LowEndBox – forpligtet til at hjælpe brugere med at komme op og køre på virtuelle private servere med fuld rodadgang for under $ 10 pr. Måned

TL; DR: Mange mennesker, der har shoppet rundt efter en virtuel privat server (VPS) -løsning for at køre et websted eller et program, har sandsynligvis oplevet klistermechock. Afhængig af de nødvendige ressourcer kan brugerne betale hundreder af dollars om måneden for VPS-hosting. Men LowEndBox forsøger at ændre det. Webstedet leverer en online markedsplads for brugere af alle typer – fra udviklere og virksomheder til bloggere og gamere – til at komme i gang på virtuelle private servere for mindre end $ 10 pr. Måned. Vi fik for nylig indhentet Daniel Spritzer, LowEndBox’s marketingspecialist, som fortalte os, hvordan denne online butikskontor hjælper budgetbevidste webstedsejere med at drive deres webprojekter med minimal økonomisk overhead.


Der er ingen tvivl om, at nettet har overtaget som den foretrukne metode til kommunikation med moderne publikum. For virksomheder og iværksættere, der ønsker at få et brand fra jorden, er det at have et websted blevet en forudsætning for succes. Faktisk havde slutningen af ​​2017 mere end 70% af de små virksomheder et websted, og antallet forventes at vokse til næsten 95% ved udgangen af ​​2018.

Men det er ikke kun små virksomheder, der søger at komme online og køre. Udviklere, bloggere, gamere og jobjægere søger alle webhosteløsninger til deres forskellige online-formål. Og mange af disse brugere deler en ting til fælles: stramme budgetter.

At drive websteder og applikationer med virtuelle private servere (VPS) er længe blevet set som noget, der er forbeholdt virksomheder med dybe lommer, da hostingpriser kan løbe hundreder af dollars pr. Måned. Men folkene på LowEndBox besluttede at lade alle ind i en hemmelighed: Det behøver ikke at være så dyrt.

LowEndBox-logoet

LowEndBox er forpligtet til at hjælpe brugere med at køre websteder på overkommelige, low-end virtuelle og dedikerede servere.

“LowEndBox blev oprettet for at give hostingfirmaer mulighed for at annoncere budget-web-hosting-produkter til forbrugerne, og den maksimale pris var oprindeligt $ 7 pr. Måned,” sagde LowEndBox Marketing Specialist Daniel Spritzer. “I dag er $ 10 pr. Måned det maksimale for VPS.”

LowEndBox betjener kunder, der ikke ønsker at bruge for meget på hosting og ikke har brug for alle de klokker og fløjter, der følger med administrerede VPS-pakker. Denne online markedsplads giver brugerne nøjagtigt, hvad de leder efter: en lavendel-boks – eller barebones VPS – med fuld root-adgang.

Forbinder hostingkunder med budgetvenlige hostingtilbud

LowEndBox er ikke en hostingtjeneste for sig selv. I stedet tilbyder webstedet en forbindelse mellem hostingudbydere med lavendelige tilbud og kunderne der leder efter dem. Webstedet viser virtuelle serveraftaler for mindre end $ 10 pr. Måned og viser også delte, forhandler og dedikerede hostingpakker med prisfastsættelse i kælder.

“LowEndBox er det mest populære tilbudswebsted til hostingtjenester,” sagde Daniel. ”Vores læsere får gode tilbud fra en lang række hostingudbydere.”

En af LowEndBoxs udvalgte udbydere, ChicagoVPS, sender regelmæssigt specialer på sine tjenester til webstedets markedsplads. Værtens seneste tilbud er en $ 6-månedlig Windows VPS-pakke, der inkluderer 2 GB dedikeret RAM, 50 GB diskplads, KVM og 2 TB båndbredde. ChicagoVPS promoverer også en KVM Linux VPS-plan for kun $ 5 pr. Måned.

Skærmbillede med regioner, hvor LowEndBox-brugere kan finde tilbud på virtuelle private servere

Besøgende fra LowEndBox kan finde tilbud på budgetvenlige virtuelle private servere over hele verden.

Og det er kun en udbyders tilbud. En anden populær vært, HudsonValleyHost, reklamerer for et antal gode tilbud på LowEndBox. En af HudsonValleyHosts mest populære pakker er måske dens Windows VPS-plan, der giver LowEndBox-læsere adgang til 3 GB RAM, 60 GB SSD-plads, KVM / SolusVM og mere for kun $ 7,50 pr. Måned.

Men Daniel fortalte os, at LowEndBox går ud over bare at levere aftaler.

”Besøgende er i stand til at læse om de nyeste trends, opdateringer, sårbarheder, produkter og alt andet teknisk relateret,” sagde han. “Det er en one-stop-shop for enhver teknisk entusiast.”

Hvorfor du måske ønsker en Low-End-boks

Hvorfor vil du måske være vært for dit websted på 64 MB RAM VPS for kun $ 5 pr. Måned? Ifølge LowEndBox-teamet er der fem gode grunde.

