Hostens leverer overkommelige hostingtjenester i enterprise-grade, der hjælper små virksomheder verden over med at vokse indtægter og skalere online tilstedeværelse

TL; DR: Hostens hjælper virksomheder og enkeltpersoner med at nå globale målgrupper gennem dets tilgængelige hosting-tjenester og Tier III datacenter i Litauen. Det tilbyder en række overkommelige pakker til små virksomheder, herunder delt webhosting, VPS-hosting, VPN-tjenester og domæneregistrering. Som den nyeste afdeling i sit moderselskab, Interneto Vizija, et førende europæisk hostingfirma, leverer Hostens sikkerhed og pålidelighed for amerikanske, canadiske og asiatiske kunder. Hostens-teamet har det sjovt, men det arbejder også hårdt for at sikre, at kunder hurtigt får deres websteder online og maksimerer oppetid.


I dagens globale økonomi drager selv de mindste virksomheder fordel af at opbygge en online tilstedeværelse. Dem, der bygger websteder, kan øge deres troværdighed, tiltrække nye kunder, udvikle deres mærker og differentiere sig fra konkurrencen

Men det er kritisk at vælge den rigtige hostingpartner. Hvis en webhost producerer et websted, der er klodset, langsomt og ignorerer SEO, kan en virksomhed føles som en hamster, der kører på et hjul – arbejder hårdt, men går ingen steder.

Hostens mener, at virksomheder ikke behøver at gøre en stor indsats uden at se resultater. Virksomheden ønsker at hjælpe sine kunder med at få adgang til et globalt publikum og slå jorden i gang uden at spilde nogen indsats.

Derfor tilbyder Hostens overkommelige, intuitive webhostingtjenester til en virksomhedsklasse med klare priser og ingen skjulte betingelser eller gebyrer. Og alle dens hostingplaner leveres med en gratis webstedsbygger.

Hostens logo

Hostens hjælper virksomheder og enkeltpersoner med at komme online og udvide deres tilstedeværelse i hele verden.

”Vi leverer domæne- og hostingtjenester til klientprojekter, hvad enten det drejer sig om en personlig blog eller en e-handelsbutik,” sagde Valentine Cirba, produktchef hos Hostens. ”Og vi elsker at have det sjovt, men vi er også seriøse med at levere gode resultater.”

Hostens blev bygget med pålidelighed og redundans i tankerne. Det udnytter virksomhedens hardware af dets moderselskab, førende litauiske vært Interneto Vizija, og blev oprettet til at betjene kunder fra U.S., Canada, Sydamerika, Asien og Europa. Denne opbakning giver Hostens mulighed for at tilbyde VPS-hosting og virtual private network (VPN) -tjenester sammen med domæneregistrering, SSL-certifikater og spamfiltre.

Hostens er vokset til et velkendt og vellykket brand med en dedikeret efterfølgelse, der sætter pris på dets engagement. Disse kunder værdsætter også dens gennemsigtighed.

”Vi sigter mod at tilbyde ligetil hostingpakker uden skjulte forhold,” sagde Valentine. ”Det betyder, at vi ikke vildleder vores kunder med ‘ubegrænset’ tilbud, herunder ‘ubegrænset lagerplads’, ‘ubegrænset båndbredde’ og lignende marketingfraser. Sandheden er, at det er næsten umuligt at gøre ‘ubegrænset’ noget inden for teknologi. Vi er gennemsigtige, og det adskiller os fra vores konkurrenter. ”

Leverer sikker og pålidelig hosting fra Litauens hjerte

Ifølge Hostens driver det det mest moderne datacenter i den baltiske region, der ligger i den litauiske hovedstad Vilnius. Datacenteret giver hurtige, pålidelige optiske forbindelser til alle Europas netværksudvekslinger.

Med 140 serverracks, der er sikkert placeret på stedet, er datacentret certificeret efter en Tier III international standard, som giver Hostens mulighed for at tilbyde sine kunder 99,95% oppetid. Standarden definerer en placering, der har “redundante og dobbeltdrevne servere, opbevaring, netværksforbindelser”, såvel som IT-komponenter, der “drives med flere, aktive og uafhængige energikilder og køleressourcer,” ifølge Technopedia.

Datacenterets infrastruktur går ud over disse krav og tilbyder et imponerende udvalg af strøm- og internetforbindelser til hvert server rack.

Foto af Hostens-arbejder på datacentret i Litauen

Hostens driver et avanceret Tier III datacenter i Litauens hovedstad Vilnius, ud over andre rundt omkring i verden.

