Vodien CEO Alvin Poh diskuterer værtens 15-årige historie med at levere sikre, stabile og hurtige webløsninger til kunder over hele verden

TL; DR: I de tidlige 2000’ere indså Vodien-medstifterne Alvin Poh og John Jervis Lee, at der var et gapende hul på det sydøstasiatiske hostingmarked. De fleste af de store udbydere, der betjener regionen, var ikke i stand til at garantere pålidelig oppetid, og personlig support manglede helt. Det var da duoen besluttede at oprette en løsning. Siden 2002 har Vodien leveret infrastrukturen og praktisk kundeservice, som deres kunder har brug for for at få succes på det konkurrencedygtige online markedsplads. Vi satte os for nylig sammen med Alvin, som fortalte os, hvordan Vodien fortsætter med at prioritere hastighed, stabilitet, sikkerhed og support for at fremme sin mission om at bringe avancerede hostingteknologier til alle hjørner på kortet.


I 2002 var mulighederne for hosting temmelig begrænsede, hvilket efterlod mange webstedsejere intet andet valg end at samarbejde med en af ​​de få gigantiske værter på dagen. Desværre fik de store personaleers upersonlige virksomhedsmiljøer ofte kunder til at føle sig fortabt i fronten og behandlede mindre som enkeltpersoner og mere som de ubeskrevne numre på deres supportbilletter..

Hosting var specielt knap i Sydøstasien, da de fleste af de fremtrædende hostingudbydere var beliggende i Nordamerika, Europa eller Australien. I mellemtiden planlagde et par håbefulde universitetsstuderende i Singapore at lancere deres eget kundecentriske hostingfirma, der var indstillet til at ændre reglerne.

Alvin Poh og John Jervis Lee deltog i universitetet i de tidlige 2000’ere, mens de var måneskinnede som webdesignspecialister. Duoen havde hurtigt opbygget en loyal kundebase og begyndte at være vært for nogle af deres designkunder som en ekstra service. På det tidspunkt blev Alvin og John samarbejdet med en række værter gennem forhandlerplaner. I deres korte række af videresalg bemærkede de to imidlertid en række mangler på både det generelle og det lokale marked.

Foto af John Jervis Lee og Alvin Poh og Vodien-logoet

John Jervis Lee (L) og Alvin Poh (R) oprettede Vodien for at opfylde behovet for pålidelige hostingløsninger i Sydøstasien.

”Som forhandlere og kunder selv, indså vi, at der var mange problemer med hostingbranchen,” sagde Alvin. ”Der var flere hostingfirmaer, men ingen kunne yde god kundesupport eller pålidelig oppetid.”

Efter at have oplevet førstehåndserfaring med dårlig hosting-service, centrerede Alvin og John deres tilgang til at løse kundespørgsmål.

”Vi ville endda have flere hostingfirmaer, som vi ville arbejde med, bare fordi vi fandt, at vi ikke kunne stole på noget selskab,” sagde Alvin. ”Efter at have lært det, besluttede vi at tage springet og starte vores egen hosting-forretning.”

Parets oprettelse, Vodien, ville i sidste ende blive ved med at blive en af ​​Singapores mest populære værter, der betjener tusinder af websteder over hele verden og tjener ICANN- og APNIC-akkrediteringer.

Omfavner cloud-virtualisering for optimal webstedsydelse

Med mere end 15 års hostingerfaring under sit bælte har Vodien været vidne til mange spændende tech-trends – især den udbredte vedtagelse af cloud computing og virtualisering. Med virtualisering blev skalering lettere end nogensinde, hvilket gjorde det muligt for værter at omdanne en enkelt fysisk server til flere virtuelle miljøer.

”Da vi opdagede virtualisering, vidste vi, at det var vejen fremad,” sagde Alvin. ”Alle vores servere er siden blevet virtualiseret for let styring og skalerbarhed, hvilket har hjulpet os enormt.”

Foto af Vodien-teamet

Vodiens team med lidenskabelig it-professionelle er dedikeret til at udvikle produktudbydelser sammen med teknologiske fremskridt.

Ud over at følge med i trends, har Vodien kontinuerligt opfundet sin infrastruktur. Langsom service og upålidelig oppetid var blandt de vigtigste grunde til, at Alvin var utilfreds med det tidlige hostingmarked. Efterhånden som teknologien avancerede og Vodiens klientbase voksede, ville gammel hardware løbende erstattes.

”500 MB diskpladsplaner var mere end tilstrækkelige i fortiden, men i disse dage er 5 GB planer minimum,” sagde Alvin. “Som hosting-udbyder ændrer dette den måde, hvorpå backend-infrastrukturen håndteres med hensyn til gendannelse af katastrofer, sikkerhedskopieringer og restaureringer og I / O’s hastighed.”

Specifikt har Vodien erstattet alle HDD’er med SSD’er for at forbedre ydelsen i de senere år. SSD’er giver mange fordele i forhold til traditionelle harddiske – inklusive en betydelig stigning i læse / skrivehastighed. Derudover mangler SSD’er bevægelige dele, der findes i HDD’er, der er tilbøjelige til at mislykkes. Ved at implementere bedre hardware har Vodien været i stand til at levere nogle af de mest pålidelige hosting i Singapore.

En afrundet tilgang, der prioriterer hastighed, stabilitet, sikkerhed og support

Da Alvin og John grundlagde Vodien, så de for sig en afrundet vært, der ikke kun var overkommelig, men en, der også prioriterede pålidelighed, ydelse og kundeservice.

