Fra softwarebaserede maskiner til on-chip-teknologi: Sådan reimaginerede AMD virtualisering for at hjælpe datacentre med at sænke omkostningerne og optimere effektiviteten

TL; DR: Før 2006, da de fleste mennesker tænkte på virtualisering, kom software til at tænke på. Softwarebaserede virtuelle maskiner var blevet udbredt i IT-branchen, fordi de maksimerede ressourcer for at sikre højtydende computing for deres ansatte, partnere og kunder. AMD anerkendte dette og blev et af de første virksomheder, der reimagine en endnu mere effektiv form for virtualisering. AMD Virtualization (AMD-V ™) er on-chip, hardwarebaseret teknologi, der overfører virtualiseringsopgaver fra softwareemulatorer og håndterer dem gennem forbedringer i processorens instruktionssæt. Resultatet? Klienter kunne køre flere operativsystemer og applikationer på en enkelt maskine for at holde forretningen flydende. Dette blev den standardmodel, der stadig anvendes i IT-butikker i dag.


Tidligere praktiserede it-butikker ofte fremgangsmåden “én applikation, en server”. Det vil sige, at IT-administratorer kun installerer en enkelt applikation, såsom en e-mail-server eller databasestyringssystem, til en server. Efter fremkomsten af ​​virtualiseringssoftware blev denne tilgang for dyr og ineffektiv.

Med virtualisering kunne it-butikker bruge emulering til at oprette en eller flere virtuelle maskiner på en enkelt server. Slutresultatet var en infrastruktur, der maksimerede brugen af ​​dens ressourcer og sparede penge.

Collage af mikrochip og AMD-logo

AMDs on-chip, hardwarebaseret virtualiseringsløsning maksimerer ydelsen af ​​virtuelle ressourcer.

Dette viste sig at være fordelagtigt for virksomhederne, der drage fordel af teknologien på det tidspunkt. Da disse softwarebaserede virtualiseringsløsninger ikke havde korrekt adgang til en serverprocessor, var de dog ofte strømbegrænsede versioner af de emulerede systemer. I 2006 anerkendte AMD behovet for at innovere og blev et af de første virksomheder, der udviklede en hardwarebaseret virtualiseringsløsning til at hjælpe IT-butikker med at forbedre ydelsen på deres virtuelle maskiner.

AMD-V ™ anvender On-Chip-funktioner for at øge ydeevnen

AMD-V er on-chip-teknologi, der effektivt aflæser virtualiseringsopgaver fra softwareemulatorer og håndterer dem gennem forbedringer i processorens instruktionssæt. Nettoresultatet er, at hver virtuel maskine har mere behandlingskraft, hvilket gør det muligt for en enkelt server at gøre mere med mindre.

AMD-V understøtter følgende funktionaliteter:

 • Klient-side virtualisering: Windows 8 og nyere versioner tillader virtualiserede operativsystemer ved hjælp af Client Hyper-V.
 • Virtual Desktop Infrastructure (VDI): Nogle virtuelle maskiner hostes på et hardwarevirtualiseringscenter i en servergård i modsætning til at de er vært på et traditionelt operativsystem.
 • Blade PC, OS Streaming og terminaltjenester: Dette er løsninger, der kræver support til samtidige brugere, lav effekt eller høje hukommelseskrav.

For at gøre tingene lette på deres kunder designede AMD deres virtualiseringsteknologier til enhver AMD PRO A-Series APU. Eftersom disse løsninger er bygget på åbne standarder, har kunderne også muligheden for at vælge en processor, der er skræddersyet til deres bundlinie, i modsætning til at være låst i en proprietær løsning.

AMD-V’s udvidelser tillader serversoftware at oprette virtuelle maskiner mere effektivt. Mærket TLB letter hurtigere skift mellem virtuelle maskiner for bedre lydhørhed, og I / O-virtualisering tillader direkte enhedsadgang og forbedrer applikationsydelsen.

Hardwareassisteret virtualisering reducerer nedetidsrisiko & Udgifter

Ironisk nok skabte mange af de virksomheder, der ikke drage fordel af virtualisering, da det ramte scenen, nøjagtigt de slags problemer, de forsøgte at undgå. For eksempel ville en organisation, der fulgte den arkaiske “én applikation, en server” -tilgang, have brug for en servergård, der er stor nok til at understøtte alle de applikationer, der kræves af virksomhedens ansatte, partnere og kunder. Den slags infrastruktur ville vokse ud fra sit eget supportteam og føre til et vedligeholdelses mareridt, der ofte resulterede i driftsstop.

Så hvad skete der så? Medarbejdere kunne ikke udføre deres arbejde, partnere kunne ikke få adgang til nødvendige systemer, og kunderne kunne ikke få den service, de havde brug for. Det sidste punkt var naturligvis nekrolog for mange virksomheder, der havde en ellers fremragende forretningsmodel.

Collage af grafik, der viser AMD Opteron-processorer

AMD-Vs hardware-assisteret virtualisering holder den kritiske linje af forretningsapper kørende og reducerer udgifter.

