Mød de innovative mennesker, teknologier og ideer på HostingCon ’16: 11 af vores yndlingshistorier fra New Orleans

TL; DR: Da vi foretager vores årlige pilgrimsrejse til HostingCon Global, ankom vi i New Orleans, Louisiana, glade for at møde folkene bag webens største produkter, mærker og ideer. Det er sikkert at sige, vi blev ikke skuffede. Uanset om vi så etablerede venner eller ryste hænder med up-and-comers, viste HostingCons 12. årlige konference igen at være et fantastisk samlingssted for folk, der brænder for webhostingbranchen og hvad der er i horisonten. Flere historier fra begivenheden er på vej, men læs videre for 11 højdepunkter i HostingCon Global 2016.


Midt i maskerne og Mardi Gras-perlerne leverede New Orleans en fantastisk baggrund for årets udgave af HostingCon Global. Selvom en vedvarende regn gjorde den korte gåtur til hotellet til tider lidt behåret, dæmpede det ikke festlighederne inde i Ernest M. Morial Convention Center.

Inde inde kan du opdage alle de seneste nyheder, ideer og teknologi, der påvirker webhostverdenen. Hosting-, cloud- og administrerede tjenesteudbydere såvel som uafhængige softwareleverandører og værditilvækningsudbydere levede op til netværkets motto – til netværk, at lære og at vokse.

Vi har masser af flere historier at dele, men læs videre for nogle af vores yndlingsobservationer og møder med folkene bag nogle af webhostingindustriens største mærker.

1. Dyn: Leverer webtrafik hurtigere, sikrere og mere pålideligt

Portræt af Kyle York og Dyn logo

Mød Chief Strategy Officer Kyle York.

Vi indhentede Dyn Chief Strategic Officer Kyle York mellem en lang række talesessioner og hørte, hvordan Dyn hjælper klienter med at overvåge, kontrollere og optimere infrastruktur med det formål at bruge internetadministrationsledelse overalt..

”Vi har fået alle disse tricks, vi har bygget gennem årene, og vores vision er at være virksomheden, der forbinder mennesker, indhold og handel via et enkelt, globalt internet,” sagde han. “Vi tænker de største værter og de største skyer, og trafikken kører alle gennem vores netværk for at blive optimeret.”

Dyn’s trafikstyring og DNS-løsninger sørger for, at dine webejendomme er tilgængelige, selvom der er driftsstop hos et datacenter eller skyudbyder. Omlægning af trafik til alternative slutpunkter betyder ensartede oppetider, mens du opdaterer infrastruktur eller udfører sikkerhedsrettelser.

2. Oracle Communications forbinder applikationer til NOW-økonomien

Oracle Communications logoFor at imødekomme de stigende krav til øjeblikkelige interaktioner og individualiserede oplevelser giver teamet hos Oracle Communications netværksoperatører og virksomheder mulighed for at gå ind i det, de kalder NOW Economy.

Med Oracle kan kunderne tilpasse og innovere deres interne og eksterne kommunikationer med en mere smidig IT- og netværksplatform. Tjenesteudbydere kan for eksempel se stadig mere pålidelige, hurtige og sikre virtualiserings-, orkestrerings- og skyapplikationer.

En almindelig tråd i vores HostingAdvice-samtaler er tale om, hvordan en enestående kundeoplevelse kan adskille hosters og tjenesteudbydere på markedet. Denne mantra gentagne sig gennem hele messehallen, da Oracle Communications-teamet understregede den værdi, tjenesteudbydere kan tilføje deres tilbud ved at samarbejde med Oracle Communications.

Ved at forbinde mennesker, enheder og applikationer med sikkerhed, pålidelighed og hastighed udstyrer Oracle Communications virksomheder og tjenesteudbydere med værktøjerne til at gøre kommunikation til en konkurrencefordel.

3. Ingram Micro og Odin Share Sådan lykkes det med IaaS

Ingram Micro- og Odin-vandflasker, solbriller og musemåtte

Tjek Ingram Micro / Odin swag!

