Uklar Madness med HazeOver: En tilpassbar distraktionsdimmerTM til Mac, der er bygget til at skinne et fokus på din nuværende opgave

TL; DR: Hvis du er en Mac-bruger, der ønsker at øge produktiviteten, kan du overveje HazeOver. Appen med distraktionsdæmpning reducerer visuel støj ved at fremhæve dit hovedvinduet på skrivebordet og falme alt i baggrunden. Med indstillinger, der kan tilpasses intensitet og hastighed, søger HazeOver at forbedre koncentrationen på en måde, der er mest behagelig for dig.


I betragtning af multitasking-kravene, som arbejdsgivere stiller til deres arbejdstagere, er det underligt, at mennesker ikke voksede blækspruttelignende vedhæng gennem successive generationer. I årevis har vi defineret succes som evnen til at afbalancere konkurrerende krav samtidig, uden at tage hensyn til fokus og koncentration.

I dag viser forskning fra American Psychological Association, at de, der samtidig udfører mere end en opgave generelt bruger mere tid og har en større tilbøjelighed til fejl. Nulstil på et enkelt projekt ad gangen uden distraktioner, og du vil være mere produktiv, reducere stress og gøre færre fejl.

HazeOver logo

Sig “Nej” til multitasking og “Ja” til produktivitet med HazeOver.

Max Ananov, grundlægger og skaber af HazeOver, har vidst dette i årevis. I 2007, frustreret over det visuelle rod på hans Mac-skrivebord, begyndte Max at designe en app, der ville fremhæve hans primære vindue, mens han falmede alle andre ud.

”Jeg er ikke særlig organiseret, så jeg ville have noget for at hjælpe mig med at holde fokus og ikke blive overvældet af, hvad der foregik på skærmen,” sagde han. ”Ideen til HazeOver kom naturligt til mig.”

Da Max frigav appen i Mac App Store i 2011, var han en af ​​de første, der markedsførte med en enkelt-tasking tilgang til desktop produktivitet. I årenes løb tilføjede Max funktioner som genveje og en brugerdefineret mørk tilstand.

I dag fortsætter appen med at forbedre brugerproduktiviteten gennem selektive dæmpningseffekter, der forsigtigt forsvinder indtrængende e-mails, chatbeskeder og tweets, blandt andre distraktioner. Nu med en række indstillinger for intensitet og hastighed gør HazeOver sine produktivitetsværktøjer endnu mere tilpasselige.

Forøg tilgængelighed og forbedret produktivitet

Max sagde, at HazeOver er en af ​​disse apps, som du ikke helt kan sætte pris på, medmindre du får fat i det, så han anbefaler, at du tager den gratis prøveperiode til en spin, hvis du er på en Mac. Mange HazeOver-brugere har fortalt Max, at appen hjælper med at lette bedre arbejdsgange. Ud over øget produktivitet og reduceret stress har nogle brugere observeret uventede fordele.

”Jeg blev mest overrasket, da nogen skrev mig en e-mail, hvor han forklarede, at han havde problemer med lysfølsomhed og brugte appen til at hjælpe med det,” sagde Max. ”Jeg havde ikke forventet denne brugssag.”

Han har også modtaget feedback fra brugere med ADHD, der priser appen for dens evne til at øge fokus. ”Indtil for nylig indeholdt Mac-grænsefladen primært hvide vinduer, hvilket gjorde det svært at skelne mellem Windows-ordrer,” sagde Max. ”Jeg fik feedback om, at min app hjalp med tilgængelighed, fordi du kan se et vindue, mens baggrunden er i en kontrastfarvet skygge.”

HazeOver skærmbillede

Gendan din sundhed: HazeOver giver dig mulighed for at koncentrere dig om et skrivebordsvindue ad gangen.

Andre, inklusive en bruger, der opererer under navnet Buckuardo, siger, at HazeOver gør det mere behageligt at stirre på en computer hele dagen. ”Det er dejligt ikke at have baggrundsapps og windows distraherer mine øjne på en stor skærm, men den anden enorme fordel er, at mine øjne ikke længere føles som brændte efter en lang dag på skærmen,” sagde han.

Produktet er designet til at være intuitivt og brugervenligt, så arbejderne kan bruge mindre tid på at administrere windows og mere tid på at fokusere på den aktuelle opgave. For at gøre dette, sagde Max HazeOver “automatisk” fremhæver det aktive vindue, når du skifter mellem flere tilfælde.

Fjern distraktioner og brug mindre tid på at styre Windows

Hvis du ikke har tid til at downloade en gratis prøveversion, viser HazeOvers demo-video, hvordan appen fungerer på en MacBook Pro. Lad os sige, at du har et stykke windows åbent, inklusive din lommeregner, appen Messages, kontakter, påmindelser og forskellige browservinduer.

