I hjertet af den canadiske prærie lyser hostingfirmaet BlackSun vejen med meget tilgængeligt netværksforbindelse og hands-on support

TL; DR: Med rødder i Saskatoon, Saskatchewan, fik BlackSun sin start i det, man måske kunne kalde den canadiske vildmark for værtsmiljøer. Virksomheden drejede sig fra webdesign til hosting i 1998, da netværksforbindelse i området var mindre end ideel. Gennem teknisk ekspertise og strategiske partnerskaber steg BlackSun over disse tilbageslag for at blive kendt på begge kyster for venlig service med en lille byfølelse. Administrerende direktør og grundlægger Steve Rogoschewsky delte nogle virksomhedshistorier om genopbygning af det lokale Saskatoon-netværk og hvordan automatisering hjælper virksomheden med at blive mere hjælpsom for sine kunder.


I slutningen af ​​1990’ernes verden af ​​webdesign og -udvikling delte Steve Rogoschewskys virksomhed mange ligheder med sine kunder. Blandt dem var udfordringen at finde hurtig og pålidelig hosting i Canada.

Til sidst valgte Steve og hans BlackSun forretningspartnere at tage sagerne i deres egne hænder og skiftede gear til hosting, hvor de implementerede Sun Cobalt RaQ-servere på deres kontor.

Selvom BlackSun er kommet videre med det nyeste inden for avanceret clustering-hardware, er det stadig meget et Linux-hostingfirma. Beliggende i Saskatoon, Saskatchewan, sigter BlackSun at appellere til udviklere og forretningsejere over hele landet og servere dem med en lokal flair.

”BlackSun blev aldrig annonceret som et Saskatchewan-baseret selskab,” sagde Steve. ”Det har altid været canadisk webhosting. De fleste af vores kunder er fra det østlige Canada, og vi har en god, forskellig base over hele landet. ”

BlackSun logo

BlackSun leverer en række webløsninger, herunder hosting, domæneregistrering og sikkerhedstjenester, for at nævne nogle få.

Med en bred vifte af tjenester, inklusive build-your-site-pakker, e-mail, sikkerhedskopiering og gratis træning og teknisk support, har BlackSun alt hvad du kan forvente af et kommercielt hostingfirma af høj kvalitet. Hvad der gør det virkelig skiller sig ud fra nogle af deres storby-konkurrence er den venlige, lille by tilgang til at hjælpe sine brugere.

”Vi har et udviklingshold og viser projekter hurtigt, og vi træner også bag webdesign,” sagde Steve. ”Vi finder ud af, at vi er meget konkurrencedygtige priser til webdesign og bedst kendt for kundeservice i det canadiske webhosteplads.”

At gå den ekstra kilometer med service og sikkerhed

De fleste af BlackSuns kunder har traditionelt været “vi vil gøre det selv” -typer, sagde Steve. Selvom klienter typisk begynder at bygge deres egne websteder, kommer de til sidst til BlackSuns kundeserviceteam for at få hjælp.

”De ringer til vores team og får den venlige form for service i små byer, der følger med forventningerne om at have et team, der er baseret helt i Canada,” sagde Steve. ”Vores klienter finder ved en fejltagelse os ved at gå den ekstra kilometer, fordi vi har den lille bybase.”

Selv hvis en kunde kan finde ud af designaspektet på et websted selv, er sikkerhedssårbarheder et almindeligt udløsningssted, sagde han og nævnte webstedsejere, der ikke opdaterer deres WordPress- eller Joomla-installationer.

BlackShield-logo og funktionsliste

Sikkerhed er et stort fokus hos BlackSun, og BlackShield fungerer på frontlinjerne for at beskytte virksomheder og deres data.

BlackSun tilbyder adskillige sikkerhedsfokuserede webhostepakker såvel som dens websidesikkerhedsplatform inkluderet under det beskyttede BlackShield-branding.

”Vi fikser ikke kun deres websted, men vi kan også beskytte webstedet fremover,” sagde Steve. ”Hvis de har brug for hjælp til at genopbygge det, kan vores designteam også hjælpe dem med det.”

Bringe forbindelse til et fjerntliggende servicepunkt

Saskatoon var ikke kendt som et teknologihub da BlackSun startede, så netværkstjenester var ikke en regional prioritet. Virksomheden kæmpede undertiden med at levere pålidelig forbindelse til nogle af sine større kunder. I stedet for at bevare status quo, samarbejdede BlackSun imidlertid med University of Saskatchewan for at lede vejen til bedre netværkstjenester.

”Vi er i Innovation Place Research Park, lige nede på gaden fra universitetet,” sagde Steve. ”Vi kunne udnytte og samarbejde med dem for at bringe transporttjenester. I Saskatoon førte vi netværksafgiften, lige siden vi har gjort dette. ”

Virksomhedens partnere inkluderer nu lokale virksomheder, der bygger fibernetværk i Saskatoon, Regina, Moose Jaw og Prince Albert, samt nogle større partnere som Hurricane Electric og Shaw Communications. Netværket af høj kvalitet i området findes nu på grund af BlackSuns engagement og vedholdenhed.

