Hvordan dhosting.com forstyrrer webservicesektoren ved at give et skalerbart, overkommeligt hostingalternativ

TL; DR: I et marked domineret af dedikerede, delte og virtuelle private servere tilbyder Dynamic Edge fra dhosting.com et nyt alternativ. Produktets autoskalering giver brugerne mulighed for dynamisk at administrere ressourceparametre uden behov for komplekse og dyre migrationer eller opgraderinger. Det hjælper også webstedsadministratorer med at imødekomme ydelseskrav uden at blive klædet i tekniske problemer. Når de skalerer ud over dhosting.coms grundlæggende Dynamic Edge-pakke, betaler brugerne kun for de anvendte ressourcer, og de kan konfigurere brugerdefinerede brugsbegrænsninger til at hjælpe dem med at holde sig inden for deres budgetter.


Som enhver, der beskæftiger sig med webhosting, kan fortælle dig, er pigge i trafikken et efterspurgt mål, men kan også være et stort problem. Yderligere trafik kan tvinge et sted til at migrere til en virtuel privat server (VPS) eller til en dedikeret server, der er i stand til at håndtere denne trafik.

Dette scenarie kan medføre ekstraomkostninger for virksomheden, som kan gå til spilde, hvis de ekstra ressourcer ikke bruges fuldt ud. Ud over dette kan værter også indføre begrænsninger på database, e-mail og script, som alle kan komme i vejen for forretningen, øge omkostningerne og forårsage hovedpine.

dhosting.com logo

Iværksættere kan finde autoskala-løsninger, der passer ind i deres budgetter med Dynamic Edge fra dhosting.com.

Teamet på dhosting.com forstår disse problemer og har udnyttet sin 12 års erfaring til at udvikle en moderne løsning til disse traditionelle webhoteldilemmaer. I marts 2018 lancerede dhosting.com Dynamic Edge, et unikt hostingprodukt, der kan autoskalere for at imødekomme brugernes behov og budgetter – håndtere kortvarige pigge og tilskynde til langsigtet vækst.

For at administrere webejendomme benytter dhosting.com-brugere sig af dPanel, et intuitivt administrativt panel, der er bygget til alle brugere – ikke kun udviklere. Og dPanel er mobilvenlig, så brugerne let kan administrere deres konti, når de er væk fra deres skriveborde.

Virksomhedens eksperter tager sig af overvågningen og vedligeholdelsen af ​​serverne og frigør brugerne til at fokusere på de praktiske aspekter af deres websteder i stedet for at skulle bekymre sig om den tekniske side. Dette gør det muligt for SMB’er at anvende ressourcer, der traditionelt er begrænset til virksomheder med betydelige budgetter.

”Du behøver ikke have din egen administrator eller betale for yderligere tjenester,” sagde Raphael Kusmider, administrerende direktør for dhosting.com. ”Efter vores mening er dette en meget enklere løsning.”

Og dhosting.com byggede sin løsning på et overflødigt serversystem med al sin teknologi leveret af nogle af de bedste software- og hardwareudbydere i branchen – inklusive Cisco, Microsoft, Hewlett-Packard og IBM.

Virksomheden fakturerer klienter hver time for eventuelle ekstra tjenester, og dPanel leverer detaljerede rapporter og forudsigelser, hvilket tillader strammere kontrol over udgifter og ressourcetildeling. Uafhængige og overflødige computerklynger placeret i et tier-3 datacenter, internetkæder til transportørklasse til dataoverførsel og flere strømkilder pr. Serverrack arbejder alt sammen for at forhindre nedetid og holde websteder tilgængelige.

Denne tilgang sætter kontrol i hænderne på e-handel-iværksættere og arbejder på at flytte hostingindustriens status quo til klientens fordel.

Autoskala tilbyder fleksible hostingparametre

Kunder kan aktivere autoscaling i dPanel, og det giver mulighed for automatisk stigning og reduktion til CPU-, RAM- og SSD-ressourcer i realtid afhængigt af et websteds behov. Og brugerne betaler kun for de ressourcer, de bruger ud over deres grundlæggende tildeling. Ressourceforbrugsparametre justeres dynamisk uden behov for brugerindgriben.

”Vores mission er at hjælpe folk med at bygge større produkter – fantastiske produkter,” sagde Raphael. ”Generelt fokuserer vi på at give folk mulighed for at skalere.”

Brugere kan benytte sig af autoskala på tre måder. Den første er ved at indstille en udgiftsgrænse i henhold til daglige, ugentlige eller månedlige ressourcebudgetter. Alternativt kan de indstille en ressourcegrænse og kun betale for den faktiske brug ud over, hvad der er inkluderet i basisgebyret. Endelig kan brugere ikke vælge nogen grænse, så deres websted kan bruge alle de nødvendige ressourcer, indtil de når deres ultimative budgetgrænse.

Grafik over webstedsejer med en dedikeret servertekniker

Dedikerede servere kan håndtere spidser i trafik, men er ikke omkostningseffektive for mange SMB’er.

Uanset hvilke kapsler brugere indstiller til sig selv, vil disse være de eneste begrænsninger, de støder på med dhosting.com. Traditionelle begrænsninger – såsom antallet af PHP-sløjfer og forbindelser – erstattes af de tre grundlæggende Dynamic Edge-parametre: CPU, RAM og SSD-brug.

Brugere indlæser penge i deres Autoskaleringsbalance for at allokere midler efter behov. Gebyrer for ekstra ressourcer, der bruges, opkræves for hver startede time, og brugerne kan se priser og detaljerede rapporter i dPanel. Potentielle brugere kan besøge dhosting.coms priskalkulator for at få et indblik i de gebyrer, de kan forvente af autoskala.

