Hvordan Pepperjams affiliate marketing platform bringer influencere og mærker sammen for at udvikle smartere reklamekampagner med fokus på UX

TL; DR: Hvis du er en siteejer, der ønsker at tjene penge på dit indhold, bør affiliate marketing være øverste af sindet. Denne effektive form for reklame giver webudgivere mulighed for at samarbejde med mærker, der er relevante for deres missioner og målgrupper. Og Pepperjam har lettet disse gavnlige forhold mellem annoncører og udgivere i mere end et årti. Pepperjams præstationsmarkedsføringsplatform samler webstedsejere, virksomheder og reklamebureauer i et gennemsigtigt netværk, der sikrer høj værdi for alle parter. Vi sad for nylig med Senior Vice President for Marketing Maura Smith, som fortalte os, hvordan Pepperjam fortsætter med at fungere som en matchmaker for mærker og udgivere for at sikre en optimal brugeroplevelse for besøgende, der resulterer i høje konverteringsfrekvenser og stort afkast på investeringen.


Det er ingen hemmelighed, at internettet har ændret den måde, vi køber produkter og tjenester på. Faktisk undersøger 60% af forbrugerne varer online, før de køber, og ca. 50% af mennesker køber mindst 25% af deres produkter og tjenester på nettet. Som et resultat er mærker strømmet til internettet for at komme foran disse forbrugere af digital tid. Og det at have deltaget i et tilknyttet marketingnetværk har vist sig at være en af ​​de bedste måder at gøre det på.

Konceptet bag affiliate marketing er enkelt: Mærker samarbejder med webstedsejere, der offentliggør indhold, der er relevant for deres produkter og tjenester, og indgår en performance-baseret, CPA-aftale. Udgiveren placerer derefter annoncørens produkter inden for indhold, der genererer flest klik for mærket, og voila – alle parter drager fordel. Udgivere tjener penge på indhold, mærker sælger flere varer, og forbrugerne får præsenteret produkter, der er relevante for deres specifikke interesser.

Denne dynamik har vist sig at være så succesrig, at den samlede værdi af det tilknyttede markedsføringsrum forventes at nå opad på $ 6,8 milliarder i 2020. Med så mange dollars på spil er det nødvendigt, at mærker og udgivere samarbejder med det rigtige netværk for at sikre, at de får det største udsnit af eCommerce-cirklen. Og i mere end et årti har Pepperjam leveret løsningen.

Som en global leder inden for performance marketing er Pepperjams netværk rettet mod at hjælpe mærker og webstedsejere med at få mest muligt ud af forhold med høj værdi.

Maura Smiths hovedskud og Pepperjam-logoet

Pepperjams Maura Smith fortalte os, at virksomheden fortsætter sin årti-lang mission for at forbinde mærker og udgivere.

”Vi har teknologien, der gør det muligt for mærker meget let at spore rapporter og lette betalinger til deres udgivere,” sagde Maura Smith, Pepperjams Senior Vice President of Marketing. ”I mellemtiden har udgivere tillid fra en tredjepart som Pepperjam til at sikre, at annoncører holder op med deres ende.”

Pepperjams dynamiske tilskrivningsteknologi giver virksomhederne mulighed for at identificere de mest effektive annonceringskanaler og sikre passende provision for de største markedspåvirkere. Pepperjam giver også brugere indsigt i konverteringsfrekvenser og overtrædelse af overholdelse, blandt andre værdifulde analyser.

Et tilknyttet netværk bygget på gennemsigtighed

I slutningen af ​​2000’erne var sider som Amazon og eBay allerede veletablerede som globale detailhandlere, efter at de havde vedtaget kundecentriske markedsføringsstrategier, såsom affiliate marketing og brugen af ​​produktanmeldelser og anbefalinger. Imidlertid kæmpede mange virksomheder stadig for at forblive konkurrencedygtige, selv efter at have implementeret de samme metoder.

