Google Wifi: Aktivering af hurtig og nem installation af robust internetforbindelse gennem hele hjemmet

TL; DR: Ligesom vand og strøm er internetforbindelse blevet et standardværktøj i mange hjem. For at forbedre denne rutinemæssigt anvendte service leverer Google out-the-box hele trådløse hjemmenetværk, der muliggør stærkere forbindelser og hurtigere hastigheder på hver husholdningsenhed, overalt i hjemmet. Med fokus på digital velvære og nem styring gennem Google Wifi App er det lettere end nogensinde at få kontrol over dit online liv.


Tillykke! Du har scoret et godt betalt job i en ny by og har købt dig et fire-værelses, tre badeværelser, enebolig. Det er fuldt ombygget med avancerede apparater, frisk maling og nye trægulve. Der er kun et problem – alle lysarmaturer er tomme, undtagen en enkelt pære i soveværelset.

Vil du løse dette problem ved at købe en lysere pære og forvente, at det lys stråler i hele huset? Selvfølgelig ikke. Men ifølge Sanjay Noronha, produktchef for Google Home Connectivity, er det netop, hvad vi har gjort i et forsøg på at forbedre internetforbindelser i vores hjem.

“I stedet for en lysere pære i et rum, skal du lægge små lysstik i hvert rum med flere pærer, som du kunne styre individuelt for at sprede lys gennem hele hjemmet,” sagde Sanjay. ”Når vi indså dette, gik lyspæren ud for os på grund af manglende bedre ordspil. Vi vidste, at i stedet for en stærkere router, havde husejere brug for et netværksnet, der var brugervenligt, super let at installere og gjorde sit arbejde med at give allestedsnærværende dækning til hele hjemmet. ”

Google Wifi

Google Wifis multi wifi-punktsystem fungerer for at levere pålidelig forbindelse i hele hjemmet, fra kælderen til baghaven.

Google sprang muligheden for at hjælpe slutbrugere med at muliggøre robust hjemmeforbindelse ved at supplere virksomhedens OnHub-produkt med Google Wifi, et system med wifi-punkter, der er placeret rundt om i hjemmet for at levere kraftfuld forbindelse til alle rum og enheder. Teknologien, der indeholder funktionalitet uden for boksen og styring via en brugervenlig app, muliggør stærkere forbindelser og lynhurtige hastigheder på tværs af hele hjemmenetværket. Med digitale wellnessindstillinger og andre fleksible indstillinger hjælper teknologien brugere med at tage kontrol over deres online liv.

Stærkere forbindelser og hurtigere hastigheder på hver husholdning

Hvis du ønsker at kaste en imponerende fest i baghaven, når vejret varmer op, er der mere at overveje end mad, drikkevarer og trendy popsicle-formede poolflåd. Mellem belysning, lydsystemer og endda udendørs teatre, finder smarte teknologier vej ind i vores udendørs rum – og mange er afhængige af wifi for at fungere korrekt.

Sanjay sagde, at den største fordel, som Google Wifi bringer hjem, er dens evne til at levere stærk, pålidelig forbindelse i ethvert husholdningsrum – inklusive kældre, loftsrum og baggårde. ”Vi bruger så meget tid på nettet, at det ikke længere bare er rart at have solid wifi-dækning i boligarealet: Det er en nødvendighed,” sagde han.

Men det er ikke alle sjove spil. Da høj trafik på en enkelt radiokanal kan nedsætte netværkshastigheder, scanner Google Wifi regelmæssigt sit miljø og skifter til en anden kanal, hvis det registrerer interferens. Produktet inkluderer også underliggende sikkerhedsfunktioner, der er opbygget fra bunden af.

”Vi har tænkt på, hvordan man kan gøre en router sikker med hensyn til operativsystem, software, firewall og softwareopgraderinger, som vi udruljer meget regelmæssigt for at sikre den bedste ydelse, de bedste funktioner og førsteklasses sikkerhed, som vores brugere er kommet til at forvente og fortjener, ”sagde Sanjay.

Med henblik herpå aktiveres ikke engang Google Wifi-systemer, medmindre de kører betroet software, der er verificeret af Google, hvilket sikrer sikkerheden på dit netværk og dem, der bruger det..

Nyd den øjeblikkelige funktion uden for boksen

Google mener, at brugere ikke skal have brug for en baggrund inden for teknologi for at muliggøre high-tech-forbindelse i hele hjemmet. Derfor designet virksomheden Google Wifi til at være et selvforbedrende system, der lærer at optimere ydelsen fra det øjeblik, det er aktiveret og forbliver opdateret med ændringer i software for at sikre kompatibilitet med nye enheder.

“Produktets enkelhed og brugervenlighed er tydelige fra det øjeblik, du åbner kassen til mange måneder senere, hvor du stadig er tilfreds med det,” sagde Sanjay. “Google opdaterer regelmæssigt softwaren med de nyeste funktioner og forbedringer af ydeevne, så det bliver ved med at blive bedre.

