GetResponse leverer nøglefærdige e-mail- og marketingautomatiseringsløsninger til virksomheder i alle størrelser

TL; DR: GetResponse gør det nemt for virksomhederne at effektivt betjene deres kunder og øge konverteringsfrekvensen med en omfattende pakke med marketingløsninger, der inkluderer responsivt e-mail-design, e-mail-autoresponders, bygning og hosting af webinarer og oprettelse af destinationsside. GetResponse-teamet har arbejdet ‘døgnet rundt for at perfektionere sin nye marketing-automatiseringsplatform, som blev oprettet for at strømline arbejdsgange, engagere virksomheders gentagne kunder og konvertere afslappede besøgende til deres websteder. Funktioner, som sporing af webtrafik, kundescore og tagging og en forladt indkøbskurv, gør GetResponse til en fremtrædende leder inden for marketingautomation. Og de lave omkostninger ved adgang til GetResponse-platformen gør det tilgængeligt for virksomheder i alle størrelser.


De fleste på 16 år presser ikke på at revolutionere online marketing, i det mindste ved jeg, at jeg ikke var det. I 1996 pluggede imidlertid en 16-årig Simon Grabowski væk fra sine forældres loft og lærte sig at programmere til at automatisere en e-mail-marketingkampagne til sit websted Travel Poland.

”Min hjemmeside fungerede på det tidspunkt som en database for forskellige hoteller i Polen,” sagde Simon. ”En af de udfordringer, jeg havde, var at nå ud til mine kunder via e-mail. Jeg sendte så mange, og det var bare ikke intuitivt. Det var bare ikke hurtigt nok. ”

Simon havde brug for en slags software for at gøre det muligt for ham hurtigt at nå ud til et langt større antal udsigter. Så han begyndte at arbejde på et script, en simpel kode, for at overvinde problemet.

Foto af Simon Grabowski

Simon Grabowski, GetResponses administrerende direktør, gjorde sit selskabs enmannshow til et online marketingkraftcenter.

”Jeg var ikke en ekstraordinær udvikler på ingen måde,” sagde Simon. ”Jeg lærte hovedsagelig at prøve og fejle og konsulterede disse to bibler i Perl-programmeringssprog. En af de ting, der virkelig pressede mig var modstandsdygtighed. Jeg vidste bare, at jeg havde brug for at få dette gjort, fordi jeg var syg og træt af at sende så mange e-mails manuelt. Jeg vidste, at der skulle være en bedre måde. ”

Når han havde en fungerende prototype, indså Simon snart, at det værktøj, han havde bygget, var meget større end hans websted. Han vidste, at andre virksomheder kunne drage fordel af den automatiserede e-mail-platform. Og med en investering på $ 200 for at skabe databasemiljøet, blev GetResponse født sammen med Simon ved roret som CEO.

”I begyndelsen var jeg stort set en enmannshær. Jeg var ansvarlig for design, kode, kundeservice, ”sagde Simon. ”En af de største milepæle for mig var at ansætte min første medarbejder. Vi tilmeldte 20 til 30 nye konti pr. Dag, og jeg var bare ikke i stand til at håndtere det alene. ”

Derfra hentede GetResponse virkelig damp og blev det e-mail-marketingcenter, det er kendt som i dag. GetResponse tilmelder nu mere end 2.000 nye kunder til sine løsninger hver dag, og mulighederne synes uendelige.

Simon og GetResponse-teamet er begejstrede for fremtiden, især med lanceringen af ​​sin nye marketingautomationsplatform. GetResponse seneste løsning giver virksomheder mulighed for at oprette komplekse marketingkampagner med enkle, men alligevel kraftige arbejdsgange og opbygge scenarier for at få realtidsvisningen af ​​den rejse, kunder tager rundt på en virksomheds websted.

”Vores kunder spurgte, om automatisering var mulig, eller om vi kunne opbygge en funktion, der kan gøre mere end bare e-mail-marketing eller opfølgning af autosvar,” sagde Simon. “De havde brug for yderligere marketingautomatiseringsfunktioner og løsninger på ting som vognforladelse, så vi besluttede at udfylde dette behov.”

