Forbedre din tilgang til digital marketing med SEMrush: En altomfattende pakke med SEO-værktøjer, der er tillid til mere end 4 millioner ejere af websteder

TL; DR: SEMrush har udnyttet 11 års erfaring til at skabe en omfattende samling af løsninger til identifikation af nøgleord, backlink og trafikanalyse, indholdsoptimering og markedsundersøgelser. I dag henvender sig mere end 4 millioner webstedsejere over hele kloden til virksomheden for over 40 datadrevne produkter og tjenester. Fremadrettet planlægger SEMrush at introducere omfattende SEO-tjenester designet til at optimere Amazon-lister samt et fuldt udbygget indholdsmarked for dem, der ønsker at opbygge et publikum ved hjælp af forpakket indhold.


Det siges ofte, at i erhvervslivet er det ikke det, du ved – men hvem du kender – der afgør din ultimative succes.

I dag inkluderer denne strategi chumming med lignende af Google. Når alt kommer til alt, har søgemaskiner magten til at introducere os for millioner af kunder, der aktivt søger de produkter og tjenester, vi tilbyder.

Men at pumpe optimeret, Google-venligt indhold er ikke altid så let, som vi håber. Da søgemaskinens anbefalingsmotor kontinuerligt opdaterer sine algoritmer for at sikre, at den kan give de bedste resultater for brugerne, skal SEO-marketingfolk konstant holde sig på toppen af ​​de udviklende tendenser.

SEMrush ved dette, og det er grunden til, at virksomheden har brugt de sidste 11 år på at perfektionere en omfattende pakke værktøjer og rapporter for at hjælpe store og små virksomheder med at øge deres synlighed online.

SEMrush

SEMrush leverer online SEO og indholdsstyring til kunder over hele verden.

”Kunder elsker, at vores marketingværktøjskasse er en alt-i-en-løsning til SEO, herunder pay-per-click (PPC) -indsats, sociale mediestrategier, content marketing-indsats og markedsundersøgelser,” sagde Ivan Karmanov, produkt PR hos SEMrush . “Alt er inkluderet i en praktisk pakke.”

Mere end 4 millioner webstedsejere, e-handelsvirksomheder og virksomheder over hele kloden – inklusive eBay, Quora, Booking.com, HP og BNP Paribas – har nu tillid til, at virksomheden hjælper dem med at få kritisk markedsindsigt og afsløre konkurrentstrategier ved hjælp af et væld af data og ressourcer.

SEMrush går fremad og sigter mod at bringe endnu flere kunder under sin vinge med altomfattende SEO-tjenester designet til at optimere Amazon-lister samt et fuldt udbygget markedsplads for Google-venligt indhold på en lang række emner.

Få en konkurrencefordel via 40+ datadrevne produkter

SEMrush blev grundlagt i august 2008 af Oleg Shchegolev, der i dag forbliver administrerende direktør for firmaet synlighedsstyring og content marketing.

Det Boston-baserede firma er en hyppig modtager af branchen priser, herunder nyere udmerkelser fra UK 2019 Search Awards for Best SEO Software Suite og Best Search Software Tool.

”I samfundet er vi kendt for vores SEO værktøjssæt, da vi startede med nøgleordanalyse, backlinks-analyse, værktøjer, der hjælper med at forbedre din position på Google, analysere dine konkurrenter og så videre,” sagde Ivan. “Men i dag er SEMrush meget større end bare SEO-venlighed.”

Faktisk styrker virksomheden sine SEO-tilbud med PPC-annoncering, sociale medier, konkurrencedygtig intelligens og indholdsmarkedsføringsværktøjer i form af mere end 40 datadrevne produkter.

SEMrushs analyserapporter giver for eksempel relevant indsigt i konkurrentstrategier inden for områder som reklame, organisk og betalt søgning og linkopbygning. Brugere kan få et klart perspektiv på konkurrenters bedste søgeord, opdage nye konkurrenter og spore deres positionsændringer i Googles søgeresultater.

De kan også foretage en dybdegående linkanalyse, udføre søgeordsundersøgelser, få indsigt i konkurrerende produktlisteannoncer (PLA), udforske konkurrenttrafik og analysere nye markeder og nicher.

På den anden side giver SEMrush’s værktøjer brugere mulighed for at visualisere, krydse og kombinere data for at sammenligne domæner, estimere søgeordsvanskeligheder og generere søgeordsidéer. Endelig dækker virksomhedens kampagneprojekter alt fra positionssporing og stedrevision til sporing af sociale medier, backlink-revisioner og annoncebygger.

”Disse værktøjer danner, når de kombineres, et komplet billede af hele din digitale markedsføringsstrategi for at sikre målbare resultater,” sagde Ivan.

Supercharge dit indhold med SEO Writing Assistant

Ivan fortalte os, at SEMrushs robuste SEO Writing Assistant er en alt-i-en-løsning til at optimere indhold med hensyn til nøgleord, læsbarhed, stemme og originalitet – som alle er vigtige rangeringsfaktorer i Googles øjne.

