The National Academy of Engineering: Betjener USA gennem uddannelse, forskning og uafhængig rådgivning til den føderale regering

TL; DR: National Academy of Engineering (NAE) er en uafhængig institution forpligtet til at betjene USA gennem dygtige ingeniørers ekspertise. Nonprofit-akademiet, der blev grundlagt i 1974, arbejder også for at fremme en pulserende branche ved at pleje en inkluderende talentpool og give vejledning gennem karrierer for ingeniører. Uanset om det evaluerer udfordringer eller skaber plads til fremtidige muligheder, sigter NAE at være en offentlig stemme for ingeniørbranchen.


Den amerikanske borgerkrig betragtes ofte som den første højteknologiske kamp, ​​især for sin tid. Konflikten fungerede som en katalysator for bedrifter med videnskab og teknik – fra jernbelagte skibe og jernbaner til overvågningsballoner og den strategiske anvendelse af telegrafen.

Ifølge Al Romig, administrerende direktør ved National Academy of Engineering (NAE), var præsident Lincoln personligt involveret i krigen og henvendte sig ofte til telegrafen for at holde sig ajour om nye tekniske problemer. Men det var ikke altid nemt at finde løsninger.

Når der opstod problemer, såsom tilstedeværelsen af ​​farlig korrosion på jernbelagte skibe, ville Lincoln nå ud til forskellige kilder – Navy, skibsbyggeren, jernproducenten – men næsten altid forladt med tomhånd. ”Det er tydeligt, at uanset hvilket råd Lincoln forsøgte at få den gammeldags måde var stærkt snøret med en bias af hvem han stillede spørgsmålet – fordi de havde en hund i kampen, så at sige,” sagde Al.

Al Romig, administrerende direktør ved National Academy of Engineering (NAE), og logo

Al Romig, administrerende direktør, gav os scoopet om, hvordan National Academy of Engineering (NAE) fremmer en stærk industri og nation.

I 1863, på højden af ​​borgerkrigen, underskrev Lincoln en lovforslag om at oprette National Academy of Sciences (NAS) til lov. Akademiet, der består af 50 fremtrædende videnskabsmænd fra EU-stater, modtog et mandat til at “undersøge, undersøge, eksperimentere og rapportere om ethvert emne af videnskab eller kunst”, når regeringen anmoder om det og uden bias.

Akademiet kunne i sidste ende ikke finde en måde at beskytte bunden af ​​jernskibe på, men det fandt imidlertid en måde at modvirke effekten af ​​jernet på magnetiske kompasser. Regeringen fortsatte med at anmode om undersøgelser om andre emner i hele borgerkrigen og videre, hvilket førte til banebrydende forskning på atombomber, jet-drevne fly og atomdrevne skibe.

Over tid blev tilknyttede organisationer oprettet under den samme kongressionsakt, som etablerede NAS, herunder National Academy of Engineering (NAE) og National Academy of Medicine (NAM). I dag falder alle tre organisationer under paraplyen fra National Academies of Sciences, Engineering og Medicine.

NAE, hvor Al fungerer som Executive Officer, fokuserer på at betjene USA og fremme industrien gennem dygtige ingeniørers ekspertise. Den nonprofitorganisation arbejder også med at pleje en inkluderende talentpulje og fortsætter med at give vejledning gennem medlemmernes karrierer. Uanset om det er ved at evaluere udfordringer eller skabe plads til fremtidige muligheder, sigter NAE at forbedre De Forenede Staters velvære ved at skabe en stærk ingeniørindustri.

En nonprofit-institution, der fremmer en pulserende industri

Randy Atkins, kommunikationsdirektør hos NAE, fortalte os, at akademiet omfatter alle filialer inden for ingeniørarbejde, herunder civil, mekanisk, elektrisk, biologisk og computerteknik. Det har også mere end 2.000 peer-valgte medlemmer, herunder udenlandske medlemmer, forretningsfolk, akademikere og embedsmænd, der leverer ekspertise i forholdet mellem ingeniørarbejde, teknologi og livskvalitet.

Selvom NAE blev oprettet som en del af en kongreslov og leverer tjenester gennem projekter udført af National Resource Council (NRC), fungerer akademiet uafhængigt af regeringen. Faktisk påtager udvalgsmedlemmer sig forskningsarbejde frivilligt og uden betaling – selvom de er nogle af de mest ansete ingeniører i erhvervet.

”Vi rådgiver regeringen om politiske spørgsmål, og omkring 70% af vores finansiering kommer fra regeringen, men vi er ikke en del af regeringen,” sagde Randy. ”Når vi bliver bedt om at rapportere om et emne, samler vi landets bedste ekspertise til at udføre studier, der normalt varer et år eller to, og leverer en peer-review rapport, der indeholder anbefalinger og styres af streng konflikt mellem renteregler. ”

I 2012 leverede NAE for eksempel en analyse af Deepwater Horizon-eksplosion, brand og oliespild på anmodning af indenrigsministeriet og i samarbejde med NRC. Akademiets forskning undersøgte sandsynlige årsager og anbefalede foranstaltninger for at undgå fremtidige hændelser.

Ud over NRC-studier adresserer NAE vigtige økonomiske og sociale emner inden for teknik og teknologi gennem et selvfinansieret uafhængigt studieprogram. For nylig har dette arbejde været centreret om at afbalancere miljøbeskyttelse og økonomisk vækst, sikre national velstand i en global økonomi og skabe en meget kompetent arbejdsstyrke gennem uddannelsesstøtte.

