Indkøb på uønskede Apple-enheder med SellYourMac: En pålidelig tilbagekøbsløsning for enkeltpersoner, skoler og organisationer

TL; DR: Leder du efter en nem måde at tjene et par hurtige bukke på? SellYourMac.com (SYM) er en god indsats. Virksomheden har brugt mere end et årti på at hjælpe enkeltpersoner og virksomheder med at sælge ikke kun brugte Mac’er, men også MacBooks, iPhones, iPads, Apple Watches og Apple TVs. Med en kundefilosofi, gratis tilbud, hurtige betalinger og endda produktgenbrugsløsninger, gør SYM det nemt at inddrive kontanter på dine tidligere køb, samtidig med at miljøet forbedres.


Når det moderne sted med uønskede adressebøger, sammenklæbede opskriftkort og plastikregnemaskiner var et sted at stage tidsbårne adressebøger, er den moderne junk-skuffe blevet et tilflugtssted for uopladede smartphones og tablets, der er afsat til nyere, lysere modeller.

Og med Apples hurtige hardwarefrigivelsecyklus, samles disse ubrugte enheder hurtigere op end nogensinde før. Det ved SellYourMac.com (SYM) – og virksomheden har gjort det til en mission at hjælpe Apple-kunder og virksomheder med at få en del af tidligere hardwareinvesteringer tilbage.

”Vores mål er at tjene som en indgående salgskanal for at hjælpe slutbrugeren med at få kontanter tilbage til deres enhed – og nyde en fantastisk oplevelse undervejs,” sagde Brian Burke, præsident og ejer af SYM. ”Jeg tror, ​​det er det personlige præg og den konstante kommunikation, der har holdt os foran.”

SYM-logo

SYM er din go-to for pengene tilbage på tidligere brugt Apple-hardware.

Processen er let. Indtast dine produktoplysninger, få et gratis tilbud, og send din enhed til virksomheden ved hjælp af en forudbetalt etiket. Så snart enheden ankommer til SYMs sikre anlæg – beliggende i Blue Ash, Ohio, kun et stenkast fra Cincinnati – behandler virksomheden ordren, så du hurtigt kan få din betaling.

Brian fortalte os, at SYM, der kan prale af en A + -kreditering fra Better Business Bureau, har hjulpet mere end 100.000 enkeltpersoner og virksomheder med at få værdi af deres enheder. Til dato har virksomheden udbetalt mere end $ 32 millioner i bytte for brugte enheder, herunder Mac, iPhone, iPads, Apple Watches og Apple TVs.

Med et løbende fokus på kundeoplevelsen sigter SYM at gøre det lettere end nogensinde for folk at omdanne deres støvede, uønskede enheder til kolde, hårde kontanter.

Hjælp kunder med at indsamle kontanter til mere end et årti

SYM’s grundlæggelse er en klassisk citron-til-limonade-historie. I 2005 var Brian senior som forfulgte en finansieringsgrad fra Tulane University, en privat forskningsinstitution i New Orleans, da orkanen Katrina ramte. Sammen med så mange andre blev han tvunget til at evakuere. Men da han vendte tilbage, fandt han, at de virksomheder, der typisk besøger området for at rekruttere studerende til potentielle jobmuligheder, ikke foretog deres sædvanlige ture på grund af den katastrofale skade.

Efter uddannelsen ansøgte Brian sig til forskellige private investeringsselskaber i New York, men fik i sidste ende ikke det job, han ledte efter. Så han vendte sig mod en sidevink for at holde ham travlt. ”Jeg har altid haft en evne til eBay,” sagde han. ”Jeg havde solgt min vens ting i et stykke tid, fordi jeg var rigtig god til arbitrage-salg, så jeg regnede med, at jeg måske ville begynde at sælge mere.”

I 2006 var Brian’s bestræbelser på at købe og sælge mobiltelefoner omdannet til en lille markedsplads løbet ud af kælderen i hans hjem. På det tidspunkt – før den 29. juni 2007, lanceringen af ​​iPhone – stod Brian for lidt konkurrence.

”Der var ikke mange handelswebsteder, så jeg havde en sund mængde lokale salgsrepræsentanter, der bragte mig brugte telefoner ugentligt,” sagde han. ”Jeg fortsatte med mobiltelefonsalg i cirka halvandet år, indtil Apple virkelig begyndte at tage fart.”

Brian sagde, at han altid havde en passion for Apple-produkter, og iPhone var en bekvem måde for ham at segue på markedet. Så i 2009 brandede han sin markedsplads som SYM, gav den et hjem på SellYourMac.com og placerede virksomheden som en salgsløsning for ejere af brugte Apple-computere, iPhones og iPads.

En individualiseret tilgang til kundeservice

Som enhver iværksætter ved, kommer synligheden af ​​websider ikke altid let – især i en startes tidligste begyndelse. Men SYM rangerede hurtigt blandt de øverste organiske søgeresultater på Google for dem, der søger et sted at sælge MacBooks, iPhones og andre enheder. Brian krediterer sit engagement i kundeoplevelsen som afgørende for hans virksomheds tidlige succes.

