Hvordan UpCloud lægger vægt på ydelse, intern innovation og konkurrencedygtige priser for at konkurrere med cloud computing-giganter

TL; DR: Som et firma, der stolt er bygget af nørder, udviklere og iværksættere, anvender UpCloud en lidenskabelig og personlig tilgang til cloud-hosting. Virksomheden med base i Helsinki, Finland, har vokset et internationalt fodaftryk bag innovative proprietære teknologier, overkommelig timefakturering og en 100% oppetidsgaranti. Med otte datacentre i seks lande resonerer UpCloud’s Infrastructure-as-a-Service med små til mellemstore virksomheder på udkig efter et omkostningsvenligt, pålideligt alternativ til udviklerorienterede cloud-udbydere som Digital Ocean og Vultr samt industriens mest massive spillere. Administrerende direktør Antti Vilpponen gav os et indblik i UpClouds entusiastiske service og support.


Ingen kan sige, at UpCloud-grundlægger Joel Pihlajamaa, der går head to head med dem som Amazon Web Services, Microsoft Azure og Google Cloud Platform, ikke har tillid. Efter at have startet sit første hostingfirma som 16-årig i 2001, satte han sine synspunkter på at tackle det spirende cloud computing-marked mere end et årti senere.

“UpCloud blev født af frustration over de eksisterende IaaS-spillere, især hvad angår pålidelighed og varierende ydelse. Vi vidste straks, at vi kunne gøre så meget bedre – og resten er historie ”, sagde UpCloud-administrerende direktør Antti Vilpponen.

I modsætning til de fleste stiftere fungerer Joel i øjeblikket som teknisk chef for UpCloud i stedet for at styre den daglige drift. Med virksomhedens fokus placeret meget på fremtidstænkende teknologiløsninger og følge-the-sun support, har UpCloud hurtigt udvidet til otte globale datacentre, mens de udvikler brugerdefineret software, der producerer hastigheder dobbelt så hurtigt som standard SSD VPS hosting.

”Vi er meget geeks og iværksættere og udviklere selv, så vi spiser vores egen hundefoder,” sagde Antti. ”Meget af tjenesten blev bygget til os selv, og hvad vi ønskede at se i branchen. Selvom det er et meget konkurrencedygtigt marked domineret af de største teknologiselskaber i verden, har vi været i stand til at udskille vores egen niche ved at kunne tilbyde vores kunder virkelig høj ydelse og høj pålidelighed. ”

UpCloud: Skær en niche i et konkurrencedygtigt skylandskab

Siden lanceringen af ​​tjenester i Helsinki, Finland, i maj 2012, har UpCloud bragt sin unikke smag af cloud-hosting til datacentre i Amsterdam, Frankfurt, London, Chicago, San Jose og Singapore med yderligere supportkontorer beliggende i Singapore, London og Seattle.

”Der sker altid noget, fordi det er en meget hurtig forretning,” sagde Antti.

Skærmbillede af UpCloud's kontrolpanel

UpCloud’s fornyede, proprietære kontrolpanel understreger hastighed og brugervenlighed.

Mens virksomhedens team af selvbeskrevne nørder og nerder naturligt forbliver tilsluttet industriudviklinger og nye teknologier, tager UpCloud en mere målrettet tilgang til at integrere nye teknologier i sin stak.

“Vi kan godt lide at holde dig ajour med de nyeste trends og hvad, men det er en ting at lege med de nyeste moter og sætte din fulde forretning på dem,” sagde Antti. ”Vi er lidt forsigtige med at hoppe på den nyeste båndvogn, men vi vil bestemt være blandt de tidlige adoptører.”

Som de velkendte konkurrenter i cloud-hostingindustrien, herunder Amazon Web Services, Microsoft Azure og Google Cloud Platform, koncentrerer UpCloud sig om at levere hurtig, skalerbar computerkraft til virksomhedsejere og applikationsudviklere. Infrastructure-as-a-Service-platformen faktureres ved brug af timepriser, selvom Antti sagde, at UpCloud overvåger løbende skift i branchen med interesse.

”Vi ser måske den skiftende rolle, cloud computing og IaaS, og dens rolle i hele teknologibunken,” sagde han. ”Vi ser bestemt, at der kommer forskellige Platform-as-a-Service-funktioner og -produkter, og ikke kun med hensyn til administrerede databaser eller ting af den art, men mest relateret til containere, der kombinerer cloud-arbejdsgange osv.”

En af UpClouds største tidlige udfordringer, ifølge Antti, var at finde ud af en attraktiv position i branchen, da AWS, Azure og Google dramatisk skiftede strategier relateret til prisfastsættelse og kundesupport. Når det er sagt, har reduktion af omkostningerne ved at køre databehandlingsbelastninger altid været et af de tre hovedfokuser i UpCloud, sammenføjning af teknisk oplevelse og lynhurtig ydelse.

”De gjorde meget af konkurrencen irrelevant, fordi du skal have en slags erfaring eller evne til at betjene skymiljøer til et bestemt prisniveau,” sagde han. ”Det øgede barrieren for adgang til rummet for en hel del virksomheder.”

Brug af proprietære værktøjer til at øge ydeevnen og besparelser

På trods af skyindustriens evige og skiftende tilstand af innovation og genopfindelse, sagde Antti, at mindst en tendens er forblevet konstant i hele Joels lange hosting-oplevelse: kundernes stadig nuværende behov for hastighed.

