ServerFreak: 15 års prisbillig, kundecentrisk web-hosting med fokus på support og tilpassede løsninger

TL; DR: Blandt Malaysias hurtigst voksende hostingudbydere blander ServerFreak det bedste af teknisk ekspertise med kundefokuseret support og brugervenlighed. Virksomheden har ejet sin egen hardware og udstyr fra starten og placeret det i fem globale datacentre for bedre at kunne betjene asiatiske og amerikanske kunder. ServerFreak holder fingeren på pulsen fra kundernes behov og skubber fremad på enkle, men alligevel robuste løsninger til WordPress-hosting og drag-and-drop-webstedsbyggere. Med hold beliggende i U.S. og Malaysia sikrer ServerFreak lokal support til enhver tid.


På trods af 15 års vækst opretholder ServerFreak den behagelige energi og frihedsindstillinger, der ofte er forbundet med unge startups. Virksomheden tager en ligefrem tilgang til webhosting ved at fokusere på teknologi, kundeservice og en gør-det-selv-attitude, der gennemsyrer hele vejen til toppen af ​​virksomhedens rækker.

I 2003 undersøgte universitetsstuderende Sam Lee og en ven deres interesse for serverteknologier og byggede begyndelsen på ServerFreak. Da hans forretningspartner rejste for at udforske andre muligheder, forsvandt Sam og ServerFreak og mistede deres fokus. Et nyt forhold, derimod, genoplivet Sams passion for hostingbranchen, ifølge salgskonsulent Hana.

”Hun besluttede at støtte ham, og de fortsatte med at drive virksomheden med deres egne penge,” sagde Hana. ”De fortsatte med at investere i at købe servere og byggede derefter datacenteret fra bunden af.”

ServerFreak leverer nu hele spektret af webhostingtjenester til et globalt publikum af personlige bloggere, små virksomheder og store virksomheder. Virksomheden lægger vægt på at forkorte kundernes tid til markedsføring og giver dem mulighed for at komme online så hurtigt og nemt som muligt.

”Det vigtigste, vi fokuserer på, er vores kundesupport, fordi vores kunder er på udkig efter en løsning på et bestemt problem eller et behov,” sagde Hana. ”Derfra prøver vi at forstå, hvad de prøver at opnå, og dirigerer dem til de rigtige tjenester, der leverer det, de har brug for.”

Optimeret WordPress-hosting løser proaktivt udfordringer

Som svar på kundeanmodninger lancerede ServerFreak for nylig en optimeret WordPress-hostingplatform, der afbalancerer højtydende solid-state-drev, RAID-10-opbevaring med en webapplikations firewall, der beskytter kunder mod sårbarheder som SQL-injektion, scripting på tværs af websteder og forfalskningsanmodninger.

Virksomhedens WordPress-infrastruktur drives af LiteSpeed ​​webservere, som er en drop-in erstatning for Apache, der fungerer cirka tre gange hurtigere. Kombineret med LSCache-plugins giver ServerFreak brugerne et gennemsigtigt kig på de ydelsesfordele, der opnås ved den ressourcehungrige WordPress-platform.

Skærmbillede af ServerFricks WordPress-hosting-side

ServerFricks WordPress-hostingplaner leveres alle med en gratis levetidsdomæneregistrering, der dækker alle fornyelser.

Derudover kan infrastrukturens indbyggede support til HTTP / 2 og QUIC middelanmodninger og svar kombineres, så websider og data kan indlæses mindst dobbelt så hurtigt. Men ydelses- og sikkerhedsprotokoller til side, sagde Hana, at platformen virkelig er beregnet til at betjene kunder, der muligvis ikke ved, hvad de laver.

”De fleste af vores kunder, der går til WordPress-hosting, gør det, fordi de ikke behøver at vide det hele,” sagde hun. “De vil have webhosting, og de vil have, at vi opretter det for dem.”

ServerFreak’s WordPress-hostingplaner leveres med Softaculous-biblioteket med mere end 340 installationsskripts og den nyttige cPanel-interface, men supportteknikere er i standby og hjælper med at installere indholdsstyringssystemet og konfigurere eventuelle tilføjede eCommerce- eller e-mail-tjenester.

