Sæt pen til (digitalt) papir med Nebo: MyScript’s Killer note-tager app tager håndskrift ind i det 21. århundrede

TL; DR: Nebo, MyScripts interaktive notat-app, bringer den naturlige strøm af håndskrift til iOS, Android, Chrome OS og Windows-enheder, der er kompatible med aktive penne. Programmet drives af virksomhedens interaktive blæk-teknologi, der giver brugerne mulighed for at skrive og redigere på en berøringsskærm og konvertere indholdet til indtastede bogstaver. Med Nebo sigter MyScript i sidste ende at bringe de bedste kvaliteter af traditionelt blæk til den digitale verden.


Da Tim Cook introducerede Apple Pencil sammen med den første generation af iPad Pro under Apple Special Event den 9. september 2015, købte jeg straks ind i hype.

Ideen om at skrive og tegne på en iPad med en nøjagtighed af en blyant – i stedet for den sædvanlige metode, det digitale ækvivalent med fingermaleri – var straks tiltalende. Med den ekstra bonus på en 12,9 tommer Retina-skærm og valgfrit tastatur / cover, blev jeg solgt.

I et par måneder tablede jeg mig med tegninger, notater og endda voksne farvelægs-apps til voksne. Men da den oprindelige magi var slidt, begyndte jeg at spekulere på, om Apple Pencil tjente meget af et formål – især i betragtning af omkostningerne ved hele opsætningen.

Nebo logo

Nebo gør notaterne intuitivt med en blanding af digital pen og tastatur.

Fire år senere har Nebo, en interaktiv app til notatoptagelse fra MyScript, ændret mening. Evnen til at omdanne slurvede håndskrifter til strømlinet, redigerbar tekst med dobbelttryk på en finger er lige så glædeligt som det er funktionelt, hvilket gør softwaren til en ægte spiludveksler til digital blæk.

Som det viser sig, var det MyScript’s intention fra de første stadier af Nebo’s udvikling. Virksomheden erkendte, at selvom penaktiverede enheder, som iPad Pro, Galaxy Note og Microsoft Surface Pro, blev mere almindelige, leverede de ikke tilfredsstillende oplevelser.

”Da vi lancerede Nebo i august 2016, var vores mål at introducere vores seneste teknologi, MyScript Interactive Ink, som tilbyder enestående håndskriftgenkendelse og giver den mest naturlige skriftlige oplevelse,” sagde Denis Manceau, CSO ved MyScript. “Med det er din blæk fuldt redigerbar ved hjælp af intuitive bevægelser, den er lige så lydhør og reflekterbar som indtastet tekst, og den er multimodal, så du kan blande indtastet og dikteret tekst på én gang.”

20 års forskning inden for elektronisk blækteknologi

Nebo blev lanceret i 2016, men MyScript blev grundlagt tilbage i 1998 af en gruppe udviklere overbevist om, at håndskrift var den mest effektive måde at fange information, lære og tænke på. Når de kombineres med kunstig intelligens (AI), troede de, at det endda kunne forme fremtiden for, hvordan vi interagerer med maskiner.

Det Nantes, Frankrig-baserede selskab fejrede 20-års jubilæum sidste år med 120 ansatte hædret to årtier af forskning på neurale netværk, AI og UX, samt innovation inden for flersproget håndskrevet tekstgenkendelse og digital blækhåndtering.

Produktdemo-billeder

MyScript har lagt to årtier i forskning i teknologien til genkendelse af håndskrift, der styrker Nebo.

”Hvis 20 års succes med implementering af vores teknologi på tværs af forskellige anvendelsessager har lært os noget, er det, at det ikke er nok at have den bedste teknologi – værdien kommer fra at løse virkelige brugers problemer,” sagde han. ”Vores udfordring er ikke kun at holde vores teknologi på højeste niveau, men også at udvikle en omfattende tilgang til at imødekomme deres behov.”

Nebo er førende inden for branchen, når det kommer til sin software til håndskriftgenkendelse, der er tilgængelig på 66 sprog. Mens mange apps er dukket op som svar på den stigende efterspørgsel efter digital notathjælpemidler, sagde han, at det er sjældent at finde en, der tilbyder noget, der virkelig forstyrrer markedet..

”Vores konkurrenter er fokuseret på papirudskiftning og annotering af digitalt indhold bare for at flytte folk fra papir til digitale enheder,” sagde han. “Nebo er den eneste app, der tager note, der fokuserer på produktivitetsgevinster, da MyScript Interactive Ink bringer håndskrift til kernen i oprettelse af digitalt indhold.”

