Hvordan Gen X Web Hosting hjælper indiske iværksættere med at sende deres mærker gennem personlig support og en robust WordPress-løsning

TL; DR: Gen X Web Hosting ønsker at hjælpe indiske virksomheder med at få adgang til landets blomstrende økonomi ved at få dem online. Virksomheden leverer løsninger til en lang række kunder, fra SMB’er til statsejede enheder. Gen X tilbyder også værktøjer, der kan automatisere nogle af de mest kedelige aspekter ved vedligeholdelse af et websted, herunder opdateringer og sikkerhedskopier. Og værtens personlige tilgang til kundesupport gør det nemt for organisationer at opsætte og vedligeholde deres web-tilstedeværelse.


Indien har verdens hurtigst voksende større økonomi med forudsigelser, der forudsiger, at den skalerer med en årlig sats på 7,5% for de næste to år. Og Indias blomstrende e-handelssektor er klar til at bidrage til den hurtige vækst.

Derfor fokuserer Gen X Web Hosting på at hjælpe indiske virksomheder med at bryde ind i e-handel og bringe deres tjenester til et hurtigt ekspanderende online publikum.

Gen X Web Hosting logo

Gen X Web Hosting ønsker at hjælpe virksomheder i Indien med at sende deres mærker online.

”For at Indien opretholder sin meteoriske økonomiske vækst, har indiske virksomheder brug for partnere, der hjælper dem med at trives online. Og Gen X er den partner, ”Gaurav Singh, den tilknyttede programmanager for Gen X Web Hosting. “Vi understøtter allerede mere end 20.000 websteder, og vi støtter mere hver dag.”

Gen X har givet sig et navn ved at levere de sikre, højtydende løsninger, som virksomhederne har brug for sammen med domæne- eller hostingpakker, der passer til deres budgetter. At gå online kan udvide SMB’er eksponentielt, især i betragtning af at Indien er hjemsted for 500 millioner mennesker, der er tilsluttet internettet.

Indien er også hjemsted for mere end 900 millioner mennesker, der ikke har internetadgang. Når disse brugere kommer online, kan virksomheder, der ikke har hurtig, sikker hosting, tabe muligheden for at nå dem.

Selv globale tech-virksomheder kæmper for at forbinde disse mennesker. Google har investeret i wifi-tjenester på 400 indiske togstationer, og Facebook planlægger at etablere 20.000 hotspots i landet. Og Indiens rigeste mand, Mukesh Ambani, lancerede et mobilnetværk på 20 milliarder dollars i 2016, der allerede har mere end 250 millioner abonnenter.

Gen X genkender denne mulighed og er klar til at hjælpe iværksættere med at få adgang til landets digitale økonomi, der er forudsagt at være en billion billion $ inden 2025.

At styrke SMB’er og støtte Indiens offentlige sektor

Gen X er et hostingfirma, der blev designet til at trives i den indiske økonomi ved at betjene små iværksættere og hjælpe dem med at vokse.

”Vi startede i 2011 med at tilbyde hosting-tjenester til en række små virksomheder, men det ændrede sig, efterhånden som vi voksede,” sagde Gaurav. ”I dag arbejder vi med en masse mellemstore private virksomheder samt større virksomheder i den offentlige sektor.”

Enhver virksomhed skal kende sin markedsplads, og i Indien betyder det forståelse af den unikke rolle, som regeringen har spillet i økonomien, siden landet fik sin uafhængighed i 1947. På det tidspunkt var landets økonomi baseret på landbrug, og den havde en svag industriel base. Nationens første premierminister, Jawaharlal Nehru, implementerede effektivt Bombay-planen, en række forslag, der hjalp med at styrke økonomien gennem statslig intervention. I dag lever Bombay-planens arv i orden.

Virksomheder, der er majoritetsejet af den indiske regering, bidrager stadig til landets økonomi. Private virksomheder har overhovedet ikke tilladelse til at operere i tre sektorer – jernbane, atomenergi og eksplosive materialer – der spiller en betydelig rolle i brændstof til Indiens økonomiske vækst.

Gen X Web Hosting delt hosting grafik

Virksomheder kan vælge mellem en række pakker med Gen X Web Hosting, herunder både delte og dedikerede planer.

For eksempel vil private banker ikke give startups de samme lave renter, som Indias offentligt drevne banker kan give.

Og at være en spiller i Indias internetøkonomi betyder at støtte mere end en slags forretning. Gaurav og Gen X-teamet ønsker at hjælpe de iværksættere, der bygger nationens nyeste startups og de offentlige virksomheder, der er en hjørnesten i Indiens økonomi.

