SmallNetBuilder-grundlægger Tim Higgins på stigningen fra NAS og hvordan man får mest muligt ud af små skala-netværk

TL; DR: Som elektroingeniør med mere end 20 års erfaring i den automatiske testudstyrsindustri var vidne til Tim Higgins stigningen i slutningen af ​​1990’erne af højhastighedsinternetforbindelse og ønsket om at knytte flere computere til hjemmenetværk. På udkig efter at udvikle sine HTML-færdigheder besluttede Tim at starte et websted for at uddanne offentligheden om hjemmenetværk. Hans websted startede i popularitet, hvilket i sidste ende resulterede i produktanmeldelseslageret, der er SmallNetBuilder. I dag tester og gennemgår Tim og SmallNetBuilder-teamet netværksrelaterede produkter, såsom routere og lagringsenheder, og serverer værdifulde oplysninger om små netværksinfrastrukturer. Gennem objektivet i sin produkttestforretning gav Tim os indsigt i udviklingen af ​​netværksbundet lagerplads (NAS) og den nylige tendens med at styre data på stedet.


Tim Higgins begyndte sin karriere som elektrisk ingeniør i den automatiske testudstyrsindustri for årtier siden. Det var Tims job at designe udstyr, der blev brugt til at teste levedygtigheden af ​​chips bygget af halvlederproducentvirksomheder. Når det kom til forståelse af nye teknologier, var Tim i forkant, og han vidste, at en tidevandsbølge var ved at ramme internettet med stigningen i højhastighedsinternetforbindelse i slutningen af ​​1990’erne.

Mens han var i Boston, boede Tim i nærheden af ​​et af de første kabelmodemfirmaer og var vidne til starten af ​​bredbåndsnetværket. Tim fortalte os med de nye højhastighedsfunktioner kom ønsket om at forbinde flere computere til et enkelt netværk. Kabelselskaberne understøttede dog kun tilslutning af en.

”På det tidspunkt ville jeg udvikle mine HTML-færdigheder og havde brug for et emne til at diskutere,” sagde han. ”Jeg havde ikke en hund eller børn at skrive om, så jeg besluttede at dække, hvordan man deler en internetforbindelse.”

Tims site fik hurtigt popularitet, og kabelselskabet bemærkede det. Når kabelfirmaet får forelagt spørgsmål om, hvordan man deler forbindelser mellem computere, henviser kunderne til Tims websted. Dette gav anledning til en karriereændring, der i sidste ende resulterede i grundlæggelsen af ​​SmallNetBuilder som en virksomhed.

Collage af Tim Higginss hovedskud og SmallNetBuilder-logo

Tim Higgins, grundlægger af SmallNetBuilder, fortalte os om hans bestræbelser på at uddanne offentligheden om små netværksinfrastrukturer.

I dag er SmallNetBuilder’s mission at uddanne netværksbyggere om de rigtige produkter til brug i en given opsætning. Webstedet indeholder adskillige artikler, der specificerer detaljerne i mange forskellige modeller af udstyr. SmallNetBuilder udfører produkttest i et kontrolleret miljø og sikrer nøjagtige data uafhængigt af miljømæssig bias. SmallNetBuilder’s trådløse testmetode er snart i sin 10. iteration og inkluderer MU-MIMO og maksimal gennemstrømningstest for op til 4 × 4 routere.

”Vi har gennemgået lille netværkshardware, hovedsageligt i form af netværkslagring og routere,” sagde Tim. ”Men vi laver også strømforsyningsadaptere – dybest set alt, hvad folk bruger til at bygge hjemmenetværk og små virksomhedsnetværk.”

Mangfoldigheden af ​​udstyr, der potentielt er involveret i konstruktion eller ændring af en lille netværksinfrastruktur er enorm og vokser – derfor er behovet for detaljerede gennemgang af de nyeste routere, lagerenheder og andet udstyr, inklusive netværksbundet lager (NAS) enheder.

Udvikling af netværksbundet lagerstyring drevet af omkostningsbesparelser

Tim gav os en kort historie om netværksbundet lagring, og hvordan dens udvikling stort set var drevet af omkostningsbesparelser. Netværkstilsluttet opbevaring henviser til en filniveau-dataserver, der giver adgang til en gruppe af klienter. NAS-enheder er ofte bygget som specialiserede computerapparater.

RAID (Redundant Array of Independent Disks) -lagring anvendes ofte af NAS-enheder, da de er strengt bygget til fildeling og streaming over netværket. Enhver computer kan konfigureres til at gøre det samme som en NAS gør, men en NAS vil forbruge meget mindre strøm og spare omkostninger.

På forbrugerniveau producerede Buffalo Technology de tidligste billige NAS-bokse, der leverede et stort fillager uden de komplikationer, der var forbundet med oprettelsen af ​​en Windows-server. Spædbørn, som blev købt af NETGEAR, var den første til at oprette en automatisk RAID-metode til at forenkle opsætningen af ​​flere drevsystemer.

Skærmbillede af SmallNetBuilder-produktanmeldelser

SmallNetBuilder tester og gennemgår netværksrelateret udstyr for at give læserne indsigt i de mest effektive produkter.

Tim bemærkede, at de vigtigste drivere for NAS var enklere installation og administration og lavere omkostninger gennem brug af open-source og fjernelse af Windows Server-licensomkostninger.