Pen, møde tastatur: Friheden til at bruge flere inputmetoder

Nebo leveres pakket med et robust sæt funktioner, fra interaktive diagrammer, ligninger og kommentarer til let at eksportere indstillinger via en intuitiv grænseflade. Da MyScript Interactive Ink er den underliggende teknologi bag alle disse funktioner, er appen i stand til at behandle og skifte mellem flere inputtyper fejlfrit.

“Hvad enten jeg skriver, håndskriver eller dikterer mit indhold, handler vores motor ikke med det anderledes: Den kan redigeres med intuitive bevægelser, reflekterbare og formaterbare,” sagde Denis. ”Dette gør Nebo unik som den mest produktive notatløsning i markedet.”

Med enkle og klare tutorials, der flader indlæringskurven, er Nebo overraskende let at bruge, især i betragtning af dens kraft. Det er let at konvertere selv den værste håndskrift til tekst med et dobbelttryk, slette noget ved at ridse det ud og skifte problemfrit fra tastatur til digital blyant.

Uanset om du arbejder i langhåndsskrivningstilstand eller med type, kan du nemt bruge din digitale blyant til at anvende skrifttyper. Du skal blot tegne en firkant omkring et ord for at fremhæve det, understrege et ord for at få det til at vises med fed skrift, eller starte en liste ved at notere et par kuglepunkter.

Men Nebo’s funktioner går langt ud over styling, hvilket gør det muligt for brugere at oprette klare diagrammer og endda løse komplekse matematiske problemer – skriv bare en håndskrevet ligning, tryk to gange, så får du et svar. Brug for bevis? Jeg brugte min Apple blyant til at nedskrive en ligning, der siges at “stubbe hele internettet”, og Nebo løste det – korrekt – med to tryk på min finger. Geni!

Bemærkningsorganisation er også en leg, med tilgængelige kommandoer, der giver brugerne mulighed for at organisere elementer på en side og endda ændre sider i hele notebooks. Endelig, fordi Nebo let konverterer noter til Word-, tekst-, PDF- og HTML-formater, eliminerer appen behovet for at indtaste håndskrevne noter igen.

Øget produktivitet gennem innovation

I sidste ende er virksomhedens mål at hjælpe brugerne med at være mere produktive ved at integrere notatgørelse i deres digitale arbejdsgange.

”Vi investerer meget i brugerundersøgelser og design for at få vores prioriteringer fremad, ikke kun med hensyn til ren innovation, men også de fordele, vores teknologi skal give slutbrugerne,” sagde han.

Når det kommer til virksomhedskultur, er succesfuldheden for hele teamet vigtigere end succes for enhver person. Alligevel nyder hver medarbejder chancen for at gøre det, de elsker – hvad enten det er kodning, design, forskning, test eller kommunikation – og opbygge en karriere ud fra deres lidenskaber.

”Den sætning, der definerer os godt, og som vi er mest stolte af, er” Et hold ”, sagde han. ”Kort sagt betyder det, at vi arbejder hånd i hånd mod det samme mål.”

Virksomheden har alle markeringer af en moderne opstart, herunder et lykkesteam, der er fokuseret på at arrangere begivenheder og fester; team-building aktiviteter, såsom vandski, madlavning lektioner og laser tag; gratis mad og drikke og generøse sundheds- og velværefordele. Ved at opretholde premium arbejdsvilkår kan virksomheden tiltrække medarbejdere af høj kvalitet og hjælpe dem med at frigøre deres fulde potentiale.

Med hensyn til intern innovation er MyScript’s udviklingsvejskort primært formet af brugerfeedback og ny industriundersøgelse.

”Vores UX-forskerteam bruger en masse tid og ressourcer på at forstå vores brugers problemer, og hvordan Nebo kunne give dem en løsning,” sagde Denis. ”Vi prøver bestemt at tænke fremad, og vi er opmærksomme på nye tendenser inden for teknologibranchen, især når det kommer til neurale netværk og AI.”

Fremme af rollen som håndskrift i vores digitale liv

MyScript introducerede flere Beta-funktioner til Nebo i 2019, herunder Udkast og Lasso, som giver brugerne mulighed for at oprette sektioner i dokumenter og henholdsvis vælge og flytte indhold.

Hvad angår fremtiden, vil MyScript fortsætte med at frigive innovationer, der hjælper brugerne med at integrere digital blæk i deres arbejdsgange i endnu større grad. Hold øje med: Virksomheden planlægger at frigive detaljerede oplysninger på Mobile World Congress den 24. februar 2020 i Barcelona.

”I 2020 vil vi fokusere på at lade alle få en chance for at nyde den håndskriftoplevelse, som Nebo tilbyder, og finde ud af, hvordan håndskrift kan nedsænkes fuldt ud i vores digitale hverdag,” sagde Denis.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me