Tips til udviklere, der ønsker at forfølge deres drømmer om start i Californien – Overkommelige boliglån fra CalHFA hjælper dig med at komme i gang

TL; DR: Ligesom de nybyggerne, der tog til Oregon Trail i håb om at slå den rige ud vest, leder udviklere, der ønsker at starte deres ide ind i en startvirksomhed, som ofte går mod de travle teknologiske knudepunkter i Californien. Ekstraordinære boligomkostninger kan imidlertid knuse iværksætterdrømme, før den første kodelinje rammer skærmen. Hjælpsomme programmer fra Californiens boligfinansieringsagentur, eller CalHFA, kan give førstegangshusejere en pause med lånemuligheder, der løsner kravene til udbetaling. Læs videre til vores teknisk sindede købervejledning for rådgivning om økonomisk assistance, og hvor du kan søge efter dit Californiens drømmehus.


Vi ved alle, hvordan Apple startede i en garage, før de udviklede sig til et af verdens mest værdifulde mærker. Amazon, Microsoft, Google og Hewlett-Packard tog lignende veje fra ydmyg begyndelse til global dominans.

Hvad mange succesrige tech-virksomheder har? Den lille garage, soveværelse eller hjørne af ubrugt plads, hvor håbefulde iværksættere kan tilslutte en computer.

”Fra verdens største virksomheder som Google og Facebook til de nyeste nye startups er Silicon Valley den ubestridelige destination for initiativrige forretningsfolk, både unge og gamle, for at bringe deres drømme til virkelighed.” – John Rampton, teknisk iværksætter (Huffington Post)

De, der ønsker at gøre det stort i Silicon Valley, vil dog stå over for en formidabel tidlig udfordring. Californien har hjemsted for 77 af landets 100 dyreste postnumre, og Bankrate blev for nylig betragtet som den hårdeste for førstegangs huskøbere.

Medianpriserne i hjemmet i San Francisco og Silicon Valley kører $ 1 million eller mere, hvilket ofte forlader tech-nerder med den næste store idé og ingen penge ude i kulden.

Organisationer som California Housing Finance Agency hjælper dog førstegangs huskøbere med at bryde ind i det konkurrencedygtige boligmarked med overkommelige lån og udbetalingshjælp rettet mod dem med et solidt job og ikke meget i besparelser.

”Hele pointen i vores program er for første gang huskøbere med lavt og moderat budget,” sagde CalHFA Marketing Specialist Eric Johnson. ”Vi behøver ikke at arbejde med mennesker, der tjener $ 500.000 om året; de har ikke brug for vores hjælp. ”

CalHFA forbinder håbefulde husejere med økonomisk assistance

I mere end 40 år har CalHFA arbejdet i det, Eric kalder ”co-opetition” med den private udlånsindustri. Foretrukne og godkendte långivere vil anbefale CalHFA-lån til støtteberettigede købere og stamme lånet, før de sendes til organisationen til endelig godkendelse.

”Vi eksisterer stort set for at fylde et hul på markedet,” sagde Eric. Der er mange forbrugere, der har god kredit og et solidt job, men de har ikke været i stand til at spare udbetalingen, som det traditionelle marked har brug for for at få dig ind i et hjem. Vi hjælper folk med det gennem et nedbetalingshjælpeprogram, så de kan få den ekstra lille penge penge, som de muligvis ikke nødvendigvis har siddet i deres bank, efter at alle deres andre udgifter er betalt. ”

Billede af Eric Johnson med CalHFA-logo og skærmbillede

Marketing specialist Eric Johnson har arbejdet med CalHFA i 13 år.

For at kvalificere sig skal købere overholde visse krav til kreditvurdering og indkomstgrænser. Ejendommen skal være en enebolig, der koster mindre end CalHFAs salgsprisgrænser. I 2017 leverede organisationen omkring 7500 lån til førstegangskøbere, der dækkede mere end 1 milliard dollars ejendom.

”Vi bare humrer sammen,” sagde Eric. ”Californiens økonomi klarer sig godt, og der er stadig masser af plads til førstegangs huskøbere på dette marked.”

Overvej at udvide din søgning til tekniske hub ud over Silicon Valley

For dem, der ønsker at strejke den rig på Silicon Valley, anbefalede Eric at starte boligsøgningen andetsteds. Vildt dyre boligpriser i San Francisco, Menlo Park, Mountain View og Palo Alto gør det svært for håbefulde iværksættere at bryde ind på hjemmemarkedet.

”Manglen på overkommelige boliger og leveomkostningerne i Silicon Valley gør det uoverkommeligt dyrt for alle undtagen de mest velhavende at eje et hjem.” – Tom Hadfield, tech-iværksætter (CNBC)

”Du er dog nødt til at huske, at et af de hele punkterne i tech-verdenen er, at det kan spredes,” sagde han. ”Du kan arbejde eksternt. Der er stadig en masse tech i nogle af forstæderne eller mindre byer. Der er ikke millioner dollar-auktioner eller Teslas på hver blok, men der kan stadig være en blomstrende teknologikultur på steder, der ikke nødvendigvis har teknologienavne. ”

Især anbefalede Eric Sacramento og Chico, omkring 100 til 150 miles nord for San Francisco. Han delte historien om en ven, der blev uddannet fra Chico State University og begyndte at arbejde for en lokal opstart. Han rejste til Oakland i et par år, men tog af sted, da leveomkostningerne blev for høje. Tilbage i Chico blev opstart til sidst erhvervet af Alibaba.