Med HazeOver skal du bare indtaste Launchpad, klikke på HazeOver-applikationen og sikre, at den er aktiveret. Når du skifter fra vindue til vindue, forbliver den sidste forekomst, du har klikket på, fremhævet, mens resten falmer til gråt.

Værktøjet er især nyttigt til at styre windows, fordi du kan glemme at minimere, lukke eller skjule elementer, der er i din måde, når alt falmer i baggrunden. Hvis du har en usædvanlig stor skærm, er en visning på fuld skærm muligvis ikke praktisk for dig. I dette tilfælde hjælper HazeOver dig med at koncentrere dig om din hovedopgave.

Når det kommer til implementering af fremtidige funktioner, sagde Max, at processen i vid udstrækning styres af brugerfeedback. I februar i år introducerede han en opdatering til HazeOver 1.8.3, der forbedrede kompatibiliteten med elektronbaserede apps, fast dæmpning af apps, der er tildelt til alle desktops ved hjælp af Dock-menuen, og fast flimring, når der skiftes mellem rum med fuldskærms-apps på flere viser blandt andet justeringer.

Virksomhedens seneste udgivelse, HazeOver 1.8.4, introducerer forbedret skiftende dæmpning på menulinjen, forbedret automatisk desktop-afsløring og support til Pathfinder og fast dæmpning, når du trækker et vindue mellem skærme og skifter mellem windows i den samme app på forskellige skærme.

Tilpasbar dæmpningskontrol og indstillinger til flere skærme

I årenes løb har Max modtaget anmodninger om at gøre appen mindre restriktiv, så brugerne kan skabe personaliserede oplevelser. Når du f.eks. Skifter til et andet vindue, falder HazeOver automatisk ud af det forrige vindue. Hvordan programmet udfører denne opgave – enten gennem en øjeblikkelig switch eller glat animation – er op til dig.

”Baseret på feedback foretrækker nogle mennesker at foretage overgangen øjeblikkeligt, og nogle synes, det er distraherende, når det pludselig ændrer sig og vil have det mindre synligt,” sagde Max. “Så jeg inkluderede begge muligheder.”

Brugere kan skifte mellem HazeOvers dæmpningsmuligheder ved at dobbeltklikke på HazeOver-ikonet i menulinjen eller bruge Control, Option, Command + H for at tænde og slukke appen helt. Brugere har også muligheden for at justere intensiteten af ​​diseffekten mellem en blød grå og fed mørk baggrund. Placer blot musemarkøren over menulinjens ikon og rulle for at justere lysstyrken.

HazeOver er også kompatibel med AppleScript for at give mulighed for automatisk kontrol over applikationen. Gennem det kraftfulde scriptingsprog kan brugerne ændre dæmpningsintensitet, farvetone, animationens varighed og sekundære visningstilstande plus sætte præferencer for flere vinduer. Detaljerede instruktioner er tilgængelige via HazeOver hjælpeguide.

For at tildele tastaturgenveje til HazeOver-handlinger kan brugerne downloade Max’s anden app, ActionShortcuts, som giver Mac-brugere mulighed for at køre kommandoer og scripter fra tastaturgenveje eller menulinjen.

Og selvom Max er glad for at implementere nye funktioner som et produkt af feedback fra kunder, er han altid forsigtig med ikke at gøre appen vanskeligere at bruge, end den burde være. ”Det værste jeg kunne gøre med en produktivitetsapp, der er designet til at øge fokus, er at overfylde den med masser af muligheder og funktioner,” sagde han.

Understøtt 4K-videoafspilning med 4Ktube-udvidelse

Nu hvor HazeOver er et godt sted, havde Max tid til at udvikle sin seneste app, 4Ktube Extension. Denne nye tilføjelse til hans appsamling gør det lettere for Mac-brugere at se 4K-videoer.

Da YouTube ikke understøtter 4K-videoafspilning i Safari, designet Max appen til at vise en 4K-badge på værktøjslinjen, når videokvalitet højere end 1080p er tilgængelig. Ved at klikke på værktøjslinjeikonet i Safari, når en højkvalitetsvideo er tilgængelig, giver brugerne mulighed for at åbne videoen i Google Chrome-browseren, hvilket muliggør 4K-video.

”Som HazeOver udviklede jeg 4Ktube til at ridse min egen kløe,” sagde han. “Jeg bruger Safari, og jeg vil se de tilgængelige videoer i højeste kvalitet, men Safari tillader ikke det, så det er en løsning.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map