Hipex gør det muligt for e-handelsudviklere at opbygge vindende webbutikker med platformoptimerede hostede miljøer

TL; DR: E-handelssektoren er et af de mest krævende miljøer for softwareudviklere, så de har brug for webudbydere, der kan imødekomme deres specifikke behov. Hipex tilbyder en portefølje af produkter og tjenester, der er rettet mod e-handelsudviklere til at hjælpe dem med at opbygge succesrige webshops på populære platforme, herunder Magento, Shopware og Akeneo. Det Holland-baserede firma leverer også robust kundesupport og automatiserede projektoptimeringsværktøjer. Hipex skiller sig ud i hostingbranchen ved at forstå den dynamik, der driver sine kunder og skaber produkter og tjenester, der er skræddersyet til disse behov.


For at tiltrække kunder og opnå bæredygtige marginaler skal hostingudbydere tilbyde værditilvækst tjenester, der appellerer til deres base af potentielle kunder. Og Hipex målretter sine tjenester mod et klientel, der hjælper med at drive onlineøkonomien: e-handelssoftwareudviklere.

Og virksomhedens team – inklusive dets grundlæggere og interne udviklere – betjener kunder med robuste værktøjer, tilpassede tjenester og tilgængelig support.

Hipex designet sin portefølje til at imødekomme de unikke hostingbehov hos softwareudviklere, der arbejder på markedsdominerende e-handelsplatforme, herunder Magento, Shopware og Akeneo.

Hipex logo

Hipex byggede sin portefølje af webservices til at imødekomme e-handelssoftwareudviklernes behov.

I en tidsalder, hvor as-a-service forretningsmodellen ofte lover, at den rigtige blanding af cloud-muligheder kan imødekomme behovene i enhver branche, forstår Hipex, at udviklere i specifikke vertikaler ikke kan nå deres mål gennem mainstream-skyfirmaer.

Dets målrettede cloud-tilbud appellerer til de underverdige vertikaler, og virksomheden trives på grund af dette fokus, ifølge Hipex internudvikler Pieter Beens.

Og Pieter kom til Hipex, fordi han fandt dets værdiproposition tiltalende baseret på hans personlige erfaring som softwareudvikler.

”Jeg sluttede mig til Hipex for seks måneder siden, og som udviklingsfaglig person havde jeg mest brugt konventionelle skybaserede hosting-systemer,” sagde Pieter. ”Da jeg sluttede mig til Hipex, indså jeg straks, hvad jeg havde savnet – at dette firma er så meget mere end bare en cloud-hosting-udbyder.”

Hipex, med base i den nederlandske Rhenen kommune, omfavner muligheden for at imødekomme behovene hos udviklere, der bygger e-handelsløsninger og giver både de værktøjer og support, de har brug for for at blomstre.

Hjælp udviklere med at fremskynde tid til marked

Forhandlere af e-handel opererer i et aggressivt konkurrencepræget miljø, hvilket betyder, at de kontinuerligt skal innovere. De ser efter en fordel i mange aspekter af deres operationer, herunder produktfremme, kundeoplevelse, lagerstyring og transaktionsbehandling.

Presset på udviklere og webstedsingeniører for at opfylde disse krav er stort. Udviklingshold arbejder ofte i miljøer, hvor support og vejledning er kritisk, men intern ekspertise og ressourcer er begrænsede.

”Vi leverer peer-informeret support, der hjælper vores kunder med at få projekter udført, så de kan bringe deres e-handelsløsninger hurtigere på markedet,” sagde Pieter.

Skærmbilleder fra Hipex hjemmeside

Magento-, Shopware- og Akeneo-udviklere kan skalere webbutikker hurtigt gennem Hipex.

Softwareudviklingsbranchen viser fortsat eksponentiel vækst. I henhold til Evans Data’s Global Developer Population and Demographic Study forventes den nuværende verdensomspændende befolkning af professionelle udviklere at vokse fra 23,9 millioner i 2019 til 28,7 millioner i 2024.