Skalerbar, automatiseret marketingplatform konverterer afslappede besøgende & Engagerer gentagne kunder

GetResponse’s marketingautomatiseringsplatform starter med dens intuitive interface, hvilket gør den engang afskrækkende opgave at opsætte arbejdsgange og komplekse kampagner let for marketingfolk.

”Platformens grænseflade er magisk,” sagde Simon. ”Det giver brugerne mulighed for at designe flowdiagrammer, ligesom de er byggesten.”

Faktisk bemærkede Simon, at grænsefladen var inspireret af Scratch, en online platform, hvor børn kan lære at programmere historier, animationer og spil.

”Jeg så mine 10-årige bygge enkle spil med Scratch og tænkte, at det ville være dejligt at oprette en marketingautomationsplatform for at få et lignende udseende og fornemmelse,” sagde han. ”Grænsefladen gør det nemt for marketingfolk at opsætte deres information og flowdiagrammer, uanset hvordan de ønsker, og ændre dem, som de finder passende. Det er meget tilgængeligt. ”

Fordelene ved GetResponse’s marketingautomatiseringsplatform kan virkelig opsummeres af de forskellige funktionaliteter, der gør det muligt for marketingfolk at score og tagge kunder, spore bevægelser gennem deres online rum og nå og konvertere kunder, der opgiver indkøbsvogne.

Flyt udsigter gennem køb af cyklus med webtrafiksporing

Marketingautomationsplatformen lader marketingfolk oprette en cyklus, der begynder med, at kunder kommer ind på en bestemt webside. Når kunderne skrider frem gennem forskellige sider, kan deres trin spores. For eksempel kan trin 1 være kunden, der udfylder en formular, og trin to kan være, at kunden klikker på et link. Websporing giver marketingfolk mulighed for at se, hvilke sider der får mest trafik, så de kan dirigere trafikken til de sider, de ønsker. Platformen giver dig mulighed for at personalisere en kundes rejse og skabe en god oplevelse, og de oplysninger, du får fra en sådan cyklus, er uvurderlige.

Ved at tilføje GetResponse JavaScript til deres sider, kan virksomheder begynde at spore, hvem der besøger, hvor ofte og hvorfor. Det er baseret på hvis / derefter-logik, en af ​​de følelser, som GetResponse baserede sin marketingautomationsplatform på. Hvis der findes visse betingelser på en virksomheds websted, kan en marketingmedarbejder filtrere dataene for at definere, hvordan kunder interagerer med webstedet og afslører, hvad de gør, og hvorfor de er der; marketingfolk kan derefter tage specifikke handlinger for at henvise kunderne, hvor de vil have dem til at gå.

Lær dine kunder at kende med scoringer & tagging

Når trafikken spores, kan marketingfolk anvende tagging- og scoringsfunktionerne. Disse giver virksomheder mulighed for at lære deres kunder at kende og analysere deres rutiner.

”Du kan score kunder baseret på de handlinger, de udfører på dit websted,” sagde Simon. ”Hvis de besøgte webstedet, kan du tildele en score på 1 point. Hvis de tilmelder dig dit nyhedsbrev, kan det score 5. Hvis de udfylder en større tilbudsanmodning, kan det tjene 10 point. Og når du tilføjer alle scoringer, har du en kunde, der siger 60 point, og du ved, det er en god kunde, som du gerne vil følge op med. ”

Mærkede kunder kan spores, og marketingfolk kan designe automatiserede arbejdsgange for at udløse specifikke opfølgende handlinger.

Konverter indkøbsforladte & Genvind mistet indtægt

GetResponse statistikker fortæller os, at to tredjedele af online-shoppere ikke kommer til at gennemføre deres online køb. Det er en masse potentielle indtægter, der kan gå tabt for evigt. Med GetResponse’s marketingautomationsplatform kan virksomheder tage skridt til at genvinde denne indtægt.

Billeder af indkøbsvogne og en online shopper

Virksomheder kan bruge GetResponse’s marketingautomatiseringsplatform til at genskabe indtægter fra forladte vogne.

”Kunder opgiver bestillingsprocessen af ​​mange grunde,” sagde Simon. ”De kunne have travlt og gå videre til noget andet; de kunne være frustrerede og ikke afslutte. Med forladt indkøbsautomatisering kan du faktisk fange disse kundeemner og stadig have en anden chance for at sælge til denne kunde. ”

Funktionen fungerer ved at timing af en kundes kurv, der begynder med den første vare, der er placeret der. Hvis der ikke træffes noget efter en vis tid, registrerer automatiseringsplatformen vognen som forladt. Den automatiserede arbejdsgang sender straks en opfølgning til den kunde for at forsøge at genskabe sin virksomhed.