”Vi prøver at forudsige udfordringerne i hostingmiljøet,” sagde Hana. ”Da WordPress blev så populær, vidste vi, at der ville ske mere og mere cyberangreb. Vi vil bemærke disse typer ting, inden de skaber problemer for vores kunder. Vi vil levere god service til vores kunder, men vi prøver også at løse deres problemer langs ruten. ”

Global support forbinder kunder til løsninger døgnet rundt

På trods af virksomhedens relativt lille størrelse – vurderede Hana, at teamet består af cirka 25 personer på tværs af de malaysiske og amerikanske kontorer – ServerFreak tilbyder 24/7 teknisk support gennem live chat og e-mail-billetter. De forskellige geografiske placeringer af holdene betyder, at nogen altid er vågne og tilgængelige for at hjælpe kunder med eventuelle problemer.

”Vi prøver bare at passe på vores kunder og imødekomme deres krav,” sagde Hana. ”Vi prøver at holde os så opdaterede som muligt, reagere hurtigt på spørgsmål og uddanne vores kunder efter behov.”

Fordi ServerFreak ejer og driver sine egne servere i fem førsteklasses datacentre – tre i Malaysia, en i Dallas og en anden i Los Angeles – kan virksomheden hurtigt reagere på klienter og løse problemet. Ifølge Hana sigter ServerFreak at svare på supportbilletter inden for 15 minutter.

”Vores klient vil være i god form, når vi kan løse deres problem sent om aftenen eller morgen kl. 14,” sagde hun. “Fordi vi vedligeholder vores egne servere, har vi mere adgang til hurtigt at yde hjælp.”

ServerFreak vil endda gå så langt, at de arbejder med kunder, der muligvis oplever økonomiske vanskeligheder ved at reducere priser og justere hostingpakker til fortsat at hjælpe dem med at blive online. Virksomhedens fokus på personlig, individuel support resonerer især med den del af kundegrundlaget, der kom til ServerFreak efter at have forladt massive og uhjælpsomme hostingudbydere.

”Vi forsøger at skære ned på priser og hjælpe i stedet for bare at lade dem gå,” sagde Hana. ”Vi prøver at være så forståelige og så fleksible som muligt.”

Udvidelse af Site Builder-tjenester til at hjælpe kunder med at komme online med brugervenlighed

Fremover fortalte Hana os, at ServerFreak vil koncentrere sig om at give kunderne en tilpasset webstedsbygger. Virksomheden samarbejder i øjeblikket med Weebly træk-og-slip-platform, som gør det muligt for kunder hurtigt og nemt at oprette personlige websteder og online butikker uden at skrive nogen kode.

ServerFreak’s Weebly-pakker er konstrueret til at betjene en række kunder fra individuelle webstedsejere til små grupper og online butikker. Det laveste niveau begrænser brugerne til at sælge maksimalt 10 produkter, mens den midterste plan introducerer tilføjede webdesignfunktioner som videobaggrunde, webstedsøgning og adgangskodebeskyttelse. Business-pakken giver mulighed for medlemskabsregistrering og fjerner transaktionsgebyrer og begrænsninger for antallet af produkter og åbner døren for digitale produkter, lagerstyring, kuponer og en forsendelses- eller skatteberegner.

Illustrationer af Weebly webstedsbyggeren

ServerFreak ser ud til at udvide sit webstedsbygger og webdesigntjenester i de kommende måneder.

På trods af Weeblys brede vifte af tjenester og brugervenlighed sagde Hana, at ServerFreak ønsker at sikre, at kunder ikke bliver hjørnet eller fanget i et produkt.

”Der er muligheder på markedet, men de er ikke så kundevenlige, som vi gerne vil, især hvis de er interesseret i at konvertere til WordPress senere,” sagde hun. ”Vi vil bare tilbyde flere løsninger til vores kunder.”

Som med andre WYSIWYG-bygherrer har Weebly funktioner, der kan tilpasses til tekst, foto, kort og videoer. Platformen forbinder også brugere til designskabeloner, blogværktøjer, SEO-tjenester og e-handelsfunktionalitet.

ServerFreak leverer også kunder brugerdefinerede webstedsdesign- og udviklingsservices, der understreger klarhed, enkelhed og brugervenlighed, specielt relevant for nye virksomheder, der ønsker at introducere sig til målgrupper.

”Flere af vores kunder vil have et websted og være i stand til at foretage ændringer på farten, men de har ikke de tekniske færdigheder,” sagde Hana. ”Vi er nødt til at levere denne individualiserede løsning til dem på en måde, der hjælper dem med at vokse ind i vores andre planer. Som med vores dedikerede og cloud-servere tilpasser vi vores pakker omkring deres behov for at gøre det lige rigtigt for dem. ”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me