Vil du have en MIT-uddannelse? OpenCourseWare tilbyder gratis ressourcer til dem, der er nysgerrige efter computerprogrammering (vores 13 favoritter)

TL; DR: MIT revolutionerede onlineundervisning i 2001, da de offentliggjorde kursusmateriale på OpenCourseWare og stillede formel videregående uddannelse til rådighed for masserne på en uformel måde. Gennem OpenCourseWare behøver livslange studerende ikke at betale undervisning for at fortsætte med at udvide deres horisont. Uanset om du udforsker et nyt emne eller lærer nye færdigheder til arbejde, kan du prøve fra mere end 2.300 strenge bachelor- og kandidatuddannelseskurser fra MIT, når du vil. Publikationschef og stedskurator Curt Newton fremhævede 13 fremragende kurser for folk, der ønsker at lære om programmering fra komforten i deres eget hjem, samt tre massive åbne onlinekurser, der er tilgængelige fra MIT gennem edX.


I de tidlige 2000’ere var efteruddannelse en stort set eksklusiv klub. Læremateriale på universitetsniveau blev nøje bevogtet og begrænset til kun de, der var tilmeldt og på campus.

MIT ændrede alt det med OpenCourseWare, en online platform der gør praktisk talt alle MIT kursusmaterialer gratis tilgængelige for alle og enhver, der ønsker dem.

I stedet for at kommercialisere deres uddannelsesmateriale, besluttede MIT at udnytte Internets evne til at sprede information rundt om i verden og offentliggjorde pensum, forelæsningsnotater og eksamener – ingen strenge vedhæftet.

”Det var en enkel – og på det tidspunkt radikale – idé, som jeg synes har vist sig utroligt indsigtsfuld og slags heldig at have fået det spring tilbage dengang,” sagde Curt Newton, publikationschef og site curator. ”Det er virkelig vokset til en hel bevægelse.”

Nu deler universiteter over hele verden deres oplysninger frit eller for kredit – eller begge dele. Millioner af unikke besøgende får adgang til MITs OpenCourseWare-platform hver måned. I mellemtiden har millioner af elever tilmeldt sig massive åbne onlinekurser, eller MOOC’er, fra MITx på edX, siden det startede i 2012.

Vi bad Curt om at dele nogle af de mest nyttige OpenCourseWare-kurser for dem, der er interesseret i at lære computerprogrammering eller forbedre deres færdigheder. Du er velkommen til at hoppe nedenfor til hans foreslåede introduktionskurser, eller se på nogle af ressourcerne på næste niveau.

OpenCourseWare serverer læringsmuligheder til en global målgruppe

MITs platform, som også kaldes OCW, kan prale af mere end 2.300 kurser, og de tilføjer 130 flere hvert år. OCW får mere end 2,5 millioner unikke besøgende hver måned, med mere end halvdelen kommer uden for Nordamerika.

”Det er en stor ressource, fordi materialerne undervises i MIT-klasseværelser. Der er en vis autoritet til det, ”sagde Curt. “Det er blevet en betroet kilde til uddannelsesmæssig information.”

Collage af billeder af OCW-studerende, undervisere og elever

Studerende, undervisere og uafhængige studerende over hele kloden har brugt OCW af forskellige årsager.

Ifølge Curt startede OCW en samtale om formel kontra uformel uddannelse og tørsten efter livslang læring.

”Flere og flere mennesker finder ud af, at de er nødt til at fortsætte med at lære gennem deres liv,” sagde han. “De er nødt til at finde materialer og ressourcer, som de kan lære af, der svarer på de spørgsmål, de står mest øjeblikkeligt i deres liv eller karriere.”

Forskellige kursusmaterialer afslutter læringsoplevelsen

Alle OCW-kurser inkluderer en pensum og mindst to valg af yderligere indhold. Det kan omfatte forelæsningsnotater, en læseliste, hjemmearbejdeopgaver eller eksamener – nogle gange med svarene. Cirka 100 af de mest populære kurser har videoforelæsninger, der også offentliggøres på YouTube og iTunes U.