”Vi synes, dette er en smuk funktion, især i detailrum,” sagde Simon. ”Forhandlere ønsker, at kunder skal afslutte deres ordrer.”

Et multikulturelt selskab bindes over en lidenskab til kundepleje & Innovative produkter

Som det gør med sine produkter, tager GetResponse sin virksomhedskultur meget alvorligt. Simons mål er at skabe et arbejdsområde, der bygger på bidrag fra hele teamet.

”Jeg ved, det er kliché at sige, at du vil omgi dig med mennesker, der er smartere end dig, men det er sandt,” sagde Simon. ”Virksomhedens kultur er noget, vi er meget fokuseret på. Når vi beslutter, om en person er en god kandidat til vores team, er 50% af denne beslutning baseret på, hvor dygtig den person er i stand til at udføre jobbet. De andre 50% er baseret på, om de kan matche vores kultur, og hvis vi føler, at de vil blive et godt teammedlem. ”

Produktudvikling er så vigtig hos GetResponse, og virksomhedens kultur afspejler det. Hvert medlem af GetResponse-teamet repræsenterer CANIs virksomhedsmotto: Konstant og uendelig forbedring.

”Hvis jeg havde sagt bare én ting om GetResponse, ville det være, at vi er produktdrevne,” sagde Simon. ”Det har aldrig handlet om finansiering, om risikovillig kapital. Vi fokuserer bare på produktet. Det er vores lidenskab, og hvad der driver os fremad. ”

Billeder af GetResponse-teamet

GetResponse-teamet er produktdrevet og fokuseret, men de ved også, hvordan de har det godt.

Da GetResponse har bredt internationalt omfang, skal medarbejderne operere i et multikulturelt miljø. Interaktion med internationale kunder kræver undertiden at tænke uden for boksen for at få forbindelse på tværs af kulturer. GetResponse sigter mod at yde fem-stjernet kundeservice og er meget vellykket med at finde de rigtige mennesker til at udfylde disse roller.

Selvom det fokuserer på produktudvikling og kundepleje, er det ikke alle forretninger hos GetResponse. Simon sørger for, at der er plads til sjov. Han vil have, at hans team skal nyde at gå gennem døren hver dag.

”Vi kaster en årlig gallamiddag for at vise vores påskønnelse af vores medarbejdere,” sagde han. ”Vores sidste gala var temaet Wild West, og vi havde masser af cowboys, der sang karaoke. Vi forsøger også at forkæle vores medarbejdere med gratis morgenmad og snacks. Det er et godt sted at arbejde. ”

Takket være vækst udvider GetResponse adgangen til marketingværktøjer

GetResponse er vokset eksponentielt siden de tidlige dage, da Simon kodede på sine forældres loft. Virksomheden tilmelder nu over 2.000 nye kunder til sine løsninger hver dag, med en pæn procentdel af dem, der er betalte konti.

Prisplanerne forbliver attraktive for marketingfolk, og dette åbner døren for mindre virksomheder, der ellers ville have været prissat ud af markedet.

”Lige nu er priserne på marketingautomation temmelig dyre, hvilket gør det til en mere platform for større virksomheder,” sagde Simon. ”Vi har det, der skal til for at blive en go-to marketing automatiseringsplatform for SMB’er, og det handler om prisfastsættelse, intuitiv interface og brugervenlighed. Det er vores kernefokus. ”

En stor bidragyder til GetResponse succes er den måde, den nærmer sig marketingautomation. Ved at finde et behov og levere en løsning til SMB-niche har GetResponse været i stand til at tilbyde sine klienter værktøjer ud over e-mail-marketing, inklusive den nye automatiseringsplatform.

”Der har været en hel del aktører i branchen, der har undersøgt marketingautomation,” sagde Simon. ”Men vi så en masse ting, der kunne gøres anderledes. Vi kunne ikke lide flere facetter af automatisering, der var til stede i branchen, og vi følte, at vi kunne tilbyde mere for mindre. ”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me