Rouge-projektet: En open-source blockchain voucher og note-protokol, der banebrydende fremtiden for e-handel og digital marketing

TL; DR: Teamet bag Rouge-projektet opretter en open-source blockchain-platform, der fokuserer på at indlede en ny tidsalder af ikke-forfalskbare, ikke-afviselige digitale kuponer og tilbud. Den sporbare, verificerbare, monetiserbare og sikre protokol vil hjælpe med at fremme et økosystem med decentrale applikationer (dApps) og skabe nye muligheder for digitale værdikuponer. Virksomheden undersøger i øjeblikket partnerskaber med mursten og mørtelbutikker om tilbagebetalingsaftaler og viser sit engagement i at fremskynde vedtagelsen af ​​den nye teknologi.


Læg din saks ned: Borte er dagene med omhyggeligt klipning af kuponer fra ugentlige indlæg i søndagspapiret. Ligesom aviserne selv er dagens kuponer digitale.

Ifølge Juniper Research udgjorde indløsning af digitale kuponer 47 mia. Dollars i 2017 og forventes at nå 91 mia. Dollars i 2022. I samme år forventes mobile kuponer at tegne sig for næsten 80% af indløsningerne, hvilket understreger relevansen af ​​denne nye kanal.

Men med digitale kuponer kommer også potentialet for svig. Dobbelt indløsning og falske billetter er for eksempel et betydeligt problem. Samtidig opstår der fejl, hvilket fører til, at betroede kunder får at vide, at deres kuponer ikke er gyldige.

Rouge-projektets logo

Rouge er en open-source blockchain-protokol til værdikuponer, såsom kuponer.

Rouge-projektet søger at tackle disse problemer blandt andet ved at forstyrre den digitale kuponindustri, som vi kender det med Rouge Network – en voucher-protokol og pakke af smarte kontrakter. ”Netværket vil bruge Rouge-tokenet (RGE) på Ethereum blockchain,” sagde Christophe Le Bars, Chief Architect i Rouge. “Det vil også fremme decentrale applikationer (dApps), hvilket giver nye muligheder i rabatkuponer og billetter.”

Open-source-løsningen vil bevæge marketingfolk med svindel-resistente og ikke-forfalskbare værdikuponer, samtidig med at eliminerer behovet for omfattende journalføringsressourcer. Omfavnelse af blockchain på denne måde giver markedsførere mulighed for at kontrollere og verificere deres kampagner ved at opbygge et værdibaseret økosystem i den digitale verden. Det håndgribelige, verificerbare og tillidsløse system giver dem mulighed for at give belønninger, hvor og når de finder det passende.

Ud over rabatkuponer og -kuponer frigiver Rouge mulighederne for billetbilletter til koncerter, feriekuponer og sportsbegivenheder – praktisk talt enhver situation, hvor en bruger er nødt til sikkert at overføre certifikater, der indeholder økonomisk værdi mellem markedsdeltagerne. Rouge planlægger at drive brugen af ​​den nye teknologi på rekordtid gennem partnerskaber med mursten og mørtelbutikker, der udvikler innovative cash-back-tilbud.

En ny tidsalder med kuponer, tilbud og forhold

Rouge blev grundlagt i oktober 2017 af Naira d’Arcollières, der har en enorm baggrund inden for både markedsføring og lovgivning. ”Dette var i begyndelsen af ​​blockchain-dille, hvor du begyndte at se decentrale projekter dukke op overalt,” sagde Christophe.

Naira og Christophe startede projektet for at demonstrere en brugssag i det virkelige liv til applikationer på Ethereum blockchain, der kunne strømline fremtiden for digital marketing ved at gøre det lettere at administrere digitale kuponer.

I maj 2018 ombordbragte Rouge et panel af eksperter fra tech-, finans- og marketingindustrien for at melde sig ind i sagen, herunder internetmarkedsføringsekspert Mark Attwood, venturekapitaladvokat Padraig Walsh, mobilkuponleder Min Jang og fintech og sikkerhedsekspert Bob Seeman . I juli tiltrådte virksomhedsfinansieringsekspert Edward Cotler, der tidligere havde arbejdet som vicepræsident hos Goldman Sachs. Før Goldman Sachs havde Ed stillinger i både Deutsche Bank og Merrill Lynch.