”Som vært hos kunder før og som virksomhedsejere nu, ved vi, at andre virksomhedsejere har et væld af ting at være bekymrede over – hosting bør ikke være en af ​​dem,” sagde Alvin. ”Det er grunden bag vores fire ses af hastighed, stabilitet, sikkerhed og support.”

Grafisk oversigt over Vodiens fire Ses

Alvin fortalte os, at Vodiens filosofi er centreret om de fire sæer: hastighed, sikkerhed, stabilitet og support.

Med en historie inden for webdesign har Vodien altid været meget fortrolig med sine kunders behov med hensyn til oppetid og praktisk support.

Vodiens servicetilbud er fuldt styret, hvilket betyder, at værten tager sig af sikkerhedskopier og malware-scanninger, blandt andre tekniske opgaver. Derudover kan kunder modtage hjælp gennem Vodiens 24/7 live chat-funktion.

Selvom det har hovedkontor i Singapore, har Vodien klienter over hele kloden, hvilket betyder, at der er hjælp til rådighed, uanset hvor kunden bor. Med hensyn til ydelse og pålidelighed forsikrer Vodiens konstante vedligeholdelse af infrastruktur klienter, at deres data er tilstrækkeligt sikkerhedskopieret, og at – i sjældne tilfælde af nedetid – websteder kan gendannes hurtigt.

Leverer innovative løsninger, der direkte taler til kundernes behov

Alvin og John blev inspireret til at starte Vodien for bedre at kunne betjene deres klienter og forbedre den lokale hosting scene. Med en lidenskab for innovation kunne duoen indånde nyt liv i det sydøstasiatiske hostingrum.

”Vodien har en stærk kultur for at skabe og innovere for at løse problemer i den virkelige verden,” sagde Alvin.

Som et resultat har Vodien nu flere teams, der er ansvarlige for evaluering af markedstendenser. Når der er samlet nok information, identificerer holdene fordele og ulemper ved at omfavne hver enkelt trend. Hvis en idé gnister nok interesse, vil den blive underkastet gennemførlighedsundersøgelser. Endelig omdannes disse ideer til virkelige løsninger, der imødekommer markedets krav.

Siden 2002 har hostingteknologien ændret sig drastisk, efterhånden som serverne er blevet større og hurtigere og hosting flere og flere websteder på stadig mere kompakt hardware.

”Vi ændrer os konstant,” sagde Alvin. “Det kan være at forbedre vores servere til bedre sikkerhed eller omstrukturere vores teams og processer for at reagere på et voksende kundegrundlag eller optimere vores servere til bedre ressourcestyring, men virksomhedens retning er altid konstant at forbedre.”

Vodiens bestræbelser på at forblive hurtig har bestemt betalt sig – dens lokale markedsandel var nået 12,46% i 2014 og fortsætter med at udvide. 2014 var også året Vodien blev en ICANN-akkrediteret domæneregistrator, hvilket gør det til en af ​​kun tre akkrediterede registratorer i Singapore – og en af ​​11 i Sydøstasien.

Som et resultat er Vodien i stand til at registrere adskillige domænenavnsudvidelser, herunder .asia, .biz, .info, .net og .org. Med nær øjeblikkelig domæneregistreringsfunktioner gør Vodien det muligt for virksomheder hurtigt at få fodfæste i at skabe deres online tilstedeværelse.

Op næste: Et partnerskab, der bringer skæremaskine-teknologien til et bredere marked

Selvom Vodien primært betjener det Singaporeanske marked, har det samlet sig et stort, internationalt kundekreds gennem årene. Med kunder i hele Sydøstasien, Vesteuropa og endda USA og Storbritannien er Vodien i øjeblikket vært for tusinder af domæner på sine servere. Som en del af sin plan om at udvide yderligere har Vodien for nylig begyndt at samarbejde med Dreamscape Networks.

”En af vores største udviklinger skete i juli 2017, hvor Vodien fusionerede med Dreamscape,” sagde Alvin. “Som en gruppe kan vi udnytte hver organisations styrker til at udvide til Sydøstasien gennem en kombination af organisk vækst og erhvervelser.”

Dreamscape, der er centreret i Dubai Internet City, er en LLC, der søger at udvide teknologirelaterede forretningsmuligheder globalt. Dreamscape hjælper spirende virksomheder med at etablere og udvide deres online tilstedeværelse med en lang række mærker, lige fra webdesign og marketingfirmaer til domæneregistratorer og skyhost. Blandt andre nyere erhvervelser fra Dreamscape er en række australske virksomheder, herunder registrator Enetica og hostingudbyder Webcity. Ved at konsolidere mange tjenesteudbydere til en enhed hjælper Dreamscape disse lokaliserede virksomheder med at gå ind på et bredere globalt marked.

”Vodien bliver gruppens dedikerede hostingmærke, og vi er meget glade for, hvad fremtiden rummer,” sagde Alvin.

Vodien, der stammer fra et lille forretningsforetagende i spidsen af ​​to universitetsstuderende, tog Singapore med storm og formåede at ændre sit hostingmarked for evigt. Når vi ser fremad, forventer Alvin og John ivrigt, at deres passionprojekt bliver en bredere global indflydelse.

”Som førstehånds kunder i hostingbranchen kender vi de almindelige problemer, kunder står overfor, og vi skabte vores forretning til at løse disse problemer,” sagde Alvin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me