Sanjay sagde, at funktioner som dette ofte kommer til live som svar på kundernes feedback. ”Vi er meget opmærksomme på, hvad vores kundeservicerepræsentanter hører fra vores kunder, og hvad vi ser i anmeldelser,” sagde han.

Google tager ikke bare disse forslag og kører. Når virksomheden bringer brugerforslag med i produktionen, tager det tid at give dem besked. “Hvis vi får et direkte forslag fra en bruger eller et sæt brugere, og vi ender med at implementere den, indgiver vi automatisk en billet til denne bruger og siger: ‘Takket være dit forslag, her er den seje funktion, som vi implementerede,’ ‘Sanjay sagde.

For det æstetiske angreb Google designet Wifi-punkterne til at være små, men alligevel ekstremt kraftfulde. Dette betyder, at de nemt kan placeres i tydeligt syn, hvor de neutralt smelter sammen med din indretning. Den ekstra fordel er, at med radioerne ude i det fri, fungerer de bedre end at være skjult i et skab, hvilket typisk er tilfældet med traditionelle routere og deres skræmmende synlige antenner.

Få direkte adgang til dit Google Wifi-system med Google Wifi-appen

Google gør det nemmere end nogensinde at opsætte og administrere dit wifi-system fra enhver mobilenhed ved hjælp af Google Wifi-appen, som giver brugerne adgang til deres wifi-system, overvåge wifi-brug, teste hastigheden på tjenesten, oprette et gæstenetværk og fejlfinde problemer. Den fleksible app giver brugerne mulighed for at foretage detaljerede justeringer eller bare tjekke ind på deres system, hvis de gerne vil.

Sanjay sagde, at appen fungerer som en betydelig differentierer sammenlignet med komplekse routeropsætninger. ”Vi hos Google har robuste autentificeringsløsninger og et godt greb om at udvikle brugervenlige apps,” sagde han. ”Vi vidste, at vi kunne skabe en meget enkel proces, ikke kun til opsætning men til interaktion gennem hele produktets livscyklus.”

Denne indsigt inspirerede Google til at opbygge en simpel app, som Sanjay sagde guider dig gennem opsætningen trin for trin og gør processen hurtig og enkel. ”I sidste ende er du online typisk på mindre end fem minutter efter udpakning af et Google Wifi-system, og normalt er det et spørgsmål om 7-8 minutter, indtil du er oppe og spreder forbindelse gennem hele dit hjem,” sagde han.

Virksomheden er laserfokuseret på at forbedre produktet og hjælpe produktgruppen med at vokse og udvikle sig. Sanjay sagde, at virksomheden sigter mod at følge smartphone-udviklingsmodellen, hvor hver ny softwareudgivelse i det væsentlige giver brugeren et nyt og forbedret produkt. ”Det giver en masse brugertilfredshed, vel vidende, at din investering bliver bedre med tiden,” sagde han.

Google har også udviklet en bred portefølje af hardwareprodukter, der fungerer problemfrit. “Vi er glade for at kunne give brugerne et solidt fundament for den fuldt forbundne hjemmeoplevelse ved hjælp af Google-assistenten, Google Wifi og alle de andre produkter, som vi udvikler,” sagde Sanjay.

Google Home-enheder understøtter et massivt økosystem af tredjepartsenheder for at gøre din smarte hjemoplevelse sømløs og nyttig. Det synkroniseres med Philips Hue, et trådløst smart home-belysningssystem, der er steget i popularitet i de senere år. Systemet fungerer indendørs, men kan også installeres udendørs, siger du i et redskabsskure, for at bringe stemning til din baghaveplads via den sømløse trådløse dækningsudvidelse.

Digital wellness: Få kontrol over dit online liv

Teknologi er beregnet til at gøre vores liv lettere og sjovere, men det er ikke altid resultatet. En nylig Duke-undersøgelse viste, at øget anvendelse af teknologi er knyttet til psykiske problemer hos personer, der udsættes for risiko, og andre viser, at begrænset skærmtid kan føre til forbedret kognition hos børn..

Google har også vendt opmærksomheden mod at udvikle et nyt sæt funktioner, der forbedrer digital velvære. “Ud over at give dækning, sikkerhed og brugervenlighed, kan Google Wifi hjælpe brugere med at administrere deres online liv,” sagde Sanjay. “For eksempel tillader vi brugere at gruppere enheder i brugerkategorier og indstille planlagte internet-pauser til bestemte brugere.”

Google Wifi giver også brugere mulighed for automatisk at blokere upassende indhold fra individuelle enheder. ”Dette er bare enkle, tankevækkende værktøjer, der går ud over de grundlæggende fordele ved selve routersystemet,” sagde Sanjay.

I betragtning af systemets evne til at sprede kraftfulde wifi-forbindelser gennem hele hjemmet, vil vi hævde, at hele systemet går ud over de upålidelige hjemstjenester, vi er vant til.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map