Verdens største engroshandeldistributør (og ejer af softwareleverandøren Odin) var godt repræsenteret ved årets udgave af HostingCon. Ingram Micro afsluttede deres overtagelse af Odin i december 2015.

Repræsentant for Ingram Micro, Senior Cloud Solutions Executive David Stephens talte om at opbygge et Infrastructure-as-a-Service-program som enten et nyt cloud-tilbud eller som en del af et eksisterende produkt. Kort efter HostingCon lancerede Ingram Micro Cloud Echo, en social marketingplatform, der leverer indhold, der er beregnet til at hjælpe partnere med at udvide deres skyvirksomheder og skabe tillid hos kunderne.

Ud over den imponerende stand foran i udstillingshallen nærmet Odin regional vicepræsident Kellie Green emnet fra mere et salgs- og marketingperspektiv.

Lige før HostingCon afslørede Odin Odin Automation Premium, den nyeste udgave af deres automatiseringssuite af produkter. Odin Automation Premium gør det muligt for tjenesteudbydere at levere, sælge og administrere skytjenester.

4. A2 Hosting: Gearing Up for Growth med nyt websted og brugergrænseflade

A2 Hosting logoVi nød også at indhente vores venner på A2 Hosting, som vi bundede sammen i en bar i centrum af San Diego i løbet af sidste års HostingCon. Vi ser nu frem til den tradition, vi har gjort for at løbe ind i hinanden natten til WHIRs årlige netværksbegivenhed.

A2 har længe været en af ​​vores favoritter i branchen for deres højtydende WordPress-hosting og turboladede solid-state-drev, hvilket har stor indflydelse på SEO-placeringer, afvisningsprocent, besøgende tilfredshed og konverteringsfrekvens. Det Michigan-baserede hostingfirma var en af ​​de første udbydere, der tilbyder PHP 5 og PHP 7, og stolte sig på udviklervenlige funktioner som performance-afstemt Perl, Python og Ruby hosting og databaser.

Efter vores seneste chat fandt vi ud af, at A2 Hosting nu har et nyt banebrydende websted og brugergrænseflade, hvor virksomheden grundlægges til endnu en vækstspurt.

”Vi ser frem til at opjustere nogle af vores produkter og se, hvad den næste innovative ting er, at vi ønsker at tage på for at forstyrre markedet,” sagde VP for Marketing Corey Hammond.

5. Veeam: Tilgængelighed altid i udstillingshallen

Veeam logoMed en førsteklasses placering i udstillingshallen så Veeam en jævn strøm af besøgende. De blev oprettet overfor Networking Lounge og delte, at datacentre kan spare tid og reducere omkostningerne med virtualisering, opbevaring og sky-teknologier.

Derudover diskuterede specialisterne om sikkerhedskopiering, gendannelse og tilgængelighed hos Veeam, hvordan de hjælper organisationer med at opfylde gendannelsestid og punktmål på mindre end 15 minutter for alle applikationer og data.

Få dage før HostingCon annoncerede virksomheden, at den nye Veeam Tilgængelighed Suite 9.5 fuldt ud ville integreres med Windows Server 2016 og Hyper-V teknologier for at levere bedre sikkerhed og integration med Microsoft-applikationer.

6. Ecwid: Illustrerer succes for små virksomheder med surfing og salg

Efter tre dage med næsten back-to-back-møder var det dejligt at se et venligt, velkendt ansigt i Jim O’Hara, præsident for den skybaserede e-handelsplatform Ecwid.

Hans team stod bag en af ​​de mest iøjnefaldende kabiner i udstillingshallen – surf-butikken med stråtag, det San Diego-baserede firma sammensatte, repræsenterede de typiske små virksomheder, de sigter mod at hjælpe, sagde han. Med Ecwid sagde Jim, at ejere af små virksomheder kan administrere fysiske og online butikker samtidig med POS-systemintegration.