Kort over San Francisco Bay-området og Silicon Valley

Silicon Valley strækker sig groft fra San Francisco til San Jose.

”Folk tænker ikke på det, ved at starte et tech-firma på et sted, der måske ikke har det store navn Sand Hill Road eller Page Mill Road,” sagde han. ”Der er stadig masser af muligheder, især i Californien.”

5 tip til førstegangshusejere på konkurrencedygtige markeder

At købe et hjem kan være overvældende og afskrækkende, især på de rødglødende markeder i Californien. Sumi Kim gav Quora og Huffington Post et inderside om at konfrontere Silicon Valley-boligmarkedet. Fra at vælge den rigtige ejendomsmægler til at fremstille det mest imponerende tilbud, her er nogle råd til rookie-huskøbere:

  • Få timingen rigtigt. Markedet opvarmes typisk om foråret og sommeren, sagde Eric, når folk ofte er udenfor. Omvendt kan priserne måske være lidt lavere om vinteren.
  • Arbejd med din kredit score. ”Din kredit score er den største indikator, set ud fra en banks perspektiv, om du vil tilbagebetale lånet,” sagde Eric. Sørg for at afbetale gæld og foretage betalinger til tiden.
  • Vær tålmodig. Du vil sandsynligvis ikke købe det første hus, du ser. Vær klar til at se på flere hjem for at bestemme, hvad du vil have, og hvad du virkelig har råd til. Foretag din research og spørg rundt.
  • Byg et godt team. En stærk ejendomsmægler og låneansvarlig eller mægler forstår de udfordringer, som førstegangskøbere står overfor. De vil tålmodig hjælpe dig med at navigere i processen og give dig tid til ikke kun at finde det rigtige sted, men også give det bedste tilbud og sikre den bedste finansiering, samt.
  • Åben dit sind. Vær fleksibel med hensyn til de byer og kvarterer, du er villig til at se på. Dine penge går længere uden for Silicon Valley og San Francisco.

Selvom teknisk-minded købere kan være mere tilbøjelige til at bruge websteder som Zillow og Rocket Mortgage til at undersøge hjem og indsende tilbud, anbefalede Eric stærkt at tage en personlig tilgang.

”Det er meget at åbne huse, en masse benarbejde og meget at tale med de rigtige mennesker,” sagde han. ”Fast ejendom er et af de områder, hvor det at gøre en sådan stor forskel at have en person på din side, der kender virksomheden, gør. Betydningen af ​​at have et team af gode ejendomsmæglere er noget, der ikke kan overdrives. ”

Udnyttelse af begrænsede ressourcer til hjemmeforbedringer og vækst

Allerede i 2018 har CalHFA øget indkomstgrænser for støtteberettigede låntagere for bedre at afspejle de stigende boligpriser. Santa Clara og San Mateo amter, der dækker store dele af Silicon Valley, kræver, at købere tjener henholdsvis mindre end $ 224.300 og $ 228.300 pr. År.

”Især i betragtning af at fast ejendom i Californien er så varmt i disse dage, begyndte vores indkomstgrænser ikke at give mening,” sagde han. “Selv hvis du har lavet den maksimale indkomstgrænse, kunne du ikke kvalificere dig til medianiveauet i flere amter.”

Den kontantbelagte grundlæggende historie om virksomheder, der startede i store storbyområder, er ikke noget nyt blandt flere etablerede virksomheder, som vi har fremhævet på HostingAdvice: SingleHop transporterede hardware til datacentre bagerst i Chicago-taxaer, mens hosting-udbydere som DreamHost, InterServer, Atlantic.Net og ServInt byggede deres forretninger ud fra soveværelser og kollegieværelser.

”Vi byggede og solgte computere det første år, fordi vi ikke havde nogen penge,” Atlantic.Net præsident og administrerende direktør Marty Puranik fortalte os og sagde, at han ville placere flyers på opslagstavler omkring University of Florida campus for at tromme forretning. Mindre end et år senere havde virksomheden otte ansatte og mere end 2.000 kunder.

”Jeg heldigvis – Silicon Valley er et af de bedste steder i verden for iværksættere, ingeniører og enhver, der er modige nok til at forsøge at ændre verden gennem teknologi.” – Preethi Kasireddy, blockchain ingeniør (Medium)

Selvom Y Combinator-medstifter Paul Graham betragter Silicon Valley som det bedste sted at starte et firma, kan man ikke tage let. John Rampton, grundlægger og administrerende direktør for Due, delte rædselshistorier om håbefulde iværksættere, der efterlader familier bag sig og lever ud af en bil i en søjle for Startup Grind. Efter at have foreslået håbefulde Silicon Valley-beboere at flytte med ca. seks måneders kontante værdi for at støtte leveomkostninger, vurderede han de gennemsnitlige omkostninger ved at leje et lille hus i et mindre end premierminister Palo Alto kvarter til at være omkring $ 3.000 pr. Måned.

”Husk, det er at leje, og det er ikke engang et dejligt hus,” skrev han. “Hvis du ikke har nok penge i banken, vil du mislykkes, før du endda kan starte.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me