Managed Business Hosting Fra 24 Shells: Stabile, skalerbare løsninger bakket op af et stramt team dedikeret til hands-on support

TL; DR: 24Shells, et globalt infrastrukturfirma, der blev grundlagt i 2003, sigter mod at imødekomme kundebehov hurtigt og effektivt gennem en række dedikerede, virtuelle og cloud-servere. Det lille, men entusiastiske team arbejder uendeligt med at skabe forbrugertillid gennem stabile, pålidelige og omkostningseffektive løsninger. Med nye online trusselsinformationstjenester i værkerne fortsætter 24Shells sin produktportefølje til næste niveau.


Det er en taktik, der bruges af virksomheder vidt og bredt i et forsøg på at øge overskuddet: tragt dine ressourcer til dine højst betalte kunder, selvom det går på bekostning af den lille fyr.

Tushit Shah vendte den forestilling på hovedet, da han grundlagde sin hostingvirksomhed, 24Shells. I stedet for uforholdsmæssigt at betjene en pool af kunder, havde han til formål at give dem alle enestående niveauer af pleje.

24Shells logo

Infrastrukturudbyder 24Shells sætter kunderne først.

”Vi har mange kunder, der ser ud til at tage meget tid på $ 20 om måneden, men 10 år senere betaler de for månedlige planer til $ 10.000 om måneden,” sagde Tushit. ”Og fordi du har tjent deres tillid og loyalitet gennem årene, bliver de hos dig.”

Tushit sagde, at han er stolt over, at mange af hans kunder har været i virksomheden i lang tid – nogle siden grundlæggelsen i 2003. ”Uanset hvor lille eller stor din virksomhed er, er vores mål at beholde dig som kunde,” sagde han. ”Vi stræber efter at sikre, at vi har den laveste churnrate som muligt – selvom vi er nødt til at slå et hit.”

For at være sikre på, at de holder sig rundt, plejer det kundecentriske firma klienter gennem personaliserede, fleksible pakker, der giver dem friheden, de har brug for til at foretage de nødvendige ændringer inden for få minutter. Selvfølgelig skader heller ikke 24-timers premium-support online.

Tushit tilskriver virksomhedens hurtige vækst inden for en krævende branche til dette høje serviceniveau. I dag tilfredsstiller 24Shells klientbehov hurtigt og effektivt gennem en række omkostningseffektive infrastrukturløsninger. Og med nye online trusseloplysningstjenester på vej planlægger virksomheden at tage sin produktportefølje til det næste niveau.

En række dedikerede, virtuelle og skyløsninger

I sin spædbarn var 24Shells primært en forhandler. Men virksomheden indså hurtigt, at en mere lukrativ forretningsplan var inden for rækkevidde gennem datacenterejerskab. Virksomhedens servere er i dag til rådighed i datacentre i New Jersey, Californien og Storbritannien (potentielle kunder kører muligvis en hastighedstest via 24Shells-webstedet). Disse sikre miljøer er altid bemandet for at sikre en hurtig reaktion, når det er nødvendigt.

Men erhvervelsen af ​​flere datacentre var ikke virksomhedens eneste succesrige omdrejningstal: I lyset af voksende konkurrence fra branche-giganter som AWS, Azure og Google Cloud gik 24shells fra at levere infrastruktur til at tilbyde fuldt styrede hosting-tjenester.

24Shells datacenterkort

Virksomheden ejer datacentre i Los Angeles, New Jersey og London.

”Vi øgede også vores kapacitet med hensyn til båndbredde,” sagde Tushit. ”Vores hovedfokus nu er styrede tjenester og levering af løsninger med høj båndbredde, som mange streamingfirmaer har brug for for at overføre video- og lyddata over internettet.”

24Shells tilbyder en bred produktportefølje, der inkluderer administrerede og ikke-administrerede dedikerede servere, Linux VPS-hosting, Windows VPS-hosting og premium IP-transittjenester. Virksomheden tilbyder også colocation-tjenester fra sit Tier IV-datacenter i New Jersey, der har tag med orkan-klassificerede tag, redundant strøm, køleinfrastruktur, redundant HVAC, nødstrømsgeneratorer, 24/7 sikkerhed og fire separate netværksindgangspunkter.

Som med alle virksomhedens tjenester understøttes dets colocation-tilbud af stærk kundesupport. ”De tjenester, der tilbydes af 24Shells, gjorde det muligt for vores forretning at udvide, øge rentabiliteten og få nye kunder,” sagde Ivan Petrusevski fra MKhost. ”Ethvert andet hostingfirma skal se efter at yde sådan enestående service og support.”

Eiendomssoftware Baseret på kundernes feedback

24Shells er stolt af at tilbyde proprietær software, øge funktionaliteten og give teamets kundeserviceafdeling let hjælp til fejlfindingsproblemer. ”Vi bruger ikke tredjeparts kontrolpaneler eller kundeportaler – vi har bygget alle de proprietære systemer selv,” sagde Tushit. ”Vi besluttede at bevæge os i den retning som et resultat af feedback fra kunderne.”

