Hr. Og fru Yoast diskuterer forhindringerne på vejen mod SEO-regeringsperioden – Hvordan en manns hobby gik for at optimere millioner af WordPress-websteder

TL; DR: Kongen af ​​WordPress SEO Joost de Valk og hans dronning, Marieke van de Rakt, ph.d., diskuterer deres vej til royalty, hvor de skabes oprettelse af dagens fremtrædende WordPress SEO-firma: Yoast. Vi introducerer Mister and Misses, hører de første års hikke, gawk på væksten og vælger deres hjerner på nye udgivelser. Læs videre for at lære udfordringerne ved at støtte millioner af brugere og vedligeholde plugins til millioner af WordPress-websteder – begyndende med historien om, at en mands side-projekt bliver til et selskab på flere millioner dollars.


Lad os sige, at du er en kunstner, måske efter handel eller måske bare for det sjovt. Du kan lide at male – du kan lide at skabe, du kan lide farverne, og du kan godt lide at du kan gøre din mors dag ved at dele din kunst – og måske er du faktisk ret dygtig til dit håndværk.

Hvad nu, hvis dit talent kunne bruges til at hjælpe millioner af mennesker med at udvide deres forretning? Forestil dig, at hvis du deler dine kunstværker og lærer folk at farveblanding, farvekampe, frakke og skabe som du ville, kunne du hjælpe millioner af enkeltpersoner med at opbygge en mere underholdende og derfor lukrativ forretning, kommunikere med hinanden og opleve en mere behagelig verden generelt.

Mr. og Mrs. Yoast Karikaturer og hovedskud

Yoast CEO og grundlægger Joost de Valk og kone Marieke van de Rakt, ph.d. (hr. & Fru Yoast) gav os historien om Yoast.

Det er i det væsentlige, hvad Joost de Valk gjorde, da han på egen hånd begyndte at bygge værktøjer til WordPress-websteejere til at bruge til at optimere deres webejendomme, der blev opdaget af søgemaskiner. Hans håndværk gør websteder mere intuitive for webstedsnavigatoren, mere pålidelige, hurtigere og lettere for søgemaskiner som Google, Bing og Yahoo! at finde.

I dag er hans et af de førende navne i SEO. Joost og hans kone, Marieke van de Rakt, ph.d., fortalte os baghistorien med at opbygge deres Yoast Kingdom, inklusive de første års hik, skaleringskampene og triumferne for deres kreative, tæt sammenknyttede team i dag.

Kan du lide at vide, hvad der kommer næste? Foran dækker vi test- og integrationsudfordringerne, Yoast-teamkulturen og nye udgivelser for 2016.

The Yoast Story: At forvandle en hobby til et selskab med flere millioner dollars

Hvis du befinder dig i WordPress-webudviklingsrummet, er du sandsynligvis stødt på navnet “Yoast.” Det, der er vanvittigt, er hvor ydmygt dette par er om deres enorme succes og den rolle, de har spillet i branchen, da denne virksomhed har eksploderet i de senere år. ”Vi har taget det, der absolut var en hobby, og gjort det til det, der nu er et selskab på flere millioner dollars, hvilket er – ja, selv det siger, det lyder latterligt,” sagde Joost.

Mød Mr. Yoast: En hobbyist udvikler SEO-plugins, der støtter 1M + brugere selv

Før Mr. Joost de Valk (AKA, Mr. Yoast) begyndte rejsen for at opbygge, hvad der ville blive Yoast, arbejdede han for et digitalt marketingfirma. Det var for omkring seks år siden, at han tog springet ud for at bryde ud på egen hånd. Han begyndte at konsultere for eBay, The Guardian og andre større virksomheder, mens han arbejdede med et sideprojekt: at udvikle det plugin, der ville blive flagskibet i en lang række brancheførende SEO-værktøjer.

”Jeg udviklede WordPress SEO, men det var mere en hobby,” sagde Joost og huskede den tid, der gik op til aha! øjeblik. ”Efter et stykke tid blev jeg så travlt med min” hobby ”, at min kone sagde:” Nå, dette fungerer ikke rigtigt mere – du er nødt til at begynde at tjene penge! ”” Boom. Han frigav Video SEO, derefter WordPress SEO Premium, som senere blev omdannet til Yoast SEO Premium, “og det var så vanvittigt succesfuldt, at vi var nødt til at opbygge et firma omkring det,” sagde Joost.

