iWF-hosting udnytter fuldt ejet hardware og to årtiers erfaring til at levere delte, virtuelle og dedikerede løsninger

TL; DR: Efter to årtier i branchen har iWF Hosting fået et ry for at tilbyde pålidelige, skalerbare og konkurrencedygtige hosting- og colocationløsninger. Virksomhedens kyndige interne team, der består af certificerede ingeniører og teknologier på højt niveau, giver kunderne den support, de har brug for for at opbygge og opretholde en vellykket online tilstedeværelse. Med nylige opdateringer til dets virtuelle og dedikerede servere plus løbende udvikling, der er baseret på incitamenteret feedback fra kunder, er den tidstestede vært klar til at levere tjenester af høj kvalitet i det næste årti.


Når det kommer til infrastruktur, ved de bedste værter at forvente det uventede. Mellem hackere og naturkatastrofer er der mange trusler, og virksomheder kan miste alt, hvis de koncentrerer alle deres ressourcer på et område.

I U.S.A. ved at udnytte kraften i et geografisk spredt netværk gør det muligt for virksomheder at undgå driftsstop forårsaget af lokaliseringsspecifikke katastrofer, såsom orkaner, jordskælv og tornadoer. iWF Hosting huser for eksempel sine ressourcer i seks distribuerede datacenterfaciliteter overalt i USA, hvilket giver virksomheden mulighed for at oprette tilpassede delte, virtuelle og dedikerede hostingløsninger.

“På grund af vores tilstedeværelse i flere datacentre, kan vi bygge geografisk overflødige, skalerbare løsninger,” sagde Jacob Roe-Bauer, driftsleder hos iWF Hosting. “Dette sikrer, at i en usandsynlig situation, hvor et helt datacenter går ned, vil en kundes applikation stadig være i gang.”

iWF Hosting-logo

iWF Hosting leverer pålidelige, skalerbare og konkurrerende priser for hosting og colocation-løsninger.

Virksomheden beskytter endda mod nukleare trusler gennem et partnerskab med det amerikanske Secure Hosting Center, et datacenter i militær kvalitet beliggende i en underjordisk betonbunker i det landlige Iowa – tæt på det geografiske centrum af landet. Samarbejde med datacentre i Nevada, North Carolina og Oregon plus to separate placeringer i Californien afslutter resten af ​​virksomhedens spredte infrastruktur.

iWF Hosting ejer alt det hardware og det netværksudstyr, det opbevarer inden for hver facilitet, hvilket giver virksomheden mulighed for at vedligeholde det korrekt og reagere hurtigt, hvis noget går galt. ”En ting, der adskiller os, er at mange af de mindre virksomheder er enten forhandlere, eller de ejer ikke deres infrastruktur,” sagde Jacob. “Fra start, vi har altid ejet vores servere, switches, routere – vi har alle disse ressourcer til rådighed for kunden.”

Grundlagt i 2001 har den tidstestede udbyder også et responsivt internt supportteam af certificerede ingeniører og teknologier på højt niveau. Med nylige opdateringer til dets virtuelle og dedikerede servere plus løbende udvikling, der er baseret på kundernes feedback, er iWF Hosting klar til at levere pålidelige, skalerbare og konkurrencedygtige hosting- og colocationløsninger i flere årtier fremover.

Konkurrencedygtige priser, tidstestede hosting- og colocation-tjenester

Med 20 års erfaring sagde Jacob, at iWF Hosting har set mere end et par trends komme og gå. Den, der klæber, sagde han, er skiftet mod skyen. ”Som tidlige adoptører af skyen har vi virkelig omfavnet specialbyggede løsninger,” sagde han. ”Du kan gå på spin med en VM på DigitalOcean eller RamNode, og de er en halv penge et dusin. Vi fokuserer på at levere løsninger designet til at imødekomme individuelle kunders behov. ”

iWF Hosting’s tilstedeværelse i datacentre i hele USA hjælper virksomheden med at levere disse løsninger. For eksempel tillader det spredte netværk kunder med latensfølsom trafik, såsom videostreaming og multiplayer-onlinespil, at være vært i datacentre placeret tættere på brugerne for at minimere latenstid.

Infrastrukturkort

iWF Hosting ejer hardware og netværksudstyr inden for geografisk distribuerede datacenterfaciliteter.

Virksomhedens vestkystkunder kan vælge at bruge Peer1-anlægget i Los Angeles, der tilbyder fuld redundans med hensyn til strøm; opvarmning, ventilation og klimaanlæg (HVAC); brandundertrykkelse, netværksforbindelse og sikkerhed. Alternativt henvender de dem, der kræver DDoS-beskyttelse til top og den højeste oppetidstandard, ofte til iWFs anden Los Angeles-placering inden for Psychz Networks.

