Sådan hjælper Krypt’s Global Datacenter-netværk og det dedikerede supportteam kunder med at opretholde problemfri forretningskontinuitet

TL; DR: Krypt er blevet førende inden for dedikeret, virtuel, sky og webhosting med fuldt bemandet datacentre over hele kloden. Virksomheden har investeret ressourcer i robust infrastruktur til at levere hosting med høj ydeevne og holde kunder online. Krypt giver også responsiv 24/7 support, der sætter branchestandarden og tilbyder en bred vifte af overkommelige serviceplaner for enkeltpersoner, virksomheder og endda regeringsenheder. Og det bygger videre på dette fundament med en tilgængelig, enterprise-grade cloud-virtualiseringsplatform, der forbedrer pålidelighed, holdbarhed, tilgængelighed.


Nedetid kan være en systemadministrators værste mareridt. Overvej det to timer lange systemafbrud i juni 2019, der tog registre i alle Target-butikker offline og forstyrrede forretningen landsdækkende. Strømafbrydelsen skete på en lørdag, da salget typisk steg og værre på Fars dag weekend. Omkostningerne ved driftsstop er estimeret til $ 50 millioner.

De mest kritiske tjenester, som en webhost kan tilbyde, er høj ydelse, oppetid og responsiv support – hvad enten det er en detailbutik eller en virksomhed. Af dem er høj ydelse og høj tilgængelighed muligvis det vigtigste for iværksættere, administrerende direktører og CTO’er, der ønsker at opretholde problemfri forretningskontinuitet.

Ifølge en undersøgelse fra 2019 var ydeevne og tilgængelighed de to øverste spørgsmål, der blev nævnt af 80% af de globale it-beslutningstagere, der svarede.

For virksomheder med hyppige strømafbrydelser kan omkostningerne være uoverkommelige, og de to mest almindelige årsager til driftsstop er netværkssvigt og brugspidser.

Skærmbillede af Krypt website banner

Krypt tilbyder cloud-hostingtjenester til virksomheder, der prioriterer pålidelighed, support og oppetid.

Fullt-hosting-udbyder Krypt forstår denne dynamik, og det er grunden til, at den byggede en infrastruktur med ydelse, oppetid og support i tankerne. Krypt betjener mere end 5 millioner websteder rundt om i verden gennem sit enorme datacenternetværk, der spænder over hele kloden.

”Vi tilbyder 99,9% oppetid, 500 Gbps netværkskapacitet og 24/7 support svar til forskellige kunder – inklusive virksomheder og statslige afdelinger,” sagde Dean Wang, Krypt’s forretningsudviklingschef. “Hostingudbydere i dag skal tilbyde flere tjenester flere steder og vokse en verdensomspændende tilstedeværelse.”

Derfor investerer Krypt i infrastruktur for at udvide sin liste over tjenester, når kundernes efterspørgsel stiger. Og dets netværksbaggrund er bygget af erfarne Krypt-specialister, hvorfor det i øjeblikket administrerer mere end 20.000 switchporte fejlfrit.

Leverer høj tilgængelighed for kunder over hele verden

Krypt blev grundlagt i maj 1998 som en leverandør af shell og webhosting. Det er siden vokset til at blive førende inden for dedikerede, virtuelle, sky- og webhosting i det sydlige Californien, blandt andre områder. Og værten forbliver tæt på sine kunder over hele verden med kontorer i Orange, Californien og Bangkok, Thailand.

“Krypt er hostingarmen for VPLS Inc., en enterprise sky og administreret serviceselskab, der var en af ​​de originale 31 VMware Enterprise Service Providers i verden. VPLS fokuserer på it-tjenester, såsom infrastrukturstyring, offentlig-privat cloud-implementering af virksomhedskunder, og cloud-sikkerhedskopier og katastrofegendannelse, ”sagde Dean.

”Hos Krypt, som en administreret tjenesteudbyder (MSP), tilbyder vi også firmakundeservices, herunder Help Desk, server patch management og en række sikkerhedsløsninger,” sagde Dean.

Værten har datacenterplaceringer rundt om i verden, inklusive Amerika, Thailand, Hong Kong, Singapore og dets nyeste placering i Polen. I USA inkluderer placeringer Phoenix, Arizona, Ashburn, Virginia og tre i Californien: Los Angeles, Santa Ana og San Jose.