Yoast CEO og grundlægger Joost de Valk

Yoast begyndte med en hobbyist: Joost de Valk håndterede rådgivning, udvikling og support solo de første par år.

I årevis var han en-mand-show. Han håndterede support, udvikling, test, osv. Ganske vist fortalte Joost, at de tidlige stadier var meget at håndtere, og han var meget taknemmelig for, at hans kone kom ombord på holdet. I dag er det Joost, Marieke og deres første medarbejder, Michiel Heijmans, der håndterer det meste af ledelsen. ”Vi har hver især et andet kompetence sæt og arbejder rigtig godt sammen,” kommenterede Joost.

Mød fru Yoast: En sociolog migrerer fra Academia til Forge Yoast Academy

Joosts kone, Marieke, spejler sin mands højt fungerende og travle livsstil med en vri: en sociologibakgrund, en ph.d. i kriminologi, fire smukke børn og en mission for at holde sin mand og team på sporet. Efter at have arbejdet som forsker og instruktør ved Avans University of Applied Sciences i Den Bosch, gik Marieke over til at blive mere involveret i Yoast.

”Jeg kan virkelig godt lide at skrive, og derfor begyndte jeg at lave e-bøger … og sørge for, at alle afslutter deres planer,” drillede hun. ”Alt, hvad du ser på vores websted, der er under fanen Yoast Academy, er dybest set Mariekes arbejde,” tilføjede Joost. ”Hun har været en enorm kraft i at udvikle virksomheden.”

Tre udfordringer, du skal møde, når du har ramt millioner af brugere-mærket:

Over 74 millioner websteder kører på den elskede WordPress-platform, og Yoast-plugins kører på millioner af dem. For så vidt angår baglæns kompatibilitet, regnede vi med, at test af potentielle nye udgivelser ville være ultra-nerveindpakning og afbøjning af integrationen med andre plugins og værktøjer ville bare være en almindelig smerte. Vi havde ret. Når du har ramt tærsklen for millioner af downloads, understøttes softwaren og brugerne en involveret prøvelse.

1. Test af ny udgivelse – En eftertanke i forhold til et fuldtidsprojekt

Testning er ofte undervurderet i WordPress-udviklingssamfundet, og Joost fortalte os, at næsten hvert medlem af hans team har oplevet det OH SH **-øjeblik: “hvor du laver en fejl, og nu er denne fejl på fem millioner websteder.” Derfor forstår de den alvorlige betydning af test, fejlfinding og opdatering som om det ikke er nogen forretning (fordi du faktisk påvirker masser af organers virksomheder).

Joost fortalte os, at testning af større udgivelser er ekstremt streng, og det er fremskredet en hel del i de sidste par år. ”Vi har fået et hurtigt voksende sæt automatiserede test, og mere og mere ofte udfører vi temmelig dyb brugerprøvning før udgivelser,” sagde han. “Testprocessen har ændret sig fra at være en eftersyn til at være et 2-ugers fuldtidsengagement for hele tiden, hvilket er en masse problemer mange gange.” For eksempel var Yoast SEO 3.0 en bjørn for en udgivelse for at skubbe ud (dvs. at flytte 35-40% af deres kodebase fra PHP til JavaScript), men Joost fortalte os, at han havde forventet, at denne opdatering var lidt “smertefuld”, men han vidste også, at det ville være værd at arbejde.

2. Integration de-Bugging – Plugin-problemer versus problemer med webhost

I et stykke tid holdt teamet en løbende liste over andre plugins, der kørte ved siden af ​​Yoast-plugins til integrationstestningsformål – og de havde meget hurtigt en vaskeriliste med over 80.000 scripts på deres hænder. ”Du kan ikke teste alt,” sagde Marieke. ”Det er bare umuligt.”

Hvad der er værre er, at der for hvert stykke software, der eksisterer sammen med Yoast-plugins, ofte er der i det mindste en håndfuld versioner af den software, som Yoast-teamet skal jonglere. “En af de sværeste udfordringer er PHP 7 eller PHP 5.2 og kører MySQLs i forskellige versioner – og endnu værre end det er at køre patchede PHP-versioner med ældre Curl-versioner,” sagde Joost. “En af de mest irriterende udfordringer, vi har at gøre med til støtte hver dag, er en bestemt bug med et par værter, der kører en Curl-version, der bogstaveligt talt er ni år gammel.” Joost fortalte os, at han har et “kærlighed / had” -forhold til et par af de mest populære webhosts af denne grund.

