Væk og oprethold din online tilstedeværelse med Regxa: Levering af Cloud- og VPS Hosting Plus-forhandlerløsninger til lave prispoint

TL; DR: Kurdistan-baserede Regxa blev grundlagt i 2018 for at levere højtydende webhostingtjenester til overkommelige priser, hvilket giver virksomheder mulighed for at etablere og udvide deres websteder. Det hurtigt voksende firma arbejder 24/7 for at levere en række funktionsrige cloud-, virtual- og forhandlerløsninger med tilbagebetalingsgarantier og døgnet rundt support. Med kontinuerlig udvikling via et lidenskabeligt team fjerner virksomheden hindringerne for adgang til onlinemarkeder for kunder over hele verden.


For iværksættere og små virksomheder er det første skridt til at følge med kundernes efterspørgsel i teknologitiden: komme online.

På verdensplan er salget af e-handel steget i løbet af det sidste årti, med over 2,14 milliarder mennesker, der skønnes at købe varer og tjenester online inden 2021. Og selvom mange små virksomheder nu sælger deres varer på nettet, er dem, der stadig ikke har brug for en virtuel butik for at øge troværdigheden og levere vigtige kontaktoplysninger.

Men ejere af små virksomheder er typisk ikke i stand til at kaste kontanter på deres websteder – når alt kommer til alt graver de ofte ind på deres egne opsparingskonti for at finansiere deres bestræbelser.

I henhold til Small Business Administration bruger ejere af små virksomheder personlige konti og familieopsparingskonti til at finansiere forretningsvækst oftere end de får overskud og aktiver, kreditkort eller finansielle lån. I betragtning af at 23% af de små virksomheder går under, fordi de løber tør for penge, skal SMB’er overvåge deres budgetter nøje.

Regxa logo

Regxa hjælper SMB’er med succes med overkommelige faste priser og support 24/7.

For at hjælpe disse virksomheder med at opbygge og opretholde en online tilstedeværelse er Regxa på en mission at levere high-performance cloud- og virtual hosting-løsninger til de mest overkommelige prispoint.

”Lige siden Regxa blev oprettet, har alle vores glade kunder aldrig ønsket at rejse,” fortalte en repræsentant for Regxa. ”Det er fordi vores mål er at levere den bedste, hurtigste og mest sikre service med den mest avancerede teknologi til de laveste priser, så alle parter og klasser kan drage fordel af os.”

Med kontinuerlig udvikling via et lidenskabeligt team fjerner virksomheden hindringerne for adgang til onlinemarkeder for kunder over hele verden.

Arbejder rundt om uret for at give hurtig og sikker hosting

Det er ingen hemmelighed, at cloud computing- og hostingindustrien er meget mættet. I 2018, da Regxa blev grundlagt, var det værd cirka 118 milliarder dollars.

I dette konkurrenceprægede miljø har virksomheder som Regxa intet andet valg end at differentiere sig fra konkurrenter. Derfor arbejder Regxa med tre af de mest almindelige kundeproblemer – omkostninger, ydelse og service – i tankerne.

”Vores første mål er at yde den bedste service,” sagde en Regxa-repræsentant. ”Det andet mål er at hjælpe kunderne med at fortsætte med at få succes med deres projekter. Vores ultimative mål er, at kunder drager fordel af Regxa. ”

Virksomhedens webhostepakker er et godt udgangspunkt for de fleste SMB’er.

Arbejdet stopper aldrig ved Regxa – virksomheden er åben 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Holdet arbejder dag og nat for at forbedre sine tjenester, udvikle produkter og tilbyde sine kunder gode nye tilbud. Virksomheden er langt mere interesseret i at øge ante for nuværende kunder end det er at tiltrække nye.

”Vi er stadig ikke meget interesserede i at reklamere,” sagde en Regxa-repræsentant. ”Vi har kun brugt omkring $ 3.000 på reklamearbejde. Vi er mere fokuseret på at hjælpe de mennesker, der bruger vores service. ”

Regxa er heldig at have mange glade kunder, der spreder ordet om virksomhedens hosting, domænetjenester og e-mail-løsninger selv.

