Hvordan ESETs brancheførende sikkerhedsløsninger giver 100 m + brugere over hele verden mulighed for at nyde teknologi sikkert

TL; DR: ESET, som er en innovatør inden for websikkerhedsrum, bringer nu endnu mere vægt på at hjælpe SMB’er og virksomheder på virksomhedsniveau med at beskytte deres data og netværk. Virksomhedens sikkerhedsløsninger er skalerbare og lette at implementere, og de hjælper administratorer med at optimere infrastrukturen. Ved at betjene VAR- og MSP-markederne i mange år anerkendte ESET en mulighed for at samarbejde med værter, hvilket gjorde det muligt for dem at give omfattende sikkerhed for deres kunder. Dette har resulteret i forbedret beskyttelse af webstedsejere og åbnet nye indtægtsstrømme for værter, der videresælger ESETs produkter. Med en køreplan, der planlægger et kursus mod en hostet sikkerhedsløsning inden 2018, viser ESET ingen tegn på at bremse sit tempo som branchen.


Grundlagt i Slovakiet (det tidligere Tjekkoslovakiet) i 1992, bestræbte sig ESET at give et svar på det daværende nye spørgsmål om computervirus. Før han blev et fuldgyldigt firma, oprettede Peter Pasko og Miroslav Trnka deres NOD32 Antivirus-program ud af deres huse i 1987 som svar på spredningen af ​​Brain- og Elk Cloner-viraerne, der blev propageret gennem disketter.

“Som så mange af dagens startups, blev ESET bygget garage-stil og etablerede sig tidligt som en myndighed for sikkerhed,” sagde Cameron Tousley, ESETs partner Community Manager. “Det oprindelige produkt var en scanner, du kunne lægge på en computer for at fange malware.”

Collage af Cameron Tousleys hovedskud og ESET-logo

Cameron Tousley, ESETs partner Community Manager, fortalte os om virksomhedens skalerbare sikkerhedsløsninger.

Før internettet var computervirus meget mindre almindelige og spredte hovedsageligt gennem fysiske lagerenheder. ESETs antivirus-software løste effektivt problemer, som folk havde og udviklede sig sammen med den voksende trusselmatrix, der fulgte med fremkomsten af ​​nettet. I dag er dens NOD32-software stadig et af de mest populære forbrugerantivirusprogrammer.

ESETs produkter når nu ud i adskillige industrier over hele kloden. Virksomheden beskæftiger mere end 1.300 ansatte og betjener markederne for forbrugere, SMB og virksomheder. Historisk har ESET tjent VAR’er og MSP-rum. Cameron fortalte os imidlertid i det moderne “cloud anything” -miljø, hosting-udbydere bliver en naturlig pasform til at hjælpe med at sprede ordet til deres klienter om vigtigheden af ​​en omfattende sikkerhedsløsning for deres websteder.

”Vi sigter mod at gå til kilden,” sagde han. ”Vi går ind i dette nye rum, og vi ser ud til at dreje vores fokus mod værterne.”

Med ESET kan værter give deres kunder sikkerhedsløsninger, der inkluderer endepunktbeskyttelse, datakryptering, tofaktorautentisering og sikkerhedskopiering og gendannelse af data.

Samarbejde med værter for at give sikkerhed på tværs af kanaler

Nogle webmastere tager muligvis sikkerheden på deres websteder for givet og ser på det som noget, der er inkluderet i deres hosting-pakker som standard. Hvad mange webstedsejere imidlertid ikke ved, er, at de er nødt til at gå ud over grundlæggende sikkerhed for effektivt at beskytte deres websteder. Og at få denne meddelelse på tværs kan gavne både webstedsejere og værter. Cameron bemærkede, at videresalg af sikkerhed kan være en vigtig tilføjelse til, hvad værter tilbyder kunder.

”Vi vil spørge dem, om de videresælger websikkerhed, og om deres kunder beder om det,” sagde han. ”Hvorfor ikke parre med en stor sikkerhedsrådgiver som os for at hjælpe dig med at sprede denne besked og rekruttere nye partnere? Der er mange forskellige muligheder for dem. ”

Cameron fortalte os i denne situation, at alle vinder. Webstedsejere nyder fordelene ved øget sikkerhed, og værter ser positive effekter på deres bundlinjer ved at åbne nye indtægtsstrømme.

Skalerbar, let at implementere databeskyttelse til virksomheder af enhver størrelse

ESET har en række forskellige tjenester til alle enheder og operativsystemer, inklusive Linux-baserede værter, som ofte er prisbillige, ressourceeffektive og favoriseres af små virksomheder. ESET leverer disse produkter baseret på tre kerneløsninger: antivirus, datakryptering og to-faktor-godkendelse.