Tushit anser 24Shells for at være en smidig produktudviklingsvirksomhed. ”Du er altid nødt til at fortsætte med at udvikle og forbedre produkter, hvad enten det er en virtuel, dedikeret eller sky-tjeneste,” sagde han. ”De produkter, vi sælger i dag, vil ikke være de samme for tre år siden. Vi vil altid ændre små bits her og der. ”

Business hosting-løsninger: Dedikerede servere, VPS-hosting, webhosting og tilpassede løsninger

En bred portefølje af tilbud giver 24Shells mulighed for at betjene en mangfoldig brugerbase.

Virksomheden har en bred vifte af kunder, og en smidig tilgang er nødvendig for at imødekomme deres varierede og skiftende behov. ”Vi betjener et selskab med en omsætning på over 1 milliard dollars såvel som kunder med kun et enkelt websted,” sagde Tushit. ”Vores brede vifte af tjenester giver os mulighed for at tjene dem alle godt.”

Virksomheden er i stand til at betjene kunder med forskellige tekniske færdigheder ved at tilbyde både administrerede og ikke-administrerede tjenester. Alle fuldt styrede dedikerede serverplaner giver for eksempel brugere mulighed for at fokusere på deres kernevirksomhed, mens 24Shells sikrer ydeevne, strøm, hastighed og pålidelighed.

For andre virksomheder – især dem, der bruger servere til indholdsleveringsnetværk, e-handelswebsteder, softwaredistribution og videostreaming – kan unmeterede dedikerede løsninger med høj båndbredde bruges til at forhindre overafgifter. Derudover inkluderer dedikerede servere altid 24/7 support fra et kvalitetsteam dedikeret til at holde infrastrukturen i gang.

“Med hensyn til produkter er vores vigtigste differentiatorer vores administrerede tjenester og tjenester med høj båndbredde – de adskiller os virkelig,” sagde Tushit.

Lille, men mægtig: Et entusiastisk, meget erfarent team

Det er ingen hemmelighed, at tilfredse medarbejdere er mere produktive og engagerede i deres job end dem, der ikke er. Undersøgelser viser, at virksomheder, der med succes engagerer medarbejdere, overgår deres kolleger med imponerende 202%. Og ifølge Gallup er det sandsynligt, at glade medarbejdere værdsætter kundeforhold.

Det er svært at forestille sig, at 24Shells-medarbejdere er noget mindre end ekstatisk i betragtning af virksomhedens omsætningshastighed. Siden grundlæggelsen i 2003 er personalet bestemt vokset, men indtil videre har ingen nogensinde forladt virksomheden. ”Vi er et lille team på ca. 10 personer, men vi er meget effektive,” sagde Tushit. ”Vi beskæftiger højt erfarne personer, der har bygget alt sammen fra bunden af ​​op.”

I modsætning til de fleste virksomheder har alle, der arbejder hos 24Shells, modtaget multidepartemental træning.

”Vores personale kan drive virksomheden såvel som at forstå de tekniske ting,” sagde Tushit. ”Så hvis en kunde stiller et salgsspørgsmål, er vores salgsrepræsentant i stand til at stille kundens tekniske spørgsmål til at forstå kravet korrekt. Dette giver os mulighed for at være meget effektive. ”

I henhold til anmeldelser på virksomhedens websted er kunderne enige. ”Vores forhold til 24Shells har været stort, og serviceniveauet har været over fremragende kvalitet,” sagde kunde Fadi Hussein. ”Vi kan simpelthen ikke operere på noget niveau mindre end 100% med vores e-mail-servere. Den hurtige respons og tekniske ekspertise fra 24Shells salgs- og supportmedarbejdere tilbyder fremragende muligheder for vores forretningsbehov. ”

Kommer snart: Online-trussel-efterretningstjenester

Fra omdømmeskade til tab af følsomme data er virkningerne af dataovertrædelser ubestridelige. Desværre vokser disse dyre trusler kun i både udbredelse og sofistikering.

Som svar introducerer 24Shells snart nye løsninger til beskyttelse af kunder mod online kriminelle. ”Vi planlægger at tilbyde hver eneste kunde af vores nye cybertrussels-efterretningstjenester med flere sikkerhedsfunktioner,” sagde Tushit.

En sådan service vil sammenligne brugerens e-mail-adresser med dem inden for hackede databaser for at underrette brugerne i tilfælde af et brud. ”Det vil sende en advarsel, hvis du er tilmeldt Amazon, og deres database er hacket,” sagde han.

Tushit sagde, at 24Shells planlægger at tilbyde tjenesten for kun $ 1 pr. Måned pr. E-mail-adresse – og det er ikke overraskende i betragtning af virksomhedens lige hengivenhed til store og små erhvervskunder. ”Vi ønsker, at hver eneste kunde skal have adgang til denne service,” sagde han.

Ud over online trusselsinformationstjenester lancerer virksomheden snart en forretningsorienteret VPN-løsning, der skal give sikkerhed for SMB’er med op til 100 ansatte. “Denne løsning vil give en nødvendig sikkerhedstjeneste, skabe et privat og sikkert krypteret netværk til intern og internetkommunikation,” sagde Tushit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me