Dynamic Edge kan automatisk øge tjenesterne baseret på behov

Med Dynamic Edges autoskaleringsfunktion øges og reduceres serviceparametre dynamisk alt efter behov, og brugerne betaler kun for de anvendte ressourcer. Dette giver en markant økonomisk fordel i forhold til traditionelle hostingmetoder.

F.eks. Indstiller delte servere ressourcebegrænsninger fra starten, hvilket gør det muligt for tjenesten at imødekomme behovene på flere samtidigt hostede websteder. Denne situation begrænser den videre udvikling fra klientens side, og at komme forbi disse begrænsninger har traditionelt betød, at klienter skal skifte til VPS eller en dedikeret server.

VPS og dedikerede servere fungerer på samme måde, med den største forskel er, at en VPS er softwarebaseret, mens dedikerede servere er hardwarebaserede. VPS-udbydere kan justere ressourcer på en brugers anmodning, men dette indebærer genstart af serverne. Som et resultat af denne ekstra arbejdskraft pådrager kunden ofte højere gebyrer. Hvis brugeren beslutter at gå ruten for at købe dedikeret serverplads, kan hardwarefunktionerne stadig begrænse ressourcerne. Hardwareudvidelser eller rekonfiguration skal udføres af en ekspert tekniker, der medfører ekstra omkostninger for brugeren.

For at omgå de problemer, der er forbundet med traditionelle hostingtjenester, kombinerer Dynamic Edge funktioner i cloud-hosting og VPS til at drive dens autoscaling. Det styrer og ændrer ressourcefordelinger på farten – uden behov for at foretage væsentlige ændringer i service – hvilket betyder, at brugerne kan imødekomme øjeblikkelige efterspørgselsbehov uden besvær..

Kombineret med dPanels praktiske rapporter og prognoser, kan webstedsløbere træffe veluddannede og økonomiske ressourcetildelingsbeslutninger og samtidig spare værdifuld tid og kræfter.

Omkostningseffektive planer giver et bredt udvalg af funktioner og fordele

Den grundlæggende Dynamic Edge-plan koster mindre end $ 200 pr. År, og brugerne modtager 1 GHz CPU, 1 GB RAM og 50 GB SSD-plads. Disse parametre imødekommer behovene hos mange brugere, så de kan lade autoskalering deaktiveres i dPanel.

Men hvis behovet for yderligere ressourcer opstår, kan autoskalering aktiveres ved et klik på en knap. Når denne funktion er tændt, øges de tilgængelige brugere til 24 GHz CPU, 64 GB RAM og 1000 GB SSD-plads.

Sammen med basaltjeneste og en autoskaleringsmulighed nyder dhosting.com-abonnenter en række andre fordele, herunder en hurtig forbindelse, ubegrænset e-mail-adresser, MySQL-databaser, domæner og båndbredde.

Skærmbillede af dhosting.com trafikoversigt

Med Dynamic Edge justeres servere til klienttrafik og opkræves kun for den tid, ekstra ressourcer tildeles.

Virksomheder vil også nyde 24/7 administrativ support og Litespeed-webacceleration, som kan hjælpe med at allokere ressourcer under en trafikstigning.

Og dhosting.com pålægger ingen begrænsninger for antallet af gemte filer, databasestørrelse og forespørgsler, e-mail-lagring og -sendelse eller PHP-processer. Klientsider sikkerhedskopieres dagligt – eller efter kundens anmodning – og gemmes i tre dage.

Derudover bruger Dynamic Edge-websteder Let’s Encrypt, som automatisk installerer det nyeste SSL-certifikat for domæner uden ekstra omkostninger; SNI, en udvidelse, der tillader flere SSL-certifikatinstallationer på den samme IP-adresse og TCP-port; og det bredt anvendte indholdsleveringsnetværk Cloudflare, hvilket sikrer ydeevne på førsteklasses websteder.

Brugere kan opleve forskellen dhosting.com med en gratis prøveversion

For brugere, der tidligere har oplevet de problemer, der er forbundet med delte, dedikerede og virtuelle private servere og leder efter en effektiv og overkommelig ændring, præsenterer dhosting.com’s Dynamic Edge en innovativ løsning, der er både omkostnings- og arbejdseffektiv. Interesserede brugere kan endda forhåndsvise anslåede hostingomkostninger for at vurdere deres besparelser.

”Vi synes, at produktet er den vigtigste ting. Og markedet ændrer sig lige nu. Folk søger efter et ikke-generisk produkt, ”sagde Raphael. ”Mange af vores konkurrenter har meget generiske produkter. De bruger alle cPanel – eller en anden generisk løsning – til at styre kundernes behov fra USA, Europa eller ethvert andet sted. Disse kunders behov er forskellige. Vi forstår det. ”

Det tilbyder en gratis 14-dages prøveperiode for dem, der ønsker at teste Dynamic Edge uden at forpligte sig til et helt år. Brugere, der vælger den specielle prøve, kaldet Dynamic Edge med ressourceberegning, får ekstra frynsegoder. Med dette kan brugerne uploade deres websted, indstille deres domæne og se hostingprocessen udfolde. Virksomheden kontrollerer webstedets ressourcebehov og sender inden for fire dage to ressourceforbrugsrapporter og pristilbud. Brugere, der ønsker at fortsætte med tjenesten, kan vælge mellem en-, tre- eller seks-måneders planer ud over det grundlæggende årlige abonnement.

I 2019 og fremover planlægger dhosting.com at øge sin reklame- og markedsføringsindsats for at vise sine fordele frem for traditionelle tjenester.

”Vi tror, ​​at hvis vi kan vise disse mennesker, at vores produkt fungerer meget bedre, så kan vi betjene flere websteder på markedet,” sagde Raphael.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me