GARMTECH leverer administrerede hostingløsninger til lettiske kunder med en af ​​regionens længstkørende datacentre

TL; DR: GARMTECH var en af ​​de første webhoste, der kom ind på det lettiske marked i 2003, og dens fremadstormende holdning har betalt sig. Virksomheden har udviklet et så solidt omdømme i regionen, fordi det forstår dets mest lettiske klientel bedre end multinationale hostingudbydere. GARMTECHs serie af styrede løsninger giver små virksomheder uden interne IT-teams mulighed for at operere med agility i dagens konkurrencedygtige, tech-tunge marked. Og virksomhedens gennemsigtige prisstruktur og praktiske tilgang til support gør det lettere end nogensinde for Letlands SMB’er at udsende deres mærker og oprette forbindelse til online-målgrupper.


Letland var ikke hjemsted for mange datacentre tilbage i 2003. Det betød, at enkeltpersoner eller virksomheder, der drev hjemmesider i landet dengang typisk skulle være vært for dem på servere i USA, Australien eller andre europæiske lande.

Men grundlæggeren af ​​GARMTECH mente, at Letland, et land med en befolkning på 1,5 millioner mennesker, fortjente mere.

”Vores grundlægger kom med ideen om, at det er muligt at bygge et vellykket datacenter i Letland,” sagde Deniss Mazers, administrerende partner og Chief Marketing Officer hos GARMTECH.

Selvom datacentre ikke var almindelige i Letland, begyndte GARMTECH at bygge en ved hjælp af renoveret hardware fra andre udbydere. Værten åbnede for forretning i 2003 med tre servere og et enkelt aktiv.

”Jeg kan ikke engang huske det CMS, vi brugte, fordi det var begyndelsen på internettet i Letland,” sagde Deniss.

GARMTECH logo

GARMTECH begyndte med at bygge et datacenter for at hjælpe lettiske klienter gennem administrerede hostingtjenester.

Med det samme satte virksomheden sine seværdigheder med at tiltrække lokale virksomheder. Men det første problem, det stød på, var, at de fleste lettiske iværksættere, selv dem med websteder, ikke helt vidste, hvad hosting var – eller hvorfor de havde brug for det.

Så GARMTECH tog bogstaveligt talt sin besked på gaden. Det købte reklametavler for at annoncere dets navn, funktion og hvordan dets tjenester kunne hjælpe lettiske virksomheder. Over tid begyndte virksomheden at tiltrække kunder, der forstod værdien af ​​hosting i deres hjemland. Og GARMTECHs dedikerede efterfølger værdsætter også virksomhedens unikke forståelse af landets forretningskultur og praksis.

Denne dedikation og engagement har hjulpet GARMTECH med at blive et af de bedst styrede hostingfirmaer i Letland – og det udvides til at hjælpe virksomheder over hele verden.

”Nu er vi det største hostingfirma i Letland og det eneste, der tilbyder administreret hosting,” sagde Deniss.

Prisbillig pris tiltrækker kunder, der søger administrerede tjenester

GARMTECH skabte en af ​​sine nøglefunktioner i sine tidlige driftsår næsten ved et uheld. Da virksomheden erhvervede sine første kunder, bemærkede teamet straks et problem – ingen af ​​dem havde en intern systemadministrator.

Fra den erkendelse vidste GARMTECH, at det var nødvendigt at tilbyde komplette it-miljøer til klienter, der ikke havde dem. Så det udviklede fysiske servere med administration, virtuelle servere og hosting.

”Nu kaldes det managed hosting og managed VPS, og det er alt, hvad vi tilbyder,” sagde Deniss.

I dag tilbyder GARMTECH en bred vifte af administrerede infrastruktur som en service (IaaS) muligheder for klienter. De kan vælge Microsoft- eller Linux-tjenester på prispunkter, der er egnede til deres operationer og budgetter. Klienter har også kontrol og kan konfigurere deres egne systemer, mens GARMTECH håndterer sikkerhedskrav på dets virtuelle servere.

Screenshot af GARMTECH hosting banner

GARMTECH tilbyder et antal hosting-planer, der kan tilpasses efter en virksomheds behov.

GARMTECH VPS tilbyder også betydelige fordele. For eksempel inkluderer virksomhedens servere SSD-drev med plus-300% serverhastighed, 1 Gbps båndbredde og ubegrænset trafik. Og serverne har enkle portaler, der giver klienter muligheden for at tilføje på en række softwareprogrammer.

