SendGrid hjælper 50.000+ virksomheder med at levere 30 milliarder meddelelser pr. Måned – når målrettede målgrupper via robuste e-mail-API og marketingløsninger

TL; DR: I næsten et årti har SendGrid hjulpet giganter på virksomhederne og SMB’er med at udsende milliarder af e-mails pr. Måned gennem sin e-mail-infrastrukturløsning. Virksomhedens e-mail-API er skalerbar og optimerer levering, så beskeder kommer ind i indbakker og skaber kundeinddragelse. SendGrids nye e-mail-marketingløsning bygger på sin tradition for innovation og giver virksomheder mulighed for at pleje kundeforhold gennem målrettede, kontekstuelle kampagner. Med en kultur, der opmuntrer fremadrettet tanke, er SendGrid sikker på at fortsætte med at transformere, hvordan virksomheder forbinder med deres målgrupper i en overskuelig fremtid.


For ni år siden var Isaac Saldana, Tim Jenkins og José Lopez allerede erfarne veteraner inden for det tekniske forretningsområde. Isaac og Tim havde arbejdet sammen i luftfartsindustrien, og senere havde Isaac og José været partnere ved to startups. José og Tims skæbner var ved at kollidere med Isaks igen.

Ved hans tidligere opstart havde Isaac fundet e-mail-leverbarhed at være et enormt problem. På grund af det voksende spam-problem på det tidspunkt, havde virksomhederne det mere og mere vanskeligt at navigere gennem filtre og nå frem til kundens indbakke med legitime meddelelser. Da han vidste, at Tim og José havde lignende oplevelser, rekrutterede Isaac dem og begyndte, hvad der ville blive den vildt succesrige e-mail-infrastrukturløsning SendGrid.

”De tre fandt levering af e-mail som en enorm smerte,” sagde Scott Heimes, SendGrids Chief Marketing Officer. ”Så de rullede ærmerne op og byggede en e-mail-API for at løse problemet.”

Da deres platform var udviklet, ansøgte stifterne om et Techstars-program fra Boulder, Colorado, og blev accepteret i opstartacceleratoren. Derfra startede SendGrid.

”Spol frem ni år senere, og SendGrid er en af ​​Techstars største succeshistorier,” sagde Scott. “Det er vokset fra nul til en enorm organisation med mere end 350 ansatte og stor rækkevidde.”

Scott Heimes hovedskud og SendGrid-logo

Scott Heimes, SendGrids Chief Marketing Officer, fortalte os, at virksomheden har hjulpet virksomheder med at sende 1 billion billioner.

Størrelsesmæssigt er SendGrid en af ​​verdens største udbydere af e-mailinfrastruktur. Virksomheden har mere end 50.000 betalende kunder og sender op mod 30 milliarder e-mails hver måned. SendGrid sendte for nylig næsten et årti af denne mængde af service sin nylig en billion meddelelse.

“Noget med en” T “foran det er ret forbløffende,” sagde Scott.

SendGrid innoverede e-mail-pladsen IaaS og viser ingen tegn på langsommere indsats for at hjælpe med at forbinde virksomheder med deres kunder. Virksomheden har bygget en ny e-mail-marketingløsning, der giver virksomheder af enhver størrelse let mulighed for at udvikle effektive marketingkampagner, der driver forbrugernes engagement og på sin side indtægter.

En skalerbar & Sikker e-mail-infrastrukturløsning for at optimere levering

De organisationer, der bruger SendGrids e-mail-infrastrukturløsning, kører spændingen med hensyn til størrelse og branche. Fra giganter på virksomhedsniveau, som eBay, til mellemstore virksomheder og startups, skalerbarhed, leverbarhed og supportnetværk, der følger med e-mail-API’et, giver virksomhederne mulighed for at optimere deres interaktion med kunder.

”Vi hjælper disse virksomheder med at sende milliarder af e-mails hver måned,” sagde Scott. “De vælger os, fordi vi er pålidelige og i stand til at håndtere skala, og vi bringer uovertruffen ekspertise til bordet.”

Det er hurtigt og nemt at konfigurere SendGrid. Inden for fem minutter kan en virksomhed integreres via SMTP eller API. Platformen leveres med en række funktioner, der giver brugerne mulighed for at forbedre leverbarheden, herunder tilpasning af domæne og link. E-mail-infrastrukturen sidder i et sikkert miljø og beskytter e-mail med tofaktorautentisering og omfattende tilladelsesadministrationsfunktionalitet.

Platformen har alt, hvad en virksomhed har brug for for at oprette og sende transaktionelle e-mails til oprettelse af konto, nulstilling af adgangskode, købskvitteringer og andre automatiserede underretninger.

