Lige hjemme: Nestifys administrerede hostingløsninger Opret et familielignende miljø for udviklere og SMB’er gennem hands-on support

TL; DR: Nestify, en Texas-baseret virksomhed, der er specialiseret i administreret WordPress, WooCommerce og agenturspecifik hosting, hilser virksomheder velkommen med en relatabel, udvikler-til-udvikler tilgang til support. Virksomhedens fleksible katalog over højtydende hostingløsninger hjælper kunder med at forbedre digitale resultater og nå ud til bredere online målgrupper. Med fokus på at inkorporere kundefeedback i den fremtidige udvikling og innovative produkter undervejs, sigter Nestify at fremskynde forretningssucces.


Ospreys, fiskespisende høge, der findes på hvert kontinent undtagen Antarktis, er hårde forsvarere af deres reden. Moderfugle ruger deres æg i cirka en måned, mens farfugle kører indtrængende væk fra redensteder. Når de først er rukket, forbliver unge fiskeørrer i deres rede, indtil de er unge for at sikre, at de er næret og sikkert fra rovdyr.

Ligesom Ospreys, svæver administrerede hostingudbydere ind for at give virksomhederne de ressourcer, de har brug for for at vokse og trives i et online miljø, der er sikkert ved design.

Tag f.eks. Nestify med passende navn. Vishal Deshpande, medstifter af virksomheden, fortalte os, at Nestify betragter sine kunder som en del af en fælles flok. ”Nestify er en familie, et rede,” sagde han. ”Når du først er i reden, behøver du ikke at bekymre dig, fordi du føler dig sikker og sikker.”

Nestify logo

Familie først: Nestify sigter mod at fremme et hjemmelignende miljø, hvor kunderne føler sig trygge og sikre.

Virksomheden har til formål at få sine kunder til at føle sig hjemme med Nestify-teamet gennem en fleksibel, kunde-første tilgang, der tilskynder til vækst og succes. Vishal fortalte os, at Nestify bestræber sig på at svare med ”Lad os gøre det!” snarere end “Vi understøtter ikke det!” når det er muligt.

”Du kan se administrerede WordPress-hostingplaner derude, der ikke tillader bestemte typer af sikkerhedsplugins, ikke tillader cache-plugins og ikke tillader backup-plugins,” sagde han. “Hos Nestify gør vi det ikke.”

I stedet tilbyder virksomheden et fleksibelt katalog over administrerede hostingmuligheder, der understøttes af en relatabel supporttilgang til udvikler-til-udvikler. Virksomhedens administrerede WooCommerce, WordPress og agenturspecifikke pakker, der er bygget op fra grunden for at sikre sikkerhed, skalerbarhed og ydeevne, hjælper kunder med at forbedre digitale resultater og nå ud til bredere online målgrupper.

Gennem et innovativt team af WordPress-bidragydere, cloud-eksperter og performance-ingeniører er Nestify veludstyret til at opbygge flammende hurtige, sikre hostingløsninger, som virksomheder har brug for at svæve sig til nye højder.

Et intuitivt interface og et fleksibelt katalog over hostingindstillinger

Vishal og medstifter af Rahul Nagare’s årtiers erfaring med at opbygge hosting-infrastruktur til Fortune 500 og Inc. 5000 virksomheder udstyrede parret med en dyb forståelse af ydelse og driftstid. I 2014 brugte Vishal og Rahul denne oplevelse til at begynde at bygge tilpassede løsninger til kunderne.

I december 2016 var duoen klar til officielt at inkorporere Nestify og frigive deres administrerede hostingplatform til markedet. Platformen, designet med ydelse, sikkerhed og skalerbarhed i tankerne, er ikke afhængig af tredjeparts hosting-software, som giver Nestify friheden til at oprette tilpassede løsninger efter behov.

Nestifys mål er at bære ansvaret for de tekniske byrder og give virksomhederne mulighed for at fokusere på deres kernekompetencer. For at gøre dette tilbyder virksomheden automatiske daglige sikkerhedskopier på tre steder med restaureringer med et enkelt klik, administrerer proaktivt sikkerhedsrevisioner og overholdelsesregler og leverer avanceret DDoS og malware-produktion – alt understøttet af 24/7 support fra et team af eksperter.

Managed Hosting Solutions for Business

Virksomheden er ikke bange for at tænke uden for boksen, når det kommer til sin pakke med styrede hostingløsninger.

“Det fine med vores administrerede webstedshosting og kontrolpanel er vores evne til at automatisere gentagne opgaver,” sagde Vishal. ”Hvis du vil have en privat sikkerhedskopi online, skal du gå til instrumentbrættet og klikke på indstillingen til generering af sikkerhedskopiering. Vi automatiserer de daglige aktiviteter, så du behøver ikke at stole på supportpersonale. ”

Hvis de glade kunders ord er nogen indikation, ser denne metode ud til at fungere godt.

”Det er utroligt nemt at administrere mit websted gennem deres betjeningspanel,” sagde kunde Deanna Fenton i en udtalelse på Nestify-webstedet. ”Jeg har adgang til automatiske sikkerhedskopier og kan oprette en on-demand backup med et enkelt klik. Det inkluderede SSL-certifikat betyder, at mit websted er sikret og ikke vil blive markeret som et ikke-krypteret websted af Google. ”

Administreret WooCommerce, WordPress og Agency-specifikke pakker

Efter tre år på markedet har der været et par udfordringer, som Nestify har måttet overvinde for at forblive konkurrencedygtige i hostingområdet. ”Det er vanskeligt at overbevise den traditionelle bruger om værdien af ​​korrekt administrerede hostingtjenester til dit websted,” sagde Vishal.