Som med andre tendenser inden for IT-IT, er denne efterspørgsel i stigende grad for udviklere, der arbejder i skymiljøer. Ifølge Pieter synes mange e-handelsudviklere imidlertid mainstream cloud og as-a-service-tilbud mere begrænsende end at muliggøre.

Udviklere, der arbejder i specifikke forretningsvertikaler, herunder online detailhandler, ønsker funktioner, som massemarkeds-enterprise-cloud-tjenester normalt ikke leverer effektivt. Blandt disse tilbud er robust kundesupport.

I e-handel kan disse begrænsninger hurtigt påvirke ydelsen i webshoppen og kundebeholdning. Derfor differentierer Hipex sig ved at gøre udvikler support til hjørnestenen i sin hostingmodel.

Forståelse af smertepunkter & Levering af et målrettet værdiproposition

Forretningsmodellen Hipex blev født af frustrationer over ydelsen af ​​hosting på det tidspunkt, især hvad angår mulighederne for online detailudviklere, ifølge Pieter.

“For fuldt ud at forstå arten af ​​Hipex ‘værdiproposition er det vigtigt at vide, at virksomhedens stiftere er meget erfarne softwareudviklere lige så meget som forretningsfolk,” sagde Pieter.

Derfor byggede grundlæggerne Hipex-serviceporteføljen for at imødekomme e-handelsudviklernes behov. Fokus på denne målgruppe hjalp virksomheden med at vokse støt og organisk gennem årene.

”Hipex startede med meget få kunder og nul marketingbudget, men voksede hurtigt takket være mund-til-mund-anbefalinger. Vi arbejder nu med mere end 600 kunder, hvor der regelmæssigt tilføjes flere, ”sagde Pieter.

Skærmbillede af Hipex Magento serviceportefølje

Hipex tilbyder en række premium-værktøjer i sine udviklerpakker.

En sådan vækst har været langsom, men stabil, hvilket giver Hipex mulighed for at tilbyde flere tjenester og værktøjer til sine kunder.

”Hipex går meget længere end standardværktøjer og -tjenester. Vægten lægges på det påviselige, og vi tilbyder potentielle kunder mulighed for at prøve os i 30 dage gratis for at finde ud af det selv. ”

Som hostingudbyder er Hipex ikke alene om at give tilsagn om fremragende kundesupport, men ved at kombinere det med fokus på e-handelssoftwareudviklere giver virksomheden en unik niche.

Skræddersyede tjenester imødekommer behovene hos softwareudviklere, der arbejder på Magento-, Shopware- og Akeneo-platforme. Og fordi Hipex tiltrækker nye kunder organisk, holder virksomheden sine kundekøbsomkostninger nede.

Intern softwareudviklere yder robust support

Hipex forstår, at mange større hostingudbydere kan lade kundesupport falde ved vejen i deres forfølgelse af højere kontonumre og priskommuniserede servicetilbud. Omvendt har Hipex forvandlet sin støtte til en peer group-oplevelse ved at ansætte softwareudviklere i rollen.

”De fleste Hipex-kunder er softwareudviklere, og alle i vores supportteam er også en udvikler,” sagde Pieter. ”Det er fordi vi ønsker at være meget mere end bare en hostingudbyder for udviklere, vi ønsker at tilbyde dem hjælp og vejledning undervejs.”

Da det bygger forhold til kunder, vil Hipex endda tilbyde tjenester som at hjælpe dem med at finde et Magento-udviklingsbureau, der passer bedst tilpas.

”Vi har oplevet mange nye byggeprojekter,” sagde Pieter. ”Hipex kender Magento-markedet som ingen anden, og vi fungerer regelmæssigt som et uafhængigt rådgivende organ for Magento-webshopbygninger. Og vi synes, det er vigtigt, at en ny Magento-webshop er teknisk forsvarlig. ”

Hipex hjælper kunder med DevOps supporttjenester, opsætter kunde CI / CD-rørledninger, rådgiver dem om Docker-billeder til implementering og mange andre værditilvækstfunktioner, som udviklere af e-handelsplatforme synes synes er nyttige. Ifølge Pieter går Hipex langt ud over typisk support, der adskiller virksomheden fra sine konkurrenter.