Denne kyst-til-kyst-tilstedeværelse tilbyder geografisk redundans for ideel forsinkelse. Og disse placeringer er også hjemsted for de største landinger af fiberkabel på de vestlige og østlige havbåde, der forbinder Asien og Europa.

Alle virksomhedens datacentre er transportneutrale og vedligeholdes af specialiserede top-tier-facilitetsudbydere. De er bygget med branchens førende udstyr og har adskillige forskellige sti fiberkæder, dedikerede generatorer, strømfeeds og batteri UPS backup.

Overkommelige serviceplaner og support, der sætter branchestandarder

Alle Krypt’s faciliteter er bemandet døgnet rundt med erfarne medarbejdere. Holdets højt kvalificerede softwareingeniører har i alt 78 Cisco-certificeringer, 59 Brocade-certificeringer og 127 VMware-certificeringer blandt mange andre. Og virksomheden lavede ekspertise og støtteprioriteter fra starten.

”Selv da vi startede virksomheden, leverede vi allerede den bedste service og tekniske support i branchen,” sagde Dean. ”Vores support 24 timer i døgnet inkluderer respons inden for få minutter, og kunderne kan få adgang til det via telefon, e-mail, billetsystem eller live chat. Det er blevet industriens guldstandard. ”

Responstider er så hurtige som 15 minutter for dets Pro-styrede løsninger serviceniveauaftale, og endda Basic-planen har en responstid på otte timer.

Skærmbillede af Krypt datacenterplaceringer

Krypt har et verdensomspændende datacenter-fodaftryk med eksperter tilgængelige på hvert sted 24/7.

Krypt tilbyder en bred vifte af overkommelige serviceplaner til en række kunder, herunder enkeltpersoner, virksomheder og endda regeringer. Dens prisniveauer passer også ind i budgetterne til enhver størrelsesforretning eller websted.

Og inden Krypt opdaterer sine produkter, tilføjer funktioner eller sætter nye ideer i produktion, lytter virksomheden til sine kunder og holder styr på den seneste udvikling i branchen.

”Vi tilpasser altid, opgraderer og forbedrer vores produkter,” sagde Dean. ”Da vi startede, var vores forretning stort set kun dedikerede servere, og dengang var hosting en metalboks i et rack i et datacenter tilsluttet internettet. Nu udvikler vi produkter som svar på nye trends og innoverer vores dedikerede serverside. ”

Nye skyløsninger, der bringer driften og holdbarheden til slutbrugerne

En af de seneste tendenser inden for hosting er sky virtualiseringsplatformen. Krypt’s iON Cloud-virksomhedsklasse-tilbud er rettet mod dem, der ønsker at udnytte fordelene ved skyen – inklusive problemfri kontinuitet og større tilgængelighed – uden en betydelig investering.

Kunder kan forbinde deres egen infrastruktur til Krypt’s datacenter og cloud-netværk og således udvide deres ressourcer uden at skulle bruge hardware eller netværksopsætning.

”Det har fordelene ved en lokal installation, men med skalerbarheden af ​​skyen,” sagde Dean. “Så det er lettere at udvide og har også cloud-backup og gendannelse af katastrofer.”

Krypt’s skyplatform tilbyder også en 99,99% oppetidsgaranti med fuld hardware og netværksredundans for at holde kunder online. Og iON Cloud er designet til de kunder, der vil være vært for og administrere deres websteder.

”Det er mere selvstyret,” sagde Dean. ”Fra kontrolpanelet kan du gøre en masse ting, som en genopbygning, genstart og adgang til konsollen eller endda en redningsmodus, helt alene. Det er også hurtigt at konfigurere. Når du har foretaget den første betaling, konfigureres den inden for et minut. ”

Med priser så lave som $ 5 om måneden er iON Cloud-tjenesten også overkommelig. Og Krypt’s næste projekt lancerer flere lokationer og fortsætter med at udvide sin netværkskapacitet.

”Vi lærer stadig, hvor kunderne er,” sagde Dean. ”Vi har mange fra Asien, og vi tilføjer også mere kapacitet på dette område. Vi planlægger også andre placeringer for at dække et større fodaftryk for globale kunder. ”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map