En fordel for f.eks. E-handelswebsteder er bedre konverteringsfrekvenser. Nestifys intelligente automatiseringsplatform, bakket op af en 99,99% oppetidsgaranti, optimerer webstedsydelsen på alle enheder. Hver administreret WooCommerce Hosting-plan er bygget til sikkerhed, høj ydeevne, hurtigere indlæsning af websteder og hurtige transaktioner, der oversættes til højere indtægter, bedre SEO-ydeevne og øget ROI.

Administreret WordPress Hosting

Nestify er specialiseret i styrede WooCommerce og WordPress hosting-løsninger.

Nestifys hurtige og sikre Administrerede WordPress Hosting, optimeret til det populære CMS, er beregnet til løbende at forenkle tekniske problemer gennem automatiske sikkerhedskopieringer, opgraderinger, cache-konfigurationer, malware-kontrol og teknisk support fra WordPress-eksperter.

”Vi har flyttet vores WordPress-websteder så mange gange til forskellige værter, der hævdede, at de kendte WordPress,” sagde Paul Pollard-Fraser fra Deva Blinds i en udtalelse på Nestify-webstedet. ”Det gjorde de ikke alle, og vi havde mange problemer, nedetid og endda et fuldstændigt tab af data. Jeg er ekstremt tilfreds med Nestify, og jeg anbefaler dem til mange mennesker. Der er næsten ingen nedetid og fremragende responstider fra folk, der forstår WordPress. ”

Endelig giver Nestifys agenturspecifikke hostingplaner virksomheden mulighed for at fungere som en partner til dit agentur, så du kan være vært for og vedligeholde klientsider uden at bekymre dig om serveradministration. Hvad mere er, alle planer inkluderer gratis migrationer med nul nedetid.

En forholdelig, udvikler-til-udvikler-tilgang til support

Vishal fortalte os, at Nestifys 25-personers supportteam understøttes af mange års erhvervserfaring, der er brugt med at bidrage til WordPress, yde support ombord, håndtere migrationer og løse løbende problemer.

Holdets høje niveau af viden og avancerede automatiseringsværktøjer gør det muligt for virksomheden at løse hele 90% af supportanmodninger inden for 10 korte minutter. ”Vores supportmedarbejdere består udelukkende af ingeniører,” sagde han. “For kunder er det kirsebæret på toppen.”

Nestify-besætningens baggrund i udvikling udstyrer dem også med en dyb forståelse af de smertepunkter, som deres udviklerklienter står overfor. Vishal sagde, at det er sjældent – men også ekstremt værdifuldt – for hostingfirmaer at interagere med og støtte udviklere til at sortere problemer på en sådan måde.

”Vi arbejder hånd i hånd med alle kunder – selvom du er en udvikler, der ikke kan finde ud af problemet bag koden, eller hvorfor en server halter,” sagde han. ”Vi interagerer personligt med hver kunde og deres udviklere for at løse problemer – selvom det ikke er i vores serviceaftale.”

Ud over personlig support og live chat tilbyder Nestify en robust vidensbase med dybdegående information om en række emner, herunder avancerede tilpasninger, sikkerhedskopieringer, kontostyring, adgang og kompatibilitet. Brug for lidt mere information? Virksomhedens blog indeholder indhold på WooCommerce, WordPress, Drupal og Joomla, samt bedste fremgangsmåder til lancering af et vellykket websted.

Kontinuerlig produktudvikling baseret på kundernes feedback

Ifølge Vishal baserer Nestify sin produktudviklingsproces på branchens bedste praksis og kundeanmodninger. Faktisk har virksomheden for nylig opdateret sine dashboards baseret på kundernes feedback. ”Vi ønskede at sikre, at vores dashboards er så lette at bruge som muligt, sagde Vishal. ”Dette er kun en af ​​måderne, vi arbejder på at sikre kundetilfredshed.”

Nestifys nye dashboard drives af Google Cloud Platform og funktioner inkluderer:

  • Nye og forbedrede intuitive værktøjer
  • White label agenturets instrumentbræt
  • WHMCS-integration
  • Netværk med høj sikkerhed
  • DDoS-detektion
  • Forbedrede hardware firewalls
  • Oppetidsovervågning
  • SSL support

Skærmbillede af Nestifys instrumentbræt

Nestifys nye dashboard er intuitivt og ultra brugervenligt.

Nestify har også planer i værkerne om en klyngeløsning på virksomhedsniveau, der er beregnet til at optimere software og hardware, så brugerne kan forberede sig til trafikspidser. ”Hvis du vil tilføje en klynge, skal du typisk kontakte systemadministratoren og tjenesteudbyderen,” sagde Vishal. ”Vi kombinerede hardwareleverandørerne og vores softwareplatform på en knap, så du kan oprette en klynge mens du er uden at skulle kontakte nogen.”

Løsningen er endnu en måde, virksomheden hjælper virksomheder med at finde de værktøjer, de har brug for for at svæve højere – alt uden at skulle forlade reden.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me