Virtualisering løste problemet med at sprede serverfarme ved at bruge hardware-ressourcer mere effektivt. Virksomheder, der brugte en mindre it-infrastruktur, fandt, at det var lettere at vedligeholde og derfor mindre tilbøjelige til at opleve en fejl.

Naturligvis blev virtualisering ikke en sund løsning, bare fordi det førte til bedre IT-styring. Det holdt også omkostningerne lave.

Virksomheder, der virtualiserede deres servere og applikationer, nød forbedret pengestrøm, da de brugte mindre på driftsstyring, netværk og hardware. Kort sagt fik virksomheder, der brugte et virtualiseret IT-miljø, det bedste fra begge verdener: omkostningseffektivitet og pålidelighed.

AMD’s virtualisering & Cloud-løsninger giver værdi & driftssikkerhed

Dagens virksomheder ved, at cloud computing med virtualisering er en match lavet i IT Heaven. Det skyldes, at cloud computing er designet til at køre operativsystemer og applikationer eksternt, så slutbrugerne kan få fuld funktionalitet fra en tynd klient.

Det er let at få øje på en virksomhed, der blander cloud computing med virtualisering. Næsten hver webhotelleverandør annoncerer virtuelle servere online, fordi virtualisering, især AMDs hardwarebaserede version, betyder stor tilgængelighed.

Kunder af disse værter tilmelder sig blot tjenesten, betaler et nominelt månedligt gebyr og nyder de fulde fordele ved en privat vært, der virkelig er en virtuel udsnit af en server, de deler med andre kunder. Folk, der besøger websteder, der er vært på en virtuel server, har ingen idé om, at de deler det med et antal andre mennesker, der besøger andre websteder, der er vært på den samme fysiske server.

Mange af disse værter anvender sandsynligvis AMD-teknologi. AMDs Opteron-processorer understøtter AMD-V-teknologi, så brugerne kan nyde den fulde fordel af en cloud-løsning, der tilbyder op til 16 kerner og skalaer til at håndtere maksimal trafikbelastning.

Derudover nyder skymiljøer, der drives af AMD-processorer, tre forskellige fordele:

1. Skalerbarhed

 • Bedre serverbrug med højere ROI pr. Rack
 • Fleksibilitet til at håndtere krævende kapacitet
 • Hurtig reaktion på svingende arbejdsmængder
 • Reduceret overhead med AMD-V-teknologi
 • Forbedret ydelse, når ubrugt strømhøjde er omdannet til computerkraft
 • Forøget sammenhængende hukommelse båndbredde

2. Pålidelighed

 • Konsekvent gennemstrømning
 • Live migrering af virtuelle maskiner mellem alle AMD-processor-baserede servere
 • Hardware-assisteret sikkerhed til at beskytte data i et virtuelt miljø
 • Kryptering for forbedret sikkerhed

3. Forretningsværdi

 • Maksimerer værdien af ​​hver dollar, der bruges på servere
 • Forbedret pris / ydelse pr. Virtuel maskine og rack
 • Begrænser maksimal processorkraft uden at reducere CPU-frekvenser
 • Gør det muligt for processorer og kerner at arbejde med lavere effekt i minimale arbejdsbelastningsperioder
 • Reducerer strømforbruget ved at lade tomgangskerner komme til at stoppe tilstand
 • Slukker for dele af processoren, når den er inaktiv, hvilket reducerer strømforbruget og varmen
 • Gør det muligt for servere at falde i en lav strømtilstand, hvis temperaturen bliver for høj

Generelt er AMD cloud computing-løsninger designet til at hjælpe virksomheder med at holde kritiske applikationer i gang og IT-budgetter under kontrol.

Netværk af hundrede af professionelle fejlfinding & Løs it-problemer

IT-butikkerne over hele verden, der vedtog virtualisering for at maksimere brugen af ​​deres it-forbrug, ønskede også kundeservice af høj kvalitet fra de leverandører, de valgte at implementere deres virtualiserede løsninger.

Enhver, der har arbejdet i et it-miljø i en længere periode, kender enhver applikation, platform eller hardware er kun så god som dens support, og AMD har altid udmærket sig i at tilbyde fremragende support til kunderne. Deres Processors Forum giver adgang til et netværk af fagfolk, der er involveret i en dialog om AMD-virtualiseringsrelaterede emner.

Skærmbillede af AMD Support Community header

AMDs Support Community er et stort netværk af fagfolk, der samarbejder om at løse teknologirelaterede problemer.

Brugere, der har problemer med en AMD-processor, eller dem, der simpelthen har et spørgsmål, kan sende deres forespørgsel i forummet. Ikke kun vil de modtage et svar fra en kvalificeret AMD-professionel, de kan også modtage nyttige svar fra andre AMD-kunder. Forummet er åbent for enhver og kræver ikke en lang registreringsproces for at bidrage.

Forummet er også en fantastisk måde at få lidt support før salg. Brugere, der bekymrer sig om en eller flere AMD-processorer, kan stille spørgsmål på forummet, før de har foretaget et køb. AMDs hardware-baserede virtualiseringsløsninger, kombineret med deres enestående kundesupport, giver brugerne de værktøjer, de har brug for for at bevare forretningsstrømmen og holde datacentre i gang.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me