”Fordi du er billig.” Hvis du ikke gør det har 49,99 dollar pr. Måned for at drive din blog, et lille e-handelswebsted eller et andet websted, har du brug for en anden løsning. For mange nye iværksættere med gode ideer, de ønsker at bringe på markedet, kan udgifterne til hosting være en barriere, der holder deres drømme i snavs. Og hobbyister, der leder efter magtblogs, fora og fanwebsteder, forlades ude i kulden af ​​de høje omkostninger ved hosting.

”Fordi du er sparsom.” Hostingpakker inkluderer et væld af funktioner og applikationer for at tiltrække det bredest mulige kundegrundlag. En sjældent bruger en kunde alle de funktioner, der er inkluderet i deres store pakke-hosting-pakke. At gå med en lav-end boks betyder færre klokker og fløjter du måske aldrig har brug for.

Skærmbillede af siden LowEndBox-vejledninger

Hvis du har spørgsmål eller har brug for mere info, er LowEndBoxs tutorials og community der til at hjælpe.

“Fordi du keder dig.” Deltidsudviklere og entusiaster elsker at prøve nye kode og systemer, hvilket måske fører til en eventuel udvikling af en app, måske bare for sjovt med selve aktiviteten. Budgetvenlig lavendel-hosting muliggør større og hyppigere eksperimentering og spil på grund af det lavere overhead.

”Fordi du vil lære.” Den bortfældede karakter af den gennemsnitlige low-end-boks giver mulighed for at lære og udforske på måder, som de oftere låste store boks-hosting-pakker ikke kan. Derudover er det meget lettere at gøre en fejl og papirkurbe en $ 5 pr. Måned VPS end at skride en $ 500 pr. Årskasse.

“Fordi du vil prale.” Low-end-bokse giver et gør-det-selv-miljø, hvor den eneste virkelige grænse er, hvor meget du kan klamme ind i drevpladsen, RAM og andre ressourcer på serveren. For mange giver det en udfordring i lighed med hot rod-tilpasningerne fra 1950’erne og 1960’erne. Og ligesom de for længe siden fede aber, kan moderne kode-aber prale af, hvad de har fået til at køre i minimale ressourcer.

Serverer en bred målgruppe: Fra spillere til virksomheder og udviklere

Daniel fortalte os, at LowEndBox serverer et varieret udvalg af markeder.

”Målgruppebrugere ville være tekniske hobbyister eller brugere, der bruger VPS-tjenester til sjov eller test,” sagde han. “En anden gruppe brugere, vi målretter mod, er bloggere, der har brug for at være vært for deres blog eller deres websted.”

En low-end VPS sørger for et perfekt test- eller iscenesættelsesmiljø, før du flytter et websted eller et program til en produktionsserver. Dem, der bygger deres egne applikationer eller tilpasser et open source-script, bruger ofte også sådanne low-end-bokse til udvikling, uanset hvor lang tid det tager uden høje omkostninger. En lav månedlig sats er især vigtig for hobbyister, såsom de førnævnte deltidsudviklere, samt hjemmebryggede internetradiostationer, personlige håndværksbutikker og blogs.

Skærmbillede af indsendelsessiden LowEndBox

LowEndBox kræver, at alle indsendte tilbud er under $ 10 og sikrer, at alle tilbud er troværdige.

Hostingudbydere, der er anført på LowEndBox, er også vidt geografisk spredt, hvilket også kommer kunderne til gode.

”Brugerbasen spænder fra teenagere, der ønsker at spille spil hele vejen, til forretningsfolk, der har behov for at være vært for et websted eller være tæt på en børs for at få en god forbindelse,” sagde Daniel.

Forskellige hostingudbydere, der tilbyder tilbud gennem LowEndBox, opretholder deres servere forskellige fysiske steder over hele kloden. For spillere og aktiehandlere kan det at have en server fysisk nær en ekstern server eller en person, som den er forbundet til, give en konkurrencefordel. Det kan være millisekunder, men når man prøver at “pwn the n00b” eller købe aktier, før en anden kan gribe dem, kan millisekunder betyde succes eller fiasko.

Broadcasting Troværdige hostingpakker og uddannelsesressourcer

Daniel sagde, at han har observeret en stigning i konkurrencen på markedet. Og selvom det undertiden er en god ting, kan det være skadeligt i hostingrummet.

“Efterhånden som teknologien er forbedret og blevet mere effektiv, er markedet for budgethosting blevet mere konkurrencedygtigt,” sagde Daniel. ”Dette har skubbet priserne ned og har startet løbet til bunden. Disse budgettjenester, der er gjort, er let for misbrugere at få service. Typer af misbrug inkluderer spam-e-mails, angreb på benægtelse af tjenester (DDoS), phishing og hacking. ”

LowEndBox adresserer disse mulige misbrug.

For det første inkluderer mange af low-end-hosting-pakker, der er reklameret for LowEndBox, indbygget DDoS-beskyttelse, anti-phishing-foranstaltninger og andre sikkerhedsforanstaltninger. LowEndBox hjælper også med at uddanne læsere om trusler og måder at beskytte sig selv gennem et robust udvalg af tutorials, som også dækker alt fra, hvordan man installerer KVM til styring af dine servere via SSH.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me