Skær omkostningerne, hold kvaliteten: VPSDime leverer overkommelige og pålidelige selvstyrede virtuelle hostingløsninger til udviklere

TL; DR: Hvis du er en teknisk erfaren udvikler, der leder efter overkommelige VPS-løsninger til Linux og Windows, er VPSDime værd at tjekke ud. Den budgetvenlige udbyder udnytter en selvstyret supportmodel, der giver kunderne mulighed for at nyde lave priser på kraftige virtuelle hostingpakker. VPSDime er i øjeblikket fokuseret på overgang til Virtuozzo / OpenVZ 7, hvilket understreger sit engagement i at give udviklere de værktøjer af høj kvalitet, de har brug for.


For en iværksætter uden teknisk erfaring, der ønsker at opbygge en online tilstedeværelse, er praktisk kundesupport vigtig. Selvom det er dyrt, vil de fleste tech newbies overveje den ekstra hjælp værd at hver krone.

Tekniske kyndige udviklere ville ikke – fordi der ikke er nogen mening i at betale en præmie for omfattende supporttjenester, som de ikke har brug for. Disse kunder ville være bedre betjent af et firma som VPSDime, en budgetvenlig udbyder af selvstyrede virtuelle hostingløsninger designet med udviklere i tankerne.

VPSDime-logo

VPSDime er en overkommelig udbyder af virtual hosting-løsninger.

Virksomheden, der blev grundlagt i 2013, holder omkostningerne nede og kvaliteten op gennem et selvstyret supportsystem. Denne unikke model giver brugerne mulighed for at løse de fleste problemer uafhængigt via VPSDimes kontrolpanel, mens virksomhedens kundeservicemedarbejdere reagerer på netværk, hardware og ydelsesrelaterede problemer.

”Vi leverer et beskedent prissat produkt, der ydermere yderlige ved at forblive inden for vores supportomfang,” sagde Damian Harouff, supportteamleder hos VPSDime. ”Vi vil aldrig opgive dig. Vi vil pege dig i den rigtige retning, og det er op til dig at få det til at ske. Det giver et godt mellemgrund mellem pris og support. ”

Det giver også virksomheden mulighed for at levere en bred vifte af overkommelige, men alligevel kraftige VPS-løsninger til både Linux og Windows. Ifølge Damian inkluderer disse generøse ressourcetildeling servere med stor ydeevne, en driftstidsgaranti på 99,9% og SSD-opbevaring.

VPSDime leverer også et 10Gbit-netværk bestående af seks geografisk forskellige placeringer i Texas, Washington State, Californien, New Jersey, Amsterdam og England. Med et aktuelt fokus på opgradering af sin virtualiseringsteknologi sigter VPSDime at levere top-of-the-line produkter i de kommende år.

Budgetvenlige, men alligevel kraftige Linux- og Windows VPS-løsninger

VPSDime giver kunderne mulighed for at vælge mellem fire forskellige planer. For prisen på en kop kaffe pr. Måned inkluderer Linux VPS-planen fuld root-adgang, 30 GB SSD-lagerplads og et inkluderet brugerdefineret kontrolpanel.

”Jeg kan godt lide, hvordan du kan starte med vores lave priser Linux VPS, udvikle din applikation i den VPS og få den, hvor du har brug for,” sagde Damian. “Og senere kan du købe en af ​​vores premium VPS’er, hvis det er nødvendigt.”

Linux VPS-planen er baseret på Virtuozzo / OpenVZ 7-virtualiseringsteknologi, mens Premium VPS-tilbudet inkluderer Kernel-baseret virtuel maskine (KVM), en komplet virtualiseringsløsning til Linux. Og mens Linux VPS-planen inkluderer en delt CPU, giver Premium VPS foruddelte, fuldt dedikerede ressourcer med gratis natlige sikkerhedskopier inkluderet. Endelig, med undtagelse af Windows, kan brugere, der benytter sig af premiumplanen, køre ethvert operativsystem, inklusive FreeBSD, CoreOS og RancherOS.

Ikoner, der viser VPSDimes funktioner

Virksomhedens funktionsrige planer blev designet til at imødekomme udviklernes behov.

VPSDime tilbyder også en RAID-beskyttet Storage VPS-plan med en massekapacitet på op til 2 TB plads, plus en forenklet og pålidelig Windows VPS-hosting gennem sit søsterselskab, Winity.

