Grundlægger Kiet Duong taler IO Zooms friske perspektiv på administreret VPS-hosting til markedet for små virksomheder

TL; DR: Selvom IO Zoom blev grundlagt for kun to år siden, har virksomheden hurtigt opkaldt et navn i VPS-hostingrummet takket være sin højtydende virtuelle infrastruktur leveret til nogle af branchens bedste priser. IO Zoom’s datacentre betjener webstedsejere fra alle større amerikanske forretningsregioner med faciliteter i Californien, Texas, Illinois, Florida og New Jersey. Vi fik for nylig indhentet en seriøs iværksætter og IO Zoom-grundlægger Kiet Duong, der fortalte os om sin rejse fra webhostingens begyndelse til hans position ved roret hos en avanceret VPS-leverandør. Kiet gav os et første glimt af, hvordan IO Zooms unikke tilgang til support og administrerede virtuelle private servere drejer hovederne i hostingområdet.


Kiet Duongs ikke-konkurrencedygtige aftale med sit sidste selskabssalg var endelig afsluttet, og som en utrættelig iværksætter vidste han, at det var tid til at starte noget nyt. Kiet blev fascineret af de komplicerede webteknologier og dens evne til at forbinde mennesker og ideer. Og han var sikker på, at hvis andre kunne bygge blomstrende hostingfirmaer på egen hånd, kunne han også gøre det.

I 2004 var internettet endelig begyndt at vokse op, og der var ingen mangel på konkurrence på værtsområdet. Men Kiet sprang først i hovedet og begyndte at være vært for en serie af sine egne websteder i et delt hostingmiljø. Imidlertid blev han mødt med en mindre end stjernernes oplevelse, da han indså, at hans nedetidssatser og de månedlige præmier var alt for høje.

Mens Kiet ledte efter en løsning, opdagede Kiet, at mange vendte sig til virtuelle private servere som et mere effektivt, højere ydeevne alternativ til grundlæggende delt hosting. Og efter at have fundet information på IT-fora om, hvordan man opsætter servere til uafhængig hosting, blev han tilsluttet.

Fremvisning af Kiet Duons hovedskud og IO Zoom-logoet

IO Zooms grundlægger Kiet Duong fortalte os, hvordan hans virksomhed hjælper virksomheder med at få succes gennem styrede VPS-løsninger.

”Jeg tænkte,” jeg kan også gøre dette, ”og iværksættersiden af ​​mig opfordrede mig til at prøve det,” sagde Kiet.

Ikke længe efter skabte Kiet grundlaget for, hvad der ville blive IO Zoom. Kiets virksomhed har nu fokus på at levere administrerede VPS-tjenester fra datacentre beliggende i alle hjørner af USA. Kiets mål er at hjælpe webstedsejere med at opbygge deres online egenskaber og web-tilstedeværelse ved at give kundecentreret hosting en forpligtelse til kontinuerlig innovation inden for produktudvikling.

Dedikeret til at udvikle sig langs tendenser i VPS-rummet

Med VPS understøttet af brugervenlige applikationer som WordPress og skyen, er det at gå virtuel popularitet vokset i årevis. Kiet noterede sig denne tendens, mens han undersøgte sin nye venture og blev overrasket over ændringen i landskabet.

”Jeg bemærkede, at der var en enorm boom i VPS,” sagde han. ”Se f.eks. På Digital Ocean. Det er en 100% VPS-virksomhed. Det er vanvittigt at tro, at Digital Ocean ville være et af de største hostingfirmaer i verden. ”

Men Kiet indså, at mange administrerede VPS-udbydere tilbyder dyre pakker, der var ude af rækkevidde for de fleste brugere, der ønsker at skalere deres webapplikationer. Denne prisafbrydelse førte til, at Kiet stivede IO Zoom’s grundlæggende mission.

”Jeg ville kombinere noget, der havde en masse værdi, og som også tilbød administrerede tjenester, der var mere overkommelige,” sagde Kiet.

IO Zoom fremfører efterspørgslen fra små og mellemstore virksomheder med budgetindstillede for at holde tingene enkle og omkostningseffektive. Samtidig tillader de administrerede tjenester disse webstedsejere at fokusere på deres forretningsmæssige mål i stedet for det tekniske ved hosting på virtuelle private servere.

”Vi er vokset temmelig støt på at tilbyde et produkt, der administreres og designet til at være ude af boksen for kunder, der bevæger sig op fra delte miljøer,” sagde Kiet.

Opretholdelse af en balance mellem kvalitetsløsninger og overkommelig pris

IO Zooms kunder består af marketingfolk, bloggere og små virksomheder, som alle er opmærksomme på deres budgetter, men også ser på at skalere op fra deres delte hostingplaner.

”Når vi siger administreret, mener vi, at vi stort set gør det hele,” sagde Kiet.

Virksomheden dækker tjenester til Linux, Windows, WordPress og for nylig sky.