”På det tidspunkt var der et par lignende websteder online, men de var ikke nøjagtigt venlige eller kundefokuserede,” sagde han. ”Vi fik hurtigt et ry for at hjælpe kunder med at sælge deres brugte enheder på en problemfri måde.”

Ud over høje niveauer af kundesupport arbejdede SYM med at give priser til top dollar for at få en konkurrencefordel. Dette gjorde det muligt for brugerne at opveje de høje omkostninger ved opgradering til nyere teknologi yderligere og samtidig hjælpe SYM med at opbygge kundeloyalitet.

Brian fortalte os, at virksomheden også holder kunder rundt med en utroligt imødekommende tilgang til unikke anmodninger, såsom at oprette sikkerhedskopier, fjerne drev eller makulere visse maskiner.

”Det er her, vi har været i stand til at vinde tilliden hos nogle små til mellemstore virksomheder med krav, som større virksomheder bare ikke er interesseret i,” sagde han. ”De ser bare på det større billede. Vores mål er at være der for kunden. ”

Ifølge Gallup sagde 44% af smartphone-brugere overalt i Amerika, at de opdaterer deres telefoner, så snart deres mobiludbyder tillader det (typisk hvert andet år), hvor iPhone-brugere mere sandsynligt vil opgradere så hurtigt som muligt sammenlignet med de fleste Android-brugere. Idet konkurrencen på trade-in-markedet opvarmes, sagde Brian, at SYM’s fokus på at gå ud over vil holde virksomheden foran.

”Vi vil sikre os, at alle får en fantastisk oplevelse, og hvis ikke, vil vi fortsætte med at arbejde på det, indtil de er glade, selvom det betyder at miste penge,” sagde han.

Gratis tilbud, hurtig betaling og genbrug af produkter

I august gjorde SYM sin gratis tilbudsproces endnu lettere med tilføjelsen af ​​et serienummeropslag, hvilket sparer kunderne tid ved at vælge deres produkt, processor, harddisk og ram. Virksomheden har repræsentanter til rådighed via e-mail eller telefon for at guide kunder gennem processen, hvis de er usikre på, hvordan man finder serienumre eller andre oplysninger.

Betalingsprocessen er lige så praktisk, skønt hele tidsrammen varierer baseret på en kundes nærhed til Cincinnati og den betalingsmetode, de vælger (PayPal eller firmakontrol).

Brian fortalte os, at betalinger typisk udstedes inden for en til tre arbejdsdage efter, at SYM har modtaget en enhed, og virksomheden stræber altid efter den hurtigste omdrejningstid som muligt. Så længe en kunde nøjagtigt beskriver deres vare, er de garanteret at modtage udbetalingskurser.

Ikoner, der skitserer salgsprocessen

Tretrinsprocessen eliminerer besværet med at sælge gamle enheder.

”Vi forsøger at gøre processen så problemfri som muligt og fjerne den frustration, der er forbundet med at finde specifikationerne, sende produktet, og få betalt mere og hurtigere,” sagde han. ”Vi stræber altid efter at gøre et bedre job.”

Ud over en nem løsning til at sælge Apple-udstyr tilbyder SYM også forretningsservice, herunder tilbagekøb af bulk, sletning af data, genoptagelse af harddisk og genbrug af produkter. Disse muligheder er ideelle til virksomheder, skoler og organisationer, der leder efter en sikker og miljøvenlig måde at reducere tech-forbrug på.

På verdensplan producerer mennesker cirka 50 millioner tons kasseret elektronisk udstyr, kendt som elektronisk affald – hvoraf det meste kommer fra Europa og USA For at reducere dette beløb har SYM samarbejdet med Cohen USA, et certificeret teknologegenvindingsfirma, der aldrig vil sende farlige e -affald til deponeringsanlæg, forbrændingsanlæg eller udviklingslande (hvilket vil fremme det globale problem med handel med affald.)

Målet: En praktisk, enkelt-klik-handel

Når det kommer til fremtidig udvikling, siger Brian, at han har flere ideer, end han med rimelighed kan implementere i sin søgen efter at gøre SYM til en stadig forbedrende ressource for virksomheder og enkeltpersoner, der ønsker at sælge Apple-produkter.

Han er i øjeblikket i brainstorm for en måde at betale folk meget hurtigere – eller endda på forhånd.

”Det ville være et meget dyrt forretningsforslag, og vi er ikke i stand til at få det til i dag, men i sidste ende prøver vi at få det gjort så hurtigt som muligt,” sagde han. ”Min generelle filosofi er, at jeg vil gøre processen hurtigere og lettere for kunden.”

Fremadrettet vil SYM fortsætte med at sigte højt.

”Det ultimative mål er at gøre handel så let som et enkelt-klik-køb på Amazon,” sagde Brian.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me