Joost de Valk og hans kone, Marike van de Rakt, og deres første medarbejder Michiel Heijmans

Joost, Marieke og Michiel (Højre til venstre) leder teamet i at støtte 1M + -brugere, herunder debugging ikke-Yoast-plugins.

Så kernen: Yoast er nødt til at overveje enhver version af enhver Internet-teknologi, der kører sammen med deres plugins, og derefter starte debugging derfra. Yikes – så der kræves masser af testdrevet udvikling (TDD) -test og masser af manuel click-through integration-test.

”Mængden af ​​variabler er bare uovervindelige,” sagde Joost, så de fokuserer for det meste på test med omkring 40 af de mest populære plugins, idet de holder kontakt med disse udviklingshold; dog har Yoast nu et af de større dev-teams i WordPress-verdenen. ”Vi begynder at finde ud af, at der er en god mængde populære plugins derude, der måske har en eller to udviklere, og det er det,” sagde Joost. ”Vi ender med at gøre en masse pull-anmodninger i en masse andre plugins for at løse deres bugs, fordi de faktisk skader os.”

3. Kundesupport – Tilfredshed med Freemium-brugere vs. premium-brugere

Det burde virkelig ikke komme som nogen overraskelse, men ”at støtte støtte til en million aktive websteder på egen hånd er dybest set ikke mulig,” sagde Joost og mindede om de tidlige dage med at håndtere alt som en-mand-show. Han lod os vide, at når Yoast-teamet er vokset, så har deres støtte midler og indsats. “Jeg føler, at vi har et team på plads nu, der er stort nok til at håndtere dette,” sagde han, “men det hold er omkring 10 udviklere og 10 personer i support.” Det er forbløffende, hvad en lille gruppe med store muligheder kan trække af.

Det er ikke overraskende nok – folk, der leder efter et gratis plugin (eller gratis hvad som helst), kan være krævende og darn-rigtige “grimme” ifølge Joost; han blev dog glædeligt overrasket over at finde ud af, at “folk, der betaler for en service, sandsynligvis er de mest høflige mennesker”, der kommer for at få støtte. Generelt var Joost og Marieke enige om, at det er umuligt at behage alle hele tiden. ”Vi træffer nogle hårde valg nu og da, fordi vi tror, ​​vi ved, hvad der er rigtigt, og det er vores valg,” sagde Joost.

En dag i Yoasts liv: Teamet i dag & Hvad de arbejder på

For omkring seks år siden begyndte ideen om Yoast med Joosts plan om at bryde væk fra sit digitale marketingjob for at begynde at konsultere på egen hånd sammen med et løfte om at forblive en solo-operation. ”Jeg havde en aftale med min kone om, at jeg aldrig ville få nogen ansatte, og den slags mislykkedes,” fortalte Joost og lo. Det har dog været et langsomt voksende hold; Joost medbragte først ombord på nogen yderligere udviklere eller teammedlemmer før omkring tre år siden. I dag er de i “fuld ansættelsestilstand” med et team, der vokser mere end nogensinde før: 32 mennesker i Holland, næsten 50 på verdensplan, og ni nye ansættelser bragte om bord lige siden starten af ​​2016.

Nye tanker om opstartoplevelsen: Flere spilnætter & Mindre 60-timers uger

Det er vores erfaring, at weborienterede arbejdspladser har tendens til at være fantastiske til at opbygge kreative virksomhedskulturer og spinde op incitamenter til teknisk-dygtige teams – fx madretter, spisepladser og andre interne frynsegoder. ”Jeg tror, ​​vi kan tjekke alle boksene,” sagde Joost og humrede, da vi bad parret om at tænke på dette. “Vi prøver at være som en familie,” chimede Marieke ind, “og det er svært, fordi vi vokser så hurtigt nu.”

Yoast Office-, team- og Dev-medlemmer på arbejdet

Team Yoast er en “familie” med cirka 32 innovatører i Holland, med 50 samlede bidragydere over hele verden.