Affilierede kampagner udøvede vidundere i teorien, men havde forskellige resultater afhængigt af effektiviteten af ​​de enkelte udgivere. Som svar på dette dilemma blev Pepperjam Affiliate Network lanceret i 2008 med det mål at forene udgivere, reklamebureauer og mærker under et gennemsigtigt netværk.

”Det var Pepperjams første forsøg på en teknologisatsning,” sagde Maura. ”Tidligere var Pepperjam en servicebaseret forretning.”

Foto af Pepperjam-kontoret

Pepperjams analyse- og sporingsværktøjer sætter hvert aspekt af forholdet mellem udgiver og annoncør i fokus.

Pepperjam, der oprindeligt var en food service-virksomhed, omdannede til et af de største navne inden for performance marketing. Som et resultat købte eBay’s Enterprise Marketing Solutions-afdeling virksomheden i 2009 og omsider omklassificerede sig som Pepperjam i 2016.

I dag arbejder Pepperjam med tusinder af klienter fra hvert hjørne af markedsføringsområdet og tilbyder proprietær sporingsteknologi og eksklusive annoncørstrømme. Ved at udnytte disse indsigter får brugerne et omfattende, og derfor mere gennemsigtigt, blik på partnerskaber.

Omsorgsforbindelser mellem mærker, udgivere og agenturer

Ved at opretholde gennemsigtighed inden for den tilknyttede marketingscene letter Pepperjam stærkere, sikrere og mere rentable forhold mellem alle parter.

“Pepperjam tror på at skabe og pleje forbindelser, der resulterer i transformative forretningsresultater,” sagde Maura. “Vi ønsker at sikre værdi for alle vores klienttyper, der fungerer som en markedsplads, af slags, hvor mærker og bureauer kan møde udgivere, og hvor forlag kan møde mærker og agenturer.”

Collage af fotos af mennesker, der bruger mobile enheder

Pepperjams globale tilknyttede netværk og pakke med værktøjer gør det muligt for webudgivere nemt at tjene penge på deres indhold.

Meget mere end blot et andet tilknyttet netværk giver Pepperjam virksomheder en betydelig fordel i forhold til konkurrencen, maksimerer udgiverindflydelse og diversificerer markedsstrategier. På den anden side finder udgivere, der ønsker at tjene penge på deres indhold, at Pepperjams resultatbaserede marketing garanterer rimelige provisioner og stabile partnerskaber, der husker, hvad det virkelig betyder at være et tilknyttet selskab. Mere end blot at skubbe produkter, disse påvirkere får den anerkendelse, de fortjener som vigtige forretningsdrivere.

På grund af den relative lethed ved at blive medlem af tilknyttede programmer oversvømmes virksomheder ofte med tusinder af forlag. Disse tilknyttede virksomheder er tildelt ID’er, der består af lange antal strenge uden andre differentiatorer udover konverteringsstatistikker. Pepperjam giver imidlertid et ansigt til disse marketingfolk og skinner rampelyset på deres evne til at drive forretningssucces. Fordi hver udgiver har et andet niveau af markedsføringsindflydelse, giver Pepperjam mærker mulighed for at udstede større incitamenter til deres mest effektive datterselskaber.

”Du har den strukturerede tredjepart til at gøre benarbejdet for dig,” sagde Maura.

Performance-indsigt, der fører til bedre marketingstrategier

Når man matcher virksomheder med udgivere, giver Pepperjam en omfattende analyseplatform, der hjælper mærker med at bestemme de mest passende annoncer og kanaler, som kampagner skal formuleres til. Det giver også udgivere mulighed for bedre at forstå, hvordan annoncer fungerer.

”De kan se på data fra et entydigt tidspunkt eller trended data for at måle ydeevne over tid,” sagde Maura. “Vi dækker alle de traditionelle målinger, som en digital marketingplatform ville give, inklusive CMS-konverteringer, klikfrekvens, gennemsnitlig ordreværdi og mere.”

Pepperjams analyser tilbydes på en centraliseret og holistisk måde, hvilket gør det let for begge parter at identificere potentielt rentable partnerskaber. Dashboardet er designet til hurtig navigation og giver brugerne mulighed for at spore data i realtid i overensstemmelse med specifikke markedsføringsmål og derefter tage øjeblikkelig handling.