”Hver gang du taler om virtuel kapacitet, ser ydelse ud til at være den største flaskehals sammenlignet med dedikerede servere, bare metalværter og tjenester af den art,” sagde han.

UpCloud løber ud for udfordringen med brugerdefineret orkestrationssoftware og MaxIOPS, en proprietær opbevaringsbackend, der er bedre end allerede optimerede SSD-baserede infrastrukturer – såvel som AWS, Azure, Google og Digital Ocean. Ifølge Antti kan kunderne se ydelsen på op til 100.000 IOPS pr. Disk, der er knyttet til den virtuelle server.

Skærmbilleder af MaxIOPS-instrumentbrættet

MaxIOPS-blokopbevaringsteknologien tilbyder brancheførende ydelse og fleksibilitet.

”Fordelen er enorm der, og det er bestemt noget, vi har fokuseret på,” sagde han. ”Vi har altid taget vejen for at opbygge disse teknologier og løsninger selv. Det er ikke altid den hurtigste rute for os at tage, men det er den mest tilfredsstillende, ikke kun med hensyn til UpCloud, men også med hensyn til kunderne. De får den bedste løsning, vi er i stand til at opbygge, og vi er i stand til at bygge den på en sådan måde, at den sælges til et pris, der er attraktivt. ”

For lignende ydelse på optimeret high-end beregnet AWS EC2-konfiguration, ville kunderne betale dobbelt så meget, som de ville gøre med UpCloud. I stedet for at spejle branchens leders priser, designede virksomheden sine strukturer i sammenhæng med mere direkte konkurrenter, herunder Digital Ocean, Linode og Vultr.

Afbalancering af overlegen kundesupport med selvbetjeningskontrol

Med tre kundesupportkontorer spredt over hele kloden, tager UpCloud en efterfølgende tilgang til at hjælpe sin kundegrundlag for typisk små til mellemstore virksomheder. Mens personlig support alene gør det muligt for UpCloud at skille sig ud blandt de andre største cloud-hosting-udbydere, går virksomheden et skridt videre for at understrege sin lokale tilstedeværelse.

”Vi vil virkelig have en stærk, praktisk anvendelse og få vores hænder beskidte med at hjælpe kunden på en lokal måde,” sagde Antti. ”Vi har været i stand til at se, at når du er en lokal virksomhed, der tilbyder global kapacitet, ringer det virkelig godt med kunderne.”

På trods af investeringerne i lokal support via telefonopkald og e-mails nævnte Antti også, at nogle gange den bedste service, som UpCloud kan tilbyde, blot er at komme ud af sine kunders måde og give dem mulighederne for at finjustere deres infrastruktur til deres specifikke forretningsbehov.

Administrerende direktør Antti Vilpponen tiltrådte UpCloud i 2013, kort efter, at virksomheden blev lanceret.

”Den underliggende filosofi er, at vi virkelig har brug for at give vores kunder de bedste tilgængelige værktøjer,” sagde han. ”Mens store virksomheder muligvis sender en billet til en portal, og folk tager sig af den om to til fem dage, ønsker vi at bygge rigtig gode værktøjer til udviklere og folk, der selv administrerer infrastrukturen. Selvom selvbetjening muligvis lyder nedværdigende for nogle mennesker, fra vores synspunkt og erfaring med at tale med kunderne, er den ekstra bit af kontrol meget vigtig. ”

Hvordan læring fra kunder former UpCloud’s produktledning

UpCloud har netop lanceret fornyede versioner af virksomhedens kontrolpanel, websted og branding for fortsat at levere de bedste værktøjer og oplevelser til kunderne, sagde Antti. Nu, hvor disse initiativer er offentligt tilgængelige, vil UpCloud begynde at løsne nye produkter, der er fokuseret på funktioner som belastningsbalancering og objektering.

”Vi har bestemt en stærk produktpipeline, som vi ønsker at tømme ud så hurtigt som muligt,” sagde han.

Enterprise-grade private og hybridskyer kan også være en funktion, som kunderne måske kan se mere af i fremtiden, tilføjede Antti, da UpCloud stille og roligt har reageret på markedets og kundernes efterspørgsel – omtrent som hvordan virksomheden generelt fungerer.

”Vi kan virkelig godt lide at lære af kunderne og markedet,” sagde han. ”Hvad er det virkelige problem, som vi kan løse med det, vi gør? Vi er i stand til at tilpasse mange af vores tilbud, men i slutningen af ​​dagen er brødet og smøret i de standardiserede, skalerbare løsninger, der giver fordele for alle. ”

I mellemtiden kan kunder fortsætte med at nyde UpClouds tredobbelte tilgang til skyhastighedshastighed, teknologirige innovationer og konkurrencedygtige priser. I stedet for at overdisploere servere til at tage højde for svingende behandlingshastigheder, sagde Antti, at kunderne kan hvile let med virksomhedens pålidelighed og konsistens.

”Det er virkelig høj ydelse, og det giver naturligvis i slutningen af ​​dagen besparelser,” sagde han. “Det perfekte aspekt af vores sky giver mange af de fordele, du måske ikke tænker på foran, men det hele stammer fra at få den høje ydelse med UpCloud.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me