Gendannelse af tillid til digitale medier: Sådan transformerer CHEQ’s anti-svindel-løsninger AdTech fra et cybersikkerhedsperspektiv

TL; DR: CHEQ, en cyber-sikkerhedsudbyder i militær kvalitet, tager digitale mediers tilgang til annonceverifikation fra prøvebaseret overvågning til realtidsforebyggelse. Virksomhedens avancerede, teknologidrevne løsninger til display, video og PPC-annoncering giver brugerne ro i sindet og et klart investeringsafkast. I fremtiden er CHEQs mål at tjene som en komplet flerkanals-svindelforebyggende tjeneste i enhver annoncørs værktøjskasse.


Den tillid, som marketingfolk og annoncører engang havde i digitale medier, eroderer med hver nye bot, der maskerer som en ægte internetbruger. Og i dag findes der hære af dem sammen med andre dårlige skuespillere, der ønsker at drage fordel af annoncesvindel.

Derfor er annonceverifikation for at beskytte de 330 milliarder dollars, der bruges årligt på online-annoncering, en online-forretning. Men selv dette forsvarssystem er fyldt med problemer, som f.eks. Manglende gennemsigtighed hos udbydere og unøjagtige trafikprøvetagningsteknikker.

CHEQ, en cybersikkerhedsudbyder, der er fokuseret på digitale medier, ønsker at ændre det med avanceret blokeringsteknologi designet til at sikre, at sine kunder kun betaler for annoncer, der forbruges af menneskelige internetbrugere.

CHEQ logo

CHEQ tager en sikkerhedsdrevet tilgang til AdTech.

“Kerneidéen, der binder alt sammen, er at gendanne tilliden til digitale medier, specifikt inden for digital reklame, for at opbygge et pålideligt økosystem, hvor reklame kan trives til det større gavn for internettet,” sagde Daniel Avital, CHEQ’s Chief Strategic Officer. ”I sidste ende undergraver en mangel på tillid til digital reklame og online medier internettet, som vi kender det i dag.”

I 2018 tilskrev forskere ca. 20% af webtrafikken til ondsindede bots. Daniel fortalte os, at CHEQ har kunder, der bruger mere end $ 100 millioner pr. År på betalt søgning og sociale medier-annoncering. Og uden en langsigtet løsning på annoncesvindel, som CHEQ, ville disse klienter blive tvunget til at aflede deres annonceringsbudgetter andre steder.

”Vores mål er at hjælpe folk med at føle sig godt tilpas ved at vide, at deres kampagner er sikre, og deres penge er sikre,” sagde Daniel. ”Det er hvad det hele handler om.”

Bringer sikkerhedsinnovation til digitale medier

CHEQ-teamet, der er grundlagt af kandidater fra israels forsvarsstyrkes cybersecurity-enheder, har en stærk baggrund inden for cybersikkerhed, der tjener til at differentiere virksomheden fra sine konkurrenter.

”Vi er lidt af en nysgerrighed som et cybersikkerhedsfirma i det digitale medierum,” fortalte Daniel os. ”De fleste af vores konkurrenter, som Moat, DoubleVerify og IAS, kommer fra AdTech-baggrunde. Da vi bragte CHEQ på markedet i 2017, var vores mål at løse annonceresvindel og verificeringsudfordringer på en meget dybere teknologisk måde med værktøjer fra vores cybersikkerhedsbaggrund. ”

Virksomhedens første produkt, CHEQ for Display og Video, giver avanceret afskrækkelse af reklamebedrageri, håndhævelse af brandsikkerhed og synlighedskontrol for den programmatiske reklamesektor – hvor de fleste af virksomhedens konkurrenter er aktive.

Screenshot af CHEQ til Display & Video

CHEQ til visning & Video bekæmper annoncesvindel ved hjælp af prisbelønnet botreducerende teknologi.

”De fleste annonceverificeringsfirmaer er afhængige af IP-sortlister, som enhver kan købe fra en leverandør, og sammenligne dem med din annoncørtrafik for at identificere svig,” sagde Daniel. ”Det er ikke en god tilgang, og jeg er meget blid.”

Hvad CHEQ bringer til tabellen er en næste gen-algoritme indbygget i et JavaScript-tag, der udfører mere end 1.000 bruger- og netværksparametre. Disse test registrerer og forhindrer ugyldig trafik.

For at installere 20 millioner bots som en del af et botnet, ville en ondsindet aktør for eksempel have et stærkt operativsystem, f.eks. Linux. For at undgå detektion kan denne person muligvis få det til at se ud som om de bruger et mobilt operativsystem som iOS.

”Hvis nogen hævder, at deres operativsystem er iOS 10, udfordrer vi det med en række test,” sagde Daniel. ”Vi kan afsløre, om det er sandt, eller om de rent faktisk bruger Linux og maskerer deres browser, hvilket er tegn på botadfærd. Vi udfører over tusind sådanne tests på mindre end 30 millisekunder inden for den programmatiske budprotokol og undersøger hver enkelt bruger, hvert enkelt indtryk for at tage beslutninger i realtid. ”

Skalerbare løsninger til display-, video- og PPC-annoncering

I årevis har CHEQs display- og videoløsninger givet kunderne mulighed for at handle i IP-lister og sampling til realtidsregistrering og blokering. For seks måneder siden gik virksomheden videre til den næste fase med CHEQ for PPC.