”Vi har genopbygget netværket, så det dybest set er en førende klasse, som man kunne forvente af nogle af de andre netværk i Toronto og Vancouver,” sagde Steve. ”Vi har også hjulpet med at skabe en internetudveksling og har været en del af teknologien bag kulisserne for at komme det i gang i Saskatoon.”

Et robust sikkerhedssystem fremsætter det avancerede netværk og giver ekstra beskyttelse, som BlackSuns større kunder især er afhængige af. På trods af at man undgår mange trusler på grund af dens geografisk fjerntliggende placering, har BlackSun sammensat en omfattende og robust proprietær sikkerhedspakke for at beskytte sine kunder mod potentielle angreb.

“Saskatoon er en mindre by, så vi kan slags være skjult for de større trusler, der kan eksistere i Toronto eller Vancouver i netværksangrebskalaen,” sagde Steve. ”For at være sikker, byggede vi dog andre sikkerhedssystemer inden for netværket, apparater blandet med noget af vores egen in-tech-ekspertise, for at beskytte mod disse trusler.”

Saskatchewan: “Et godt sted at huse dine data”

Alle BlackSuns netværksforbindelser linker direkte til 151 Front Street eller 555 Hastings – de største datahubsteder i det østlige og vestlige Canada. Dette placerer Saskatoon i en god placering for pålidelig forbindelse og ydeevne, på trods af at han er i ”midten af ​​intetsteds”, som Steve sagde. Kunder beliggende tusinder af miles væk har fundet deres ideelle webhost i BlackSun.

”Fra vores perspektiv, fordi vi er centralt beliggende, føler vi, at hvis der er nogen netværksproblemer i det østlige eller vestlige Canada, kan vi isoleres fra dem,” sagde Steve. “Fordi vi altid har en sti den ene vej og flere stier den anden vej, har det ikke rigtigt været et problem.”

Ud over det centraliserede sted for forbindelse, sagde Steve, at Saskatchewans klima og geografi er perfekte til datacentrestyring og sikkerhed.

Foto af et BlackSun-datacenter

BlackSuns datacentre er strategisk placeret for at undgå ikke planlagt på grund af naturhandlinger.

“Saskatchewan er et godt sted at lægge dine data,” sagde han. “Saskatoon er især det fjerneste fra fejllinjer for jordskælv. Vi er beskyttet mod de typer ting, der sker på vestkysten. ”

Det er også et godt valg for bæredygtige kunder. Med Saskatoons stabile vejr om vinteren og køligere luft det meste af året er BlackSun i stand til at opretholde miljøvenlige serverværelser ved hjælp af et vandbaseret system med udendørs luftventilatorer.

”Kort historie, med den varme, der kommer ud af vores serverværelser, kører vi ikke et klimaanlæg døgnet rundt,” sagde Steve. “Meget af året, det fører bare ud til luften med noget af innovationen med de VVS-systemer, som vi har her, baseret på det køligere vejr.”

Automation designet til at flytte projekter hurtigere

Med en stærk forståelse af, hvordan man leverer og vedligeholder webhostingstjenester af høj kvalitet, drejer BlackSun sit innovative fokus mod automatisering for at gøre processen med at blive online mere strømlinet for sine kunder.

“Vi har fået nogle hurtige webdesignprodukter, hvor vores kunder kan komme til os med et projekt eller en idé, og vi kan vende det rundt og have det online om et par timer,” sagde Steve.

Virksomheden har gjort fremskridt inden for automatisering med sit webudviklingsteam, hvilket gør det lettere for sin typiske DIY-stil-kunde at tage regeringerne i design af deres websted.

”Det gør det lettere for kunden at gøre det selv, men gør det også let for vores team at styre alle disse ting hurtigt og effektivt og have en god vending for den servicetid, som kunden forventer,” sagde Steve. ”Så det har virkelig været en investering i automatisering og gør systemerne her nemme at bruge.”

Bevægelsen mod automatisering er et skift i virksomhedens sædvanlige driftsform. Traditionelt har BlackSun været en praktisk hostingfirma, hvor dens medarbejdere udførte deres arbejde direkte for at sikre, at der ikke blev begået nogen fejl, og for at give opmærksomhed på detaljer.

”Gennem årene har vi arbejdet på en automatiseret tilgang til at sikre, at vi administrerer massesystemer med en lille gruppe mennesker,” sagde Steve.

Selvom nogle processer muligvis er automatiserede, fungerer de ikke som en erstatning for virksomhedens signatur, personificerede typiske canadiske kundeservice. BlackSun er muligvis på niveau med hosting i storbyen, men den bestræber sig på at adskille sig selv med en helpdesk, der er samvittighedsfuld og omsorgsfuld.

”Det handler bare om at sikre os, at vi holder fokus på kundeservicen, og at BlackSun sørger for, at klienterne får alle de ting, de har brug for,” sagde Steve.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me