I august annoncerede Rouge et partnerskab med POA Network, en Ethereum-baseret platform, der blev lanceret i 2017, og som tilbyder en open-source ramme for smarte kontrakter. Partnerskabet gjorde det muligt for Rouge at levere hurtige og effektive blockchain-voucher-løsninger. Fra 1. august 2018 har Rouge været live på POA-netværket, hvilket gør det muligt for markedsdeltagere at udstede og sikre overførslen af ​​certifikater.

”Migreringen af ​​vores smarte kontrakter, værktøjer og applikationer til at bruge POA-netværket blev udført på en uge uden store vanskeligheder takket være POA-netværkets fulde kompatibilitet med Ethereum og det responsive POA-team og samfund,” sagde Christophe i en 30. august 2018 pressemeddelelse.

Fremme af et økosystem med decentrale applikationer

Der er en række brugssager for Rouge, fra e-handel og digital marketing til udvikling af open source dApps, der er værdsat for deres modstandsdygtighed og gennemsigtighed, blandt andre styrker..

Da dApps er bygget på den uforanderlige Ethereum blockchain, kan udviklere låse værdien af ​​hver kupon ind via smart kontraktsteknologi. I modsætning til traditionelle digitale kuponer er dem i en offentlig hovedbog fuldt sporbare, verificerbare og sikre. De kan ikke smedes, og brugere kan kun indløse deres værdi én gang. Rouge kan bekvemt bruges både online eller offline med en sikker QR-kode, der repræsenterer transaktioner på protokollen.

Rouge-netværket drager fordel af tre hovedpartier: Udstedere, der distribuerer værdikuponer direkte eller indirekte; Bærere, der modtager og bærer kuponen fra Udstederen; og distributører, der får en provision for at distribuere vouchere til bærere.

Rogue protokollediagram

Rogue fremmer et gensidigt fordelagtigt forhold mellem tre hovedaktører.

Hver har unikke frynsegoder. Bærere, inklusive offentligheden, drager fordel af at eliminere salgsprovisionen, der typisk tjenes af en mellemmand, hvilket resulterer i mere konkurrencedygtige rabatter. Udstedere (mærker og forhandlere) nyder fuldstændig synlighed i hver kupon, der udstedes og indløses. Distributører, herunder indholdsskabere eller udgivere, drager fordel af muligheden for at opkræve en præmie til udstedere, der ønsker at nå målrettede målgrupper.

Rouges dokumentationsside indeholder allerede adskillige dApps, værktøjer, guider og biblioteker, der viser, hvordan man kommer i gang med protokollen. Coupon-demonstrationen viser for eksempel den grundlæggende kupon-arbejdsgang og koncepter og arbejdsgang beskrevet i virksomhedens hvidbog. Mini POS er på den anden side en prototype af Rouges indløsningsprocedure fra kuponudsteders synspunkt.

Partnerskaber med mursten og mørtelbutikker om tilbagebetalingsaftaler

Christophe fortalte os, at den største hindring, som Rouge-projektet står foran, vil være at tilskynde til protokollens vedtagelse. For at overvinde denne udfordring engagerer virksomheden aktivt potentielle detailpartnere og traditionelle udbydere af kuponløsninger for at hjælpe med at demonstrere Rouges muligheder og skabe spænding.

”Vi er glade for at arbejde med mere end 50 aktive butikker mursten og mørtelbutikker og mere i ombordstikket,” sagde grundlægger Naira d’Arcollières. ”De tester allerede muligheden for at bruge Rouge til at give cash-back-tilbud til kunder, der er en del af en speciel klub.”

Tilbudet – hvor Rouge-brugere simpelthen vil præsentere deres telefoner til personalet for at modtage en cash-back-aftale – nærmer sig slutningen af ​​sin Beta-testfase og vil snart blive introduceret for offentligheden.

”Vi er virkelig begejstrede for denne nye mulighed og for fremtidige muligheder som denne,” sagde Christophe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me