UdskrivningForLøs opholder sig tro mod dens Printshop-rødder, mens den innoverer automatisering til direkte mail-marketing for at skabe resultater

TL; DR: Verdens første online print shop driver nu innovationer inden for salg og marketing automatiseringsteknologi. PrintingForLess, der har håndteret tilpassede printopgaver i høj kvalitet i de sidste 20 år, har vendt sin opmærksomhed på marketingautomation og CRM-integrationer, der hjælper marketing- og salgsteam med at øge konverteringer gennem datadrevet, personaliseret opsøgning. PFLs udviklede kontorkultur, arbejdsmoral og opmærksomhed på kundeservice er afgørende for virksomhedens succes, og dens seneste innovationer har ført til den seneste vækst. Med rødder, der spores tilbage til det foregående århundrede, er det inspirerende at se en banebrydende virksomhed, der stadig finder nye måder at transformere gennem nye forretningsstrategier.


Moderne marketing er blevet alt om at forstå din kunde og levere rettidigt, personlig indhold, der resulterer i højere konverteringsfrekvens.

Dette koncept accepteres nu i e-mail- og sociale mediestratosfærer med markedsføringsautomatiseringssoftware på plads, der bruger indsamlede data til digitalt at markedsføre relevante produkter til interesserede kunder på det rigtige tidspunkt.

Tidligere var det postkasser, der fyldte op med direkte mail-flyers. Nu hvor de fleste detailhandlere går den digitale rute, er det blevet overfyldte indbakke, hvilket får forbrugerne til at være mere modtagelige for fysisk post, der er relevant for dem.

Portræt af Samantha Patterson, marketingchef for PrintingForLess

PFLs Samantha Patterson fortalte os, at virksomheder sætter nyt fokus på direct mail som en engagementstrategi, da folk ikke modtager så mange direct mail-stykker mere.

Som et svar på moderne markedsføringstendenser har PrintingForLess (PFL) udviklet sig fra verdens første e-handelsprintbutik til at tilbyde kunder softwareintegrationer, der automatiserer levering af relevant, direkte mail-marketing.

Virksomheder, der bruger denne tilgang, maksimerer deres marketingbudgetter ved at sikre, at de kunder, de målretter mod, er mere tilbøjelige til at konvertere, fordi de har vist interesse for lignende produkter eller tjenester.

”Vi taler ikke om fortidens batch og blast, spammy direct mail,” sagde Samantha Patterson, marketingchef for PFL. ”Vi tillader, at direkte mail-sendinger udløses af købers opførsel og tilpasses med data, der er indsamlet i din CRM eller din marketingautomationsplatform. Dette giver en relevant kundeoplevelse og er mere tilbøjelige til at drive en konvertering. ”

PFL startede i 1996 i Livingston, Montana, og virksomheden er vokset hurtigt, især i de sidste tre år med virksomheden omfavnende teknologi, der giver markedsførere og sælgere mulighed for at forbedre deres håndværk.

”Alt hvad vi gør handler om at hjælpe marketingfolk og sælgere med at blive bedre til deres job og få de resultater, de leder efter,” sagde Samantha. “Uanset om det sker gennem vores dedikerede succesledere eller gennem vores teknologiløsninger, der automatiserer og gør disse trykksager mere rettidige.”

Tre PFL-integrationer, der styrker marketing- og salgsteam

Mens PFLs oprindelige fokus var at levere pålideligt, tilpasset printarbejde i høj kvalitet til individuelle og erhvervskunder, har virksomheden gået ud over sine rødder gennem innovative softwareintegrationer til CRM og marketingautomatiseringsplatforme som Salesforce, Marketo og Oracle Marketing Cloud.

I 2014 bemærkede grundlægger og administrerende direktør for PFL, Andrew Field, markederne inden for markedsføring og salg skiftede til datadrevet marketingautomation og spekulerede på, hvorfor markedsføring af print eller direct mail skulle være anderledes.

Virksomheden har holdt sig tro mod det brugerdefinerede trykning, det kan spore tilbage til det foregående århundrede. Samtidig har det udviklet forretningsserviceteknologi, der hjælper virksomhedens salgs- og marketingteam med at glæde deres kunder med relevant indhold. Blandt PFLs erhvervskunder er Subway, Burger King, Zappos, Southwest Airlines, Esurance, Adobe, Apttus og Gartner. PFL har udviklet tre vigtige innovationer i de sidste par år, der hjælper med at nå disse mål.

1. Taktilmarkering – Veludviklet direkte mail-marketing leverer resultater

Forbrugere, der nogensinde har gennemsøgt et e-handelswebsted, føjet et produkt til deres indkøbskurv og derefter forladt det, har måske bemærket en bekvemt tidsbestemt e-mail, der annoncerer en hel del på samme vare. Dette er et eksempel på automatisering af e-mailmarkedsføring, hvor specifikke triggere driver bestemte handlinger, og PFL gør det samme med direkte mail gennem sin Tactile Marketing Automation (TMA).

En applikation, der integrerer med populære CRM- og marketingautomatiseringsplatforme, som de fleste marketingfolk allerede bruger, hjælper TMA med at skabe resultater ved hjælp af data til at udløse levering af veludviklet direkte mail, salgsfremmende produkter og salgssæt. Kunder modtager tilbud, som de mere tilbøjelige til at svare på, hvilket fører til mere salg.