”Opsætning af en Windows-server kræver et vist niveau af dygtighed, og små virksomheder ville undgå det,” sagde han. ”Dette blev forenklet ved hjælp af Linux og lagt et meget venligere ansigt på det med hensyn til administration. NAS blev dybest set startet som en serverudskiftningsvirksomhed. ”

Talrige NAS-bokse er testet ved hjælp af SmallNetBuilder’s holistiske metoder, og de resulterende anmeldelser udgør en stor del af SmallNetBuilder’s indhold.

NAS – Skubbe på konvolutten af ​​virtualisering, cache og magt

Da Tim blev spurgt om udviklingen af ​​wifi-standarder, sagde Tim, at vendepunktet for netværkslagring ramte gigabitbarrieren.

”Det er den nye standard,” sagde han. “Efterhånden som NAS-processorer blev mere kraftfulde og billigere, er endda entry-level-systemer, der er drevet af Marvell og andre SoC’er, i stand til at mætte en gigabit Ethernet-forbindelse til store sekventielle filoverførsler.”

Ifølge Tim betød dette, at NAS-producenter var nødt til at se ud over ydeevne, såsom evnen til at køre VM’er, som en måde at drive produktdifferentiering på.

Mere kraftfulde og økonomisk prissatte processorer, såsom Intel Atom, er nødvendige for at holde enheder kørt med gigabit internethastigheder. NAS-virksomheder, såsom NETGEAR og QNAP, har videreudviklet NAS-bokse til virtualiserede serverkonfigurationer og bedre cache.

Med virtualisering indlæses hypervisorer som Hyper-V på en gæstemaskine, mens den fysiske værtsmaskine fortsætter med at køre det installerede operativsystem. Serveradministratorer kan således opdele en fysisk server i flere virtuelle. Behovet for mindre fysisk udstyr sparer virksomheder og hjemmeforbrugere energi på strøm, køling og udskiftningsomkostninger.

SmallNetBuilder giver besøgende mulighed for at filtrere NAS-anmeldelser efter RAID-konfigurationer, hvilket kan være nyttigt afhængigt af netværkets størrelse og struktur. Et billigt RAID 1, dual-bay NAS-drev kan bruges til de fleste basale forbrugsbehov, der involverer store mediefiler.

”NAS-producenter flytter nu ind i den højere ende af dagens serverudskiftningsvirksomhed,” sagde Tim.

Evoluerende NAS-innovationer giver mulighed for en jævnere virtualisering, cache og strømforbrug.

Et skift tilbage til husdata på stedet for sikkerhed og tilgængelighed

NAS gør det muligt for folk at gå tilbage fra skyen, når det er nødvendigt. Tim sagde, at psykologien ”at vide præcist, hvor dine data er” ved at holde fysiske kopier i nærheden af ​​brugerne, hjælper med at dæmme op for frygt for datatab. Populære skytjenester er mest sandsynligt mål for angreb end et ukendt personligt datafelt på en persons hjemmekontor.

Ved at holde alt inden for den private netværksindstilling holder det desuden sikkert fra omverdenen og giver samtidig lettere adgang fra netværket. Kun netværksbrugere ved, hvad der er gemt på NAS, og de kender allerede filstier.

Collage af grafik, der viser NAS-udvidelse og lastbil med NAS-udstyr

Tims omfattende anmeldelser tackler emner fra nem NAS-udvidelse til rullende væk fra problemer, når skalering af lagring.

Skytjenester er populære og praktiske til backupformål, men de sælges ofte i abonnementsformat, hvilket betyder, at de kontinuerlige omkostninger til at gemme personlige data er uundgåelige – selvom muligheden for datatab forbliver. NAS-bokse kombinerer sikkerhed med en generøs mængde lager til en lav pris, og de eneste kontinuerlige omkostninger er i form af strømforbrug.

Med hensyn til sikkerhed bemærkede Tim, at antivirus blev føjet til NAS et stykke tid tilbage. Ikke kun holder NAS-løsningen data private og lokale; det holder det nu sikkert med virusscanninger, selv når chancerne for infektion er mindre i private miljøer til at begynde med.

”Sikkerhedsfordelene ved at lagre data lokalt i forhold til skyen er kun sandt, hvis et netværk er ordentligt sikret,” sagde Tim. “Hvis dårlig datahygiejne praktiseres, der ikke udføres korrekte sikkerhedskopieringer, og tjenester udsættes forkert på internettet, kan brugerne have det bedre med at bruge skytjenester.”

SmallNetBuilder: Uafhængige produktforsøg i et kontrolleret miljø

Tims websted er nået langt siden spædbarnet af højhastighedsinternetforbindelse. I dag fortsætter SmallNetBuilder sit mål om at udføre produkttest og offentliggøre resultaterne.

”Vi er virkelig den eneste forbrugerfokuserede publikation, der udfører en betydelig mængde produkttest i et kontrolleret miljø,” sagde Tim. ”Vi beskriver udstyret og de teknikker, vi bruger, så når du trækker op kortet, kan du have stor tillid til, at datasættene er pålidelige.”

SmallNetBuilder har en omfattende database med statistik over hardware-test ud over den mere opsummerede del af anmeldelserne. Kortfattede resuméer samt analyse af mere end et dusin benchmarks gør SmallNetBuilder’s anmeldelser utroligt detaljerede.

”Vi kom med en rankingmetode, der virkelig koger det hele ned,” sagde Tim. ”Vi forsøger at skabe informerede forbrugere.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me