En af de utallige måder, som fru Yoast for nylig har hjulpet ind i, at familiens vibe er ved at distribuere en “Kend din kollega” -quiz: 26 spørgsmål (f.eks. Hvem favoritfarve er sort? afgør, hvilke holdkammerater der er “svarene.” Yoasterne indleder adskillige lignende bindingsaktiviteter, herunder regelmæssigt at arrangere spilaftener i deres hjem. Joost fortalte os, at de har base i en lille by, hvor hovedparten af ​​deres ansatte kun står over for en 5-minutters pendler til arbejde, hvilket har en positiv indflydelse på den samlede dynamik.

”Vi forsøger også at få folk til at blive inden for en 40-timers arbejdsuge,” sagde Joost. “I modsætning til de fleste nystartede virksomheder forsøger vi ikke at få folk til at arbejde 60 timer om ugen, fordi vi faktisk ikke tror, ​​at det fungerer.” Hans kone blandede sig med den drillende påmindelse om, at han stadig er tilbøjelig til at blive længe efter 40-timers mærket, men hvad engageret og lidenskabelig administrerende direktør gør det ikke? ”Vores idé er, at hvis en arbejdsgiver er god mod sine ansatte, vil de returnere fordelene for arbejdsgiveren – og det fungerer meget godt,” uddybte Marieke. Joost var enig og sagde, at de har været i stand til at tiltrække nogle af verdens ”toptalenter”, på trods af at de ikke er placeret i den mest ”sexede by” i Holland.

Gentager om det gamle & Innovation af det nye: Plugin-udgivelser & Uddannelse i 2016

I horisonten for Yoast-brugere er der adskillige plugin- og socialrelaterede udgivelser og tutorialressourcer i værkerne eller for nylig lanceret. Joost fortalte os, at alt det, teamet kan arbejde på for at forbedre – inden for en rimelig tidsramme – de vil.

  • Yoast SEO 3.1 (udgivet 1. marts 2016): Denne seneste udgivelse har Joost og Marieke meget begejstrede. Det involverer en ny funktion, der giver dig mulighed for at indstille primære kategorier for indlæg.
  • Sociale tema-frigivelser (i værkerne til 3.2+): Joost fortalte os, at holdet har et par seje projekter i værkerne til 3.2, da de forsøger at “tema” deres udgivelser for året. ”Den næste udgivelse handler om sociale – forbedring af ting som Open Graph metadata og Pinterest-integration,” sagde han.
  • Nyt træningskursus (Yoast SEO-plugin): Marieke leder dette projekt, der bygger på deres grundlæggende SEO-træningskursus, herunder grundige tutorials om plugin-indstillinger og bedste praksis til brug af dem. ”Vi har faktisk hyret en uddannelsesvidenskabsmand til at skabe alle spørgsmålene,” sagde Joost, og der vil blive administreret formelle certificeringer for dem, der gennemfører kurset for at vise potentielle klienter og / eller arbejdsgivere.

”Vi har to andre vigtige funktioner, som jeg er meget glad for, at vi bygger, men jeg kan ikke sige for meget om det endnu,” antydede Joost. Vi hænger ivrig på den klippe. Vi spurgte, om han forudså hurtigt at fjerne metodenøgleindstillingen fra pluginet snart, og han sagde, at det var tvivlsomt; denne indtjeknings afkrydsningsfelt er dog ikke afkrydset som standard, og en ret modbydelig meddelelse overlader brugere fra at markere afkrydsningsfeltet for at tænde det. Tag antydningen – blink, blink, skub.

Afsluttende ord fra gudfaren til WordPress SEO: Kvalitetsindhold!

Hvis du ikke fjerner nogen anden gylden klump af råd fra WordPress SEO King, skal du huske dette: Skriv kvalitetsindhold på Internettet, fordi Google bliver bedre og bedre til at anerkende godt indhold og belønne denne kvalitet i placeringer. ”Hver eneste ændring, som vi gør i øjeblikket, fokuserer på at reducere det mængde arbejde, du skal gøre på den tekniske side af SEO og forbedre, hvordan vi giver dig feedback på kvaliteten af ​​dit indhold,” sagde Joost.

Yoast stræber efter at tjene websamfundet gennem uddannelsesressourcer og tekniske værktøjer til at hjælpe webbrugere med at opleve et bedre web og skabe bedre webejendomme. ”Vi er meget åbne,” sagde Joost. “Vi kan godt lide at lære mennesker, vi kan lide at dele, og vi kan lide at bringe hele samfundet til et højere niveau.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me