Sådan bringer Better Business Bureau et århundrede af erfaringer til at hjælpe med at opbygge tillid mellem købere og sælgere på online markedspladsen

TL; DR: Better Business Bureau (BBB) ​​blev grundlagt i 1912 som en neutral tredjepart mellem virksomheder og forbrugere og forbinder millioner af mennesker med troværdige navne på markedet i mere end et århundrede. Organisationens akkrediteringsprogram holder kvalificerede virksomheder til de højeste standarder for etisk salg og kundeservice, hvorfor forbrugere overalt i Nordamerika henvender sig til de virksomheder, der bærer dette godkendelsesstempel. I dagens digital-centrerede verden hjælper BBB’s tjenester og tvisteløsningstjenester online-virksomheder med at dyrke brandtillid i det meget konkurrencedygtige e-handelsrum. Plus, med et nyt initiativ til at uddanne virksomheder om beskyttelse af forbrugerdata, er BBB positioneret til at fortsætte sin mission at gå ind for sandhed i reklame og gennemsigtig forretningspraksis langt inden for en overskuelig fremtid.


Brandtillid er en af ​​de vigtigste faktorer, der kan føre til en virksomheds vækst. Derfor er det overraskende for mange iværksættere at lære, at mere end 50% af forbrugerne ikke har tillid til de fleste mærker.

I betragtning af at flertallet af moderne shoppere ønsker, at virksomheder skal være mere gennemsigtige, og det faktum, at de nu lettere er i stand til at videregive deres oplevelser med virksomheder på nettet, er opbygning af brandtillid online blevet den vigtigste ingrediens for at sikre en loyal kundebase. I dag læser 90% af forbrugerne online anmeldelser for at måle ægtheden, før de besøger en virksomhed, og en af ​​de mest troværdige og vidt anvendte kilder, hvorfra de modtager denne information, er Better Business Bureau (BBB).

Katherine Hutts hovedskud og BBB-logoet

BBB’s Katherine Hutt fortalte os, hvordan nonprofit har til formål at skabe tillid mellem forbrugere og virksomheder i 100 år.

”Vi blev oprindeligt startet af ledere i reklamebranchen, især store nationale annoncører,” sagde BBB-talsmand Katherine Hutt. ”Disse annoncører var frustrerede, fordi ingen stolede på reklamer, og de ville ændre det.”

Grundlagt for mere end et århundrede siden reklamerer BBB for sund reklame, salg og kundeservicepraksis for at øge forbrugertilliden til de forretningsmæssige kunder. Organisationen huser mere end 5,2 millioner forretningsprofiler over hele Nordamerika på et websted, der dikterer valg af millioner af forbrugere.

BBB giver virksomhederne en generel karakter baseret på flere faktorer, herunder forretningsalder, gennemsigtighed og antallet af klager indgivet mod dem. Dermed hjælper organisationen troværdige virksomheder med at tiltrække kunder og informerer forbrugerne om, hvilke handlende der bedst kan imødekomme deres behov. Målet er at opretholde sunde forhold mellem virksomheder og forbrugere, selv på markeder, hvor forbrugerne er opmærksomme.

Mere end 385.000 virksomheder er i øjeblikket BBB-akkrediteret. Forbrugerne henvender sig til virksomheder, der bærer dette segl, fordi de ved, at disse mærker er en del af et netværksvirksomhed, der går ind for et etisk, troværdig markedsplads, ifølge Katherine.

Grundlagt som et fællesskab dedikeret til etisk forretningsskik

Better Business Bureau blev grundlagt i 1912 som en neutral tredjepart mellem virksomheder og deres kunder med det formål at udføre forskning og rapportere om forbrugerresultater. Organisationen har samlet anmeldelser på op til 5,2 millioner virksomheder og er en bredt betroet informationskilde.

Da det begyndte, var BBB oprindeligt sammensat af flere mindre varemærketillægsgrupper i hele USA.

”Vi startede oprindeligt gennem annonceklubberne,” sagde Katherine. ”De første BBB’er over hele landet var tilknyttet lokale annoncører. Med tiden blev vi en separat organisation, og indtil i dag er vi en føderation af lokale bureauer. ”

BBB er en nonprofit-organisation, og dens manifest fremmer tanken om, at sandhed i reklamer og en pålidelig markedsplads bør være normen – ikke undtagelsen. Lokale BBB-filialer samarbejder om at skabe og følge et konsekvent sæt standarder, der er indstillet til at sikre klager, der håndteres ensartet på tværs af virksomheden.

“En klage håndteres det samme, uanset hvor du indgiver den,” sagde Katherine. “Et A er et A, uanset hvor du er.”

På grund af den meget ægte frygt for identitetstyveri og andre sikkerhedsmæssige problemer, ønsker forbrugere at være sikret en virksomheds sikkerhed og legitimitet, især for dem, der primært eller udelukkende opererer online. BBB bestræber sig på at gøre dataene om brandets troværdighed let tilgængelige for offentligheden.

Anmeldelser & Tvister til løsning af tvister hjælper med at kultivere brand Trust online

De fleste moderne virksomheder ved, hvor vigtigt det er at opbygge brand-tillid online. Et godt omdømme og vidtrækkende webtilstedeværelse er vanskeligt at udvikle, men når de først er bygget, kan virksomheder ikke hvile på deres laurbær.