Alle VPSDime-planer faktureres månedligt uden årlig lock-in, og kunder kan til enhver tid annullere. For at sikre, at du er helt tilfreds med tjenesten, tilbyder VPSDime og Winity begge fuld refusion inden for 72 timer efter den første faktura. Gennem sit tilknyttede program giver VPSDime også en 10% kontokredit for enhver virksomhed, som en kunde henviser til virksomheden, mens han er i besiddelse af en aktiv konto.

Support, ressourcer og politikker Brugere af teknisk brug

Siden grundlæggelsen for seks år siden har VPSDimes mission været konsekvent: at levere service af højeste kvalitet og samtidig levere den bedste værdi for din investering. Damian sagde, at udviklere og andre kunder med højteknologiske færdigheder typisk har en klar definition af, hvad de ser ud til at gøre med tjenesten.

”Vores kunder har en tendens til at være selvbetjenende med hensyn til fejlfinding – de vil gå ind og grave gennem deres logfiler og hvad ikke for at se, hvad de skal gøre for at løse problemet,” sagde han.

Dette efterlader VPSDime-besætningen tid og rum til at skabe et teknisk robust tilbud. For eksempel er alle virksomhedens hardwareknudepunkter tilpasset til at give de mest effektive virtualiseringsmiljøer, med ressourcer reserveret til hver hardwareknudepunkt for at sikre service under maksimal brug.

VPSDime-infrastrukturkort

VPSDimes netværk består af geografisk forskellige placeringer over hele kloden.

Virksomheden bygger også brugerdefinerede overvågningsværktøjer for at sikre, at deres netværk kører uden problemer. Med henblik herpå sagde Damian, at VPSDime kun vælger de bedste tilgængelige netværk. ”Vi har aldrig billigere, når vi vælger vores datacentre,” sagde han.

Da kunder deler CPU’er på udvalgte planer, er VPSDime også omhyggelig med at håndplukke pålidelige naboer. Virksomheden screener hver ordre manuelt for at sikre, at personer med dårlige intentioner ikke deler den samme fysiske server med dig, og virksomheden har strenge politikker til at bekæmpe misbrug.

For eksempel, hvis en kunde sender spam, mens han er på VPSDimes netværk, vil virksomheden undersøge problemet og suspendere eller afslutte abonnentens konto efter eget skøn. Derudover vil virksomheden straks kommunikere eventuelle problemer med sine brugere.

Det ser ud til, at kunder validerer disse påstande.

”Jeg har flere konti hos dem – de er hidtil den bedste udbyder hidtil for os”, identificerede en bruger på LowEndBox som Chandra sagde i en anmeldelse. ”Jeg overvåger oppetid med StatusCake, og i løbet af de sidste par måneder har oppetiden været 100%! Jeg havde også et problem med en af ​​vores serverbelastning for et par uger siden, og support var virkelig hjælpsom og venlig til at få det løst. ”

En fleksibel køreplan inspireret af kundeinput

Damian fortalte os, at VPSDimes fremtidige planer stort set vil være dikteret af feedback fra kunder snarere end industristendenser. ”Vi lytter virkelig til, hvad kunden fortæller os, at de ønsker – det er det, der i sidste ende driver vores udviklingsproces,” sagde han.

Hvis en betydelig del af virksomhedens kundegrundlag anmoder om en bestemt funktion, kan du være sikker på, at VPSDime vil tilføje den til dens køreplan. Virksomheden har for nylig eksemplificeret denne tilgang med inkluderingen af ​​Virtuozzo / OpenVZ 7. Tilføjelsen af ​​virtualiseringssoftwaren bringer Docker support til VPSDime, som mange kunder har anmodet om.

“Docker har ændret, hvordan folk betjener deres servere,” sagde Damian. ”Vi tog initiativet til at gå til Virtuozzo / OpenVZ 7, og vores kunder er virkelig tilfredse med det. Vi er glade for at have fået det til at ske for dem. ”

Fremadrettet vil VPSDime arbejde for at styrke sit engagement i stabilitet. ”Vores kunder skriver ofte positive anmeldelser om vores oppetid og netværksydelse, og det er stoltheder for os,” sagde Damian. ”Vi vil sikre os, at vi opretholder den type kvalitet for vores kunder.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map