ResellerClub: En one-stop-shop for alt det web-professionelle har brug for – fra forhandlerprogrammer til delt, virtuel og dedikeret hosting

TL; DR: ResellerClub leverer en pakke med forhandlerprogrammer, domænenavne og hostingløsninger, som web-fagfolk og virksomheder kan bruge til at opbygge og opretholde en stærk online tilstedeværelse. Den Indien-baserede virksomhed betjener mere end 200.000 brugere over hele kloden, herunder designere, udviklere, hostingudbydere og SMB’er. Med en kundefokuseret tilgang til intern udvikling og en hurtigt ekspanderende produktsuite sigter ResellerClub kontinuerligt at levere en bred vifte af relevante online løsninger designet til at imødekomme ethvert behov.


I USA alene lancerer iværksættere over en halv million små virksomheder hver måned i enhver tænkelige sort, fra gourmetbagerier og kaffebarer til hundepleje og bilreparationsvirksomheder.

ResellerClub-logoet

ResellerClub henvender sig til web-fagfolk.

På trods af deres meget forskellige produkt- og servicetilbud, har ejerne af disse startups typisk ting til fælles: Når det kommer til at opbygge og opretholde en online tilstedeværelse, favoriserer de en do-it-for-me-tilgang (DIFM) i forhold til do- det-selv-model (DIY).

”De fleste SMB’er er afhængige af web-fagfolk, såsom designere, udviklere, it-tjenesteudbydere og agenturer, for deres online behov,” sagde Manish Dalal, senior vicepræsident og administrerende direktør, APAC, i ResellerClub.

ResellerClub blev lanceret i 2006 og blev designet til at levere en række web-tilstedeværelsesløsninger for at hjælpe disse fagfolk med at betjene deres SMB-klienter bedre. Og selvom den Indien-baserede virksomhed fortsat er fokuseret på web-fagfolk, har den udviklet sig til en udbyder af fuld service af webservices, der er designet til at imødekomme det omfattende behov fra 200.000 brugere over hele kloden.

Som en one-stop-shop for at låse internetstyrken op, tilbyder ResellerClub alt, hvad kunderne har brug for for at opbygge og opretholde en online tilstedeværelse, fra forhandlerprogrammer, domænenavne og hostingløsninger til webstedsbyggere, temaer og plugins. Når virksomheden nærmer sig 14-årsjubilæet, er det overordnede mål at fortsætte med at udvide sin produktsuite gennem kundecentrisk intern udviklingsteknikker.

En række løsninger designet til at opbygge og vedligeholde online tilstedeværelse

ResellerClubs historie har været en konstant vækst. Kort efter lanceringen sagde Manish, at virksomheden blev kendt som en overkommelig pioner inden for domænerummet – helt præsten på et tidspunkt, hvor sådanne tjenester kom med en heftig prislapp.

”Vi voksede hurtigt til at være blandt de 10 største domæneregistratorer i verden inden 2007,” sagde han. “Vi udvidede også vores produktportefølje til også at omfatte webhosting og servere på det tidspunkt.”

Det tog ikke lang tid, før virksomhedens overkommelige produkter og tjenester tiltrækkede 15.000 forhandlerkunder på udkig efter at gøre det muligt for deres SMB-klienter at komme online. Hvert år frembragte flere kunder og tjenester.

I 2012 tilføjede ResellerClub delte hostingplaner for bedre at kunne betjene sine 40.000 kunder. I 2016 havde virksomheden introduceret VPS, dedikeret og cloud hosting til et publikum på 76.000 kunder. Og i 2017 afslørede det webdesigntjenester til et kundegrundlag på 91.000.

I dag sigter virksomheden mod at give mere end 200.000 webfolk med en bred vifte af produkter ud over en meget intuitiv og effektiv administrationsoplevelse. Manish fortalte os, at ResellerClub-kunders ændrede behov gennem årene har ført til virksomhedens udvikling.

”Med tiden bemærkede vi, at kunderne ikke længere kun videresælger hosting eller domæner (de tjenester, vi fokuserede på, da vi startede),” sagde han. “De begyndte at levere andre webservices sammen med hosting og domæner, herunder udvikling og design, og tilføjelser som digitale certifikater og backup-løsninger.”

Tjener 200.000 web-professionelle over hele kloden

ResellerClub kaldte denne nye race af online-specialister “web-fagfolk.” For at sikre, at virksomheden kunne fortsætte med at imødekomme deres krav, sagde Manish, at teamet begyndte at arbejde på en redesign af dets gamle kontrolpanel med fokus på den moderne bruger.

”Efter et års udvikling, som omfattede flere timers interviews med vores forhandlere og intensiv brugertest, afslørede vi vores helt nye WebPro-panel, der giver mulighed for nem styring af ordrer, hurtig fakturering, avanceret kundestyring og mere – perfekt til det moderne web-pro, ”sagde Manish.