Brugere har mulighed for at vælge et kontrolpanel til IO Zooms administrerede VPS-tjenester. Virksomheden tilbyder Plesk og cPanel og udfører den oprindelige konfiguration og installation.

“I visse tilfælde overvåger vi også VPS’en på vores interne overvågningssystem,” sagde Kiet.

Foto af IO Zoom-servere

IO Zooms SSD-servere leverer de ydelser, virksomhederne har brug for til at drive deres moderne webapplikationer.

IO Zoom understøtter også tredjepartssoftware og udfører al opgradering og programrettelser i dets administrerede servicepakker.

”Vi går hele ni yards i vores administrerede tjenester,” sagde Kiet. “Det er inkluderet, når du tilføjer et kontrolpanel, så det er meget omkostningseffektivt, at vi ikke tager fat på det ekstra administrationsgebyr.”

Kiet brugte basale cloud-tjenester som et eksempel på, hvordan værdi hurtigt kan tilføjes.

”Hvis en cloud-pakke koster $ 5, og en bruger tilføjer på et kontrolpanel for $ 6, kan denne person have en administreret VPS for så lidt som $ 11,” sagde han. “Du får noget (for) samme pris som større virksomheder som Linode tilbyder, men med stærkere IT-support og kundeoplevelse tilføjet.”

Bringer en forfriskende supportstil til hostingindustrien

Ifølge Kiet anvender alle IO Zoom-servere SSD’er, ny hardware og den nyeste infrastrukturteknologi, inklusive udstyr fra Supermicro, Intel, Cisco, Juniper og Samsung. Og alt dette ligger i fem datacentre over hele USA – med placeringer i Los Angeles, Dallas, Chicago, Miami og Secaucus, New Jersey.

IO Zooms netværk overvåges af administratorer på ekspertniveau døgnet rundt og leverer op til 10 Gbps DDoS-beskyttelse med enhver plan. Som et resultat er nedetid og sikkerhed aldrig problemer for virksomheden.

Kiet fortalte os, at IO Zoom prioriterer at skabe optimale kundeoplevelser, fordi han med sine ord “uden kunder, ville der ikke være nogen IO Zoom.”

”Vi vil ikke bare give dig et tomt segment og sige, ‘Åh, du har en selvstyret server. Vi vil kun give det grundlæggende om hardware og netværk, ”sagde Kiet. ”Vi er villige til at gå længere end nogen anden når det kommer til it-support og den samlede supportoplevelse.”

Foto af IO Zoom datacenterplaceringer på et amerikansk kort

Huscentre i hele USA sikrer, at webstedsejere nyder den bedst mulige hastighed, oppetid og support.

Og det er ikke kun IO Zooms grundlægger, der taler for virksomhedens praktiske tilgang. IO Zooms websted er fyldt med brugerudtalelser, der fortæller om værtens tjenester og support.

“[IO Zoom leverer] forbløffende hurtig og yderst professionel kundeservice,” skrev websteeejer Doran Soft. ”Nogle gange giver de kode niveau support. Jeg har ikke haft et eneste minut nedetid eller problemer, der ville kræve, at jeg kontakter support af en eller anden grund. De var meget professionelle, gik mig igennem hvert trin og forklarede alt meget godt. ”

Kiet lover, at IO Zooms supportniveau forbliver det samme, uanset hvor meget virksomheden skalerer. Igen, for Kiet, cirkler det hele tilbage til det jordnære mål om at hjælpe kunder med at opnå, hvad de har tænkt sig at gøre på nettet.

”Selv når vi vokser, bevæger vi os ikke fra den filosofi,” sagde han.

Fremtiden: Udvidelse til skytjenester for at hjælpe virksomheder med at skalere

Ifølge Kiet vil IO Zoom’s fremtid involvere udnyttelse af stadigt voksende skyteknologier.

”Vi kom for nylig ind på skymarkedet, og jeg elsker, hvordan det fungerer,” sagde han.

IO Zoom bruger OnApp til sine skytjenester, og Kiet fortalte os, at virksomheden allerede har haft en stor oplevelse med platformen.

”Jeg kan bare ikke se, hvordan noget andet kan fortsætte uden at være på skyen,” sagde han. ”Jeg tror, ​​det er den næste generation af hosting.”

Med sin satsning på skyen planlægger IO Zoom at tilbyde flere funktioner til brugere, såsom genopbygning og automatisk skalering. Kiet sagde, at målet er at opbygge en bedre grænseflade, så slutbrugerne kan få mere kontrol.

Der er ingen tvivl om, at Kiet og IO Zoom-teamet brænder for deres arbejde. Og ved at levere robuste styrede VPS-løsninger og nye cloud-hostingmuligheder til virksomheder, er IO Zoom positioneret til at fortsætte med at realisere Kiets drøm om at hjælpe andre iværksættere med at få succes på det konkurrencedygtige online markedsplads.

”Min kærlighed til webteknologi har hængt sammen med mig indtil nu, og jeg er sikker på, at det vil fortsætte med i årene fremover,” sagde Kiet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me