Virksomheden tilbyder en bred vifte af løsninger til at opnå det, herunder Linux delt hosting, forhandlerhosting og specialiseret WordPress-hosting. Det tilbyder virtuelle private servere godt og Linux og Windows dedikerede servere. Det betyder, at enhver størrelse virksomhed eller regeringskontrolleret virksomhed kan finde den rigtige passer til dens behov.

Gen Xs sikkerhedsløsninger inkluderer SSL-certifikater, domænevalidering, webstedslås og Cloudflare. Uanset forretningsmodel har hostingfirmaet et produkt, der passer.

Tilbyder en højdrevet styret WordPress-løsning

At hjælpe indiske virksomheder betyder også at imødekomme indiske udviklers behov – og mere end nogensinde ønsker de intuitive WordPress-løsninger. I dag bruger 34% af alle websteder WordPress, inklusive næsten 15% af verdens 100 bedste websteder. WordPress WooCommerce-plugin driver næsten 30% af online butikker. Men Gen X-teamet bemærkede, at WordPress-udviklere ofte løb ind i de samme udfordringer.

”Mange WordPress-udviklere kæmper med support. De ønsker automatiske opdateringer og sikkerhedskopieringer. Så vi besluttede at oprette et produkt, der ville give disse brugere værktøjer, ”sagde Gaurav .

Så Gen X skabte WP Canvas administreret WordPress-løsning.

Nogle af de bedste tilgængelige software-styrker WP Canvas – inklusive Plesk, NGiNX, BoldGrid og Cloudflare. Brugere kan administrere op til fem websteder med 100 GB plads og 1 TB båndbredde. WP Canvas tager også sig af alle de tekniske aspekter ved at køre et WordPress-sted, hvilket gør livet let for klienter.

Skærmbillede af WP Canvas-tilbud

WP Canvas er en kraftfuld administreret WordPress-løsning, der tilbyder automatiserede opdateringer og sikkerhedskopieringer.

Når du opretter nye produkter, inklusive WP Canvas, fokuserer Gen X ikke blot på de nyeste trends. Det lytter aktivt til sine kunder og mødes med brugere ansigt til ansigt for at finde ud af, hvad udviklere ønsker og har brug for.

”Vi ved, hvad tendenser er, men vi ønsker ikke at følge dem blindt,” sagde Gaurav. ”Den vigtigste del af vores udviklingsproces involverer tilbagemeldinger fra kunder. Det er den bedste måde ikke kun at identificere problemer og problemer pletter, men også at løse dem. ”

Og Gen X-udviklingsteamet opretholder samme niveau af engagement.

”De mennesker, der opretter vores værktøjer, er meget dygtige teknikere med stærk udviklingsbaggrund,” sagde Gaurav. “Vi er ikke kun hostingudbydere, vi er innovatører, og de er grunden til, at vi kan skabe sådanne avancerede teknologier.”

At arbejde i en mangfoldig nation hjælper Gen X med at lykkes i den globale økonomi

Alle ved, at verdenen af ​​online-forretninger bliver mere global. Og Gen X tilbyder værdifulde lektioner for virksomheder, der planlægger at udvide på tværs af grænser.

En undersøgelse fra 2019 fra Indiens justitssekretær og folketællingskommissær fandt mindst 12 sprog med mere end 10 millioner modersmål i Indien. Mens mange vestlige virksomheder ikke overvejer, hvordan de driver en flersproget virksomhed, før de vil udvide internationalt, har Gen X gjort det siden starten.

Holdet ønskede ikke at starte med kun at fokusere på engelsk – som næsten en tredjedel af indianerne taler. I stedet ville virksomheden sikre, at alle indiske iværksættere kunne bruge sine produkter.

”Andre hostingfirmaer yder ikke den form for støtte, som alle indianere har brug for,” sagde Gaurav. “Det gør vi. Vi leverer alle vores tjenester, inklusive telefonsupport, på lokale sprog. Vi ønsker, at vores kunder skal tale med os på deres modersmål. ”

Denne fremadrettet kundeservicetilgang er en effektiv strategi for enhver virksomhed, der har internationale ambitioner. Og Gen X ønsker at fremme disse forbindelser ved at tilpasse sig til at imødekomme kundernes behov.

”At nå kunder handler ikke om, at de kommer til dig,” sagde Gaurav. ”Hos Gen X gør vi det, der skal til for at møde vores kunder, hvor de er.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me