”Næsten hver deltager, der har brugt vores tjenester, har annonceret de fleste af sine tjenester til os,” sagde en repræsentant. ”Gudskelov, vi har nu over 1.000 deltagere, fordi konkurrence er et af Regxas mål!”

En række funktioner-rige pakker med pengene-tilbage-garantier

Regxas hostingløsninger kører spektret. Virksomheden tilbyder delte og virtuelle servere, plus e-mail og forhandler-hosting og en række domænetjenester. Mange pakker inkluderer gratis domæner, SSL-certifikater, professionelle e-mail-adresser og beskyttelse af personlige oplysninger.

Bloggere, SMB-ejere, webdesignere og udviklere starter ofte deres Regxa-rejse med en af ​​virksomhedens hurtige og overkommelige webhosteplaner, der inkluderer fjernelse af malware, DDoS-beskyttelse, gratis daglige sikkerhedskopier og en 99,9% oppetidsgaranti.

Regxas virtuelle private server (VPS) -løsninger er hurtige, overkommelige og fleksible og indeholder NVMe (Non-Volatile Memory Express) -protokol til adgang til lagringsmedier i høj hastighed. Alle VPS-pakker distribueres automatisk med en bred vifte af operativsystemindstillinger, herunder CentOS, Debian, Ubuntu, Windows og FreeBSD.

Grafik, der beskriver virksomhedens ekstreme hastighed og pålidelighed standard

Regxa tilbyder kunderne den tryghed, at de vælger en pålidelig og sikker hosting service.

Virksomheden tilbyder også hosting-tjenester, der er skræddersyet til WordPress – en nyttig tilføjelse af, hvordan indholdsstyringssystemet bruges af næsten 36% af internettet. Virksomheder, der har brug for en tilpasset tilgang, kan kontakte Regxas salgsrepræsentanter for et individuelt tilbud.

”Vi prøver altid at skræddersy vores hostingløsninger til at imødekomme individuelle behov snarere end at tilbyde en overpris i én størrelse-passer-til-pakke,” ifølge Regxa-webstedet.

Betydningen af ​​overlegen kundesupport i hostingbranchen er ubestridelig, især i betragtning af at anslået 44% af forbrugerne vil skifte til et nyt firma eller udbyder efter en utilstrækkelig serviceoplevelse. Ifølge en nylig rapport forventes kundeservice at blive vigtigere end pris eller endda selve produktet.

Teamet bag Regxa er klar over, at negative kundeoplevelser driver brugerne væk for godt. Derfor er virksomhedens supportpersonale til rådighed til enhver tid til hjælp via live chat eller e-mail.

”Vi mener også, at enhver service, vi leverer, skal imødekomme brugernes behov,” fortalte en repræsentant. ”Pakker og tjenester leveres altid korrekt uden problemer. Hvis en kunde ikke er meget tilfreds med vores tjenester, garanterer vi, at de får deres penge tilbage fuldt ud inden syv dage uden tøven. ”

Kontinuerlig udvikling fra et lidenskabeligt og engageret team

Kundefeedback er et værdifuldt aktiv. Det giver virksomheder mulighed for hurtigt og effektivt at identificere og løse problemer og løbende forbedre kundeoplevelsen. Men ikke alle hostingudbydere leverer i denne henseende. I henhold til Microsofts status over den globale kundeservice fra 2017 i 2017 mener 52% af mennesker over hele verden, at virksomheder er nødt til at gribe mere ind på den feedback, som forbrugerne giver.

Regxa er ikke et af disse virksomheder. Faktisk er værten foran spillet, da den aktivt søger input fra kunder til at informere om fremtidig udvikling.

”Vi lytter altid til vores kunder,” fortalte en repræsentant. ”Regxa-bestyrelsen mødes hver syvende dag for at skabe nye ideer og diskutere kravene fra vores deltagere. Vi stræber altid efter at være bedre. ”

Det hjælper, at virksomheden understøttes af et team med 13 medlemmer af lidenskabelige medarbejdere, der tror på virksomheden og dens mission at hjælpe kunder med at opbygge og opretholde en stærk web-tilstedeværelse.

”Vi arbejder alle sammen på grundlag af respekt og kærlighed,” fortalte en repræsentant for Regxa. “Virksomheden har også bragt os sammen, ligesom vores kultur og tro på kærlighed, indsats og succes.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me