Ud over at være Litauens hovedstad er byen Vilnius også det pulserende hjerte i landet. Med et spirende opstartfællesskab, der inkluderer Vilnius Tech Park, det største tech-start-hub i de baltiske stater, kan byen prale af de højeste bredbåndshastigheder og den største fiber-til-lokal penetration i Den Europæiske Union. Flere globale virksomheder, herunder Google og Uber, har endda kontorer i byen.

Og Hostens har været en del af denne stigning siden 2016. I henhold til Verdensbankens Doing Business Report’s Ease of Doing Business-placering rangerer Litauen 16. i verden.

Giver gennemsigtighed og klar pris til kunder over hele verden

Siden starten i 2016 har Hostens samlet mere end 115.000 kunder over hele verden. Mærket fokuserer på enkeltpersoner og små virksomheder i USA, Canada og Asien, og kom sammen på et praktisk tidspunkt for virksomhedens ekspansion til globale markeder, sagde Valentine.

Hostens team består af senioringeniører med bred erfaring i support, konfigurering, vedligeholdelse og administration af Linux-systemer. De er specialiserede i cloud computing og virtualiseringssystemer baseret på OpenVZ og KVM.

Dette hold er en del af grunden til, at Hostens har konkurreret mod betydelige hosting-brancher fra starten.

Og Hostens kan tilbyde næsten alt, hvad dens større konkurrenter tilbyder. Inkluderet de nyeste HP ProLiant DL360 Gen10-servere, brugervenligt kontrolpanel cPanel og en komplet pakke med betalingsværktøjer. Virksomheden er stolt af at tilbyde alt, hvad brugere har brug for for at starte, sikre og administrere et websted.

Da nye teknologier har taget fat på hostingmarkedet, kan udbydere ikke længere kun tilbyde PHP-hosting, sagde Valentine. I stedet skal de også tilbyde Python, Ruby eller Node.js.

Foto af Hostens team

Hostens team hjælper hostingfirmaet med at konkurrere med nogle af de største spillere i verden.

”Heldigvis dikterer cPanel disse tendenser, og vi kan let følge dem,” sagde han.

cPanel, et online Linux-baseret webhosting-kontrolpanel til delt hosting, leverer en grafisk brugergrænseflade (GUI) sammen med værktøjer, der gør det lettere for Hostens-klienter at administrere deres egne websteder. Hostens leverer både en demoversion og en prøveversion af cPanel.

“I den nærmeste fremtid vil det være interessant at se, hvordan alle disse ‘ubegrænsede tilbud’ vil ændre sig på grund af de nylige cPanel-prisændringer,” sagde Valentine.

I juni 2019 annoncerede cPanel en ny prisstruktur og licensmodel. I stedet for et ubegrænset antal cPanel-konti pr. Licens er virksomhedens prisstruktur lagdelt baseret på antallet af brugere, ikke antallet af servere.

Selvom cPanel har foretaget flere justeringer af modellen efter at have modtaget feedback fra sine kunder, forbliver den nye struktur intakt.

Målet: At gøre bygning online tilstedeværelse tilgængelig for alle virksomheder

Missionen hos Hostens er at hjælpe kunder med at komme online og udvide deres websteder i stedet for at føle, at de snurrer et hamsterhjul og ikke kommer nogen steder. Hostens team har endda et mål inspireret af virksomhedens maskot – en hamster.

”Som vi gerne sige,” selv din hamster kan have et websted nu. ”Det er mere end et slogan. Det er en måde at tænke og gøre forretning på, ”sagde Valentine. ”Vores mål er at levere overkommelige, brugervenlige webhostingtjenester af høj kvalitet til en rimelig pris og uden skjulte betingelser.”

Hostens udfører denne mission gennem sit Tier III datacenter, gratis værktøjer og robuste supporttjenester. Webstedet indeholder også et vidensbase-afsnit med detaljerede, hvordan-to-artikler, og en bred vifte af ofte stillede spørgsmål.

”Vi lægger vægt på vores professionelle kundesupport 24/7/365,” sagde Valentine. ”Vores styrke er de mennesker, der arbejder her. De er skabere, tænkere og opdagelsesrejsende. Så de er altid villige til at tage et ekstra skridt for at løse kundespørgsmål. Fordi vi er et lille team, er det let for os at være fleksible, afslappede og venlige. Og baseret på anmeldelser og feedback føler vores kunder også sådan. ”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me