Denne metode til dataindsamling, kendt som KPI-sporing (Key Performance Indicator), inkluderer målinger, som f.eks. Returbesøgssatser, trafikkilder og købstragt, der detaljerer kunderejser. Brug af automatisk rapportering og compliance-styring holder netværket sikkert og styrker brandets integritet. Og overtrædelse af overholdelse rapporteres i realtid, hvilket giver mulighed for hurtig indgriben.

”Fordi Pepperjam flytter over tusinder af datapunkter på tværs af tusind annoncører, har vi fordelen ved at samle effektivitetsdata på tværs af reklamevirksomheder,” sagde Maura. “Vi kan sætte denne indsigt i vores platform og give udgivere et referencepunkt for hvilke mærker de måske eller måske ikke ønsker at samarbejde med.”

Udgivere er ofte specialiserede i specifikke nichemarkeder og kan opleve høje konverteringsfrekvenser på grund af praksis, de måske ikke har været fuldt ud klar over før Pepperjam. F.eks. Kan en med en moderat succesrig Youtube-spillekanal overveje at tage provision fra spiludviklere eller detailhandlere, der bærer specifikt tilbehør, hvilket tilbyder en mere relevant – og i sidste ende mere behagelig – annonceoplevelse for seerne.

Udnyttelse af markedstendenser for at øge værdien af ​​digital marketing

Succesfuld markedsføring er langt mere end et simpelt tal-spil. At have tusinder af tilknyttede virksomheder betyder ikke nødvendigvis tusinder af konverteringer. Pepperjam ved dette og ser derfor ud over de sidste-klik-konverteringer, som de fleste tilknyttede netværk har tendens til at fokusere på.

Konverteringer spores ofte kun gennem specifikke URL-adresser, der fører direkte til salgssider, hvilket ofte forlader mellemmænds påvirkere ud af ligningen. Hvert klik har en historie. Marketing er alt andet end lineær, og de primære bidragydere til en succesrig konvertering kan falde hvor som helst inden for clickstream.

”Et af de hotteste områder inden for digital marketing i de sidste par år er influencer marketing,” sagde Maura. ”Pepperjam har fulgt denne tendens og fastlagt, hvordan vi kan bidrage til dette område i branchen for både vores kunder og udgivere.”

Pepperjam har implementeret flere funktioner for at sikre kvaliteten af ​​konverteringer og sikre, at påvirkere genkendes. Ud over dynamisk idriftsættelse bruger Pepperjam specialiserede attributfunktioner til koder og foretrukne udgivere. I tilfælde af attribution i indkøbskurven opretter Pepperjam passende tidsrammer mellem klik og færdige transaktioner for at forhindre drive-by-kommissioner. Tilsvarende kan tilknyttede virksomheder vælge eksklusive promoveringskoder, der binder købet til dem, uanset hvem der har afsluttet transaktionen.

Maura fortalte os, at Pepperjam planer om at integrere endnu flere funktioner i fremtiden for at tilskynde til vækst blandt virksomheder og marketingfolk, der holder dem i gang. Processen med at designe disse funktioner er stærkt påvirket af brugerfeedback såvel som marketingstendenser som influencer-marketing, kuponering og viral reklame..

”Vi bruger forskellige undersøgelsesmetodologier for at indhente feedback, både kvalitativ og kvantitativ, fra mærker og udgivere,” sagde Maura. “Denne feedback leveres til alle vores team hos Pepperjam for at give så meget værdi som vi kan, hvad enten det er i teknologi- og produktteamet, kundeserviceteamet eller andre.”

Pepperjam samarbejder med adskillige agenturer og teknologipartnere, herunder Magento, Shopify, Oplytic og Cybba, for at revolutionere den tilknyttede scene. Ved at etablere et stærkt samfund baseret på feedback, avanceret matching-teknologi og levere mere opfyldende kameraderi, lader Pepperjam marketingfolk vide, hvad der fungerer, og hvordan man kan drage fordel af det.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me