Hvordan bogmærke bruger kunstig intelligens og uddannelse til at gøre det muligt for virksomheder at skabe en online tilstedeværelse og få flere kunder

TL; DR: Et flertal af webstedsbyggerne er fokuseret på skabeloner. I stedet for at stole på cookie-cutter-design giver Bookmark imidlertid brugere en mere personlig oplevelse med software kaldet Artificial Intelligence Design Assistant (AIDA). Ved hjælp af AIDA kan kunder se anbefalinger til deres webstedsdesign baseret på information om deres forretning (såsom logo og adresse) samt oplysninger relateret til deres forretningstype og branche. Med denne tilgang kan brugerne vælge et websted, der fanger deres brand mere nøjagtigt. Naser Alubaidi, leder af vækstmarkedsføring hos Bookmark satte sig sammen med os for at tale om virksomhedens engagement i små virksomheder, kommende udviklinger, og hvad der gør, at Bookmark’s iværksætterplatform skiller sig ud fra resten.


Når du tænker på kunstig intelligens, er “personlig” muligvis ikke det første ord, der kommer til at tænke på – især på webstedbyggermarkedet. Bogmærke udfordrer denne idé med en intelligent webstedsbygger, der opretter personlige websteder til sine kunder, der fører dem gennem flere muligheder og iterationer, indtil de er tilfredse med resultatet.

Bogmærke startede for tre og et halvt år siden baseret på ideen om, at enhver virksomhed fortjener et websted, der er lige så unikt som selve mærket. At komme online er stadig en udfordring for små virksomheder, og det er endnu vanskeligere at skelne dem med en enestående webside. Med en baggrund inden for affiliate marketing søgte CEO David Kosmayer at give små virksomheder en mere fordel i deres online tilstedeværelse, ifølge Naser Alubaidi, leder af vækstmarketing for bogmærke.

”Han arbejdede med mange små virksomheder og iværksættere, der prøver at få flere kunder,” sagde Naser. ”Han så, at manglen på websteder var et af problemerne. Der var løsninger derude, men de gjorde alle de samme ting. ”

De fleste webstedsbyggere tilbyder en skabelon og giver derefter hjælp til at vælge en af ​​dem, hvilket kan give plads at ønske i originalitetsafdelingen. Bogmærke sigter mod at oprette websteder, der fungerer som et køretøj for små virksomheder for at vise deres lidenskab for, hvad de gør. Resultatet er et produkt, der vender det traditionelle webstedsbyggerkoncept på hovedet – AIDA (Artificial Intelligence Design Assistant).

Mød AIDA: Bogmærkets kunstige intelligens-designassistent

Ved at udnytte design, der er drevet af kunstig intelligens, skiller AIDA sig ud fra horderne af skabelonbaserede webstedsbyggere. Naser sagde, at Bogmærke var heldig at have et stærkt udviklingshold, der kunne tænke uden for boksen og trække et så teknisk vanskeligt koncept ud.

”Hvad de skulle gøre var dybest set reverse-engineer det – finde ud af, hvordan man bygger noget, der med det samme ville være i stand til at opbygge forskellige skabeloner, der er tilpasset en bestemt virksomhed,” sagde Naser.

AIDA bruger menneskelige assisterede elementer og data indsamlet online til at fremsætte forudsigelser om, hvilken type websted der er bedst egnet til en given virksomhed. Kunder logger ind og vælger deres forretningstype fra en liste (i øjeblikket 750 og vokser.) Derefter besvarer de et par spørgsmål, f.eks. Virksomhedsnavn, adresse og anden grundlæggende information.

AIDA tager derefter disse oplysninger, kombinerer dem med data indsamlet fra internettet, forudsiger det bedste overordnede design og bygger et websted, der er fuldt tilpasset til den enkelte virksomhed – alt inden for 60 sekunder eller mindre. Det gentager designfasen igen og igen, indtil kunderne finder et design, de kan lide.

”Noget, som AI-softwaren spørger dig, er, om du kan lide det design, du ser,” sagde Naser. ”Hvis du gør det, leder det dig gennem processen med at redigere designet. Hvis du ikke gør det, beder du blot vores software om at genskabe webstedet til dig. Du kan fortsætte med at gøre dette, indtil du er tilfreds med udgangspunktet. ”

Dette er kun et aspekt af, hvordan Bookmark forsøger at introducere personalisering til webdesignindustrien. Bogmærke fortsætter med at lære om webstedsdesign til specifikke brancher ved at se på brugeradfærd i deres system. Efterhånden som den indsamler mere information, vil AIDA blive smartere og bedre til, hvad den gør, hvilket giver bedre forudsigelser om farver, skrifttyper, billeder, sektioner og andre aspekter af design.

”Dette er det nøjagtige punkt, hvor vi ønsker at få så mange ejere af små virksomheder til at prøve dette og få den feedback, vi har brug for for at tage det til det næste niveau,” sagde Naser. ”Selv nu er vi virkelig sikre på, at det, vi har, er ideelt for ikke-tekniske ejere af små virksomheder, der ønsker at opbygge og udvide deres online tilstedeværelse.”

Tilvejebringelse af værdi med eLearning-kurser, der fremmer forretningsvækst

Ejere af små virksomheder kan bruge Bogmærke til hurtigt og nemt at komme online. Som en ekstra bonus kan de også få adgang til eLearning-kurser om emner som SEO og marketing på sociale medier for at hjælpe deres websted med at udvide deres forretning online.

”Dette er noget, vi har tilbudt fra første dag,” sagde Naser. ”Det går tilbage til hele visionen om at styrke ikke-tekniske ejere af små virksomheder.”

Screenshot af bogmærke eLearning kursus

Bogmærkes eLearning-kurser om marketing, webudvikling og vækst af en virksomhed er gratis for alle.