OCW serverer kursusmaterialer til global målgruppe med forskellige baggrunde

I stedet for at fokusere på studerende eller uafhængige elever, sagde Curt, at OCW oprindeligt var beregnet til at tjene kursusmateriale til lærere.

”Der er en multiplikationseffekt,” sagde han. ”Du når en lærer, men når også alle deres studerende. Jeg tror, ​​alle blev overrasket over den dybe og intense generelle nysgerrighed, blandt folk, der bare var på udkig efter at lære noget. ”

I øjeblikket består ca. halvdelen af ​​OCW-publikummet af nysgerrige individuelle elever. Den anden halvdel er opdelt mellem lærere, der leder efter materiale og inspiration, og studerende, der søger efter alternative forklaringer eller supplerende oplysninger.

Python, Java og MATLAB: 11 klasser til novice-programmereren

Curt indsnævrede et katalog med 2.300 kurser på OCW til et par favoritter for folk på udkig efter et godt udgangspunkt i enten OCW eller computerprogrammering.

Listen over introduktionskurser er en 1-stop-shop for håbefulde programmører: tre introduktionskurser, fem klasser på specifikke sprog og tre forslag til at tage dine færdigheder til næste niveau.

Mens MIT-studerende lærer at kode med disse klasser, sagde Curt, at professorer underviser i programmering “i tjeneste for noget lidt bredere, som nogle mennesker her betegner som beregningstænkning.”

Det betyder, at man bruger programmeringssprog og andre computerteknologier til at besvare et større, mere grundlæggende spørgsmål.

”Det handler om at lære at tænke på arten af ​​det problem, du har fået,” sagde Curt. “Du tænker over, hvordan du nedbryder det og gennemgår det på en algoritmisk eller computermæssig måde, så du kan skrive en god kode om det.”

1. Introduktion til datalogi og programmering

Dette er det mest besøgte kursus om OCW og sigter mod at give de studerende en forståelse af den rolle, beregning kan spille i løsning af problemer. Studerende lærer, hvordan man programmerer i Python, et fleksibelt, dynamisk sprog, der understøtter objektorienteret, imperativ og funktionel programmering.

Foto og citat fra Robert Talbert om hans OCW-oplevelser

Klik her for at komme i gang med introduktion til datalogi og programmering.

Forudsætninger: Ingen programmeringserfaring krævet, men generel matematisk og logisk egnethed tilskyndes.

Materialer: Videoforelæsninger, online lærebøger, eksamener og løsninger, opgaver og løsninger og recitationsvideoer

2. Introduktion til elektroteknik og datalogi

Også på listen over mest besøgte kurser om OCW inkluderer denne klasse laboratorieeksperimenter med mobile robotter. Målet er at lære de grundlæggende designprincipper for modularitet og abstraktion i forskellige sammenhænge.

Klik her for at komme i gang med introduktion til elektroteknik og datalogi

Forudsætninger: Kendskab til sekvenser, serier og trigonometri opmuntres sammen med udsættelse for løsning af basiske kredsløb. Nogle programmeringserfaringer er gode, men ikke nødvendigvis krævede (der er en Python-tutorial eller et supplerende introduktionskursus for Python).

Materialer: Videoforelæsninger, online lærebøger, opgaver uden løsninger, recitationsvideoer, forelæsningsnotater, eksamener og løsninger og instruktørindsigt

3. Introduktion til computere og teknisk problemløsning

Lær grundlæggende i objektorienteret softwaredesign og -udvikling sammen med beregningsmetoder og ledelsesapplikationer. Denne klasse dækker design af klasser, arv og grafiske brugergrænseflader. Studerende lærer Java at udføre opgaver, hvilket vil være nyttigt især for dem, der ønsker at udvikle klient-server webapplikationer.

Klik her for at komme i gang med introduktion til computere og teknisk problemløsning.

