Talkwalker: En omfattende Social Analytics-platform, der er drevet af billedgenkendelsesteknologi og AI

TL; DR: Talkwalker’s ende til ende social lytter- og analyseplatform giver overvågning i realtid på tværs af forskellige geografiske regioner og kommunikationskanaler, der giver mere end 2.000 marketingfolk mulighed for at optimere deres kampagner. Virksomhedens billedgenkendelsesteknologi giver brugerne mulighed for at låse op for visuel besked, mens dets Influencer One-produkt gør at finde, styre og tjene penge på brandambassadører til en leg. Med hurtigere og mere nøjagtige mærkeindsigt gennem kraften i AI er Talkwalker på en langsigtet mission for at hjælpe globale virksomheder med at forbedre deres datastyringsstrategier.


Hvis Instagram har lært os noget, er det, at et billede nu er værd at være mere end 1.000 ord. Tag for eksempel det overraskende berygtede verdensrekordæg. Fotoet af et ovalt, brunt, let plettet æg på en hvid baggrund er ikke noget spektakulært. Men i sin mission at outrank Kylie Jenners mest populære Instagram-indlæg blev det enkle æg værd at næsten 53 millioner likes.

At sige, at interaktioner på sociale medier er nuancerede, er en underdrivelse. Visualer, ligesom ægget, bærer ofte lige så meget sociale medievægt som tekst, især på billedbaserede platforme som Pinterest, Instagram og Facebook. Men når visuelt indhold bliver mere udbredt, med 95 millioner fotos pr. Dag, der er sendt til Instagram alene, hvordan kan marketingfolk overvåge og forstå de visuelle samtaler omkring deres mærker eller produkter?

Talkwalker logo

Talkwalker leverer ende til ende sociale lyttefunktioner på tværs af kommunikationskanaler.

Talkwalkers ende-til-ende social lytterplatform var designet til at strømline den besværlige opgave gennem avanceret billedgenkendelsesteknologi. ”Forbrugerne skjuler ofte brandmeddelelser i personlig visuelitet og emoji,” sagde Todd Grossman, administrerende direktør i Talkwalker. ”Dette fik Talkwalker til at finde en måde at dechiffrere disse farverige beskeder til marketingverdenen.”

Luxembourg-baserede iværksættere Thibaut Britz og Christophe Folschette grundlagde Talkwalker i 2008, da sociale mediekanaler som Facebook og Twitter fortsatte med at få fart. ”Mærker opdagede hurtigt, at forbrugerne talte om dem online – hvad enten det var på en god eller dårlig måde,” sagde Todd. “Thibaut og Christophe lancerede et innovativt online-værktøj, der giver marketingledere mulighed for nøje at overvåge og forstå den sociale strøm omkring deres mærker eller produkter.”

I dag giver den omfattende platform brugere mulighed for at overvåge tekst i realtid og visuel kommunikation over hele kloden. Talkwalkers ende-til-ende influenza-produkt gør det nemt at finde, administrere og tjene penge på brandambassadører. Med hurtigere og mere nøjagtige mærkeindsigt gennem Talkwalker AI Engine er virksomheden forpligtet til at hjælpe globale virksomheder med at forbedre deres datastyringsstrategier.

Monitor til visuel meddelelse ved hjælp af billedgenkendelsesteknologi

I vores digitalt drevne verden er det ikke ualmindeligt at kommunikere gennem fotos, især i betragtning af at vi har kameraer på vores computere, tablets, smartphones og ure. ”I de sidste fem år er visuelt indhold blevet fremtrædende, da tagning og udstationering af billeder er den nemmeste måde at udtrykke sig på,” sagde Todd.

Talkwalkers løsning til billedgenkendelse kombinerer kraftfuld analyse med avanceret teknologi til at hjælpe mærker med at overvåge billeder på store sociale medieplatforme. Ifølge Todd nævner op til 80% af brugerne af sociale medier ikke varemærker i teksten, der ledsager deres indlæg, hvilket gør det vanskeligt for virksomheder at få et fuldt overblik over deres online tilstedeværelse.

En mand, der kører hurtigt, og et skærmbillede af platformen

Platformen hjælper brugerne hurtigt og nemt med at identificere visuelle og tekstbaserede indsigter.

Som en løsning bruger Talkwalkers billedgenkendelsesteknologi avanceret computervision og maskinlæring til at identificere logoer, der findes i billeder med 99% nøjagtighed. Talkwalkers robuste database med 30.000 mærkelogoer giver virksomhederne mulighed for at søge efter deres tilstedeværelse i billeder fra mere end 10 sociale netværk og 150 millioner websteder. Dette inkluderer adgang til 175 millioner billeder sendt på Twitter takket være Talkwalkers partnerskab med netværket.

Marketinghold kan bruge værktøjet til at måle ROI ved at spore deres brand visuelle tilstedeværelse på sociale netværk før, under og efter en kampagne. Marketingfolk kan også opdage brugergenereret indhold for at markedsføre deres mærker, spore misbrug af deres logoer og måle konkurrenceevnen ved at sammenligne deres visuelle tilstedeværelse med konkurrenterne.