”Du behøver ikke have en administrator eller it-specialister; vi vil gøre alt, ”sagde Deniss.

Når et firma vælger GARMTECH at levere administrerede tjenester, har det også flere VPS-pakkeindstillinger.

V-FIRST-pakken indeholder en kerne, 30 GB diskplads, en 1000 MHz processor og 512 MB RAM. Virksomhedens deluxe-pakke, V-RAPID, har tre kerner, 110 GB diskplads, en 3000 MHz processor og 4096 MB RAM. GARMTECH tilbyder også to muligheder imellem, så virksomheder kan finde den rigtige pasform.

Hurtig og pålidelig kundesupport holder websteder kørende

Nogle virksomheder henvender sig til GARMTECH, fordi de har fundet begrænset support med andre hostingmuligheder. Deniss sagde, at det kunne skyldes, at mange brugere ikke kender forskellen mellem administreret hosting og blot serverplads. I Letland er iværksættere vant til at modtage muligheder for hjælp og tilpasning ved de fleste erhvervskøb. Men det er bestemt ikke tilfældet med grundlæggende hostingplaner.

”Hvis du bare køber hosting service, køber du ikke nogen hjælp,” sagde Deniss.

På grund af denne misforståelse om den support, der følger med basic hosting, ser GARMTECH ofte klienter skifte fra større, multinationale virksomheder til administreret support. Og GARMTECH sikrer alle sine kunder et højt støtteniveau, uanset om de køber en basisplan eller en premium-pakke.

Skærmbillede af GARMTECH-indstillinger

Mange GARMTECH-klienter har ikke dedikerede it-afdelinger, så det giver muligheder for fuld service.

GARMTECH leverer også den tekniske support, som mange af dets kunder søger. Specifikt lover virksomheden kunder på alle VPS-niveauer 24/7/365 kundesupporttjenester, og det løser problemer hurtigt.

”Når vi modtager en billet, prøver vi at løse alle problemer den dag inden for timen,” sagde Deniss.

Årsagen til, at GARMTECH leverer en så robust kundeservice, er delvis på grund af, hvad den tidligt bemærkede med klienter: De mangler interne IT-teams. Det betyder, at hvis GARMTECH ikke løser problemet, vil ingen gøre det.

”Vores klienter har ikke råd til at vente, fordi de har brug for deres problemer rettet og deres websteder skal fungere,” sagde Deniss. ”Vi har følgende i vores land på grund af vores støtte.”

GARMTECH: Udvider ud over Letland til at tjene verden

GARMTECH startede i 2003 med at levere tjenester til lettiske virksomheder, der var overset af større værter. Og alle disse år senere er disse lokale små og mellemstore virksomheder stadig GARMTECHs fokus.

”SMB’er er vores vigtigste kunder, skønt vi også har virksomheder i millioner og milliarder dollars, der indgår kontrakt med os, fordi de har brug for pålidelig service i Letland,” sagde Deniss.

På grund af virksomhedens indgående kendskab til det lettiske marked er de fleste GARMTECH-kunder fra landet, selvom virksomheden stadig vokser en verdensomspændende base.

”Cirka 70% af vores kunder er på det lokale marked, og 30% er uden for landet,” sagde Deniss.

Disse internationale klienter kommer fra lande, herunder Europa, Asien, Australien og USA. GARMTECH begyndte at udvide sit fodaftryk i 2018, og mens det voksede ændrede virksomheden ikke sin model, men fortsatte med at fokusere på administrerede tjenester.

Og GARMTECH har store planer for 2019. For det første vil det fokusere på at øge hastigheden ved at starte en anden fusionsserver. Det vil også lancere nye virtuelle servere for at give mere plads til sine brugere. Det planlægger også en udvidelse til at betjene andre markeder for første gang i sine 16 år i erhvervslivet.

”Vi lancerer vores nye produkter i Sverige, Norge og Australien,” siger Deniss. ”Vi vil først fokusere på administrerede tjenester og konsulentbistand.”

Selvom det har en lang historie som et af Letlands ældste hostingfirmaer, søger GARMTECH stadig at identificere og imødekomme brugernes behov.

”Vi kan nå flere brugere og opnå de samme mål for virksomheder i andre lande,” sagde Deniss. ”Og udvidelse af vores styrede planer vil fortsat være vores fokus i år.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me