Forudsætninger: Eleverne skal være dygtige med en-variabel beregning (her er en klasse for at få dig op til hastighed).

Materialer: Forelæsningsnotater, eksamener uden løsninger og opgaver uden løsninger

4. En mild introduktion til programmering ved hjælp af Python

Dette er et kursus, der er mærket som en “blid, men alligevel intens” indledning til programmering i Python. Studerende vil fokusere på planlægning og organisering af programmer samt grammatikken i Python-sproget.

Klik her for at komme i gang med en mild introduktion til programmering ved hjælp af Python.

Forudsætninger: Ingen

Materialer: Valgte forelæsningsnotater og opgaver uden løsninger

Foto og citat fra Juan Brizuela om hans OCW-oplevelser

5. Introduktion til programmering i Java

Kom i gang med software engineering ved at lære grundlæggende om Java. Studerende vil udvikle høj kvalitet, funktionel software, der løser reelle problemer.

Klik her for at komme i gang med introduktion til programmering i Java.

Forudsætninger: Klassen er designet til elever med en vis programmeringserfaring, men det er ikke en formel forudsætning.

Materialer: Forelæsningsnotater og opgaver uden løsninger

6. Introduktion til MATLAB-programmering

Dette kursus underviser MATLAB fra et matematisk synspunkt. Selvom MATLAB primært er beregnet til numerisk computing, vil sproget plot funktioner og data, implementere algoritmer, oprette brugergrænseflader og arbejde med programmer skrevet på andre sprog.

Klik her for at komme i gang med introduktion til MATLAB-programmering.

Forudsætninger: Ingen

Materialer: Videoforelæsninger, online lærebøger, opgaver uden løsninger

7. Introduktion til MATLAB

Forbedr din flytning i MATLAB med denne “aggressivt blide” introduktion til sproget og de populære værktøjskasser. Studerende lærer om variabler, scripts, operationer, visualisering, løsning af ligninger, kurvetilpasning og Simulink, som tilføjer modelbaseret designfunktionalitet.

Klik her for at komme i gang med introduktion til MATLAB.

Forudsætninger: Der er ikke nogen, men tutorials er tilgængelige, hvis du har brug for hjælp til MATLAB.

Materialer: Forelæsningsnotater og opgaver uden løsninger

8. Introduktion til C og C++

Dette kursus giver en hurtig introduktion til programmeringssprogene C og C ++, som har styrker inden for softwareinfrastruktur og systemprogrammering. Eleverne læser om hukommelsesstyring, pegere, forarbejdningsmakroer, objektorienteret programmering, og hvordan man fejler fejl.

Klik her for at komme i gang med introduktion til C og C++.

Forudsætninger: Klassen er designet til studerende med nogle grundlæggende programmeringserfaringer.

Materialer: Forelæsningsnotater, opgaver uden løsninger og projekter uden eksempler

Foto og citat fra Ziya Deniz Erlap om hans OCW-oplevelser

9. Elementer af softwarekonstruktion

Lær de grundlæggende principper og teknikker for udvikling af software, der er sikkert mod fejl og let at forstå. Dette kursus dækker specifikationer og invarianter, test, tilstandsmaskiner, abstrakte datatyper, designmønstre til objektorienteret programmering, samtidig programmering og funktionel programmering.

Klik her for at komme i gang med elementer i softwarekonstruktion.

Forudsætning: Studerende skal først tage introduktion til elektroteknik og datalogi.

Materialer: Forelæsningsnotater, opgaver uden løsninger, projekter uden eksempler og eksamener med løsninger

10. Introduktion til algoritmer

Dette kursus indeholder matematisk modellering af beregningsproblemer. Det understreger forholdet mellem algoritmer og programmering og introducerer grundlæggende præstationsmål og analyseteknikker.

Klik her for at komme i gang med introduktion til algoritmer.