Projektet, som Manish sagde, ligger tæt på hjertet af næsten alle på sit team, vil blive opdateret med endnu flere funktioner næste år – hvilket understreger virksomhedens hengivenhed for at placere web-fagfolk i centrum af dets brand.

Opfylder alle web-professionelle behov

ResellerClub er dedikeret til at give designere, udviklere og hostingudbydere de online ressourcer, deres klienter har brug for.

”Vores forhandlerprogram hjælper os med at videreføre denne filosofi, da det giver web-fagfolk en enkelt platform til at sælge en lang række produkter,” sagde han. ”Vi opfordrer dem til at begynde at videresælge nogle af eller alle disse produkter og til sidst bygge deres forretning mod andre webservices, såsom design, udvikling, IT-styring osv.”

En del af at være en one-stop-udbyder betyder at give kunderne mulighed for at vælge mellem en række forskellige løsninger, såvel som at uddanne dem til nye teknologier. Til det formål sagde Manish, at ResellerClub har lanceret programmer som Ctrl + F5, et Indien-baseret topmøde for designere og udviklere; og SiteWars, en global webdesignkonkurrence.

”Alle vores produkter, tjenester, begivenheder, indhold og systemopdateringer rulles ud med webprofæer som vores målgruppe,” sagde han. “Den største fordel, som vi leverer, er at samle det rigtige sæt produkter og tjenester såvel som begivenheder og veje til at få professionelle webfolk til at netværk, lære og danne partnerskaber.”

Kundefokuseret intern udvikling

Manish sagde, at 100% af virksomhedens interne udviklingsproces, der inkluderer opdatering af produkter, tilføjelse af funktioner og omsætning af nye ideer, er baseret på at tilpasse sig industriens tendenser og lytte nøje til kundernes feedback.

”Hver ny produktlancering, hver ny systemopgradering, hvert stykke indhold, hver begivenhed udføres for enten at tilpasse sig en tendens eller er drevet af kundernes feedback,” sagde han. ”WebPro-panelet blev udnyttet efter flere sitdowns med vores kunder for at forstå deres forretningsmodeller, deres krav og deres smertepunkter.”

Tilsvarende er virksomhedens blogindhold, begivenhedssessioner og workshops struktureret baseret på omhyggelig overvejelse af kundernes behov. Det største vidnesbyrd om dette engagement, sagde Manish, var 2018-lanceringen af ​​virksomhedens mobilapp, der blev udviklet som svar på en af ​​dens hyppigste anmodninger.

Hurtigt skiftende tendenser inden for tech-sektoren spiller også en betydelig rolle i produktudviklingen i ResellerClub. “At udvikle sig med markedstendenser og ændre kundebehov har hjulpet os med at forblive relevante, og en stor del af dette er konstant at opdatere og opdatere pakken med produkter, som vi tilbyder kunder,” sagde Manish.

For eksempel citerede han Big Data og Internet of Things (IoT) – to trendingsteknologier, der kræver skalerbare datalagringsfaciliteter og effektive systemadministrationsplatforme, der er forbundet med cloud-hosting.

”I 2016 tog ResellerClub springet og føjede Cloud Hosting til vores produktsuite, som kommer med fleksibiliteten i skalerbare ressourcer som RAM og CPU,” sagde Manish. ”Siden da er vi stolte af at sige, at det har været et bedst sælgende produkt på det indiske marked.”

En jubilæumsfejring og udvidelse af produktsuite

ResellerClub er en del af Endurance International Group (EIG), en Massachusetts-baseret familie af internationale mærker som HostGator, Bluehost, BigRock og LogicBoxes. ”Visionen hos EIG har altid været at give små virksomheder mulighed for at komme online, hvilket er den samme vision, som ResellerClub opererer med,” sagde Manish.

Specifikt sigter ResellerClub at blive de facto valg for alle web-fagfolk ved at styrke dem med relevante og nyttige værktøjer, såsom det nyligt lancerede WebPro-panel.

”Du vil fortsat se nye og relevante produktkategorier tilføjet i løbet af de næste par år,” sagde Manish. ”Vi har også arbejdet hårdt på at forbedre kundeoplevelsen på alle fronter sammen med at holde vores produktinfrastruktur avanceret.”

ResellerClub har grund til at være begejstret for fremtiden. Virksomheden vil være repræsenteret ved en af ​​de største sky- og webteknologifokuserede begivenheder i Asien, Cloudbazaar, i Mumbai i december, hvor teamet vil engagere forhandlere, afholde læringssessioner og videregive swag.

Og i februar fejrer virksomheden sit 14-års jubilæum. ”Vi ser med stolthed tilbage på vores rejse, vores ekspanderende produktsuite og de forhandlere, vi har samarbejdet med gennem årene,” sagde han. ”Vi håber at gøre det til en uforglemmelig fest.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me