Løsningen er designet til at overvåge og opdage ugyldig aktivitet på tværs af større købs-kanaler for betaling per klik, herunder Google-søgeannoncer, Bing, Facebook, Instagram, Twitter, Snap, Yahoo, Baidu, Yandex og VK. ”Vi er den eneste store, skalerbare løsning i dette rum lige nu for PPC,” sagde Daniel.

I betragtning af hvor kraftfuld det er, kan CHEQ for PPC installeres på cirka fem minutter med en ligetil JavaScript-implementering via kundens tag manager. For at beskytte annoncører i skala giver løsningen brugere mulighed for at oprette ugyldige målgruppesegmenter, der permanent kan udelukkes fra alle kampagner ved hjælp af en enkelt tilmelding (SSO-forbindelse).

Skud fra CHEQ-teamet

CHEQ-teamet udnytter en rig baggrund inden for cybersikkerhed for at beskytte investorerne fra annoncører.

Ifølge virksomhedens websted er CHEQ for PPC også nyttigt til at fange dårlig trafik uden at blokere for legitime betalende kunder:

”Hos CHEQ pakket vi vores prisbelønnede svigdetekteringsfunktioner i et kraftfuldt JavaScript-mærke, der kører på dine aktiver og analyser for ugyldige brugere, mens vi ser på over 1.000 unikke parametre og udfører avanceret OS / enhed fingeraftryk, samt adfærdsmæssig og netværksanalyse, for at sikre, at du kun blokerer virkelige ugyldige brugere. ”

I sidste ende kommer CHEQs produkter mod svig til fordel for annoncører, udgivere og internetbrugere – fordi genopbygning af tillid gør det muligt for systemet at fungere igen.

”Folk bliver nu konfronteret med den virkelighed, at udgivere ikke er i stand til at tjene nok penge på reklame, så de skubber kvalitetsindhold bag en lønningsvæg, som ikke alle har råd til,” sagde Daniel. ”Folk elsker at hader ved reklame, men det er hvad der giver os mulighed for at forbruge det meste af den information, vi finder på internettet, gratis. Og det er en stor ting. ”

Et klart investeringsafkast og rigelig ro i sindet

Efter at have bestået sin indledende udviklingsfase gennemgik CHEQ to finansieringsrunder i serie B ledet af Battery Ventures, et teknologifokuseret investeringsfirma.

“Battery Ventures er en af ​​de øverste venturekapitalister (VC’er) i Silicon Valley i dag, og som mange andre top-tier VC’er har det typisk ikke investeret i AdTech,” sagde Daniel. ”Det er ikke inden for deres rækkevidde – en stor del af virksomheden er mediedrevet, så det er ikke tilbagevendende indtægter, hvilket gør det svært at projicere en stabil vækstbane. Derudover har AdTech traditionelt halter bagud med hensyn til innovation. ”

Daniel sagde, at de mest strålende sind i branchen typisk tager hen til banebrydende teknologier som autonome biler, kunstig intelligens og cybersikkerhed.

”Det er her innovationen sker, og AdTech mangler det, og det blev denne slags grumset, ikke-gennemsigtigt, kommercielt fokuseret område med lidt teknologisk innovation,” sagde han. “Som et resultat har det ikke været i stand til at løse sine egne udfordringer.”

Derfor tjente indtræden i branchen som en outsider som en fordel for CHEQ-teamet, så det kunne nyde hurtig vækst. Tilnærmelsen er naturligvis også gavn for virksomhedens kunder – hvilket giver dem ro i sindet, at de sparer penge og, vigtigst af alt, ikke bliver offer for annoncesvindel.

”Når man ser på værdien, er der først og fremmest et hårdt besparelseselement til det, vi gør,” sagde Daniel. ”Beviset for ROI bages i systemet. Hvis du kører PPC-kampagner, kan du indtaste dine omkostninger pr. Klik, og du vil se nøjagtigt, hvor mange penge du har sparet i en måned med CHEQ. ”

Målet: At være i hver annoncørs værktøjssæt

CHEQ-teamet er begejstret for den nylige lancering af CHEQ til PPC og dets eksponentielle vækst.

”For de fleste annoncører er størstedelen af ​​deres forbrug i PPC og ikke i programmatisk, så de beskyttede altid kun en ganske lille del af kagen,” sagde Daniel. ”Vi er meget begejstrede for dette produkt, fordi det giver annoncører mulighed for at nyde en reel, fuld dækning af deres annonceudgifter.”

I sidste ende er virksomhedens mål at levere en komplet app omnichannel-app til annoncesvindel, der dækker alle nye kanaler. For ni måneder siden lancerede CHEQ den første annonceverificeringsløsning til 3D-in-game-annoncering. Virksomheden har også tilføjet beskyttelse for over-the-top (OTT) reklame gennem streamingmedier og indholdsanbefalingsplatforme.

”Dette er hvad vi er begejstrede for,” sagde Daniel. ”Vores mål er at være hos hver annoncørs værktøjskasse, så de ved, når de har CHEQ, de er dækket af hver eneste kanal, de køber, ikke kun programmatiske, ikke kun søgning. Sådan ser fremtiden ud. ”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me