”Hos Talkwalker kan vi lide at holde vores finger på pulsen i det hurtigt skiftende sociale medie og online landskab ved konstant at implementere nyudviklede sociale medier lytningsteknologi i vores brede produkttilbud,” sagde Todd. ”Vi er således i stand til at levere effektive målinger og smart indsigt til virksomheder, der ønsker at være i stand til yderligere at beskytte, måle og promovere deres brand.”

Influencer One: En ende-til-ende-platform til håndtering af influencere

I dagens digitale tidsalder er YouTube-berømtheder ofte mere indflydelsesrige end deres kolleger på rød tæppe. Ifølge en undersøgelse fra 2015, der blev bestilt af Google, forholder sig 70% af teenagere på YouTube til YouTube-skabere mere end de traditionelle berømtheder, og 6 ud af 10 abonnenter siger, at de mere sandsynligt følger købsråd fra deres yndlingsindholdsskaber end deres favorit TV eller filmstjerne.

Derudover afslørede en 2017-undersøgelse af tilstanden af ​​influencer marketing, at fremgangsmåden nu er mainstream, med 84% af marketingfolk, der siger, at influencer marketing er effektiv, og 67% af marketingfolk planlægger at øge influencer marketing budgetter.

Når det er sagt, kan det være vanskeligt at kvantificere virkningen af ​​influencer-marketingkampagner. I erkendelse af dette designet Talkwalker sin influencer marketing hub – Influencer One – som en one-stop shop til styring af arbejdsgange fra forhold, fra identifikation og engagement til kampagneorganisation og monetisering.

Nummeret 1

Influencer One gør det til et øjeblik at identificere, styre og tjene penge på brand ambassadører.

Værktøjet hjælper brugere med at overvåge samtaler og interaktioner i komplekse influencer-netværk, mens de skaber samarbejde mellem marketingteams. Det indeholder også rapporterbare metrics, der illustrerer forbindelsen mellem influencer marketingindsats og ROI.

Oprettelse af en kampagne er ubesværet: Vælg de påvirkere, du vil bruge, vælg det svar, du ønsker, og tilføj dit budget. Derfra giver influencetragten et dybtgående blik på sporede forhold, herunder detaljer om engagementshastigheder og toppåvirkende. For at få et realtidsbillede af kampagnesucces giver målingerne en analyse af omtaler, engagementer og visninger, før måling af investeringsafkastet for hele kampagnen.

Realtids global dækning på tværs af kommunikationskanaler

Når det kommer til online-samtalssporing, bruger Talkwalker netto bredt og analyserer 10 sociale netværk såvel som online og offline mediekilder på en platform. ”Vores avancerede social media analytics platform bruger den mest avancerede AI-drevne teknologi til at overvåge og analysere online samtaler i realtid på tværs af sociale netværk, nyhedswebsteder, blogs og fora på over 185 sprog,” sagde Todd.

Ud over social lytning i realtid giver Talkwalker også brugere mulighed for at analysere virkningen af ​​aktuelle tendenser sammenlignet med to års historisk datatilgang. Nøglefunktioner til trendfokuseret social analyse inkluderer også trendforudsigelseskort, et viralitetskort, der illustrerer, hvordan trends spredes, tidsforløbende grafer og automatisk temabaseret trenddetektion.

”Marketing- og kommunikationsteam er de hyppigste brugere af vores platform, men vores data kan rationaliseres og spredes over hele virksomheden fra R&D afdeling til den juridiske afdeling, for at skabe ny indsigt og føre til bedre beslutninger, ”sagde Todd.

Overvågning døgnet rundt tillader også kundeservicerepræsentanter at reagere på problemer inden for få sekunder. Med det formål er Talkwalkers krisestyringsvejledning et vigtigt værktøj, som kunderne kan bruge til at få mest muligt ud af virksomhedens tjenester, når de planlægger den uundgåelige katastrofe på sociale medier.

Todd sagde, at Talkwalkers kunstige intelligensfunktioner også er afgørende for hurtigere at indsamle nøjagtige brand-indsigter. ”Kunstig intelligens er også virkelig en tendens at se på; vi vil føle dens indflydelse gennem vores professionelle liv, ”sagde han. “Denne teknologi vil omforme hele marketing- og kommunikationssektoren ved at slippe af med rutinemæssige opgaver og forbedre datanøjagtigheden og således give fagfolk mulighed for at fokusere på mere kreative opgaver.”

Få hurtigere og mere relevant mærkeindsigt med Talkwalker AI-motoren

Med henblik herpå anvender Talkwalkers nye AI-motor automatisering til at registrere relevante mærker omtaler med 99,5% nøjagtighed på kun 30 minutter. Værktøjet er let at bruge uden forudgående teknisk viden, hvilket sparer tid, mens det øger nøjagtigheden og reducerer menneskelige fejl.

Funktionen AI-drevet følelsesanalyse bruger naturlig sprogbehandling til at sætte kommentarer i kontekst, tolke følelser, ironi og sarkasme med en gennemsnitlig 90% nøjagtighed.

”Vi lancerer nye funktioner og produktforbedringer flere gange om året, men vi er meget begejstrede for frigivelsen af ​​AI-motoren,” sagde Todd. “Kunstig intelligens har altid været en del af Talkwalkers DNA, men i de seneste måneder har vi været i stand til at gøre det altid til stede i vores platform for at hjælpe vores kunder med at automatisere processer gennem forbedret stemningsanalyse og brugerdefinerede modeller til at skære gennem støj.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me