Talent on Demand: 10x management matcher moderne virksomheder med de lyseste tanker inden for teknisk sektor

TL; DR: Hvis du har det vanskeligt med at ansætte top-notch-freelancere, kan 10x Management matche dig med det talent, du har brug for for at få projekter igang i løbet af 24 til 48 timer. Det banebrydende teknologiske talentbureau kan prale af en succesrate på 97% gennem en streng gennemgangsproces, hurtig matchning og praktisk support. Snart, med 10x Ascend, vil virksomheden guide klienter fra freelancing i faste stillinger, mens de hjælper med at forhandle om passende kompensationspakker.


Ifølge Rishon Blumberg, grundlægger af 10x Management, er det at finde det rigtige teknologiske talent til din virksomhed ligesom at gå fod i et indkøbscenter og forvente at gøre en storslået udgang klædt til nierne.

Virkeligheden er langt fra glamorøs. Du har at gøre med skarer, lange check-out linjer og et overvældende udvalg af butikker. Du skal vælge tøj af høj kvalitet, der passer dig godt og kommer til en overkommelig pris. Det er udmattende – og du fortryder ofte dine køb.

10X logo

10x hjælper virksomheder med at ansætte det rigtige teknologiske talent.

Oplevelsen er langt sjovere ved hjælp af en stylist, hvis modekonsulenttjenester strømline shoppingprocessen baseret på avanceret viden om tøj, trends og størrelse..

Rishon grundlagde 10x Management som et personligt shoppingbureau for teknaltalenter, der matchede virksomheder med freelancere gennem ekspertindblik i talentpuljen. Rishon fortalte os, at i 97% af tilfældene viser det første talentforslag 10x Management sig at være den perfekte pasform.

”Virksomheder kommer til os, vi identificerer deres behov, og vi nullægger de rigtige ressourcer til jobbet,” sagde Rishon. ”De får derefter hurtig adgang til fremtidens teknologiske talent på seniorniveau, hvilket sparer tid i rekrutterings- og interviewprocessen.”

I næsten et årti har 10x Management haft til formål at eliminere smertepunkter ved at parre det bedste kontrakt-tech-talent, der er tilgængeligt med verdens mest innovative virksomheder. Takket være en streng gennemgangsproces og praktisk support understøtter tjenesten høje succesrater. Nu, med 10x Ascend, undersøger virksomheden måder at gøre det lettere for væksten af ​​seniortechenttalenter og samtidig sikre en fair kompensation.

Fjern smertepunkter med et banebrydende teknisk talentbureau

10x Management blev grundlagt i 2012, da Rishon og Michael Solomon, to succesfulde talentledere fra musikbranchen, gik sammen om at danne verdens første tech talentbureau.

”Vi havde en baggrund, der repræsenterede talent i underholdningsverdenen,” sagde Rishon. ”På samme tid begyndte folk at tale om kodere som de nye rockestjerner, og vi så en lighed mellem nogle af de behov, som koderne har, og nogle af de repræsentationer, som vi allerede gjorde for en anden slags talent. Det var virkelig det, der sparkede det ud for os. ”

For at måle, om talentrepræsentation inden for den tekniske verden gjorde forretningsmæssig mening, mødtes paret med programmør og musiker Altay Guvench. ”Vi blev introduceret for ham, og han forstod straks ideen om repræsentation fra sin oplevelse i musikbranchen,” sagde Rishon. ”Han sagde, at han bestemt kunne bruge hjælp til freelancing, og vi tog ham videre som vores første klient.”

Rishon og Michael indså hurtigt, at denne form for repræsentation ville gavne både freelancere og de virksomheder, der ansætter dem. ”Da vi hurtigt begyndte at indtage nye kunder, indså vi, at vi ikke ønskede at repræsentere din gennemsnitlige koder – vores mål var at arbejde med det bedste af det bedste,” sagde Rishon. “Ved hjælp af veldefinerede kriterier kan vi bevise en stor stamtavle med teknisk kapacitet via tidligere arbejdshistorik og kodevurderinger, plus online og traditionel referencekontrol.”

Foruden teknisk vetting, 10x Management screener kandidater for lige så vigtige soft skills. Rishon sagde, at 10xers skal demonstrere en høj intelligenskvotient (IQ) og en følelsesmæssig kvotient (EQ). At have begge dele, sagde han, kan gøre den ultimative forskel mellem et middelmådigt projekt og et vellykket projekt.

”Vi ønsker mennesker, der kan løse og kommunikere på et meget højt niveau, som forstår, hvordan man stiller forventninger, og som føler sig bemyndiget til at skubbe til, når en kunde har en idé eller en protokol, som de vil udføre, der ikke giver mening , ”Sagde Rishon. ”Samtidig skal de forstå, at kunden altid har ret.”