Collage af Ecwid-standen og portræt af Jim O'Hara

Med deres hovedkvarter to blokke fra stranden bragte Ecwid en sjov og afslappet stand til udstillingshallen.

”Sammen med vores partnere har vi været i stand til at give den synkronisering, og det er en enorm gevinst for små virksomheder,” sagde præsident Jim O’Hara. ”Det er også en enorm gevinst for værter. Nu giver vi dem muligheden for ikke kun at tilbyde e-handelsfunktioner, men også muligheden for at erhverve flere brugere og bringe flere virksomheder online med vores POS-integration og mobile salgsmuligheder. ”

7. Acronis udvider tilbud om sikkerhedskopiering og gendannelse

Tidligt i HostingCon annoncerede Acronis deres nyeste opdatering til deres Backup Cloud-pakke, der var rettet mod små til mellemstore virksomheder. Acronis udvider deres Backup-as-a-Service-platform til et virksomheds fulde spektrum af servere, smartphones og skybaserede applikationer, såsom Office 365 og Azure.

Medarbejder ved Acronis-standen på HostingCon 2016

Ud over at bemande en stand, annoncerede Acronis deres nyeste opdatering på HostingCon.

”Vi ser en hel del trækkraft med at levere en service, der virkelig er optimeret til hostingmiljøer,” sagde John Zanni, Chief Marketing Officer og Senior Vice President for Channel and Cloud Strategy.

Efter at have talt om opdateringen, sad vi sammen med John for at lære mere om den globale omlægningsindsats, som Acronis gennemgik tidligere på året. Den dobbelte tværstang i A er dobbelt: Den repræsenterer kernekonceptet for databeskyttelse (at lave en kopi), samtidig med at de hylder deres søsterselskab, Parallels.

8. Duda Website Builders hjælper virksomheder med at optimere og personalisere

Også i udstillingshallen delte Duda mere om deres drag-and-drop-webstedsbyggere og partnerskaber for at hjælpe små eller mellemstore virksomheder med at optimere deres websteder til mobile enheder.

Duda logo

Ud over deres lydhøre webstedsbygger tilbyder Duda en mobil-builder og personaliseringsværktøj, der kan øge kundernes konverteringsfrekvens. Ved at samarbejde med Google, Yahoo, AT&T og OpenTable, Duda sigter mod at drastisk reducere mængden af ​​tid, og investeringer, virksomheder skal bruge til udvikling af optimerede og mobilvenlige websteder.

Duda samarbejdede for nylig med Let’s Encrypt for at tilbyde gratis SSL-certifikater til alle deres brugere – en første blandt webstedsbyggere. Duda inkluderer certifikaterne som en integreret del af deres platform uden ekstra omkostninger.

9. Coreros første forsvarslinie mod DDoS-angreb

Den lille, beskedne, kalkgrønne kasse, der sad ved bordet ved Coreros bås, giver et overraskende robust forsvar foran DDoS-angreb. Vi kom ud med Chief Operating Officer Dave Larson på Exhibit Hall-gulvet i fascinerende 45 minutter, hvor vi diskuterede deres inline hardware-løsning.

Collage af Mardi Gras-perler med Corero-logoet og ansatte ved standen

Corero kom ind i Mardi Gras-ånden i New Orleans med brugerdefinerede perler i deres stand.

Dave fortalte os, at Coreros kunder automatisk beskytter 200 Gbps eller mere af internetbåndbredde fra DDoS-angreb i realtid med virksomhedens SmartWall Threat Defense System. Implementeringen af ​​stærk realtids DDoS-afbødning hjælper Coreros brugere med kundebeholdning og, endnu vigtigere, muliggør nye indtægtsmuligheder.