Naturligvis sagde Jacob, at internettjenesteudbydere og tech-startups, der leder efter en katastrofesikker løsning, vender sig til iWF Hosting’s delte, virtuelle, dedikerede og colocation-muligheder inden for USSHCs underjordiske anlæg, som var designet til at overleve direkte elektromagnetisk pulsangreb (EMP) og vil Fortsæt med at fungere under og efter en F5-tornado.

”Med hensyn til sikkerhed vil du ikke blive bedre end det,” sagde han. “Personligt er det et fantastisk syn: Du ser et tårn kigge op over et kornmark, så kører du op, og der er en massiv bunkerdør nedad.”

Et responsivt internt supportteam, inklusive certificerede ingeniører

iWF Hosting er et mærke af Florida-baseret H4Y Technologies LLC, en udbyder af administreret hosting, sky, virtualisering og forhandler-tjenester; plus installation af infrastruktur, global belastningsbalancering, failover-tjenester, netværk DDoS-afbødning og udvikling. ”De to forskellige mærker har forskellige målgrupper,” sagde Jacob. “IWF Hosting er målrettet mod SMB’er, mens H4Y er mere virksomhedsorienteret.”

Begge virksomheder deler en forpligtelse til at levere den bedst mulige kundeservice. På iWF Hosting-siden sagde Jacob, at det betyder lydhør, grundigt trænet supportteknologi i modsætning til offshore-callcentre.

Ikoner, der repræsenterer produktudbud

Virksomheden tilbyder en bred vifte af tilpassede hostingplaner, der understøttes af opmærksom support.

”En ting, der er unik, er det meste af tiden, at du vil blive forbundet direkte til et niveau 3-sysadmin i stedet for at skulle gennemgå flere niveauer,” sagde han. ”Du kommer til at være forbundet med teammedlemmer, der ved, hvad de taler om, og vil være i stand til at hjælpe dig i første forsøg.”

Virksomhedens supportteam, der er placeret i hele USA, Canada og Storbritannien, er grundigt trænet og deltager hvert år på cPanel-konferencen. I slutningen af ​​dagen sagde Jacob, at support er den største differentierer i hostingbranchen.

”Det er det, vi stræber efter at skubbe os selv på,” sagde han. “Vi har fremragende teknologier, vi er teamfokuserede, og vi kender vores styrker og svagheder, så vi kan videregive kunder til en, som vi ved, vil få jobbet gjort hurtigt og præcist.”

Incentiviseret kundefeedback informerer løbende enhedsindsats

Kundefeedback gavner virksomhederne på forskellige måder, så de kan identificere og løse problemer og skabe en bedre kundeoplevelse gennem løbende forbedringer. Men ikke alle hostingudbydere leverer kundernes forventninger. I henhold til Microsofts status over den globale kundeservice fra 2017 i 2017 mener 52% af mennesker over hele verden, at virksomheder er nødt til at gribe mere ind på den feedback, som forbrugerne giver.

iWF Hosting er foran spillet, da virksomheden aktivt søger feedback gennem en halvårlig kundeundersøgelse. Undersøgelsen, som er incitamenteret gennem en kontokredit, hjælper virksomheden med at finde ud af, hvad det går godt med, og hvordan den kan forbedre.

”Det har fungeret godt for os, og vi har revideret vores produkttilbud flere gange som svar,” sagde Jacob. ”For eksempel har vi for nylig fordoblet RAM og båndbredde på alle vores VPS-planer om at være mere konkurrencedygtige med større udbydere, fordi det var noget, vores kunder ønskede.”

Virksomhedens webstedsbygger, Web Crafter, blev også udviklet som svar på kundernes feedback. WYSIWYG-værktøjet giver brugerne mulighed for at oprette fantastiske, mobilklar websteder, der fungerer på alle browsere og enheder uden en enkelt kodelinie. Brugere kan tilpasse layout og design og drage fordel af gratis marketing- og e-handelsværktøjer gennem enkel, træk-og-slip-funktion.

Hvis du allerede har et websted, giver Web Crafts automatiske opsætning dig mulighed for hurtigt og nemt at importere eksisterende information til et nyt design. Ud over build-it-yourself-optionen er Web Crafter også tilgængelig gennem en Build4Me! service. “For $ 300 vil vi designe og oprette din hjemmeside inden for Web Crafter, så du nemt kan redigere den ned ad vejen selv,” sagde Jacob.

Seneste virtuelle og dedikerede serveropdateringer

Jacob sagde, at iWF Hosting periodisk opdaterer sin teknologi for at forbedre service for alle eksisterende kunder.

Med henblik herpå opdaterede virksomheden for nylig alle sine dedikerede servere og reducerede priser. Det arbejder også på overgangen til den ikke-flygtige Memory Express (NVMe) interfaceprotokol, der muliggør hurtig lagring i SSD’er.

”Det bliver den næste store trend – at gå hele NVMe i stedet for bare at have SSD’er – fordi præstationsforskellen der er enestående,” sagde han. ”Vi ser ud til at være foran kurven om det.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me