Projekt professionalisme med AirServer: En Universal Screen Mirroring-modtager til AirPlay, Google Cast og Miracast

TL; DR: AirServer er en AirPlay-, Miracast- og Google Cast-modtager til Mac, PC, Xbox One og Microsoft Surface Hub. Den innovative teknologi, der har sager til flere brug i uddannelse, forretning, udvikling og spil, giver kunderne mulighed for at vise indhold fra en række enheder på en fælles skærm. Med planer om endnu mere strømlinet forbindelse i værkerne sigter AirServer at være førende i spejling af modtager-teknologi.


Da Steve Jobs annoncerede udgivelsen af ​​anden generation af Apple TV under en live-begivenhed 1. september 2010, introducerede han også AirPlay. Den revolutionerende proprietære teknologi gjorde det muligt for Apple-brugere trådløst at streame indhold – inklusive videoer, musik og fotos – mellem kompatible enheder for første gang.

Men meget til forfærdelse for dem, der allerede havde brugt teknologien, var AirPlay ikke kompatibel med den første generation af Apple TV. Mens Apple efterlod sin første generation af brugere i støvet, begyndte Pratik Kumar, administrerende direktør for App Dynamic, at søge efter en måde at inkludere dem på.

I januar 2011 var det lykkedes ham at frigive verdens første app, der var i stand til at bringe AirPlay til første generation af Apple TV-brugere. ”Det faktum, at han var i stand til at få det til at virke, tiltrak en masse presse opmærksomhed, og det var begyndelsen på AirServer som et firma under App Dynamic,” sagde Thorvaldur (Thor) Einarsson, VP forretningsudvikling hos AirServer.

Airserver-logo på enheden

AirServer er en avanceret skærm spejlmodtager.

I september 2011 tog AirServer tingene et skridt videre ved at introducere verdens første AirPlay-modtager til Mac med lydstreaming. Siden da har virksomheden fortsat fokuseret stærkt på innovation.

I dag er AirServer en af ​​de mest avancerede AirPlay-, Google Cast- og Miracast-modtagere. Teknologien, der er kompatibel med Mac, PC, Xbox One og Microsoft Surface Hub, giver brugerne mulighed for at vise flere enheder på en fælles skærm uden behov for restriktive kabler. Med en række brugssager inden for uddannelse, forretning, udvikling og spil plus planer for kontinuerlig forbedring fortsætter AirServer med at sætte sit præg på historien om spejleteknologi..

Vis flere enheder samtidigt på en fælles skærm

AirServer har forblevet kompatibel med AirPlay siden iOS 4.2.1, og tilbyder gratis opgraderinger med hver eneste større iOS-udgivelse siden 2011. Stadig, da AirServer udviklede sig, sagde Thor, at teknologien skiftede fra at være primært en AirPlay-løsning til en erstatning for HDMI i samarbejdsrum såsom mødelokaler og klasseværelser. ”Vi har været førende på dette marked fra begyndelsen,” sagde han. “Der er meget konkurrence, men kvalitetsmæssigt tror jeg, vi er nummer et.”

Softwaren giver brugerne mulighed for at modtage AirPlay- og Google Cast-streams ved at omdanne en Mac eller PC til en universal spejlmodtager. Installer AirServer på en computer, så omdannes den til en modtager. Når AirServer er aktiveret på en stor skrivebordsskærm, kan brugerne trådløst spejle deres skærm på den store skærm og med det samme forberede rummet til samarbejde.

Grafisk afbildende lærer og studerende

AirServer giver instruktører et fugleperspektiv af digitalt arbejde.

Brugere kan spejle deres skærm fra enhver enhed, der er kompatibel med AirPlay eller Google Cast, inklusive Mac, iPhone, iPad, Android og Chromebook. Teknologien understøtter også Windows- og Linux-platforme gennem Google Cast’s integration med Google Chrome-browseren.

AirServer til Mac bevarer også spejling af nethindekvalitet. Brugere med en iPhone 6 Plus eller nyere modeller kan spejle i den fulde opløsning på 1080 x 1920 – en forbedring på 300% i forhold til det forrige pixeltælling i portrættilstand. Derudover giver AirServer optagefunktion i høj kvalitet brugerne mulighed for at fange deres spejlsessioner i form af professionelle videoer.

Virksomhedens Bring Your Own Device (BYOD) -løsning sikrer, at en lang række brugere med forskellige enheder kan spejle deres skærme i en samarbejdsindstilling. ”Softwaren er designet til at give mulighed for flere brugere på samme tid,” sagde Thor. “Vi kan have op til ni eller 10 brugere skærmspejling på samme tid, til den samme skærm, i high definition med 60 billeder i sekundet.”

Thor sagde, at kompatibilitet er det, AirServer handler om. Der kræves ingen jailbreaking; faktisk sagde han, at bortset fra en simpel desktopinstallation, behøver brugere ikke at installere nogen apps – de kan bruge det, der naturligt findes på deres enhed.

Klip ledningen: Flyt frit og samarbejd med enheden i hånden

Enhver, der har brugt timer på at tale på en fasttelefon, kender smerten ved at blive bundet til en enhed. Selvfølgelig, det var sjovt at strække det fjedrende ledning ud, men den glæde blev hurtigt overskygget af en irriterende mangel på mobilitet.

