Hvordan Microsemi Storage Solutions hjælper datacentre med at oprette og administrere infrastruktur effektivt med integreret cache, analyse og opbevaring

TL; DR: I dagens konkurrencedygtige marked er værterne nødt til at give høj tilgængelighed for deres kunder, mens de maksimerer effektiviteten for at holde omkostningerne lave. Microsemi leverer datacenterløsninger, der nul ind ved adressering af disse problemer. Virksomheden samler styringssoftware, adapterhardware og siliciumkomponenter for at give en samlet løsning, der er kompatibel med en række lagringsenheder. Microsemi giver brugerne mulighed for at finjustere arbejdsbelastninger, hvilket kan reducere antallet af servere, der er nødvendige for at køre visse opgaver med op til 50%. Med en lagerstak, der kører over både IOC og RAID-on-Chip-varianter og ved at slå CPU-hestekræfter sammen med dedikerede motorer for at reducere strømforbruget, hjælper Microsemi værter med at differentiere sig i en overfyldt industri.


Mange datacentre og værter henvender sig til THIRDWAVE Corporation for at levere tilpassede servere og komponenter, der er skræddersyet til deres individuelle behov. Et hostingfirma, der brugte en af ​​THIRDWAVEs ældre modellserver, var på udkig efter en mere moderne udskiftning, der kunne give højere I / O-ydelse gennem en SSD- og 6Gbps-kompatibel hardware RAID-adapter. THIRDWAVE foreslog deres R-280-HW basesystem som en løsning for værten; der opstod imidlertid problemer, når man forsøgte at finde en RAID-adapter, der passer til det lille chassis.

Efter et par gynger og misser fandt THIRDWAVE svaret med Microsemi. Den korte længde formfaktor i Microsemis 6405E RAID adapter passer uden at skabe mekanisk stress og var meget kompatibel med bundkortet og andre chassiskomponenter. Med Microsemis hjælp var THIRDWAVE i stand til at levere en løsning, der kunne tilpasses værtens behov og infrastruktur.

THIRDWAVEs historie er ikke forskellig fra, hvad andre OEM’er og værter oplever, når de henvender sig til Microsemi for at få løsninger. Microsemi er dog mere end bare RAID-adaptere. Virksomheden gifter styringssoftware, adapterhardware og siliciumkomponenter til en omfattende løsning, der hjælper værter og datacentre med at maksimere effektiviteten og reducere omkostningerne.

Collage af Juergen Fricks hovedskud og Microsemi-logo

Juergen Frick, Microsemis produktmarkedsføringsleder, fortalte os om virksomhedens samlede SoC-løsninger til datacentre.

”Vi har et siliciumfundament, der kører den samme software og værktøjer, mens konkurrerende løsninger har dedikerede I / O-løsninger og RAID-løsninger,” sagde Juergen Frick, Microsemis produktmarkedsføringsleder. ”De kommer med forskellige arkitekturer og softwarestacke, som er sværere at implementere i et hostingmiljø. Vi har et produkt, der imødekommer alle dine behov. ”

Microsemis løsning giver brugerne mulighed for at finjustere arbejdsbelastninger på en fælles opbevaringsstabel, der kører over både IOC og RAID-on-Chip (RoC) -varianter. Dette sammen med et ægteskab med CPU-hestekræfter og dedikerede motorer til lavere strømforbrug er grunden til, at så mange værter og datacentre henvender sig til Microsemi for at differentiere sig i et konkurrencepræget landskab.

Finjustering af arbejdsbyrde Ydelse sparer værter for penge og ressourcer

Microsemi betjener adskillige industrier inden for flere vertikaler, og arbejder med OEM’er, såsom THIRDWAVE, og direkte med datacentre. Som en del af Microsemis skalerbare opbevaringsenhed fortalte Juergen os om sit fokus på grænseflade med SaaS og lagerenheder, såsom tilslutningsmuligheder, der er integreret i, for eksempel, en bundkortløsning.

“Vores klassiske RAID-adapter giver dig accelerationer gennem cache, datatilgængelighed eller redundans,” sagde Juergen. “En anden måde at se på dette er, at du har tilslutningsmulighedsproduktet, HBA eller IFC, og så har du RAID-adapteren, som er den mere sofistikerede platform, der kan gøre ting for dig i baggrunden.”

En af de almindelige ting, som Juergen og hans team ser i datacentre, er dataredundans, der sker på knudepunktniveau. Brugere distribuerer muligvis ikke RAID i et hyperscale-datacenter, men de vil stadig have acceleration gennem cachen på adapteren.