Omsorg for en inkluderende talentpulje gennem uddannelsesinitiativer

Det er ingen hemmelighed, at der er en fremtrædende kønsforskel i ingeniørbranchen. I følge Society of Women Engineers er antallet af kvinder i ingeniørfagene i USA ikke steget siden de tidlige 2000’ere.

NAE håber at ændre det ved at hjælpe med at skabe en mere inkluderende talentpipeline. For at tilskynde til kvindelig repræsentation inden for ingeniørbranchen hjalp NAE’s Komité for Diversity of Engineering Workforce med at oprette EngineerGirl-webstedet, en informativ ressource designet til at skabe opmærksomhed om spændende muligheder for piger og kvinder i det traditionelt manddominerede felt. Webstedet blev lanceret i 2001 og inkluderer interviews med kvindelige ingeniører, information om forskellige ingeniørkarrierer, stipendier, konkurrencer og netværksmuligheder, blandt andre nyttige oplysninger.

EngineerGirl-billeder

EngineerGirl hjælper med at bringe national opmærksomhed på mulighederne inden for engineering for piger og kvinder.

EngineerGirl er fokuseret på piger, der går på mellemskolen, som typisk er i alderen 11 til 13 år. ”Vi valgte at fokusere på den gruppe, for hvis man ser på yngre studerende, ser piger og drenge ud til at have samme interesse, lige motivation og lige evne i alle ting matematik- og videnskabsrelateret, ”sagde Al. ”Når de kommer til den mellemste skolealder, begynder du at se en pigens interesse svækket – uanset hvad det er, er det ikke cool for piger at lave videnskab og teknik.”

Ideen bag EngineerGirl er at vise unge kvinder, hvor spektakulære karrierer inden for teknik kan være. Sig f.eks. At en ottendeklassing er interesseret i at bygge biler. “Gennem siden kan hun oprette forbindelse til en ingeniør, der arbejder for et firma som GM, Toyota, og lære, hvordan det er at bygge biler som en kvindelig ingeniør,” sagde Al.

EngineerGirl afholder også en årlig konkurrence om essaysskrivning for studerende i 3. til 12. klasse. Årets tema fokuseret på kreative fiktion, der fejrer teknisk design og problemløsning. Undersøgelser viser, at 40% af deltagere i konkurrencen er mere tilbøjelige til at overveje at forfølge en karriere inden for teknik efter essaykonkurrenceoplevelsen.

Ekspertvejledning gennem hele uddannelsesprocessen

Men NAEs bestræbelser ender ikke med tidlig rekruttering. Al sagde, at NAE kan prale af en portefølje af programmer, der er rettet mod forskellige punkter i en persons liv, fra børnehave til pensionering, som er beregnet til at dyrke, vokse og fange den intellektuelle kapital i den tekniske arbejdsstyrke.

I 2012 bidrog Chevron U.S.A. Inc. for eksempel 1,5 millioner dollars til LinkEngineering i samarbejde med Achieve Inc., National Science Teachers Association, American Society of Engineering Education og International Technology and Engineering Educators Association. I dag tilbyder initiativet forskningsbaseret vejledning til dem, der beskæftiger sig med ingeniøruddannelse i børnehaver gennem 12. klasse, giver et væld af læseplanmaterialer og ressourcer og forbinder ingeniøruddannelseseksperter med grundskoler, mellemskoler og gymnasier.

På universitetsniveau udvider Grand Challenges Scholars Program (GCSP), inspireret af NAE, men ikke kontrolleret af akademiet, rækkevidden af ​​bachelorstudier i teknik til det globale samfund i håb om at løse verdensomspændende problemer, såsom at give rent vand til alle på planeten. Universiteter, der deltager i programmet, fokuserer på at dyrke de kompetencer, der er nødvendige for at løse disse problemer.

”Så ud over det talent, du har brug for som ingeniør, ser det ud til at dyrke din evne til at arbejde multikulturelt, at arbejde på en tværfaglig måde, for at sikre dig, at du har tænkt over, om din idé giver god forretningsmæssig mening eller ej, og hvis det vil faktisk gøre verden noget god, ”sagde Al. ”Lige nu har vi omkring 60 programmer i det kontinentale U.S.A, omkring otte der er internationale.”

Den næste grænse: Ekspertvejledning gennem din karriere

Ingeniører, der er i midcareer-stadiet og inden for 12 år efter en avanceret grad, har demonstreret gennemførelse inden for teknisk forskning og teknisk arbejde, er interesseret i ingeniørudvikling på andre områder og har potentialet til at være en fremtidig leder inden for US engineering kan tilslutte sig NAE’s Frontiers of Engineering (FOE) -program.

Frontiers of Engineering

Programmet Frontiers of Engineering hjælper med at lette samarbejde på tværs af felter.

”FOE er et program designet til folk, der er omkring 40, giver eller tager fem år,” sagde Al. “Ideen var at samle en gruppe af ingeniørledere i et par dage for at fremme krydsbefrugtning af ideer og forhåbentlig opbygge nogle alliancer med andre unge ingeniører, der ville føre dig gennem din levetid.”

Al sagde, at i de sidste par år var ca. 20% af de valgte til NAE som medlemmer FOE-alumner.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me