Venngage tager den tunge løft ud af infografisk skabelse gennem klassiske skabeloner og en smart anbefalingsmotor

TL; DR: Infografik er fænomenale værktøjer for marketingfolk, men de er ofte underudnyttet i frygt for, at det bliver for tidskrævende eller for dyrt at skabe dem. Venngage er en brugervenlig, gør-det-selv-infografisk skaber, der gør processen let for små virksomheder at skabe professionel infografik på en time eller mindre. Platformen har en anbefalingsmotor, der hjælper brugere med at finde design, der ligner det, de forestiller sig.


Selvom infografik typisk klarer sig bedre end mange andre typer indhold – det er 30 gange mere sandsynligt end tekst for at få en læsers opmærksomhed – er mange markedsførere undgår at bruge dem på grund af bekymring over den tid og penge, der kræves for at producere dem.

Ifølge Venngage administrerende direktør Eugene Woo, var den frygt oprindeligt ret gyldig: “Du plejede at ansætte en designer og gennemgå en lang frem og tilbage-proces, der ville tage et par uger at få en endda færdig,” sagde han sagde. “Det vil koste mindst $ 500 for en meget enkel grafik.”

Men med et gør-det-selv-værktøj som Venngage, kan marketingfolk let oprette deres egen infografik på mindre end en time og for en brøkdel af prisen.

Eugene anbefaler, at marketingfolk bruger Venngage-skabeloner til at genbruge indhold, der allerede fungerer godt på deres websted, blog eller Facebook-side; at finde en skabelon, der passer til indholdet, er lettere end at starte fra bunden. At gøre populært indhold mere visuelt er meget lettere end at starte informationsindsamlingsprocessen fra bunden af ​​og giver brugerne mulighed for at dele det på forskellige platforme.

”Hvis du kan bruge PowerPoint, kan du bruge Venngage, og det kan du gøre inden for en time,” sagde han. “Folk synes, at infografik er kompliceret, eller at de ikke har tid til at forpligte sig til at fremstille dem, men de ved ikke, at det er let, når du kan få det gjort på værktøjet.”

Udvidelse af Infographics ud over Visual Résumés

Før grundlæggelsen af ​​Venngage, drev Eugene et infografisk firma kaldet Vizualize.me, som hjalp brugere med at omdanne LinkedIn-profiler til visuel cv. Brugere begyndte at bede om andre typer infografik, og Eugene besluttede at skifte til en infographic producent til alle formål.

”Med cv-produktet var det hovedsageligt folk, der var på udkig efter et job, der kun skulle få et visuelt cv eller infografisk, formodentlig ville få et job og ikke behøver at gøre det igen,” sagde han. “Med Venngage er det et meget andet værktøj i den forstand, at det er noget, folk bruger mere regelmæssigt.”

Skærmbillede af Venngage-skabeloner

Venngage vil anbefale en skabelon, der bedst matcher dit projekt designkrav.

Som en lille virksomhed, sagde Eugene, at Venngage godt forstår det visuelle indholdsbehov for små virksomheder. Med base i Toronto er Venngage cirka fire år gammel og beskæftiger 30 ansatte.

”Vi forstår alle de udfordringer og krav, som en lille virksomhed har,” sagde han. ”Vi er meget lydhøre. Hvis vi bemandet live chat, får brugerne et svar inden for 20 sekunder. Vi har den ekstra touch af en lille virksomhed. ”

Ud over virksomhedens oprindelige fokus på online infografik har Venngage siden forgrenet sig til andre udgivelsesformater og tilbyder plakatskabeloner, præsentationsskabeloner, brochureskabeloner og andre typer design, som en lille virksomhed muligvis har brug for. Dette betyder, at kundeuddannelse er en vigtig komponent i produktet, fortalte Eugene, hvorfor Venngage har koncentreret sig om at gøre onboarding-processen brugervenlig.

”Onboarding har været en af ​​udfordringerne og også en af ​​de muligheder, vi har brugt til at uddanne mennesker, og for at hjælpe dem med at forstå, hvad vi handler om,” sagde han.

Designkvalitet som differentiator

Venngage har sin fair andel af konkurrenterne, men virksomheden er stolt af brugervenlighed og stærk design. Eugene sagde, at Venngage er det nemmeste værktøj at bruge, og at platformens professionelle forretningsskabeloner står over dens konkurrenter..

”Vi fokuserer på kvalitet i modsætning til mængde,” sagde han. ”Andre designværktøjer har bogstaveligt talt 50.000 skabeloner. Vi har ikke så mange, vi er i de lave tusinder, men vi har meget høj kvalitet, godt designede skabeloner. ”

Derudover har Venngage en anbefalingsmotor, der ligner den, Netflix anvender for at foreslå lignende film ved at trykke på brugerens visningshistorik. Venngage-brugere kan vælge flere billeder, de kan lide, og tjenesten vil automatisk anbefale en skabelon, der passer til disse designstandarder og indholdsbehov sammen med komplementære design og produkter, de måske er interesseret i at bruge i fremtiden.

Kundefeedback driver Venngage’s brugbarhedsbestræbelser ifølge Eugene. For det første afholder virksomheden kvalitative feedback-sessioner med hyppige brugere og beder om deres tanker om funktioner, som teamet har prototype. Efter samtalerne kører Venngage-medarbejdere en A / B-split-test for at måle kundernes opfattelse, før de udruller det nye produkt eller funktionen sitewide.

Venngage Team nyder godt af at arbejde fra “Home”

For at skabe kreativitet stræber Venngage efter at skabe et teambaseret arbejdsmiljø. Da virksomheden først startede, delte den håndfulde designere, ingeniører, produktledere og supportmedarbejdere en del af et kontor med en anden opstart.

Billede af Venngage team

Efter fire års vækst beskæftiger Venngage ca. 30 ansatte på Toronto’s hovedkvarter

Da teamet voksede, flyttede Venngage fra kontorlokalet til et hus – en usædvanlig bevægelse i Toronto, sagde Eugene. Virksomheden har mad der serveres hver dag, så de ansatte spiser sammen og arbejder i nogenlunde nærhed med hinanden. Huset har et komplet køkken, så det er ikke ualmindeligt, at folk laver mad eller bager. Nogle mennesker har også en tendens til tomater, basilikum og andre grøntsager i haven.

Dette er ikke at sige, at Venngage ikke har virksomhedsroller, mål og måder til at måle fremskridt på – de har det bare meget sjovt at gøre det. Eugene sagde, at det afslappede arbejdsmiljø spiller ind i virksomhedens kultur og produktivitet.

”Folk nyder virkelig at komme på arbejde, og det er vigtigt,” sagde han. ”Vi ønskede ikke en arbejdsplads, hvor folk bare lukker ind og klokkerer ud. Folk arbejder hårdt, men synes også virkelig godt at arbejde der på grund af miljøet. ”

Den energi og entusiasme, folk har til at møde op til arbejde, oversættes til produktets kreativitet og skaber den type miljø, hvor mennesker arbejder godt sammen.

”Venngage er mennesker; vi er bare en flok mennesker, der arbejder sammen om at bygge software, ”sagde Eugene. ”Det er bestemt et meget menneskecentret produkt. At have en kultur, der er uden for arbejde, er meget vigtigt, fordi i slutningen af ​​dagen er software et teamwork slags ting. Du bygger det som et team. ”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me