”Vi betjener alle kategorier og segmenter, der går helt ned til meget små virksomheder,” sagde Scott. “Det kan være en opstart, der netop er lanceret en ny app, og teamet ønsker at sikre, at de har en adgangskode-nulstillingsmekanisme, der er automatiseret – noget de kan indstille én gang og aldrig behøver at bekymre sig om igen, mens de skalerer.”

Oprettelse af død-simpel marketingkampagne med høje åbne priser via e-mail

Scott fortalte os, at SendGrids nye e-mail-marketingløsning, Marketing Campaigns, serverer marketingfolk med flere apper, der har det primære job at erhverve potentielle kunder og pleje forhold til eksisterende. Og SendGrid ser e-mail som den perfekte kanal til at gøre netop det.

”Skalerbarheden og leverbarheden er stadig til stede i denne løsning,” sagde Scott. ”Men virksomhederne nyder også værdien af ​​de intuitive værktøjer og A / B-testfunktioner inkluderet. De indbyggede muligheder gør virkelig markedsførernes job meget lettere. ”

SendGrid Marketing Campaigns-grænsefladen gør det nemt at udvikle og udsende kampagner gennem planlægnings- og modtageradministrationsværktøjer. Platformen inkluderer en komplet analysesuite, så marketingfolk kan dykke ned i indsigt for at måle succes.

Alle SendGrids e-mail-skabeloner er professionelt designet og lydhør. Uanset hvilken enhed de er set på, beskeder beskeder et positivt billede af den organisation, der sender dem.

”Overalt fra 60% til 70% af e-mails åbnes på en smartphone,” sagde Scott. ”Så det at være kyndig med responsivt design til at levere en optimeret mobiloplevelse bliver utroligt vigtigt.”

Ifølge Scott er leverbarhed både en videnskab og en kunst. Det er vigtigt for virksomheder at sikre, at deres meddelelser gør det gennem filtre og forhindringer, der blokerer indbakker. Strategier skal udvikles for at gøre dette.

“Uanset om det er at underskrive med en DKIM-signatur, bruge et SPF-dokument eller have en DMARC-politik, hvordan du nærmer dig leveringsevne virkelig kan påvirke dit marketingprogram,” sagde Scott. “Og det at hjælpe dig med at henvende dig til en tjenesteudbyder, som SendGrid.”

Et af de store buzzwords i e-mail-marketing i dag er kontekstualisering. Marketingfolk er altid på udkig efter måder at nå de rette kunder til de rigtige tidspunkter med det rigtige indhold. Gennem SendGrid’s analyse kan marketingfolk lære om kundens købsvaner, købshistorik og andre adfærdsdata for at levere en hyper-personlig oplevelse.

”Vi kommer til det punkt, hvor en e-mail kan designes, oprettes og produceres til en modtager af en,” sagde Scott. ”Det er svært at gennemføre, men det er den hellige gral.”

En blomstrende kultur med en fremadrettet tilgang til udvikling

Efter at have vokset fra et firma med tre ingeniører i en startaccelerator til en virksomhed med mere end 350 ansatte, kan det virke overraskende, at SendGrid har bevaret sin unikke startfirma-kultur. Men som Scott siger, dette er hovedsageligt på grund af den overordnede filosofi, som holdet understøtter.

”Vi tænker på vores kultur i form af fire Hs – Ydmyg, sulten, ærlig og glad,” sagde Scott. “Disse værdier afspejler, hvem vi er og gennemsyrer gennem vores kultur.”

Som et resultat har SendGrid været i stand til at holde fokus på fremtiden og forudse markedsændringer. Virksomhedens produktudviklingsproces, kaldet SendGrid Way, validerer nye produktideer gennem kunder. Gennem en række interviews og dyb forskning lærer SendGrid at forstå smertepunkterne hos kunderne på sit målmarked for at underbygge effektiviteten af ​​at udvikle en ny teknologi.

Fotosamling af SendGrid-teamet på arbejdet på kontoret

SendGrid arbejder med en virksomhedsfilosofi baseret på Fire Hs – Ydmyg, sulten, ærlig og glad.

”Vi er ikke et firma, der kommer med en superkreativ idé og bygger den i håb om, at markedet vil elske det,” sagde Scott. ”I stedet for gennemgår vi en streng, forskningsdrevet valideringsproces for at sikre, at der er en stor grad af ønske om produktet.”

Ifølge Scott validerer og tester SendGrid Labs-teamet med høj hastighed for at komme med visionære ideer. I øjeblikket har fokus været på, hvad Scott kalder MarTech, krydset mellem markedsføring og annonceringsteknologi.

”Vi ser efter at opbygge løsninger, der vil tilføje mere tragt og udsyn i frontenden,” sagde Scott. “På den måde kan marketingfolk designe resultater mere effektivt ved at styre deres tragt gennem en indsigtsproces.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me