”Vi er et slutpunktsikkerhedsfirma, der er født til at hjælpe med at beskytte servere, arbejdsstationer og mobile enheder,” sagde Cameron. “Vi har inkluderet nyere løsninger, såsom kryptering, gennem de sidste par år.”

ESET har altid været kernen i sikkerhedsløsninger og har aktivt vokset sine tilbud til SMB’er og virksomheder på virksomhedsniveau. ESET har samarbejdet med adskillige virksomheder fra finans-, uddannelses-, medicinsk- og fremstillingsindustrien, herunder giganter som Honda og Mitsubishi, blandt andre.

Honda Philippines giver et godt eksempel på, hvordan ESET hjalp en stor virksomhed med at fjerne trusler og optimere ydelsen gennem sin sikkerhedsløsning. Virksomheden blev overvundet med en virusinfektion og valgte ESETs antivirus på grund af sit lave ressourceforbrug og løfte om pålidelig sikkerhed. Som et resultat blev malware renset, og Honda Philippines oplevede ingen dyppe i systemydelsen, mens AV kørte.

I tilfælde af Mitsubishi blev ESETs løsninger implementeret til at erstatte den ineffektive AV, de brugte. Hirokazu Minoguchi, IT-divisionsekspert i Mitsubishi Japan, hævder, at den gamle beskyttelsessoftware var blevet et ansvar – hvilket bremser ydelsen ned til en gennemsøgning, mens den mullede over filer. Han sagde, at ESET differentierede sig ved at “[gøre] sit job i baggrunden uden at vi engang bemærkede.”

To-faktor-godkendelse bliver mere og mere populær, især på sociale mediesider som Facebook. Uden det ekstra lag af sikkerhed stjæles adgangskoder og information meget lettere.

Med tofaktorautentisering skal brugerne først give et brugernavn og en adgangskode som pr. Sædvanlig. En tilfældigt genereret adgangskode eller PIN-kode sendes derefter til en mobilenhed, der ejes af brugeren, hvilket reducerer chancerne for uautoriseret adgang.

ESETs antimalware-løsninger beskytter platforme, såsom fil- / mailserver, arbejdsstationer og mobile enheder, og understøtter både fysiske og virtuelle maskiner. ESET tilbyder også en krypteringsløsning, der hjælper med at forhindre datalækager og samtidig sikre, at virksomheder overholder lovgivningsmæssig overholdelse. Hvis der overhovedet opstår et sikkerhedsbrud, hjælper ESET-forebyggelse af tab, der leveres af ESET, med at reducere omkostningerne ved gendannelse ved at opdage mistænkelig aktivitet og afbøde forkert rettede filer, så konkurrenter ikke kan få adgang til dem.

Technology Alliance ™ hjælper virksomheder med at optimere IT-infrastruktur

ESETs Technology Alliance-program (TAP) giver ESET-partnere komplementære sikkerhedsteknologier, de kan tilbyde SMB’er og erhvervskunder. TAP opretter et gensidigt fordelagtigt forhold mellem ESET og den bedste avancerede teknologiselskab gennem udvikling og inkorporering af de nyeste, mest avancerede sikkerhedsløsninger.

”I stedet for at skulle skabe al teknologi og bringe den på markedet, hvilket tager lang tid, finder vi produkter og siger” vi vil gerne sælge din service gennem vores system, ”sagde Cameron.

Den resulterende teknologi er et supplement til ESETs eksisterende tilbud og åbner nye indtægtsstrømme for begge parter. Til gengæld hjælper TAP med at optimere infrastrukturen ved at inkorporere bedre fremgangsmåder til forebyggelse af datatab og integrere brugen af ​​automatiserede serverbackups og patchhåndtering. Ved at reducere antallet af problemer, der skal løses, sparer denne type automatisering it-afdelinger tid og penge.

At bevæge sig fremad med et køreplan for en hostet sikkerhedsløsning

ESET er nået langt siden dagene med at beskytte computere mod trusler, der findes på disketter. Virksomheden har bevist sig selv som en innovatør inden for truselforebyggelse og afhjælpning og fortsætter med at producere brancheførende sikkerhedsløsninger til forbrugere og virksomheder.

ESET samarbejder nu med andre teknologivirksomheder for at bringe de bedste sikkerhedsløsninger til udførelse og har lagt en køreplan for fremtiden, der inkluderer udvikling af nye teknologier.

”Der er en række løsninger, der sandsynligvis vil blive frigivet i år og ind i det næste,” sagde Cameron. “Og hostede sikkerhedsløsninger vil spille en stor rolle i det.”

Cameron fortalte os, at virksomheden planlægger at lancere en ny, self-hostet sikkerhedsløsning inden 2018.

”Hvis du spørger nogen i vores virksomhed, hvad vores mission er, kan de svare på det,” sagde Cameron. ”Vores kultur er centreret om en forpligtelse til innovation i sikkerhedssektoren.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me