”Det er bare en anden måde at give en potentiel kunde noget, der virkelig er relevant for dem i et forsøg på at bevæge dem mod at foretage et køb,” sagde Samantha. “Andre anvendelsessager inkluderer præferencehåndtering, lovgivningsmæssig overholdelse, kontobaseret marketing, up-sell, cross-sell og loyalitetsmarketing.”

2. SwagIQ – Personlige noter og pakker imponerer kunder og øger konverteringsfrekvensen

PFL har også udviklet en Salesforce-integration, der gør det lettere for sælgere at oprette forbindelse til deres bedste kundeemner og kundeemner. Samantha fortæller os, at det primært bruges af B2B-virksomheder, så deres salgsteam kan bruge 1: 1 personaliserede håndgribelige sendinger, der er udløst lige fra Salesforce.

Nogle af de højeffektive pakker, som salgsteam har sendt gennem SwagIQ, inkluderer rejsecocktail-sæt, gourmet-snacks, Bluetooth-højttalere og popcornproducenter, men ingen gave er for storslået eller uklar. Integrationen giver mulighed for personlig besked og tilpasset emballage for at sikre, at kunderne føler, at de får særlig behandling.

Salgeteam modtager underretninger i Salesforce for levering og levering, så de altid ved det ideelle tidspunkt at ringe til for at afslutte et salg. Der er desuden indbygget analyse, så hold kan se, hvilke gaver der får mest konverteringer.

3. Personligt marketingcenter – Data-drevet salgsløsning til virksomheder for virksomheder

Den seneste softwareintegration fra PFL kombinerer elementer i de to foregående løsninger til store virksomheder. Its Personal Marketing Center (PMC) smelter sammen Salesforce og marketingautomation under én platform, hvilket giver salgsrepræsentanter muligheden for at sende print, digital eller social kommunikation via CRM-platformen, samtidig med at de sikrer, at de forbliver brandmæssige.

”PMC er en win-win for salgs- og marketingteam,” sagde Samantha. ”Salgsrepræsentanter kan tilpasse marketingaktiver uden at gå off-brand og kan afslutte tilbud hurtigere ved at sende den rigtige besked til det rigtige tidspunkt. Marketingfolk behøver ikke at bekymre sig om overholdelse og få fuld synlighed i indholdsydelsen. ”

PMC giver salgsteams adgang til skabeloner til e-mail, direct mail og sociale medier, de kan tilpasse til deres opsøgning, samtidig med at overholdelsen af ​​meddelelser og andre forskrifter overholdes.

Med kundesuccesadministratorer fungerer PFL som partnere for kunder

Fra opmærksomheden på detaljer, de lægger i brugerdefinerede udskriftsjob til de dedikerede kundesuccesledere, der hjælper marketing- og salgsteam med at få mere ud af deres automatiseringsintegrationer, er PFLs medarbejdere forpligtet til fremragende kundeservice.

”Vi går ud over teknologien og giver vores kunder indbyggede og improviserede marketingkonsultationer for at sikre, at de ser de multikanals marketingresultater, de ønsker,” sagde Samantha. ”Deres succes er virkelig vores succes.”

De dedikerede kundesuccesledere er på fronten hver dag og besvarer kundernes spørgsmål og giver dem nye ideer til, hvordan de maksimerer deres marketing og salgssucces.

”Kundesucces manager er virkelig der for at lytte og få nogle til at tænke over, hvad er de mål, de søger at nå,” sagde Samantha. ”Hvad er de vigtigste KPI’er (Key Performance Indicators), som de ønsker at køre? Og hvordan kan vi hjælpe dem med at komme dertil? ”

Himmelen er grænsen for denne Montana-baserede E-Commerce Printshop-pioner med en blomstrende kontorskultur

Selvom det er bemærkelsesværdigt, at dets anseelse som en førende printvirksomhed og engagement i tekniske innovationer er det folk og kultur bag PFL-mærket, der virkelig skiller sig ud.

Hvis du skulle besøge dens hovedkvarter i Montana, ville du finde administrerende direktør, Andrew, ved at undgå sit kontor og bruge tid på gulvet med sine 200+ ansatte, som han alle kender ved navn.

”Han tjekker konstant mennesker, og han er på fornavn med alle i virksomheden, hvilket er bemærkelsesværdigt,” sagde Samantha. ”Alle kender Andrew. Han har en masse respekt for de mennesker, der arbejder for ham. ”

Det er en arbejdshård, legehård virksomhed, der fremmer balancen mellem arbejdsliv og giver medarbejderne mulighed for at bringe deres hunde og børn på arbejde. Samantha har et lille barn, der tilbringer tid på den daglige dagpleje. Hun fortalte os, at atmosfæren på kontoret er ekstremt optimistisk og energisk.

Virksomheden vokser og udvikler sig hurtigt, især i de sidste tre år med det nylige fokus på udvikling af ny teknologi, der hjælper marketing- og salgsteam med at drive konverteringer. Det er et spændende sted at være for Samantha og PFLs hundreder af ansatte.

”Hver dag er noget nyt,” sagde Samantha. “Nogle gange er det lidt svært at følge med, fordi vi bevæger os så hurtigt, men jeg har aldrig haft en kedelig dag på arbejdet.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me