For at sikre, at indhold, f.eks. Blogindlæg, vil være meget synligt for dit online publikum, anbefaler SEO Writing Assistant målnøgleord, advarer dig, hvis du har brugt et nøgleord for ofte (en faux pas i SEO kendt som nøgleordstopning) og opdager ødelagte links.

Med hensyn til læsbarhed og stemme analyserer programmet kopier for kompleksitet, ordtælling, potentielle titelproblemer, svære at læse sætninger og uklart sprog blandt andre målinger. Den bruger derefter algoritmer til at identificere, om din stemme matcher et forudindstillet mål, såsom afslappet, neutral eller formel. Endelig sikrer softwaren, at indholdet er originalt via en plagieringskontrol tilgængelig på flere sprog.

“SEO Writing Assistant dækker alt fra forberedelse til at skrive indholdet til analyse af dets ydeevne,” sagde Ivan. ”Det er virkelig en alt-i-en-løsning.”

Et skærmbillede af SEO Writing Assistant

SEO Writing Assistant giver brugerne mulighed for at kontrollere indholdet for SEO-venlighed, tonetone, læsbarhed og plagiering.

SEO Writing Assistant gør også indholdsoptimering til en leg via tilføjelser designet til Google Docs-plugins på Chrome, Firefox, Safari og Edge plus WordPress-plugins. Brugere har også muligheden for at arbejde direkte fra SEMrushs brugervenlige interface.

Derudover sagde Ivan, at softwaren var designet til at give flere teammedlemmer i et firma adgang til systemet samtidig. Dette sparer virksomheder tid, penge og besvær, der er forbundet med at styre utallige værktøjer og logins fra forskellige leverandører.

”Igen, vi vil gerne tilbyde så mange værktøjer som muligt et sted,” sagde Ivan. “Dine teammedlemmer kan have øjeblikkelig øjeblikkelig adgang fra flere enheder, så hvis dit sociale medieteam for eksempel bruger sociale medieanalysatorer, og dit indholdsmarkedsføringsteam bruger de andre værktøjer, vil der ikke være nogen problemer.”

Alt under solen, inklusive værktøjer til Amazon-sælgere & Socialt indhold

SEMrush sætter ikke bremserne på sin mission for at give kunderne alt under ét tag snart. I maj lancerede virksomheden Sellerly, et gratis værktøj designet til at hjælpe Amazon-sælgere med at øge konverteringer på Amerikas største online markedsplads (fra december 2018 besøgte 20,6 millioner brugere Amazons websteder månedligt).

For at øge salget giver Sellerly brugere mulighed for at forbinde deres Amazon-konto til programmet og køre ubegrænsede split-tests for at bestemme, hvilke titler, beskrivelser, billeder og priser der er mest effektive.

Den enkle proces giver livestatistikker om visninger og konverteringer, så sælgere kan indsamle analytiske data og justere elementerne, der påvirker deres salg i overensstemmelse hermed – og dermed øge overskuddet. Sellerly-webstedet har endda et praktisk demonstrationsspil til demo, der tydeligt illustrerer denne proces på en animeret måde.

Ifølge SEMrush er Sellerly det første trin i en række marketingløsninger, som virksomheden udvikler. Til dato er der næsten 8 millioner sælgere på Amazon over hele verden, hvoraf mere end 1 million kom på markedet i det sidste år alene. Fra i dag sagde Ivan, at Sellerly er et af de første tilbud i sin art på det amerikanske marked på Amazon, og virksomheden er ivrig efter at udvide sin støtte til andre lande med nye værktøjer i fremtiden.

”Amazon vokser så hurtigt, at vi i år besluttede at tage vores værktøjssæt uden for Google med vores første værktøj til Amazon, Sellerly,” sagde Ivan. ”I begyndelsen af ​​næste år planlægger vi at frigive flere værktøjer, der vil bidrage til en SEMrush-lignende platform for Amazon-sælgere.”

Lige lanceret: Kør trafik med SEMrush Content Marketplace

Foruden Sellerly lancerede SEMrush for nylig sit indholdsmarked, en kilde til fantastisk indhold produceret af hurtige og pålidelige tekstforfattere. Efter anmodning vil disse forfattere skabe indhold ved hjælp af enorm SEO-viden for at hjælpe dig med at tiltrække din målgruppe.

Markedspladsen, der er designet til at skåne virksomheder besværet med at bede om henstillinger, læse prøver, indgå aftaler og indgå kontrakter med forfattere, giver let, kontraktfri adgang til erfarne forfattere.

”Mens SEMrush giver dig data om, hvordan du analyserer dit websted eller dine konkurrenters websteder, giver indholdsmarkedet virksomheder med SEO-optimeret indhold efter anmodning,” sagde Ivan. ”I sidste ende er det en måde at hjælpe vores kunder med at spare endnu mere tid og penge på.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map