Bookmark-teamet fandt ud af, at mange små virksomhedsejere, der tilmelder sig et websted, opmuntres af en tredjepart, f.eks. Reklame fra andre virksomheder eller blogs om markedsføring. Meddelelser som “få et websted, og du får flere kunder” er alt for almindelige, men giver ikke det fulde billede, sagde Naser.

”Folk prøver bare at finde den nemmeste løsning til at få et websted, og så kommer de tilbage en måned senere og kan ikke finde sig selv på Googles søgeresultater,” sagde Naser. ”Vi fandt, at der er et enormt hul. Vi ønskede en platform, hvor de kunne komme og lære, hvordan man opbygger deres forretning, selvom de ikke har nogen teknisk eller designmæssig baggrund. ”

Bogmærks kurser og blog til små virksomheder giver iværksættere værktøjer til at få mest muligt ud af det websted, som AIDA opretter til dem. Den falske reklame, som små virksomhedsejere ofte hører – at de vil blive opdaget af millioner af online-kunder bare ved at have et websted – kan ende med skuffelse. Bogmærke giver et virkelighedsbaseret middel og tilføjer værdi for deres kunder.

“Med vores iværksætterplatform kan de opbygge deres online tilstedeværelse og derefter lære at tage det ekstra skridt og få deres online tilstedeværelse,” sagde Naser.

Det ene manglende stykke, siger han, bygger et samfund omkring Bookmark, som virksomheden har til hensigt at implementere. Et sådant online samfund ville være et sted for Bookmark-teamet og dets brugere at sætte deres hoveder sammen for at finde de bedste løsninger.

”Det ville være et sted, hvor vi ikke kun leverer nyttige ressourcer, men mennesker inden for dette samfund interagerer med hinanden og hjælper hinanden,” sagde Naser.

Brug af udfordringerne ved at være en opstart som et springbræt for succes

Intet går som planlagt, når du er involveret i en opstart. Mens Bookmark har set sin del af voksende smerter, sagde Naser, at øjeblikke, hvor tingene har været mindre end perfekt, også har gjort det muligt for dem at blive bedre til det, de gør.

”Det kan være en god ting,” sagde han om udfordringerne. ”Det giver dig en mulighed for at være mere kreativ. Lad os sige, at noget ved udviklingens slutning skal være klar om en uge, men udviklingsholdet vurderer, at det vil tage en måned. Vi kan finde ud af en måde at gøre det meget mere effektivt på, gøre det meget lettere og få et meget bedre resultat. ”

Billede af Naser Alubaidi og Bookmark-logo

Bookmark blev lanceret i 2014 og har hovedkontor i Toronto ifølge chef for vækstmarkedsføring Naser Alubaidi.

Det går tilbage til værdien af ​​at arbejde med et dedikeret og hårdtarbejdende team, sagde han. Kulturen er en, hvor mennesker alle kan yde et bidrag og hjælpe hinanden med at forbedre.

”Hvor nogle mennesker bare ville blive frustrerede eller bare tage instruktionerne som de er, bliver vi udfordret af hinanden,” sagde Naser. ”Jeg har lært af hver enkelt person.”

Med en ny server, der for nylig var blevet implementeret, byggede virksomheden en skalerbar infrastruktur, der bedre betjener sine kunder.

“Disse få timers vandrende smerte vil give os mulighed for at komme omkring fire til seks år med behagelig vækst,” sagde Naser. ”Hver hindring, vi får, er en lektion. Det er en enorm læringskurve – nogle gange en smertefuld – men hvis du lærer meget, får du vedholdenhed. ”

Forbedringer for designere og udviklere i værkerne

Som et voksende firma sagde Naser, at Bookmark’s målgruppe for små virksomheder sandsynligvis vil ekspandere, når virksomheden tilføjer og forbedrer forskellige funktioner.

En af disse forbedringer giver brugerne mulighed for at føje bestemte designelementer, såsom animationer, til ethvert afsnit på et websted – noget, som Naser sagde, vil give websteder, der er lavet med bogmærke, et løft i kvalitet og originalitet.

Skærmbilleder af bogmærke-webstedsbygger og -dashboard

Bookmark-platformen leveres med eCommerce-funktionalitet såvel som et SSL-certifikat og en træk-og-slip-editor.

“Vi har disse indbygget i bestemte sektioner, men nu vil vi tilføje funktionen, hvor nogen let er i stand til at tilføje den og ændre den på deres hjemmeside pr. Sektion,” sagde Naser.

I den teknologiske ende har Bookmark testet nogle nye anvendelser af AI i webdesign, der tilføjer nye funktioner til deres produkt. Hvis et firma f.eks. Tilføjer et logo til deres websted, kunne AIDA give anbefalinger om farver, der skal bruges på tværs af webstedet, baseret på logoet og brugerens branche.

”Baseret på det kan AIDA oprette mange farvepaletter, der fungerer til din virksomhed,” sagde Naser. “Hvis vi gør det, er vi også målrettet mod designere og udviklere, fordi dette er en af ​​de sværeste beslutninger, som designere skal stå over for.”

Selvom denne funktion stadig er i de tidlige stadier, har test indtil videre modtaget positive resultater. Hvis virksomheden med succes kan trække det ud, sagde Naser, vil Bookmark være en af ​​de større aktører i websidesektoren og have en bredere indflydelse.

”Så er vi i stand til at tiltrække designere og udviklere til platformen for at bygge websteder til deres klienter,” sagde Naser. ”De begynder at bruge dette for at gøre deres job lettere. Vi bemyndiger ikke bare ejere af små virksomheder; vi bemyndiger også designere til at tage bedre beslutninger. ”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me