En streng Vetting-proces, hurtig matchning og hands-on support

10x Management er beregnet til at forenkle ansættelsesprocessen for nystartede virksomheder, SMB’er og virksomheder, der søger top teknisk talent. Virksomheder udfylder blot en formular med fire til fem spørgsmål, og nogen fra virksomheden vil nå frem til yderligere spørgsmål for at identificere det rigtige match.

Men at ombord freelancer-klienter ind i systemet er en besværlig proces efter design. ”Vi ønsker ikke, at folk skal tage dette let – hvis de virkelig ønsker at blive repræsenteret af os, er de nødt til at give os de oplysninger, vi har brug for for at skabe de succesrige kampe, som vi laver,” sagde Rishon.

Ikoner, der repræsenterer 10X-funktionssæt

10x tjener løbende i at sikre kundetilfredshed gennem hele projektet.

Matchingsprocessen er ekstremt gennemsigtig, hvilket garanterer, at både freelance-kunder og kundefirmaer ved nøjagtigt, hvad de tilmelder sig. Med henblik herpå opstiller 10x Management en indledende opfordring til at negle en solid forståelse af omfanget af arbejde og færdigheder, der kræves. Virksomhedens mål er at sikre, at arrangementet er en win-win for alle.

”Vi ønsker ikke, at folk lærer på jobbet,” sagde Rishon. ”Hvis nogen har erfaring med Python, men ikke Django, og jobbet kræver begge, er denne person ikke den rigtige kandidat.”

10x Management betragter sig selv som et boutique-agentur. Gruppen repræsenterer typisk mellem 150 og 275 enkeltpersoner og enheder plus ca. 6.000 freelancere på en venteliste, der har ansøgt om at blive repræsenteret.

”Vi garanterer bestemt ikke, at vi kan løse ethvert problem,” sagde Rishon. ”Men i hvert tilfælde vil vi give dig besked inden for 24 timer, om vi har nogen, der kan håndtere dit projekt, så du hurtigt kan komme videre hvis det er nødvendigt.”

En Matchmaking-service med en succesrate på 97%

Rishon sagde, at 10x Management’s succesrate på 97% er et produkt af virksomhedens strenge kontrolproces. Virksomheden har ikke en automatiseret platform, men alligevel bevæger den sig utroligt hurtigt takket være en dyb forståelse af sine freelance-klienter.

”Vi fortæller vores kunder, at vi kan have nogen, der arbejder på deres projekt inden for 24 til 48 timer, nogle gange mindre, hvis der er et presserende behov,” sagde han. ”Når vi først har fundet ud af de forskellige elementer i projektet, behøver kunden ikke gøre meget andet – de læser sig bare tilbage, og vi vil være i kontakt for at præsentere profilen for den person, vi synes er mest fornuftig for jobbet.”

10x Management’s konkurrenter følger typisk en meget anden proces ifølge Rishon. Disse virksomheder tilbyder ofte fem eller seks forskellige profiler og opsætter flere interviews, så virksomheder kan få en fornemmelse af kandidaternes evner.

”Selv i slutningen af ​​den lange proces kan en virksomhed stadig finde sig i at samarbejde med en kandidat, som de ikke er så sikre på,” sagde han. ”Vi påtager os alt dette arbejde for vores kunder.”

Virksomheden bestræber sig også på at sikre, at freelance-klienter kan opretholde en passende balance mellem arbejdsliv og fortaler for sig selv. Når alt kommer til alt handler det som 10xer ikke kun om dollars og cent – det handler også om at nyde et behageligt og fleksibelt arbejdsmiljø.

”I slutningen af ​​dagen hjælper alle, der arbejder her, med at støtte alle de mennesker, vi repræsenterer,” sagde Rishon. ”Vi vil være sikker på, at de ikke bliver udnyttet. Vi ønsker, at de skal få den type engagementer, der er spændende for dem, den type kompensation, der er passende for dem, og derefter give dem mulighed for at få den livskvalitet, de leder efter. ”

Det næste trin: 10x stig

10xers er så gode, at det ikke er ualmindeligt, at virksomheder ønsker at ansætte dem på fuld tid – og uanset dette har 10X hjulpet sine freelance-klienter med at skifte til W2-positioner i fortiden. Dette koncept inspirerede 10x Management’s nyeste tilbud: 10x Ascend. Tænkt på senior tech talent, der har fuldtids jobtilbud i hånden, og tjenesten vil hjælpe kandidater med at forhandle den bedst mulige aftale.

“Det er ikke strengt dollar-og-cent-kompensation – det er ting som betalt fritid, titel, rapporteringsstruktur, arbejde hjemmefra – en masse af de bløde elementer, som folk ikke virkelig tænker på ud over kompensation,” sagde Rishon.

Virksomheden testede en betaversion af 10x Ascend gennem 2018 og fandt, at de var i stand til at øge værdien af ​​de første tilbud med op til 40%. ”Vi vil sikre, at kompensationspakken er den bedste, den kan være,” sagde Rishon.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me