”Vores styringsværktøjer giver dig et kort over alle dine servere, lageradaptere og tilsluttede enheder,” sagde han. ”Hvis der er et problem, behøver jeg ikke at scanne hvert produkt individuelt. Jeg har et værktøj, der direkte giver mig oplysningerne. ”

Juergen bemærkede, at softwaredefinerede opbevaringsløsninger implementeres af værter og hyperscale datacentre for at flytte redundans væk fra lagringsadaptere. Imidlertid er styring og fejlindeslutning også nødvendig, hvilket ifølge Juergen er det, hvor Microsemi tilføjer værdi.

”Det handler om præstation, cache og synlighed,” sagde han.

Ifølge Juergen er der en dynamisk algoritme, der justerer ydeevnen afhængigt af arbejdsbyrden, når en adapterløsning implementeres i virksomheden med cache. Datacentre har måske tusinder af systemer, der er implementeret til det samme formål, der kører den samme software. Her bemærkede Juergen, hvor det giver mening at optimere ydelsen til visse applikationer.

”Vi så, i visse arbejdsbelastninger, at vi kan optimere op til fire gange ydelsen sammenlignet med en ikke-cache-løsning,” sagde han. “Dette kan oversættes til halvdelen af ​​antallet af servere, som et datacenter har brug for for at implementere disse arbejdsbelastninger.”

Besparelserne her er åbenlyse. Datacentre behøver ikke at købe, vedligeholde eller køle så mange servere, hvilket kan betyde store nedskæringer i omkostningerne.

Unified Smart Storage skærer driftsomkostninger & Maksimerer pålideligheden

Microsemi annoncerede for nylig sin seneste generation af silicium i form af en samlet Smart Storage-stak. Stakken kan implementeres i ethvert lagringsprogram med 12 Gbps SAS eller 6 Gbps SATA HDD’er eller SSD’er. Løsningen gifter sig med Microsemis SmartROC og SmartIOC, som giver brugerne fleksibilitet.

”Vores RAID-on-Chip (ROC) er hvor du tilføjer cachen og potentielt redundansstykket, så vi har to varianter af silicium, men de er alle drevet af den samme opbevaringsstakke,” sagde Juergen. “Du kan vælge og vælge.”

Grænsefladen er den samme for både IOC og ROC, så OS-driverne og styringsværktøjerne er de samme. På denne måde kan brugerne beslutte at gå med en IOC-løsning, men hvis de løber ind i ydelses- eller skaleringsproblemer, kan de prøve den RoC-baserede løsning.

”Det integreres fejlfrit, fordi det bruger de samme softwarekomponenter, som du allerede har kvalificeret,” sagde Juergen. “Og du kan se, om det giver dig en fordel og samarbejde med vores ingeniører for at finjustere løsningen.”

Juergen bemærkede, at dette er især nyttigt med henvisning til softwaredefineret lager, da mange af disse stakke er afhængige af cache, og dette udvider cachemulighederne.

Fusion af CPU-strøm & Dedikerede motorer til fleksibilitet & Acceleration

Hvordan Microsemis system arkiveres har meget at gøre med dens evne til at give brugerne fleksibilitet og give øget acceleration. Juergen fortalte os, at siliciumet er bygget med indlejrede CPU-kerner inden for, en højtydende DDR-hukommelsesgrænseflade og en NAND-flashgrænseflade til sikkerhedskopiering af data fra cachen i tilfælde af strømafbrydelse.

Men der er også dedikerede motorer i chippen, der arbejder for at fremskynde bestemte datamønstre. Juergen brugte datakryptering som et eksempel på dette, hvor motoren i chippen giver brugerne mulighed for at kryptere data undervejs. Det er en blanding af CPU-hestekræfter og en meget dedikeret motor.

”Fordelen ved denne type arkitektur er, at den giver dig fleksibilitet, hvor du kan finjustere og indstille din software,” sagde han. “Men du får også accelerationen fra hardware, og fodaftrykket er meget lavere end en CPU til generelle formål.”

Juergen bemærkede, at dette betyder de samme eller bedre ydeevne, men reducerer drastisk strømforbrug drastisk.

Hjælp værter med at differentiere sig selv i et konkurrencedygtigt marked

Ligesom det hjælper OEMs, ligesom THIRDWAVE, med at levere datacenterløsninger til klienter, skræddersyr Microsemi sine produkter til værter direkte.

”Vi har fundet ud af at tale med hosting-samfundet, at RAID-begrebet måske ikke er det, de er fokuseret på,” sagde Juergen. ”Men vi kan hjælpe dem med at differentiere sig fra andre værter, der kun har standardtilbud.”

Microsemi ejer en betydelig andel af RoC-markedet, og som Juergen bemærkede, er virksomheden på udkig efter at udvide og øge sin andel af IOC-markedet. Ved at gøre dette vil Microsemi videreføre sit mål om at hjælpe kunderne med at konkurrere med forskellige løsninger.

”Værter som vores model, fordi de kan implementere, siger, en ROC-løsning, men stadig kan bruge den som en HBA,” sagde Juergen. “Vi tilpasser afhængigt af kundens behov.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me