lagring

Evnen til at interagere med skytjenester, såsom Google Drive og Dropbox, direkte gennem WinZip sparer brugerne tid og maksimerer lagerpladsen.

Ifølge Bill er dette især nyttigt for kunder, der bruger bærbare stick-computere, hvor lagerpladsen er til en præmie.

”Med WinZip som et nøgelprogram på stick-enheden har du nu muligheden for at få adgang til alle dine filer fra skyen i stedet for lokalt,” sagde han. “Når du er færdig med en fil, vil WinZip slippe af med den midlertidige kopi og give al plads tilbage.”

25+ års filkomprimering: WinZip Tilpasser sig nye problemer og teknik

Selvom tech-landskabet har ændret sig dramatisk, sagde Bill, at WinZip fortsat står over for den samme grundlæggende udfordring: Hvordan kan deres kunder sikkert maksimere deres elektroniske lagerplads?

”Jo mere verden har ændret sig, jo mere har den forblevet den samme,” sagde han. ”Problemet forbliver altid, men bliver bare flyttet til et nyt paradigme.”

Fra store servere tilpassede WinZip deres komprimeringsværktøjer til at hjælpe brugerne med at gemme filer på stadig mindre teknologi – fra CD’er og DVD’er til skyplatforme, tablets og smartphones.

”Vi ser konstant på den tekniske horisont og prøver at spekulere i, hvor verden går,” sagde Bill. ”Hvordan kan vi drage fordel af ændringerne på en måde, som WinZip kan hjælpe slutbrugeren? Vi ønsker, at brugeren skal fortsætte med at tænke mere på slutresultatet af, hvad de prøver at opnå og mindre om, hvordan de kom dertil. ”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map