”Brug af gårsdagens værktøjer til at afbøde dagens angreb kan muligvis spare hostingudbydere og ISP-omkostninger på kort sigt, men det sætter også deres kunder større risiko for at lide under strømafbrydelser forårsaget af DDoS-angreb,” sagde Dave. ”Udbydere kan nu anvende økonomisk levedygtige DDoS-afbødningsløsninger på peering- eller transitpunkter ved hjælp af teknologi, der er skalerbar og lydhør. Disse systemer er automatiserede, altid tændte og i stand til at reagere på angreb i realtid – hvilket fjerner DDoS-hovedpine for hostingudbydere og deres kunder. ”

10. ePages hjælper onlinevirksomheder med at finde og nå ud til kunder

Allerede en førende leverandør af shoppingsoftware i Europa ser ePages også tocifret vækst i USA, ifølge CEO Wilfried Beeck, der udråber, hvordan den hvidmærkede platform integreres med Amazon og eBay.

Foto af diskussionspanel hos HostingCon med portræt af Wilfried Beeck

Wilfried Beeck, administrerende direktør for ePages, deltog i et panel om mangfoldighed i webhostingbranchen.

”Vi er godt placeret til at rådgive selv de mindste købmænd om, hvad de skal gøre for at fange trafik og vinde kundesupport,” sagde han. “I stedet for kun at være opmærksomme på at få trafik til deres websted, kan vi hjælpe dem med at komme til det sted, hvor trafikken allerede er.”

Virksomheden søger at få alle web-hosting-udbydere ombord på e-handelsrummet. Deres team tilbød masser af rådgivning til deltagere fra HostingCon om, hvordan man kan tilfredsstille SMB-behov, hvilket sikrer, at al molten i Cloud maksimeres for dem.

Ud over at give en præsentation om, hvordan tjenesteudbydere kan drage fordel af et blomstrende e-handels-tech-marked, der i øjeblikket er sat til at stige til 8,5 milliarder dollars i 2020, sluttede Wilfried sig til i2 Gender Diversity-arbejdsgruppen til en paneldiskussion. Lige efter HostingCon annoncerede ePages, at de ville drive det britiske hostingfirma Fasthosts Internets fristående eCommerce-platform, der skal lanceres i efteråret.

11. StackPath lancerer Security-as-a-Service med en sprøjten indgang

Bær med os – vi afslutter vores HostingCon-roundup med begyndelsen. Inden vi blev introduceret for alle de innovative teams og teknologier på Exhibit Hall-gulvet, åbnede StackPath og DH Capital lokaliten ved at køre ind på en float i Mardi Gras-stil. Efter et messingband i ægte New Orleans-mode gjorde de deres storslåede indgang ved Opening Networking Reception – en fantastisk begivenhed, der er vært af de to sponsorfirmaer.

Portræt af Lance Crosby med StackPath Mardi Gras-flyderen

Et StackPath Mardi Gras-float førte en parade af deltagere ind i udstillingshallen.

StackPath, Security-as-a-Service-selskabet, der er støttet af SoftLayer-grundlægger Lance Crosby, blev lanceret den anden dag af HostingCon med $ 180 millioner finansiering. Den udvikler-centrerede platform vil være API-drevet for at give klienter mulighed for at integrere sikkerhed direkte i applikationer, når de er bygget.

Oprindeligt fokuserer StackPath på web-vendte tjenester såsom indholdslevering, DDoS-beskyttelse, VPN-tjenester og en webapplikations firewall. Ved udgangen af ​​året forventer de at tilføje sikker computere, opbevaring og DNS-muligheder med planer om at frigive nye tjenester månedligt i de næste flere år.

Westward Ho: HostingCon 2017 slutter sig sammen med Data Center World

Fra spændingen ved New Orleans glæder vi os allerede til 3-6 april 2017, hvor vi omgrupperes med alle på Los Angeles Convention Center.

Næste år fusioneres HostingCon med Data Center World for at tredobbelt størrelsen på udstillingshallen og tiltrække endnu flere datacenter- og it-infrastrukturhøjttalere og deltagere.

Vi ser allerede nogle kendte navne, der tilmelder sig kabiner i HostingCon-siden af ​​kortet til showroom – vil vi se dine?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me