Forudsætninger: Studerende skal have et godt greb om Python og en solid baggrund i diskret matematik. For så vidt angår klasser, skulle studerende have taget introduktion til elektroteknik og datalogi samt matematik til datalogi.

Materialer: Videoforelæsninger, opgaver med løsninger og eksamener med løsninger

11. Battlecode-programmeringskonkurrence

Denne unikke udfordring kombinerer kampstrategi, software engineering og kunstig intelligens. Ved hjælp af Java programmerer studenthold virtuelle robotter til at spille et realtidsstrategispil, Battlecode.

Klik her for at komme i gang med Battlecode-programmeringskonkurrence.

Forudsætninger: Studerende skal have erfaring i Java.

Materialer: Videoforelæsninger

5 flere ressourcer: Udforsk kunstig intelligens eller deltag i en MOOC

Efter at have opbygget et stærkt fundament med ovennævnte kurser, har OCW og edX et par populære kurser på næste niveau, som Curt foreslog. For dem, der leder efter en mere intens udfordring og chancen for at lære i en mere interaktiv virtuel klassesituation, har tre MOOC’er fra MITx på edX defineret start- og slutdatoer med et mere regimenteret ugentligt engagement.

  1. Kunstig intelligens: Dette er en af ​​de fem bedste datalogi i USA, ifølge Bloomberg Business. Eleverne kan finde ud af, hvordan kunstig intelligensmetoder fungerer under flere omstændigheder. Tilgængelige materialer inkluderer: videoforelæsninger, opgaver uden løsninger, recitationsvideoer, eksamener uden løsninger og instruktørindsigt.
  2. Matematik til datalogi: Dette kursus dækker elementær diskret matematik til datalogi og teknik og lægger vægt på matematiske definitioner, bevis og anvendte metoder. Eleverne kan bruge videoforelæsninger, opgaver uden løsninger og eksamener med løsninger.
  3. Introduktion til datalogi og programmering ved hjælp af Python: MOOC-versionen af ​​vores første OCW-kursus, dette tilbud er designet til at hjælpe folk uden tidligere eksponering for datalogi eller programmering. Dette kursus starter den 30. august og løber ni uger. Studerende forventes at bruge ca. 15 timer om ugen.
  4. Softwarekonstruktion i Java: I lighed med vores femte OCW-klasse er denne MITx-klasse den første af en 2-retters sekvens om at skrive god software ved hjælp af moderne software-teknik. Fra 26. september tager denne klasse 12 uger, og eleverne bruger cirka 15 timer om ugen på materialerne.
  5. Uddannelsesteknologi XSeries: Dette 4-delt MOOC-program af MITx giver de studerende mulighed for at udforske uddannelsesteori og spildesign. Klasser er gennemsnitligt ca. ni uger lang, og studerende kan forvente at bruge mellem seks og 10 timer om ugen på kurserne.

Hvert kursus tilbydes gratis, men edX giver dig mulighed for at tjene bekræftede certifikater, der kan føjes til cv og LinkedIn-profiler mod betaling.

MIT er glad for at dele online lærings spotlight

Den udvikling, som MIT startede for 15 år siden med OCW, har kulmineret i et frimærke fra eLearning-udbydere, herunder edX (grundlagt af Harvard og MIT), Coursera, Udacity og Khan Academy – og det tæller ikke tilbudene fra de enkelte universiteter.

”Vi siger altid, at vi ikke kunne være lykkeligere med at miste markedsandelen,” sagde Curt. ”En del af vores mandat i de tidlige dage var at forsøge at skabe en bevægelse rundt om i verden. Jeg tror, ​​vi var i stand til at gøre det. ”

Uanset hvilken kilde elever henvender sig til information, sagde Curt, at der er masser af plads til komplementære løsninger til at imødekomme folks specifikke baggrund, krav og tidsplaner.

”Jeg tror ikke behovet for fleksibel adgang til ressourcer nogensinde vil forsvinde,” sagde han. ”Vores rolle er at give dem så meget som vi kan, når de har tid.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me