Når en udvikler har brug for hurtigt at løse et problem, fordi et projekt rulles ud mod en hård frist, er det, når Hipex kan demonstrere sin differentiering, sagde Pieter.

Hipex er involveret i sine udviklerklienter og forstår deres krav, fordi dens supportteam har erfaring med udviklingsprojekter.

Hardwareinvesteringer tilpasset kundens ydeevne

Fokus på udviklerbehov spiller også ud i andre aspekter af virksomhedens tjenester og strategier. Og det informerer sin tilgang til både software og hardwarespecifikation.

”At imødekomme udviklernes behov er også linsen, som vi vælger al vores hardware – inklusive om et servermærke bedst opfylder vores kunders behov,” sagde Pieter.

Foto af Hipex team

Hipex arbejder ofte direkte med e-handelssoftwareudviklere for at komme med tilpassede løsninger.

Hipex-kunder har adgang til mange premium-værktøjer på alle planniveauer. Og de går ud over bare hosting og indtaster leveringsaspekterne af en platform-som-en-service. Og virksomheden leverer også specialiseret support ud over det.

”Jeg tror, ​​at kombinationen gør Hipex til den mest interessante tjenesteudbyder for onlinehandlere, men især for udviklere, der arbejder inden for e-handel. Det skyldes, at du får en masse hardwaredrevet ydelse til en meget god pris sammenlignet med mange andre hosting- og sky-tjenester derude lige nu. ”

Hipex-kunder, der er flyttet fra nogle af de større udbydere af hosting- og skytjenester siger, at de nu får hurtigere opsætning, bedre support og lavere priser, ifølge Pieter.

”Vi har en 24-timers supportproces, der vil advare vores team og få dem ud af deres senge, hvis noget har brug for øjeblikkelig opmærksomhed. Men det er ikke kun en enkelt faktor, der gør os karakteristiske; det er en kombination af attributter, der adskiller os. Samlet set er vores mål at være en komplet udbyder / partner af e-handel hosting. ”

Hipex: Fokus på fremtiden med innovative nye produkter & Services

Resten af ​​2020 er klar til at blive en travl tid for Hipex, da virksomheden har mindst tre nye service- og produkttilbud i pipeline.

”Vi er mest fokuseret på dedikeret hosting og delt hosting, og senere i 2020 har vi til hensigt at introducere en containerbaseret model, så vores kunder kan skalere efter deres markedsbehov,” sagde Pieter.

Denne funktion skulle vise sig at være populær i e-handelsområdet, som er underlagt markedstrenddrevet efterspørgselsstød, inklusive sæsonbestemte købsmønstre og Black Friday.

Andre planlagte portfolio-tilføjelser inkluderer flere DevOps-tjenester.

”Hipex vil give kunderne Git-lagre, så du kan udvikle din grundlæggende kode, og vi vil gøre resten, som at tilføje automatiseret ydelsestest, der vil stoppe en frigivelse, hvis ydeevnen i din webshop forringes på grund af en ændring, du lige har foretaget. Så udover som hosting gør vi hele DevOps, ”sagde Pieter. ”Det vil gøre det muligt for vores kunder at strømline deres arbejdsgange og fokusere mere på at opbygge deres webshops og indtægtsstrømme. Og til sidst ser vi på lancering af et værktøj, der muliggør automatiserede ydelsesoptimeringer. ”

Med disse nyskabelser opnår Hipex den differentieringsmodel, som mange hosting-udbydere af mellemværdiforøgelse stræber efter. Virksomheden forstår, at hostingbehov bliver mere og mere specifikke for mange applikationer, der vender mod forbrugerne, og de udviklere med ressourceudvidelse har brug for en udbyder, der tilbyder skalerbare support- og managementtjenester.

Hipex frigør disse udviklere til at anvende deres færdigheder direkte til deres forretningsmæssige mål.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me