Virksomheder er nødt til at bevare deres gode omdømme ved at trække på positive forbrugerinteraktioner med deres mærker og løse enhver negativ presse, de får fra en dårlig kundeoplevelse, ifølge Katherine. BBB’s ratings er primært forbrugerdrevne, hvilket betyder, at virksomheder får direkte feedback baseret på, hvor godt de opfylder BBB’s standarder for ærlighed, gennemsigtighed og integritet.

”Et par år efter, at vi kom i gang, fokuserede vi på sandheden i reklamer,” sagde Katherine. ”Så begyndte forbrugere at spørge vores meninger om virksomheder, så det var her, ideen om forretningsanmeldelser kom fra.”

Infographic, der viser BBB's tjenester

BBB huser en enorm samling af ressourcer til at hjælpe moderne forbrugere med at tage informerede købsbeslutninger online.

Mange tillidsanalysesider advarer forbrugere om svindel og dårlig service hos onlinevirksomheder. Selvom disse sider undertiden er nyttige, adskiller BBB sig fra pakken ved at trække på dens store erfaring og mangeårige omdømme som en troværdig kilde til information.

BBB tilbyder en analyse og en tvistbilæggelsesproces, der gør det muligt for virksomheder at indløse sig selv, hvis brandets omdømme nogensinde bliver truet. Når en forbruger indgiver en klage over en virksomhed gennem BBB, har virksomheden muligheder for at svare og tilbyde en løsning. Ved at tage sig tid til at anerkende og imødekomme forbrugernes bekymringer, kan selvbevidste virksomheder genvinde tillid og fastholde kundeloyalitet.

Bedømmelser af BBB er også stærkt påvirket af en virksomheds reaktion på klager. Ved evaluering af en virksomheds rating tager BBB hensyn til antallet af klager, der er indgivet mod en virksomhed sammenlignet med dens størrelse. Organisationen overvejer også alderen for løste klager og træffer afgørelse om forretningsmæssige svar. BBB beslutter, om en virksomhed reagerer rettidigt, passende og tilfredsstillende.

”Tvisteløsning voksede til at være en af ​​vores kernetjenester,” sagde Katherine. “Det er det, der adskiller os fra en masse for-profit-evalueringswebsteder.”

BBB-akkrediterede virksomheder hæder sandheden i reklame & Gennemsigtighed

BBB tilbyder akkreditering til virksomheder, der opfylder dens højeste standarder for gennemsigtighed. For at blive akkrediteret skal en virksomhed have en høj forbrugervurdering og reagere på klager i rette tid.

”Akkrediterede virksomheder er virksomheder, der har lovet at opretholde vores standarder for sandhed og overholde vores professionelle retningslinjer,” sagde Katherine. “De er også forpligtet til at opretholde mindst en B eller bedre bedømmelse og besvare klager med det samme.”

Lokale BBB’er træffer den endelige beslutning om at godkende en virksomhed, og denne akkreditering kan endda ophæves, hvis en virksomhed falder under standarderne. Ikke kun er klager og deres efterfølgende håndtering en enorm faktor i BBB-ratings, men der tages også hensyn til virksomhedens alder, type, praksis og andre attributter.

BBB ser meget på integritet og ydeevne, og disse værdier afspejles i den måde, den evaluerer virksomheder, ifølge Katherine. Evalueringer af gennemsigtighed er baseret på, om en virksomhed giver komplette oplysninger om ejerskab og tilbudte produkter.

For at fejle på siden af ​​forsigtighed sænker enhver uklar eller skjult information effektivt en virksomheds rating. Hvis BBB for eksempel ikke kan bestemme en given virksomheds størrelse eller tid i virksomheden, antager organisationen de laveste tal. Således vil en virksomhed, der modtager klager og giver lidt indsigt i dets praksis, betragtes som lille og splinterny med en meget højere grad af utilfredshed og upålidighed.

”Grundlæggende kalder vi det industriel selvregulering,” sagde Katherine.

Et nyt initiativ til at uddanne SMB’er til websikkerhed & Data beskyttelse

Siden starten, har BBB hjulpet med at belyse effektiviteten af ​​forretningspraksis og fortsætter denne indsats med sit nye initiativ, der sigter mod at uddanne virksomheder om websikkerhed.

BBB har historisk set organisationer ansvarlige for forbrugernes sikkerhed, og dets nye initiativ tager dette til onlineområdet for at hjælpe virksomheder med at lukke deres websteder og kundedata. Pålidelige virksomheder sørger for at beskytte deres aktiver, som inkluderer store databaser med brugerinformation og følsomt økonomisk materiale.

”En af vores standarder for tillid er at beskytte privatlivets fred,” sagde Katherine. ”Og det er netop det, dette initiativ sigter mod at gøre.”

BBB tilbyder nu ressourcer til SMB’er, der søger mere grundige sikkerhedsforanstaltninger. Disse ressourcer inkluderer online sikkerhedskontrol, oplysende artikler og endda undervisningssessioner fra teknisk kyndige højttalere.

”Vi har et program, der er rettet mod virksomheder, der har brug for bedre beskyttelse af websikkerheden,” sagde Katherine. ”Vi vil dele med dem, hvordan man kan sikre sig, at deres web-tilstedeværelse er sikker.”

Mens mere end halvdelen af ​​dagens forbrugere ikke har tillid til de fleste mærker, ser BBB på at ændre det. I dagens web-centrerede verden er organisationen positioneret til at være mere effektiv på dette end nogensinde før.

”Intet ændrede sig virkelig med fremkomsten af ​​internettet med hensyn til vores mission,” sagde Katherine. ”Bortset fra nu er vi i stand til at få information til folk meget lettere og mere fuldstændigt.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me