Uanset om du er i telefon, giver en forretningspræsentation eller underviser i et klasseværelse, er det aldrig sjovt at holde tilbage ved ledninger, og det er derfor, AirServer muliggør skærmspejling uden dem. For AirServer betyder det at levere en løsning, der fungerer 100% af tiden.

”Trådløs teknologi kan ikke erstatte kabler, hvis det kun fungerer 80% til 90% af tiden, som de fleste løsninger på markedet gør,” sagde Thor. “Med disse succesrater vil folk ikke springe over kabler.”

Grafisk afbildende programleder og publikum

Med AirServer har præsentanter mulighed for at bevæge sig rundt på scenen frit.

Foruden software tilbyder selskabets nye AirServer Connect-hardware verdens første 4K Ultra-High Definition alt-i-én spejleenhed. Enheden, som alle kan modtage AirPlay, Google Cast og Miracast på samme tid, leveres med et trådløst gæstenetværk. Det er også i stand til at modtage og vise mere end otte forbindelser i fuld kvalitet samtidigt sammenlignet med en enkelt forbindelse til Apple TV 4K, Chromecast Ultra og Microsoft Wireless Display Adapter.

Ifølge Thor er AirServer Connect fire gange hurtigere end AirServer på Windows. Det kan også vise otte gange flere forbindelser sammenlignet med en Apple TV 4K, Chromecast Ultra og Microsoft trådløs skærmadapter – alt sammen med at fjerne brandspecifikke enhedsbegrænsninger.

Thor sagde, at virksomheder og uddannelsesinstitutioner er målgruppen for AirServer Connect, da enheden er dyrere end en Google Chromecast- eller Apple TV-enhed, men tilbyder flere funktioner og support til flere spejleprotokoller. ”Vi fokuserer på brugervenlighed, så generalforsamlinger og klasser kan komme i gang med tiden, hvor alle kan dele deres skærme, uanset hvilket udstyr de bruger,” sagde han. “Det er den største fordel – plus IT- og AV-ledere får pålidelige enheder, som de let kan distribuere og administrere eksternt.”

Sager til flere brug: Uddannelse, forretning, udvikling, spil

AirServer henvender sig til en bred klientbase, herunder lærere, virksomheder i alle størrelser, udviklere og spilentusiaster. På softwaresiden sagde Thor, at virksomheden er ret vellykket med Xbox-platformen. ”AirServer er den eneste rigtige spejlløsning til Xbox, så vi har en masse forretning der,” sagde han. “Spillere bruger det meget til streaming, især til mobilspil.”

Virksomhedens spilfunktioner giver brugerne mulighed for at omdanne deres computer og iOS-enhed til en robust spilkonsol, der understøtter 16 samtidige enhedsforbindelser. Spillere kan optage spil til gentagelse, oprette spilanmeldelser og tilbyde rådgivning i spillet.

Grafik, der repræsenterer AirServer's multiplayer-spilfunktionalitet

Spil tændt: AirServer forvandler dine multiplayer-drømme til virkelighed.

App-udviklere kan på den anden side udnytte optagelses- og spejleværktøjer til at oprette brugervenlige tutorials og demoer. På forretningssiden giver AirServer brugerne friheden til at udføre præsentationer efter bedste evne. Med AirServer installeret på en bærbar computer og en iPhone eller iPad i hånden, får programlederen fuld kontrol over ydelsen, herunder evnen til at bevæge sig rundt på scenen, skifte mellem medieressourcer og justere lydstyrken.

Fordelene er ens i uddannelsesområdet, hvor lærere kan bruge teknologien til at projicere en skærm på deres enhed til en Mac eller pc, hvor den derefter dirigeres til en projektor, smartboard eller high-definition tv.

”Mange klasseværelser i disse dage har mange studerende,” sagde Thor. ”For at gøre det lettere for læreren at se, hvad alle laver, kunne hver elev spejle sin skærm på en universel skærm.”

I fremtiden: Strømlinet fjernstyring

Thor sagde, at markedstendenser og brugerfeedback vil diktere virksomhedens udviklingskort. ”Vores tekniske supportteam samler en masse feedback, og vi arbejder også tæt sammen med vores kunder med hensyn til at teste nye funktioner,” sagde han.

Med henblik herpå arbejder virksomheden på nye funktioner, der giver mulighed for forbedret fjernforbindelse og større kompatibilitet med berøringsskærme og interaktive tavler. ”Jo mere du kan gøre denne proces sømløs, jo lettere er det for IT- og AV-medarbejdere at styre teknologien,” sagde Thor.

Da AirServer fortsætter med at nyde hurtig vækst, sagde Thor, at en kombination af de rigtige udviklere og den rigtige virksomhedsholdning er vigtig for varig succes.

”Det er vigtigt at kunne sige” nej ”, sagde han. ”Vi har modtaget samarbejdsanmodninger fra luftfartsindustrien, bilindustrien og fitnessapparatindustrien, bare for at nævne nogle få. Men på lang sigt ønsker vi at være på enhver skærm. ”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map